Автор Тема: Українська політика. Війна. 1 серпня - 15 листопада

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Стать: Жіноча
  • Київ, столиця Гобітону
Re: Українська політика. Війна. 1 серпня -
« Reply #1140 : Серпень 22, 2022, 21:34:47 »
Дорогі киянчики, дякую 
Я просто у самому центрі мешкаю, і на 24те виїжджають навіть ті сусіди, які у лютому-березні сиділи крячкою.
Була здивована. 
В нас також нарід на свята активно тікає. А мені все одно нема куди.

Та я теж буду біля урядового кварталу, одна в підїзді. От лише думаю вина прикупити.  :sneaky:
А колега мій на вихідні дні поїхав додому із Запоріжжя в Миколаїв.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #1141 : Серпень 22, 2022, 21:36:34 »
Дорогі киянчики, дякую 
Я просто у самому центрі мешкаю, і на 24те виїжджають навіть ті сусіди, які у лютому-березні сиділи крячкою.
Була здивована. 

Та я теж буду біля урядового кварталу, одна в підїзді. От лише думаю вина прикупити.  :sneaky:

https://twitter.com/cgtr/status/1433166607551979523
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону

Offline Ash

« Reply #1143 : Серпень 23, 2022, 01:54:29 »
Якщо це  вибір, то він дещо дивний( але якщо у справах, то питань звісно нема).
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #1144 : Серпень 23, 2022, 08:19:10 »
Дорогі киянчики, дякую 
Була здивована. 

Приїжджай до нас в Білогородку. Я маму не можу кинути, але в нас тут і вінчик, і вкусняшки, і підвал великий, якщо шо.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #1145 : Серпень 23, 2022, 08:22:10 »
Ще раз пролюбили, зайчеги
Цитувати (виділене)
Міністерство культури України та одне із креативних агентств перепросили за новий флешмоб, який мав би демонструвати "жест Тризуба".

Там наголосили, що єдиний можливий жест Тризуба - це той, який демонстрував український політик В'ячеслав Чорновіл.

Про це йдеться у заяві Міністерства культури та креативного агентства "Банда".

"Планувалось все трішки інакше, але вийшло не дуже. Про*бали. Вибачте. Перший пост ми прибрали, бо нас попросили деякі зірки. Ми їх розуміємо. Ми б і себе з цього всього прибрали, але не можемо. Тому будемо вигрібати. Заслужено", - йдеться у повідомленні агентства.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1146 : Серпень 23, 2022, 09:46:06 »
⚡️ Перші гості Кримської платформи: до Києва прибув президент Польщі Анджей Дуда

Він візьме участь у 2-му саміті Кримської платформи. Подія відбудеться сьогодні, у ній візьмуть участь близько 60 країн та міжнародних організацій. Серед них близько 40 на рівні президентів та прем'єр-міністрів.

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #1147 : Серпень 23, 2022, 10:15:53 »
З днем державного прапора, піквікі!
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1148 : Серпень 23, 2022, 10:17:29 »
Цитувати (виділене)
Російська Федерація найближчим часом планує вдарити по цивільній інфраструктурі та державних об'єктах України. Відповідні розвіддані є у США, - Reuters.

💬 "У нас є інформація, що Росія активізує зусилля з нанесення ударів по цивільній інфраструктурі та державних об'єктах України в найближчі дні. Враховуючи послужний список Росії в Україні, Ми стурбовані загрозою, що зберігається, яку російські удари представляють для цивільного населення та цивільної інфраструктури", - йдеться в повідомленні.
Зеля уже призвал всех не паниковать и ехать на шашлыки? А то я не слежу...

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1149 : Серпень 23, 2022, 10:20:31 »
Цитувати (виділене)
Американські експерти Майкл Вайсс і Джеймс Раштон стверджують, що Вашингтон дає Україні більше різної зброї, ніж оголошує про це публічно, - Politico.

Видання вказує, що про передачу Україні високошвидкісних протирадіолокаційних ракет HARM, здатних вражати системи ПВО, заявив нещодавно високопоставлений представник Пентагону. Він зазначив, що раніше США анонсували надання Києву можливостей щодо протидії радарам, проте не конкретизували, про що саме йдеться.

