Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13290 : Червень 07, 2025, 07:30:29 »
Вночі в Харкові ворог завдав комбінованого удару по Харкову — адміністрація.За інформацією Синєгубова ворог вдарив 53 «шахедами», ракетою та 4 КАБами.
Зокрема, постраждали Основʼянський та Київський райони міста. В Київському районі прильоти прийшлись по цивільному підприємству. Основʼянському районі ворог вдарив по багатоповерхівці, вбивши двох та поранивши 17 цивільних.
За попередньою інформацією, по місту вдарили 48 «шахедів», 2 ракети та 4 КАБи.
На підприємстві в Київському районі внаслідок прильотів почалась пожежа площею 10000 кв.м. Влучання сталось в 4 будівлі цеху. Кількість загиблих -3.
Апдейт Вже 21 постраждалий внаслідок ударів рф по Харкову
В Луцьку завершили пошуково-рятувальні роботи після ворожих ударів 6 червня — ДСНС
Сьогодні вранці з-під завалів зруйнованого під'їзду 9-поверхового будинку в Луцьку було знайдено тіло дівчини.
Загалом відомо про 2 загиблих та 30 постраждалих людей.

« Останнє редагування: Червень 07, 2025, 09:23:03 від Солоха »

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #13291 : Червень 07, 2025, 09:09:10 »
Нічка була капець яка гучна.
Тю, ля, а шо?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13292 : Червень 07, 2025, 09:19:51 »
Нічка була капець яка гучна.
Кожен ранок як подарунок. Тримаймося!

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13293 : Червень 07, 2025, 11:16:52 »
Сьогодні вранці внаслідок успішної операції Повітряних Сил на Курському напрямку збито російський винищувач Су-35, — ПС.
I always tell the truth. Even when I lie.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13294 : Червень 09, 2025, 10:55:51 »
Уражено літаки на аеродромі Саваслейка

У ніч на 9 червня підрозділи Сил спеціальних операцій ЗСУ, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України, завдали ураження по аеродрому “Саваслейка”, що у Нижегородській області рф.
Російський агресор використовує його для ударів по території України. З цього військового об’єкту, зокрема, регулярно злітають винищувачі МіГ-31К, які є носіями аеробалістичних ракет "Кинджал".

За попередньою інформацією, уражено дві одиниці авіаційної техніки ворога (ймовірно, літаки МіГ-31 та Су-30/34).
Результати бойової роботи уточнюються.

Сили спеціальних операцій: Завжди за межею!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13295 : Червень 09, 2025, 13:16:19 »
Сім будинків зазнали значних руйнувань внаслідок ворожої атаки на Запоріжжя сьогодні, 9 червня.
Росіяни вдарили КАБами по одному з районів. Зруйновані щонайменше сім приватних будинків, десятки — пошкоджені. Понівечена труба  газопостачання.
Наразі відомо про одну поранену людину: дістала поранень 73-річна жінка. Її в тяжкому стані доправили до лікарні.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13296 : Червень 10, 2025, 06:16:16 »
У Києві пошкоджень зазнали 7 районів — КМВА
 Є часткові руйнування та займання в багатоповерхівках і приватних будинках. Палали автівки і складські приміщення.
Протягом ночі ворог безперестанку тероризував Київ ударними дронами.
В Одесі внаслідок російської атаки є загиблий і, щонайменше, четверо поранених — ОВА
Зруйновані та пошкоджені житлові будинки у середмісті Одеси.
Також вщент зруйнована адміністративна будівля станції екстреної медичної допомоги. На місці пожежа. Є пошкоджені карети швидкої допомоги.
Місцеве медіа "Думская" також повідомило про ймовірний удар по пологовому будинку в Одесі.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13297 : Червень 10, 2025, 17:04:59 »
Шрайк

Вчера
Несется: Израиль передал Украине кучу Пэтриотов!!!
Я: Израиль не передавал Украине Пэтриоты, он вернул свою систему в США, там ее отремонтируют и передадут нам. Я не раз об этом писал.
Реация: Ты наговариваешь на Израиль!!!

Сегодня
Несется: Израиль не передавал Украине Пэтриоты!!!
Я: Израиль не передавал Украине Пэтриоты, но он вернул свою систему в США, там ее отремонтируют и передадут нам. Я не раз об этом писал.
Реация: Ты выгораживаешь Израиль!!!

Ушел пить виски и читать книжку.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #13298 : Червень 10, 2025, 17:09:31 »
Трамп. Дозволяє передачу тих комплексів Україні. Вірю відразу!
Homo homini felis est.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13299 : Червень 11, 2025, 07:38:34 »
Вночі ворог завдав удару 17-ма «шахедами» по Слобідському та Основʼянському районах Харкова — мер Терехов
Ворог бив по багатоповерховим будинкам, приватним оселям, дитячим майданчикам, підприємствам та громадському транспорту. На місцях горіли квартири, автівки, зруйновано дахи та побито вікна.
На даний момент відомо про 2 загиблих і 60 постраждалих, з яких 8 - діти.
Пошкоджено тролейбуси, контактну мережу, комунальні та виробничі об’єкти.
Вночі війська рф вдарили по Одещині — ДСНС

Внаслідок атаки були пошкоджені та зруйновані дачні будинки, господарчі споруди, легкові автомобілі та цивільні плавзасоби. На місцях почались пожежі, які були оперативно ліквідовані.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #13300 : Червень 11, 2025, 08:15:30 »
 :pardon:
Цитувати (виділене)
Адміністрація президента США Дональда Трампа підтримує забезпечення України засобами протиповітряної оборони, необхідними їй для відбиття масованих російських атак.

