Автор Тема: Українська політика. Війна. 1 серпня - 15 листопада

Offline marplik

• Стать: Жіноча
  • Шалена бджілка
Re: Українська політика. Війна. 1 серпня -
« Reply #2160 : Вересень 10, 2022, 17:57:49 »
:moskali:
Так называемая "Военно-гражданская администрация Волчанского района" оккупантов заявила, что ВС РФ выводятся из района, а филиалы администрации продолжат работать из Курска, Якутска, Владивостока и Санкт-Петербурга.

Якутск и Владивосток это, конечно, отдельный угар.

(уважительно) Большой город, наверно, Волчанск, вон какая у него админи срация.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #2161 : Вересень 10, 2022, 18:03:48 »
А у нас что-нибудь типа "разжигание межнациональной ненависти и вражды" или что-то в этом роде? Мне кажется, такое на их деятельность прекрасно бы легло.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2162 : Вересень 10, 2022, 18:04:24 »
В мене тут когнітивний дисонанс стався, тіки шо. Стукається в ЛінкедІні український громадянин (комунікаційний директор), такий собі патріот, Україна, інвестиції, отєтоотвсьо, українською, як має бути. Ок, тільки підняла руку, щоб підтвердити, як око впало на статтю. Зясувалось, що він директор холдингу Новінського (отої суки православної). І от я ніяк не зрозумію, як можна бути патріотом біля цієї наволочі? Чи вони там всі "православні"?
Ви як вважаєте?
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #2163 : Вересень 10, 2022, 18:06:03 »
В мене тут когнітивний дисонанс стався, тіки шо. Стукається в ЛінкедІні український громадянин (комунікаційний директор), такий собі патріот, Україна, інвестиції, отєтоотвсьо, українською, як має бути. Ок, тільки підняла руку, щоб підтвердити, як око впало на статтю. Зясувалось, що він директор холдингу Новінського (отої суки православної). І от я ніяк не зрозумію, як можна бути патріотом біля цієї наволочі? Чи вони там всі "православні"?
Ви як вважаєте?

«Патріотизм» окремо, гроші окремо. Що тут може бути не зрозумілого.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Nerag

« Reply #2164 : Вересень 10, 2022, 18:06:17 »
А у нас что-нибудь типа "разжигание межнациональной ненависти и вражды" или что-то в этом роде? Мне кажется, такое на их деятельность прекрасно бы легло.
С другой стороны, они лишь выполняют спущенные орочьим министерством любви образования программы - иначе, они тупо винтики.
Имхо, кроме пересечения границы и работы без разрешения наших - врял ли им получится что-то серьезное прицепить.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2165 : Вересень 10, 2022, 18:08:44 »
Гудименко
https://t.me/gudymenko_official/291
Цитувати (виділене)
Те, що відбувається зараз, змінює весь світ.

Ні, я тут не впав у ейфорію і взагалі далекий від всіх почуттів, окрім люті за те, що я не зі своїм підрозділом у Харківській області. Я серйозно і я аргументую.

Спеціально поліз почитати закордонні, в першу чергу американські ЗМІ, подивитися думки експертів, що вони пишуть і говорять про наш наступ і падіння російського фронту на Харківщині. Вони звичайно в шоці – це зрозуміло – але цей шок прорастає у них далекоглядними висновками. Прямо зараз.

Десятиріччями, поколіннями, з часів початку Холодної війни західні політики йшли на поступки Москві, тому що боялися її армії. Та армія змінювалась, деградувала, але страх перед нею залишався, ставав чимось звичним. Міф про сильну російську армію перестав бути міфом, він став аксіомою. Аксіомою страху. Рефлексом. І всі ці поступки західних політиків, наприклад, під час вторгнення російських військ у Грузію – це поступки саме цьому страху.

А тепер цей страх вмирає.

З кожною світлиною кинутої техніки. З кожним звільненим селом. З кожним російським полоненим офіцером.

Цей страх почав вмирати у лютому. Ми смертельно поранили цей страх, продемонструвавши світу, що від російських військ можна відбиватися. А тепер ми знищили цей страх, бо показали, що на російські війська можна наступати і вони бігтимуть, як побиті пси.

Саме тому я впевнено кажу, що наш контрнаступ змінює світ. Уявіть собі західного політика, у якого просто зараз в голові такі думки:

«…І ми йшли їм на поступки, бо нам погрожувало ось це? Ось ці бомжі, які біжать з усіх ніг, кидаючи підлеглих на призволяще? Ми прогиналися під них, бо вони погрожували нам ось цим цирком калік? Тобто, якби ми не поступилися їм у перемовинах тоді, у Сирії, то все, що нам би загрожувало – це поставки їхньої техніки разом з полоненими? А де б ми ще могли не поступитися? По Африці? По Грузії? По Балканах? І на скільки років раніше можна було б завершити Холодну війну, якби ми бачили і розуміли їхню реальну силу раніше?..»

