Автор Тема: Українська політика. Війна. 1 серпня - 15 листопада

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
Re: Українська політика. Війна. 1 серпня -
« Reply #4710 : Жовтень 14, 2022, 11:53:59 »
В будь якому випадку, це не має бути проблемою, що серед тих охуліардів допомоги не знайдеться на старлінк?
воно то знайдеться, але пів мільярда доларів це немало
здається він загнув
Якщо це на 80тис (як вище написали) замість 20ти, то воно цілком виправдано дорожчає. А більша кількість таки потрібна для звязку при контрнаступі.

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #4711 : Жовтень 14, 2022, 11:56:39 »
Демсокира пише, що лист пентагону відправлений був ще 20 днів тому, до твітойобнутості.

а Маск, щоб додатково підкреслити, що він мудак, приплів фак офф Мельника.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline fakir

« Reply #4712 : Жовтень 14, 2022, 12:16:38 »
В будь якому випадку, це не має бути проблемою, що серед тих охуліардів допомоги не знайдеться на старлінк?
здається він загнув
Якщо це на 80тис (як вище написали) замість 20ти, то воно цілком виправдано дорожчає. А більша кількість таки потрібна для звязку при контрнаступі.
я не берусь стверджувати, що нам потрібно в чотири рази більше старлінків ніж зараз, особливо вже не таких надійних як здавалось
але вірю, що приватно-державне партнерство SpaceX та уряду США допоможе знайти вихід з цієї ситуації

Offline APR

• Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
« Reply #4713 : Жовтень 14, 2022, 12:42:43 »
ООН не визнала уряд талибів. Це голосує представник колишнього уряду.
Тоже самое с Мьянмой. Их посол остался от старого гражданского правительства и голосует против хунты.

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #4714 : Жовтень 14, 2022, 12:44:17 »
Зі святом, Захисники та Захисниці!
Зі святом, всі причетні!
Зі святом, Піквики!

Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline fakir

« Reply #4715 : Жовтень 14, 2022, 12:59:11 »
здається він загнув
я не берусь стверджувати, що нам потрібно в чотири рази більше старлінків ніж зараз, особливо вже не таких надійних як здавалось
але вірю, що приватно-державне партнерство SpaceX та уряду США допоможе знайти вихід з цієї ситуації
cnn каже, що Залужний просив 8000, це більш реалістично, як на мене

Offline Eney

Offline Eney

« Reply #4717 : Жовтень 14, 2022, 13:20:57 »
Яка освіта, такий і топ.

Offline ANBU

• *
« Reply #4718 : Жовтень 14, 2022, 13:42:16 »
Да, Маск досить дивний чувак. Да, майже напевно ці твіти були під впливом людини з російським світоглядом\корінням з його ближнього кола. Да, ми маємо бути вдячні за допомогу в 2022. Да, треба працювати перш за все з суспільною думкою, загальними наративами про Україну, її історію та цю війну. А таргани з голови Маска... вони не лише на Україні зосереджені. Нащо так зациклюватись на них?
Все правильно Маска захейтили, твіти скотські. Що, не можна було просто відмовитися і далі фінансувати старлінк для України? Так і сказати, мол, для нас задорого, далі самі? Тоді все зрозуміло, дякуємо, що фінансував, без питань. Нащо твітити пропозиції Україні капітулювати? Нащо тоді взагалі допомагав, бо його твіти це чиста капітуляція, яку нам росія ще в березні пропонувала. На таких умовах могли ще в березні здатися і Маск би 80 млн зекономив. Ну давайте Солов'йова і Скабєєву не хейтити за їх "тарганів".

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4719 : Жовтень 14, 2022, 13:55:49 »
Забезпечити лікування Діанова взявся Ахметов і "Шахтар", а зібрані на лікування кошти Михайло передає на лікування побратимів.

Цитувати (виділене)
Друзі,
усі ваші донати передаю на лікування побратимам!

Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування.

Від перших днів звільнення я отримав надзвичайну турботу моїх співвітчизників, увагу журналістів і багатьох бажаючих допомогти. Я отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Загалом 23 млн 430 тис. грн. Нема достатніх слів вдячності всім вам.