На думку Вайса і Раштона, США також таємно відправили в Україну оперативно-тактичний ракетний комплекс ATACMS.

Також відомо, що США надаватимуть Україні високоточні боєприпаси Excalibur в рамках оголошеного 19 серпня пакета військової допомоги вартістю 775 млн доларів, хоча адміністрація не заявляла про це публічно. Зазначається також, що останній пакет не обмежується тим, що вказано в переліку.
Ну, таке і я можу поствержувати. Теж мені, знавці таємних знаній.

Offline Teagan

« Reply #1150 : Серпень 23, 2022, 10:21:50 »
⚡️ Перші гості Кримської платформи: до Києва прибув президент Польщі Анджей Дуда

Він візьме участь у 2-му саміті Кримської платформи. Подія відбудеться сьогодні, у ній візьмуть участь близько 60 країн та міжнародних організацій. Серед них близько 40 на рівні президентів та прем'єр-міністрів.
Я уже афигела что они все живьем в Киев приедут  :consul:, дерзкие. А оказывается только Дуда смелый, остальные 60 будут в онлайн формате.

Online Garfield

• Nederland
« Reply #1151 : Серпень 23, 2022, 10:22:59 »
Зеля уже призвал всех не паниковать и ехать на шашлыки? А то я не слежу...
Так ще взимку - то була прозорливість, але без конкретики, щоб уникнути паніки... Може ОП скоро візьме таке пояснення "на озброєння"?   :scratch_one-s_head:
Homo homini felis est.

Offline Teagan

« Reply #1152 : Серпень 23, 2022, 10:24:28 »
Ну, таке і я можу поствержувати. Теж мені, знавці таємних знаній.
Це заява для зрадойобів бо вже мабуть задовбали зі своїми "НАС ЗЛИВАЮТЬ!!!"

Offline Mike123

« Reply #1153 : Серпень 23, 2022, 11:14:53 »
А оказывается только Дуда смелый, остальные 60 будут в онлайн формате.
Ну, таки да, тут все тикают на 23-25, а он приехал. Достаточно мужественный поступок. Я бы даже сказал, вызывающий :smile4:.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1154 : Серпень 23, 2022, 12:42:02 »
Нойнець

Вообще не понимаю, что эти дебилы лепят с дочерью Дугина. Рано. Рано.

По их версии, 43-летняя женщина Наталья с котом и дочерью 12 лет села на свою машину, поехала в РФ, взорвала дочь важного пропагандиста, саму важную пропагандистку, опять погрузила на свою машину кота и дочь и благополучно скрылась в Эстонии.

ФСБ раскрыла это дело в деталях за сутки и даже предоставила видосики.

Но никоим образом не воспрепятствовало женщине с дочерью и котом.

Теперь РФ хочет обсудить этот вопрос в ООН. На весь мир сообщить "украинцы могут нас убивать прямо посреди Москвы, мы их прекрасно видим и ничего не можем сделать".

Мне казалось, этот месседж - это тот месседж, который мы бы хотели распространять, а москалям такое говорить наверное не очень стоило бы.

Во-первых, потому что украинцы не единственный народ, который хотел бы немного поубивать москалей. Даже мужу Симоньянихи - Тиграну Кеосаяну - стоило бы на этом месте начать пить успокоительное, потому что казахи, знаете ли, довольно обидчивый народ, у них тоже есть миникуперы и женщины 43 лет там не редкость. А если ФСБ не в состоянии защитить своих российских псов-лаятелей даже от жиночки на миникупере, то лаять становится слишком опасненько. Маргарита, Наталья Вовк уже заправляет свой миникупер. Наталья Вовк уже едет по твоему городу. Наталья Вовк уже едет по твоей улице. Ну и так далее.

Это знаете что происходит в случае с Натальей Вовк и дочерью Дугина?

Это очень важное происходит.

Это великая непобедимая Россия, могучая держава со второй армией мира и опасным страшным KGB поняла, что ничего не может с нами сделать, упала на жопу, бьет себя по щекам и голосит "помогите, мы маленькие, несчастные, хулиганы зрения лишают".

В качестве доказательства того, что хулиганы её зрения лишают, она готова даже сама взорвать свою пропагандистку, чтобы торговать её трупом, хвастаться и всем его показывать, как пример нашей жестокости.