Сьогодні ЗСУ не тільки звільняють наші території. Вони звільняють голови світових лідерів від страхів та міфів. Тепер Росії нема чим погрожувати, окрім ядерної зброї, а з такими аргументами довго за столом перемовин не посидиш. Тому Росія вже скоро втратить весь вплив у світі. Країна-вигнанець, країна-босота, країна-ніщо. Бийте її, женіть її, насміхайтесь над нею.

І це зробили ми з вами. ЗСУ, НГУ, прикордонники, волонтери, донатори, всі разом. Всі громадяни. Ми зробили неможливе.

У черговий раз.

Допомагайте ЗСУ. Вірте у ЗСУ. Ставайте до лав ЗСУ.

Будьте частиною неймовірних історій.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #2166 : Вересень 10, 2022, 18:12:01 »

Есть такая - 161 статья ук. Но. Есть такое слово «умысел». И есть деяния, где он является квалифицирующим признаком. То есть, без него никак. И вот этот «умысел» нужно доказать.
Короче, это всё сугубо юридические вопросы, без базового образования тяжко поддающиеся «бытовому анализу». Проще таки грохать их.

Offline Teagan

« Reply #2167 : Вересень 10, 2022, 18:12:23 »
Украинские военные уже в окрестностях Лисичанска, а в Кременной партизаны подняли украинский флаг.

Россияне и коллаборанты массово покидают территорию Луганской области.

Источник: глава Луганской ОВА Сергей Гайдай

Offline Teagan

« Reply #2168 : Вересень 10, 2022, 18:14:39 »
Чтоб там учителя оккупантов не чувствовали, надеюсь сильно перешугались. Твари. В любом случае, обстановка там сейчас небезопасная  :sneaky:

Offline Тинатин

« Reply #2169 : Вересень 10, 2022, 18:17:11 »
Мне так радостно, что даже страшно!  :prapor2: :prapor2: :prapor2:
Аналогично. Пишут, наши уже в Лисичанске. Спать сегодня точно не буду.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #2170 : Вересень 10, 2022, 18:18:55 »
Мне так радостно, что даже страшно!  :prapor2: :prapor2: :prapor2:

Я последние дни физически прочувствовала, что такое «боюсь дышать». Вот такое сейчас состояние. Страшно дышать, как будто помешать можешь.

Offline Teagan

« Reply #2171 : Вересень 10, 2022, 18:18:55 »
Було Німецьке Економічне Диво, а в нас буде Українське Військове Диво  :prapor2:

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #2172 : Вересень 10, 2022, 18:21:17 »
Гудименко
Цитувати (виділене)
Cпойлер

Ні, я тут не впав у ейфорію і взагалі далекий від всіх почуттів, окрім люті за те, що я не зі своїм підрозділом у Харківській області. Я серйозно і я аргументую.

Спеціально поліз почитати закордонні, в першу чергу американські ЗМІ, подивитися думки експертів, що вони пишуть і говорять про наш наступ і падіння російського фронту на Харківщині. Вони звичайно в шоці – це зрозуміло – але цей шок прорастає у них далекоглядними висновками. Прямо зараз.

Десятиріччями, поколіннями, з часів початку Холодної війни західні політики йшли на поступки Москві, тому що боялися її армії. Та армія змінювалась, деградувала, але страх перед нею залишався, ставав чимось звичним. Міф про сильну російську армію перестав бути міфом, він став аксіомою. Аксіомою страху. Рефлексом. І всі ці поступки західних політиків, наприклад, під час вторгнення російських військ у Грузію – це поступки саме цьому страху.

А тепер цей страх вмирає.

З кожною світлиною кинутої техніки. З кожним звільненим селом. З кожним російським полоненим офіцером.

Цей страх почав вмирати у лютому. Ми смертельно поранили цей страх, продемонструвавши світу, що від російських військ можна відбиватися. А тепер ми знищили цей страх, бо показали, що на російські війська можна наступати і вони бігтимуть, як побиті пси.

Саме тому я впевнено кажу, що наш контрнаступ змінює світ. Уявіть собі західного політика, у якого просто зараз в голові такі думки:

«…І ми йшли їм на поступки, бо нам погрожувало ось це? Ось ці бомжі, які біжать з усіх ніг, кидаючи підлеглих на призволяще? Ми прогиналися під них, бо вони погрожували нам ось цим цирком калік? Тобто, якби ми не поступилися їм у перемовинах тоді, у Сирії, то все, що нам би загрожувало – це поставки їхньої техніки разом з полоненими? А де б ми ще могли не поступитися? По Африці? По Грузії? По Балканах? І на скільки років раніше можна було б завершити Холодну війну, якби ми бачили і розуміли їхню реальну силу раніше?..»

Сьогодні ЗСУ не тільки звільняють наші території. Вони звільняють голови світових лідерів від страхів та міфів. Тепер Росії нема чим погрожувати, окрім ядерної зброї, а з такими аргументами довго за столом перемовин не посидиш. Тому Росія вже скоро втратить весь вплив у світі. Країна-вигнанець, країна-босота, країна-ніщо. Бийте її, женіть її, насміхайтесь над нею.

І це зробили ми з вами. ЗСУ, НГУ, прикордонники, волонтери, донатори, всі разом. Всі громадяни. Ми зробили неможливе.

