Умєров: Є план на 2024 рік, який дасть прорив. Публічно про нього не говоримо, але він потужний
Компанії "Нова пошта", Kernel та "Епіцентр" надали найбільше військової та гуманітарної допомоги з моменту повномасштабного вторгнення Росії серед приватних компаній України.Рейтинг опублікувало видання NV Бізнес на базі інформації, наданої більше як півсотнею українських бізнесів."Нова пошта" надала 2,75 млрд грн, Kernel – 2,04 млрд грн, "Епіцентр" – 2 млрд грн. У топ-5 також потрапили оператори мобільного зв'язку "Київстар" із 1,8 млрд грн та Vodafone – 1,7 млрд грн.Лідером серед бізнес-груп став холдинг СКМ Ріната Ахметова – сумарно всі бізнеси і фонди бізнесмена задонатили 7,6 млрд грн.На другому місці – бізнес та фонди Віктора Пінчука із 5,77 млрд грн.Третім став Фонд Петра Порошенка – сума допомоги якого перевищила 4 млрд грн. Джерело: https://biz.censor.net/n3475350
Наші плани щодо контрнаступу восени минулого року були на столі Кремля до того, як почався контрнаступ, - Володимир Зеленський
Хтось найвеличнійшого слухає?
А план розмінувань - ні.
Yurii Gaidai18 год · Яка цікава історія. Konstantin Magaletskyi на сторінці Центр економічної стратегії звернув увагу на значну розбіжність в даних про польський експорт до України.І справді. Згідно даних Євростату, у 2023 році з Польщі в Україну виїхало товарів на 11.4 млрд євро. А згідно даних нашої митниці, в Україну в'їхало польських товарів на ~6.1 млрд євро (6.6 млрд дол).А куди між польською та українською митницею зникли товари на 5.3 млрд євро?Навряд чи це можна пояснити методологією.Державна митна служба України, прокоментуєте? Бо виглядає, як тема для ТСК.
Шо таке бабка я так і не поняла, рєбус бляха
Цитата: RedCat від Лютий 26, 2024, 14:57:42Шо таке бабка я так і не поняла, рєбус бляхаТо такий кексик, смачненький. А якщо він з грибами, то, мабуть, можно в нього и запитати, що він там вважає.
Я все одно не зрозуміла шо там та бабка В них і без гуглотранслейту і з російською якось не дуже.
Хто ще не прочирикав про таємні переговори - той лох .
Я все одно не зрозуміла шо там та бабка
Знищено Су-34 на Східному напрямку — про це повідомив Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.@AFUStratCom
Європарламент проголосував за допомогу Україні у розмірі 50 млрд євро"За" – 536 євродепутатів,"Проти" – 40 голосів.
Цитувати (виділене)Знищено Су-34 на Східному напрямку — про це повідомив Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.@AFUStratCom
🔥 Близько 14.00 відпрацювали по черговому ⚠️Су-34.Напрямок – той же!Мета – незмінна!❗️ При таких втратах бойової та спеціальної авіації росіяни мали б замислитись, принаймні на якийсь час припинити "авіаційні м’ясні штурми". Що ж, працюємо далі...🇺🇦 До перемоги!🇺🇦 Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук
С осторожным оптимизмом...
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.