Я планував їх витратити на лікування. Однак, як я вже казав раніше, Рінат Ахметов і футбольний клуб «Шахтар» вирішили допомогти мені з лікуванням, з пошуком найкращих лікарів за кордоном, з підготовкою документів. Це дає мені надію, що в мене знову буде повноцінна права рука.

Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками – більше.

Тому я вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам. Невдовзі я розповім про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиму повний звіт використання ваших грошей. Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України!

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4720 : Жовтень 14, 2022, 14:54:09 »
Не знаю, наскільки вірно те, що пишуть, а саме: що зв"язок Старлінк на лінії фронта зникає, що наш підводний дрон викинуло на берег біля Севастополя, через те, що Маск відмовився відкрити зв"язок до Крима. Виходить, що він дійсно вважає захоплені території російськими і не надає там за"язок?  :scratch_one-s_head:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4721 : Жовтень 14, 2022, 14:55:27 »
Пам'ятаєте, як в лютому-березні ми хвилювалися за наших форумчан та за притулок "Сіріус" в окупації? Звісно, пам'ятаєте. Вийшов матеріал про притулок, розповідають, як вони пережили ті часи. А ще Старіну в тєлєвізорі показують )

« Останнє редагування: Жовтень 14, 2022, 15:10:26 від ~Багира~ »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #4722 : Жовтень 14, 2022, 15:03:30 »
Цитувати (виділене)
Телемарафон "Єдині новини"/Як Сіріус пережив окупацію
Про любов до тварин і силу духу 🧡
Alexandra Mezinova – засновниця притулку, про те, як Сіріус пережив російську окупацію.
Ця історія не про страх, а про відповідальність і сміливість 🧡
Окупація, повна ізоляція, 35 днів без можливості призвети їжу для тварин і людей, 15 працівників, 3300 тварин і безмежна тяга до життя.
Те, що Сіріус вижив під час окупації – справжне диво. Диво, яке було створено реальними людьми.
Сіріус – об'єднує людей з добрим серцем, які намагаються зробити усе можливе для порятунку тварин.
У цей день ми хочемо подякувати за життя та можливість рятувати тварин нашим захисникам і захисницям.
Дякуємо кожному, хто наближає нашу з вами перемогу! 🇺🇦
Українці – смілива та відважна нація.
Слава Україні 💙💛

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #4723 : Жовтень 14, 2022, 15:06:26 »
А ще Старіну в тєлєвізорі показують
Старина! :good:
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #4724 : Жовтень 14, 2022, 15:15:06 »
Виходить, що він дійсно вважає захоплені території російськими і не надає там за"язок?

Там заблоковано багато сервісів включно з Старлінком. Саме тому, що території визнаються захопленими.

Offline Teagan

« Reply #4725 : Жовтень 14, 2022, 15:39:20 »
Виходить, що він дійсно вважає захоплені території російськими і не надає там за"язок?

Там заблоковано багато сервісів включно з Старлінком. Саме тому, що території визнаються захопленими.
Ну тоді що взагалі можна сказати на його захист якщо він напряму підтримує агрессора і аннексію, не словом а ділом.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4726 : Жовтень 14, 2022, 15:40:18 »
Там заблоковано багато сервісів включно з Старлінком.
Ким? Україною?
Щодо Старлінку, то, наскільки пам"ятаю, русня його ламала-ламала і нічого зробити не змогла.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #4727 : Жовтень 14, 2022, 15:49:46 »
Цитувати (виділене)
Sergey Fursa
3 год  ·
Він ще й дуже обідчєвий, цей геній сучасності
По правді кажучи, важко хейтити Маска за те, що він рахує гроші. Тим більше, в нього стартап, а стартапи завжди збиткові. А тут ще додається пару сотен мільйонів доларів в мінус. Тому прохання до Пентагону платити за український попит зрозумілі. До того ж, його Space Х і так вже отримав державних субсидій на 7 мільярдів долярів. Всі люблять гроші. До того ж, у Маска завод в Китаї і товарищі можуть бути не дуже щасливі з такої активності....
А от намагатися приховати справжню причину -  не дуже гідно. Як не гідно було з їжджати з угоди по твітеру. Та й спілкуватися чи то з Путіним, чи то з його посередниками і потім розповсюджувати російську пропаганду - це також не гідно