У черговий раз.

https://t.me/marshalvdv/8418

Offline Ash

« Reply #2173 : Вересень 10, 2022, 18:21:41 »

Есть такая - 161 статья ук. Но. Есть такое слово «умысел». И есть деяния, где он является квалифицирующим признаком. То есть, без него никак. И вот этот «умысел» нужно доказать.
Короче, это всё сугубо юридические вопросы, без базового образования тяжко поддающиеся «бытовому анализу». Проще таки грохать их.
Пособничество  режиму оккупантов? Пропаганда, отрицающая украинскую государственность? У нас  совсем-совсем ничего нет такого в кодексах?
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline marplik

• Шалена бджілка
« Reply #2174 : Вересень 10, 2022, 18:22:27 »
А как правильно произносить: КУпянск или КупЯнск? Муж говорит КупЯнск, что логично. А я почему-то КУпянск, мы туда на первом курсе в колхоз ездили, в октябре, собирали остатки всего, чего ни попадя, по полям: и помидоры, и морковку, и лук, где почему-то росли малюсенькие, но очень вкусные арбузики...

Offline Nerag

« Reply #2175 : Вересень 10, 2022, 18:22:54 »
Гудименко
Цитувати (виділене)
...

Он еще забыл сказать, что рынок советской-орочьей дакки ждет серъезное "сворачивание".
Понятное дело, воюет не железо, воюют люди, но от такой антирекламы на этом рынке (и соответственно, рекламы высокоточного западного оружия), имхо, может и не оправиться.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #2176 : Вересень 10, 2022, 18:23:05 »
А как правильно произносить: КУпянск или КупЯнск? Муж говорит КупЯнск, что логично. А я почему-то КУпянск, мы туда на первом курсе в колхоз ездили, в октябре, собирали остатки всего, чего ни попадя, по полям: и помидоры, и морковку, и лук, где почему-то росли малюсенькие, но очень вкусные арбузики...

КУпянск

Offline Eney

« Reply #2177 : Вересень 10, 2022, 18:23:10 »
Цитувати (виділене)
George Tuka
18 хв  ·
Блін!
Довелось по справах виїхати до Львову.
Ранком:
- Куп‘янськ.
- Ура!
В обід:
- Лиман.
- Ура-ура!
По обіді:
- Лисичанськ. Ізюм. Северодонецьк…
З заднього сидіння:
- Борисич! Піддай газку! Бо, поки мо до Львову доїдемо вони без нас і Москву зпалять!

Offline Тинатин

« Reply #2178 : Вересень 10, 2022, 18:25:45 »
Под КУпянском жили бабушка с дедушкой. Почти родные места.

Offline marplik

• Шалена бджілка
« Reply #2179 : Вересень 10, 2022, 18:25:59 »

КУпянск
Ха! I knew it!

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2180 : Вересень 10, 2022, 18:27:57 »
КУпянск. Я з ними багато працюю, то самі так по телефону кажуть, коли називаються.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2181 : Вересень 10, 2022, 18:30:41 »
Ви як вважаєте?

«Патріотизм» окремо, гроші окремо. Що тут може бути не зрозумілого.
Нє, в мене так не виходить. В мене, якщо в людини гроші на першому місці, то патріотизма там не може бути за визначенням.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Nerag

« Reply #2182 : Вересень 10, 2022, 19:25:28 »
...Нераг ядовито...
Интересно, как себя сейчас таракан чувствует?

Offline Teagan

« Reply #2183 : Вересень 10, 2022, 19:30:10 »
...Нераг ядовито...
Радуется наверное что не полез. Пропетлял между капельками.
Я помню в июле мы реально боялись что с Беларуси попрут.

Offline Shan

« Reply #2184 : Вересень 10, 2022, 19:35:51 »
...Нераг ядовито...
Он же с детства за мир. Вон и с праздником поздравил

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2185 : Вересень 10, 2022, 19:38:50 »
От так з ранку вийдеш з дому без можливості читати новини... Охуєть.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2186 : Вересень 10, 2022, 19:42:59 »
Отож бо. :prapor2:

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #2187 : Вересень 10, 2022, 20:01:46 »
Как стать законченным эндорфиновым наркоманом за неделю.  :weep:
Палец уже дымится от частоты обновлений всех информационных ресурсов, которые известны, уже даже гиркин в ход пошёл  :facepalm:, и даже такой сумасшедшей дозы становится мало.
Кажется, Джеки уже пора в рехаб.
- Как прекратить думскроллить и начать жить?
- Никак.

Offline Eney

« Reply #2188 : Вересень 10, 2022, 20:15:15 »
Цитувати (виділене)
Журналіст Юрій Бутусов повідомляє, що в Ізюмі в повному оточенні декілька підрозділів російських десантників, які не встигли втекти. Ізюмський котел все ж таки не метафора.

Offline Teagan

« Reply #2189 : Вересень 10, 2022, 20:17:44 »
- Как прекратить думскроллить и начать жить?
- Никак.
Отчасти согласна, но в данном случае это и есть жизнь. Потому что это наша жизнь, буквально, а не просто "новости".

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.