У нас действительно достаточно жестокости и на дочь Дугина её хватит с избытком. Но дело не в нас. Дело в том, что начиная с этого дня РФ пытается натянуть на себя статус жертвы.

Это очень важно. Начинали-то они этот кровавый цирк с позиций всесилия, Киев за три часа, Украина за три дня, санкции не страшны, Европа лошье, мы сильные, наши кулаки сильные, панч, улетишь, на луну.

А теперь они делают именно то, что делает гопник, получив по соплям. Пишут заявление дяде милиционеру о том, что я подошел спросить который час, а злой очкарик меня пырнул смычком от скрипки.

Offline Eney

« Reply #1155 : Серпень 23, 2022, 12:54:53 »
Прилетіло у центр прийняття рішень МММ у Донецьку.

https://www.facebook.com/watch/?v=2043326759202538

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1156 : Серпень 23, 2022, 13:24:38 »
Шрайк

Стоило вспомнить майский прогноз Бена Ходжеса, как на DW вышла статья с его комментариями.
___
Російська армія вже перетнула пік своєї ударної міці, каже відставний генерал армії США Бен Годжес. До кінця року Україна могла би відбити захоплені території - якщо Захід постачатиме зброю як слід.

✔️Радник президента США з питань безпеки Джейк Салліван досі демонстрував стриманість щодо постачання ракет ATACMS з радіусом дії до 300 кілометрів, побоюючись подальшої ескалації ситуації. Натомість ексгенерал Годжес заперечує: у Росії немає жодного іншого потенціалу для ескалації, ніж застосування ядерної зброї.

Такий сценарій Годжес, однак, вважає вкрай малоймовірним. Хоча би навіть тому, що в Україні немає цілей, ядерний удар по яких дозволив би змінити на користь Росії ситуацію на фронті. Крім того, переконаний ексгенерал, застосування навіть малої тактичної ядерної бомби означало би оголошення війни з боку США і Великобританії.

✔️Бен Годжес переконаний: якщо західні партнери даватимуть Україні все що можуть, Київ зможе до кінця року відбити окуповані після 24 лютого території. А решту - Крим і Донбас - повернути під свій контроль можливо шляхом переговорів за "один-два роки", прогнозує ексгенерал.

✔️Годжес вважає, що Україна не гає часу, поки на фронті складається враження патової ситуації, а продовжує тренувати особовий склад, готуючись до контрнаступу. Ексгенерал констатує, що російська армія в Україні пройшла "кульмінаційну точку". Це означає, що в неї "немає ресурсів, щоби продовжувати наступ" - ані технічних, ані людських.

✔️Кожне влучання по складу боєприпасів або по командному пункту росіян призводить до того, що російська армія вимушена відсувати пункти забезпечення все далі й далі від лінії фронту. А це "лише ускладнює становище росіян, оскільки вантажівки з боєприпасами вимушені їздити на більші відстані", - каже Годжес. За його словами, момент для контрнаступу настане тоді, коли власні сили будуть достатніми, а сили противника будуть достатньою мірою послаблені.

Сократил @ShrikeNews

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1157 : Серпень 23, 2022, 13:25:55 »

Душиліна, звісно, за казковим співпадінням, на місці не було. Готують підводочку до завтра.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1158 : Серпень 23, 2022, 13:42:17 »
Зато був кореспондент РИА новости  :kos:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #1159 : Серпень 23, 2022, 13:59:01 »

Душиліна, звісно, за казковим співпадінням, на місці не було. Готують підводочку до завтра.
Якщо я правильно памятаю, оці розбиті вікна дивляться на Макиївку, тобто прямо з протилежної сторони від позицій ЗСУ.   :pardon:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #1160 : Серпень 23, 2022, 14:10:11 »
Зато був кореспондент РИА новости 
Сдох?
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1162 : Серпень 23, 2022, 14:19:34 »
Гоечаренко каже, що "знайшли" вже уламки снарядів. І якщо скажуть, що вони 155 мм, то таки точно постанова. І так, Душилін заявив, что 155.

Offline düsha

« Reply #1163 : Серпень 23, 2022, 14:37:17 »
жаль, лучше бы правда очередной нормальный взрывик

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #1164 : Серпень 23, 2022, 14:37:39 »
Нойнець

Cпойлер
Вообще не понимаю, что эти дебилы лепят с дочерью Дугина. Рано. Рано.

