якраз найпоширеніший у мережі перелік параметрів складав він https://tech.liga.net/ukraine/novosti/vidit-ploschad-do-225-kv-km-u-maksa-polyakova-rasskazali-o-harakteristikah-sputnika-iceye, (що непрямо підтверджує його афілійованість)
Це каже про його технічну освіченість, але ніяк не каже про афільованість, ні прямо, ні непрямо. Ось взагалі ніяк.
І якщо в мережі з'являються дані про вартість оренди нижчу за суму, що зібрав Притула, це, як для мене, привід для серьйозної розмови
В кращому випадку ми можемо здогадуватись, що хтось десь бачив, а може даже сплатив ничжу ціну. Але пакет послуг і що там ще добирається - дуже часто річ індивідуальна, відповідно, і ціна. Але якщо хтось "в мережі", хто висуває звинувачення, приведе суму за його контрактом, або хоча б прайс-лист, або хоча б офіціальну орієнтовно-декларативну ціну послги, то це, як і наш контракт, могло б зняти дуже багато питань.
Далі - більше, говориться вже й про поділ зібраних грошей.
Ну тут саме час зайнятися арифметикою. Якщо послуга варта ничще за озвучену суму, то значить вона не безкоштовна. Скільки вона може коштувати? Скільки вони наварили на всіх чи на кожного? Ну хоча б приблизно?
Я не прихильник Притули, я не знаю, хто такий Поляков, і поки що, здається, не було причин в чомусь подібному підозрювати Резнікова. Але поки що все виглядає як спроба "диванного блогера, який іноді з"являється в мережі" на чомусь зловити хайп, бо 5к підписників це надто сумно.