Таке побачила у стрічці, але щось офіційного не знаю де подивитися. Хоча воно й логічно, начебто.Цитувати (виділене) Українців просять сьогодні з 17:00 до 22:00 намагатися не користуватися електроприладами — це допоможе пройти критичні навантаження електромереж. 💡Найбільш енерговитратні прилади:— електрообігрівачі — бойлери— кухонна електроплита— мікрохвильова піч— пральна машина— електрична духова шафа— електрочайник (кавоварка)— праска— посудомийна машина— кондиціонер— зарядні пристрої — пилосос— комп’ютер — телевізор
Українців просять сьогодні з 17:00 до 22:00 намагатися не користуватися електроприладами — це допоможе пройти критичні навантаження електромереж. 💡Найбільш енерговитратні прилади:— електрообігрівачі — бойлери— кухонна електроплита— мікрохвильова піч— пральна машина— електрична духова шафа— електрочайник (кавоварка)— праска— посудомийна машина— кондиціонер— зарядні пристрої — пилосос— комп’ютер — телевізор
что если этими приборами все начнут пользоваться до 17:00 или после 22:00,
⚡️Международный комитет Красного креста приостановил свою деятельность в Украине из соображений безопасности, - Reuters
Цитувати (виділене)— зарядні пристрої— комп’ютер— телевізор
— зарядні пристрої— комп’ютер— телевізор
Українці сьогодні донатять якісь неймовірні мільйони. Ми маємо запантетувати таку річ, як конвератація гніву і помсти.
А ты задонатил на Звезду смерти?!Цитувати (виділене) Українці сьогодні донатять якісь неймовірні мільйони. Ми маємо запантетувати таку річ, як конвератація гніву і помсти.
Не скинешься тут, как же.
Притула на дроны камикадзе собирает.
Цитата: ~Багира~ від Жовтень 10, 2022, 16:40:54Не скинешься тут, как же.И не говори. Притула на дроны камикадзе собирает.
Днями буде важливий величезний збір. Я поки не можу писати, на що саме. Та від цього погорить багато росіян. І якщо ви жадаєте помсти, можете вже наперед закинути. Всі кошти будуть спрямовані на анонсований збір. Монобанка https://send.monobank.ua/jar/53cerYMygBКарта банки 5375411200871908
У мене на монобанці 32 мільйони. У Притули на монобанці 84 мільйони. Загалом 116 мільйонів гривень за усього лиш кілька годин. Ви неймовірно круті🔥Та ми не зупиняємось. Збір триває. Долучайтесь👇🏻Монобанка https://send.monobank.ua/jar/53cerYMygBКарта банки 5375411200871908І поширте цей допис!
Таке побачила у стрічці, але щось офіційного не знаю де подивитися. Хоча воно й логічно, начебто.Цитувати (виділене) Українців просять сьогодні з 17:00 до 22:00 намагатися не користуватися електроприладами — це допоможе пройти критичні навантаження електромереж...
Українців просять сьогодні з 17:00 до 22:00 намагатися не користуватися електроприладами — це допоможе пройти критичні навантаження електромереж...
Я, правда, подумала, что если этими приборами все начнут пользоваться до 17:00 или после 22:00, то и пиковая нагрузка сместится по времени на дневные или ночные часы. Хотя если это будут делать не все, а только часть, тогда, наверное, имеет смысл.В общем, растерялась я что-то в рациональности такого шага. Не знаю, как там всё устроено. В любом случае, видимо, уровень личного бытового энергопотребления стоит снизить. Независимо от времени суток.
блін, а шо ж Макд, я ще не сходив, хоч би не закрилися.
Я, правда, подумала, что если этими приборами все начнут пользоваться до 17:00 или после 22:00, то и пиковая нагрузка сместится по времени на дневные или ночные часы. Хотя если это будут делать не все, а только часть, тогда, наверное, имеет смысл.
Цитата: Ксеня від Жовтень 10, 2022, 15:29:11Цитувати (виділене)— зарядні пристрої— комп’ютер— телевізора це чого? перебор, на мою думку
По идее, все имеет смысл, кроме последних двух пунктов, думаю. Современные компы (если это ноутбук) или ЖК-телевизоры довольно немного потребляют, десятки ватт.
Цитата: Tamerlan від Жовтень 10, 2022, 18:00:42По идее, все имеет смысл, кроме последних двух пунктов, думаю. Современные компы (если это ноутбук) или ЖК-телевизоры довольно немного потребляют, десятки ватт.Зарядка для телефона ?
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.