По их версии, 43-летняя женщина Наталья с котом и дочерью 12 лет села на свою машину, поехала в РФ, взорвала дочь важного пропагандиста, саму важную пропагандистку, опять погрузила на свою машину кота и дочь и благополучно скрылась в Эстонии.

ФСБ раскрыла это дело в деталях за сутки и даже предоставила видосики.

Но никоим образом не воспрепятствовало женщине с дочерью и котом.

Теперь РФ хочет обсудить этот вопрос в ООН. На весь мир сообщить "украинцы могут нас убивать прямо посреди Москвы, мы их прекрасно видим и ничего не можем сделать".

Мне казалось, этот месседж - это тот месседж, который мы бы хотели распространять, а москалям такое говорить наверное не очень стоило бы.

Во-первых, потому что украинцы не единственный народ, который хотел бы немного поубивать москалей. Даже мужу Симоньянихи - Тиграну Кеосаяну - стоило бы на этом месте начать пить успокоительное, потому что казахи, знаете ли, довольно обидчивый народ, у них тоже есть миникуперы и женщины 43 лет там не редкость. А если ФСБ не в состоянии защитить своих российских псов-лаятелей даже от жиночки на миникупере, то лаять становится слишком опасненько. Маргарита, Наталья Вовк уже заправляет свой миникупер. Наталья Вовк уже едет по твоему городу. Наталья Вовк уже едет по твоей улице. Ну и так далее.

Это знаете что происходит в случае с Натальей Вовк и дочерью Дугина?

Это очень важное происходит.

Это великая непобедимая Россия, могучая держава со второй армией мира и опасным страшным KGB поняла, что ничего не может с нами сделать, упала на жопу, бьет себя по щекам и голосит "помогите, мы маленькие, несчастные, хулиганы зрения лишают".

В качестве доказательства того, что хулиганы её зрения лишают, она готова даже сама взорвать свою пропагандистку, чтобы торговать её трупом, хвастаться и всем его показывать, как пример нашей жестокости.

У нас действительно достаточно жестокости и на дочь Дугина её хватит с избытком. Но дело не в нас. Дело в том, что начиная с этого дня РФ пытается натянуть на себя статус жертвы.

Это очень важно. Начинали-то они этот кровавый цирк с позиций всесилия, Киев за три часа, Украина за три дня, санкции не страшны, Европа лошье, мы сильные, наши кулаки сильные, панч, улетишь, на луну.

А теперь они делают именно то, что делает гопник, получив по соплям. Пишут заявление дяде милиционеру о том, что я подошел спросить который час, а злой очкарик меня пырнул смычком от скрипки.
Не зрозуміла, чому Нойнець вважає це важливим. Нічого гарного брехучім потворам від ООН не світить.
Cпойлер
Я побоююсь, що, видав Дугіну за жертву "Азову", Мордор таки легімитизує офійційну страту полонених азовців  :smilie2: 

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #1165 : Серпень 23, 2022, 14:38:34 »
Мені подобається обговорення на англомовних ресурсах:
- не попали? Пушилін живий? значить то не ЗСУ, значить руськи

Р - репутація.  :girl_dance:

Offline Eney

« Reply #1166 : Серпень 23, 2022, 14:40:42 »
Зурочить сам себе.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1167 : Серпень 23, 2022, 14:43:03 »
Мені подобається обговорення на англомовних ресурсах:
- не попали? Пушилін живий? значить то не ВСУ, значить руськи

Р - репутація.  :girl_dance:
А шо, нє? Я так само подумала  :sarcastic:

Offline Teagan

« Reply #1168 : Серпень 23, 2022, 15:02:59 »
Так а навіть якщо ЗСУ, в чому провокація? Всі ці душиліни це легітимна ціль, хіба ні?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1169 : Серпень 23, 2022, 15:44:43 »
Так а навіть якщо ЗСУ, в чому провокація? Всі ці душиліни це легітимна ціль, хіба ні?
На таке шкода навіть снаряд витрачати, він не впливає на перебіг війни. І ЗСУ влучили б як треба по ньому.

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.