Про це в ході брифінгу заявила речниця Держдепартаменту США Теммі Брюс.

Брюс зазначила, що США є "найбільшим прихильником і захисником України".

"І ми хочемо, щоб вони мали засоби протиповітряної оборони. Ми хочемо, щоб вони могли протистояти ракетам, що летять у їхній бік", – сказала вона.

За словами речниці Держдепу, наразі обговорюється питання про те, "щоб наші європейські партнери, які мають такі системи, передали їх Україні".

"У цьому процесі беруть участь кілька різних сторін, і до нього не залучено Державний департамент. Йдеться про боєприпаси, закупівлі та все інше", – додала Брюс.

Вона запевнила, що США робитимуть все, що в їхніх силах, і "це не підлягає сумніву".

"Наша мета – забезпечити закінчення цієї війни, і ми продовжуємо зосереджуватися на цьому", – резюмувала Брюс.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #13301 : Червень 11, 2025, 14:46:21 »
Цитувати (виділене)
Частина Нацгвардії в Сумській області хоче витратити 30,75 мільйонів гривень на протиударні щити для розгону демонстрантів.
Цитувати (виділене)
Міська адміністрація Сум планує витратити 57 мільйонів гривень на реконструкцію приміщень поліції.
Я так розумію, влада в Сумах готується до окупації. На всіх рівнях.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13302 : Червень 11, 2025, 15:35:33 »
На Херсонщині ворог вдарив по важливому енергетичному обʼєкту — ОВА
Енергетики займаються ліквідацією наслідків ударів. Термінів проведення відновлювальних робіт назвати наразі неможлив

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13303 : Червень 11, 2025, 15:39:34 »
Я так розумію, влада в Сумах готується до окупації. На всіх рівнях.
Не тільки в Сумах

Цитувати (виділене)
У Запоріжжі планують реконструкцію пам’ятника авіаторам: витратять понад 2,5 млн грн
Раніше у Запоріжжі хотіли провести реконструкцію танка, а тепер дійшла черга й до літака. Йдеться про ремонт ділянки навколо пам’ятника авіаторам та його постамента.
Сума становить понад два з половиною мільйони гривень.
Як зазначається в проєкті договору, йдеться переважно про косметичні роботи: гарантування стін, армування стяжки, ґрунтування, облицювання тощо.
З постаменту знімуть гранітне облицювання (39 плит, дві з них замінять). Також змінять освітлення пам’ятника.
Монумент було встановлено ще в 1974 році на честь воїнів-авіаторів, які обороняли та звільняли м. Запоріжжя від німецьких загарбників у Другій світовій війні.
https://t.me/forpost_zp/19591
Соцмережі колективно протестують. Можновладцям начхати

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #13304 : Червень 11, 2025, 19:16:14 »
У Запоріжжі планують реконструкцію пам’ятника авіаторам: витратять понад 2,5 млн грн
Раніше у Запоріжжі хотіли провести реконструкцію танка, а тепер дійшла черга й до літака. Йдеться про ремонт ділянки навколо пам’ятника авіаторам та його постамента.
Сума становить понад два з половиною мільйони гривень.
Як зазначається в проєкті договору, йдеться переважно про косметичні роботи: гарантування стін, армування стяжки, ґрунтування, облицювання тощо.
З постаменту знімуть гранітне облицювання (39 плит, дві з них замінять). Також змінять освітлення пам’ятника.
До речі, недавно там проходив - памятник дійсно розвалюється на очах і потребує ремонту. Тобто сам літак ні, а постамент так.
Інше питання - наскільки обгрунтована ця ціна ремонту

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
До речі, недавно там проходив - памятник дійсно розвалюється на очах і потребує ремонту.
Тоді чом би не зайнятися нарешті Фестивальною? Про ЦБ вже й не кажу

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Вночі ворог завдав 12 ударів БПЛА «шахед» по Харкову — Терехов
Сталось 11 влучань. Ще один «шахед» не здетонував.
Під ударом опинились житлові райони, навчальні заклади, дитячі садки, інфраструктура. Також було пошкоджено десятки автівок, вибиті шибки в школах і будинках. Постраждало щонайменше 12 осіб, 4 з яких діти.
Горіли території житлових будинків та освітніх закладів, а уламки дронів падали прямо біля дитячих майданчиків. Пошкоджено ліфтову шахту багатоповерхівки. Також зруйнувано частину нежитлової будівлі та зупинку громадського транспорту.

Offline RedCat

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
У Запоріжжі не будуть відновлювати літак
Обласна робоча група «Прозорість та підзвітність» рекомендує районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району скасувати тендер на ремонт памʼятнику «Авіаторам» у Запоріжжі.
Як повідомили в ЗОВА, постамент, який стояв десятки років, точно витримає до кінця війни.

https://t.me/c/1793920018/25101

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
хотілося б провести аудит всіх цих закупівель та тендерів, це ж ярди бабла можна було на армію направити замість оцього дрібного піздингу.

Offline vano80

« Reply #13310 : Сьогодні в 09:52:55 »
хотілося б провести аудит всіх цих закупівель та тендерів, це ж ярди бабла можна було на армію направити замість оцього дрібного піздингу.

Выйди на улицу - в стране ездят миллионы гривен штрафов в виде тонировки.
Парковка, красные поворотники, пешеходы на красный - это если исполнять свои прямые обязанности, а не морды в сторону отворачивать.

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.