Offline fakir

« Reply #4728 : Жовтень 14, 2022, 15:56:21 »

Offline fakir

« Reply #4729 : Жовтень 14, 2022, 16:00:36 »
Там заблоковано багато сервісів включно з Старлінком.
Ким? Україною?
Щодо Старлінку, то, наскільки пам"ятаю, русня його ламала-ламала і нічого зробити не змогла.
ніхто не заважає русні купити термінал в Великобританії і звідти ж ламати за 90 фунтів на місяць (до речи, з наших він хоче 4500$ на рік, якщо я нічого не наплутав)
втім, супутникове угруповання це  транспортна система, яка в кінці заходить в Інтернет через наземні шлюзи, їх можна намагатись ламати ззовні

Offline Фрипп

« Reply #4730 : Жовтень 14, 2022, 16:18:00 »
А ще Старіну в тєлєвізорі показують
Старина! :good:
А на якій хвилині?

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #4731 : Жовтень 14, 2022, 16:21:29 »
А на якій хвилині?
2:50...3:30, десь так. Хто не в ФБ, то на ютубі є.
« Останнє редагування: Жовтень 14, 2022, 16:33:21 від invariant »
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #4732 : Жовтень 14, 2022, 17:21:21 »
Усіх піквіков, що боронять зараз Україну, з Днем ЗСУ!  :give_rose:
Усіх інших піквіков також зі святом!  :)

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #4733 : Жовтень 14, 2022, 17:21:52 »

Ну тоді що взагалі можна сказати на його захист якщо він напряму підтримує агрессора і аннексію, не словом а ділом.

Це жарт? Сервіси Гугла, які не працюють нормально в Криму, це теж підтримка анексії?

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #4734 : Жовтень 14, 2022, 17:23:21 »
Ще одного "кансельнули" і замінили героєм України :) :
Цитувати (виділене)
У Кременчуці вулицю Горького перейменували на честь українського дисидента, учасника правозахисного національно-визвольного руху, політичного діяча та дипломата Левка Лук’яненка.

Він був активним членом і головою Української гельсінської групи, першим головою Української республіканської партії, співавтором Декларації про державний суверенітет України, автором Акта проголошення незалежності України. Розробив стратегію виведення України з-під влади Москви та зі складу СРСР шляхом референдуму на основі конституцій СРСР і УРСР та норм міжнародного права.

За антирадянську діяльність та прагнення до незалежності України Левка Лук’яненка на початку 60-х років засудили до смертної кари, яку потім замінили на багаторічне ув'язнення. Загалом у радянських таборах Лук'яненко провів понад 25 років. На початку 1989 повернувся в Україну з заслання, де продовжив громадську та правозахисну діяльність.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #4735 : Жовтень 14, 2022, 18:19:42 »
https://news.liga.net/ua/politics/news/iris-t-uje-rabotaet-gde-to-na-yujnom-napravlenii-v-vozdushnyh-silah-rasskazali-o-novyh-pvo
Цитувати (виділене)
Комплекс протиповітряної оборони IRIS-T, яку передала Німеччина Україні, вже працює на південному напрямку. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #4736 : Жовтень 14, 2022, 20:14:31 »
А треба, щоб усі.

⚡️Зараз русня запускає ракети з Бєлгорода в сторону Харківщини
4 ракеты взорвались над Белгородской областью.

Upd: всего вылетело 7 ракет.
https://t.me/voynareal/38730

З 10 запущених ракет у бік Харкова всі 10 вибухнули у повітрі, випадково уразивши Білгородську ТЕЦ «Луч».
https://t.me/voynareal/38732
Злобная заинька

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #4737 : Жовтень 14, 2022, 20:19:07 »
А треба, щоб усі
Пишуть, 8 чи 9 там залишились. Одна в подстанцію, чи ТЕЦ, щось дуже гарно горить.
Upd. Може наші "під шумок" шмальнули?

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #4738 : Жовтень 14, 2022, 20:26:35 »
https://t.me/operativnoZSU/48704
Прилет в Белгород

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4739 : Жовтень 14, 2022, 20:52:15 »
Та салюты это, салюты. Отмечают, празднуют.

Цитувати (виділене)
Вот уже двадцать лет ежегодно 14 октября в регионе отмечается День флага Белгородской области.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.