Автор Тема: Українська політика. Війна. 1 серпня - 15 листопада

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Re: Українська політика. Війна. 1 серпня -
« Reply #450 : Серпень 15, 2022, 08:02:42 »
Цитувати (виділене)
Sharp`s
🍁 Mirror стверджує, що досить знакова фігура з оточення путіна таємно звернулася до західних спецслужб з інформацією про те, що Кремль у паніці та терміново шукає шляхи закінчення війни в Україні.

▪️Теж мені секрет Полішинеля... Навесні 1945-го до Алена Даллеса метнулись емісари від керівництва РСХА приблизно з такою ж ціллю, яку зараз переслідує путін - більш-менш достойно вийти з розпочатої військової авантюри.

▪️Кремлівський карлик знає, що програє стратегічно, але дуже не хоче програвати Україні. А от "програти" НАТО виглядає для нього меншим із двох зол. Тому він зараз через свої спецслужби виходитиме на ЦРУ (з всього політичного істеблішменту США директор ЦРУ - найбільший "голуб" у порівнянні з "яструбами" Блінкеном і особливо Остіном) з метою спонукати Білий Дім заключити пакт про умови закінчення війни в Україні.

▪️Які це будуть умови? Є інформація, що він хоче запропонувати піти з правобережної Херсонщини в обмін на Краматорськ і Слав`янськ, потім заморозити ситуацію і розпочати "мирні перемовини" щодо решти окупованих земель, а також майбутнього статусу України.

▪️Хрєн. Почнемо з того, що з правобережної Херсонщини ми і так їх виб`ємо, а Краматорськ і Слав`янськ намірів здавати не маємо. Адміністрація Байдена теж на це не пристане, але контакти по лінії спецслужб з москвою підтримуватиме.

▪️Головне, щоб вся ця гра не проходила без України. І цим з українського боку повинні обійматись умовні Кулєба, Буданов, Залужний, Марченко, а не Єрмак, Татаров, Арестович і Безугла. Бо на тлі військових дій починається тонка розвідувально-дипломатична гра, де з нашої сторони повинні бути профі, а не улюблені фрейліни президента. Скоро буде цікаво - як на полі бою, так і у кулуарних битвах. Гарантую.
https://www.mirror.co.uk/news/world-news/vladimir-putins-panic-stricken-officials-27738405?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_campaign=sharebar
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
« Reply #451 : Серпень 15, 2022, 10:15:16 »
Залужный красавчик :)

Offline Milena

« Reply #452 : Серпень 15, 2022, 11:06:33 »
Кличко теж молодець!

Віталій Кличко розповів про дзвінок з Банкової після підписання листа на підтримку Геннадія Корбана

https://dnipro.tv/news-dnipro/vitalii-klychko-rozpoviv-pro-dzvinok-z-bankovoi-pislia-pidpysannia-lysta-na-pidtrymku-hennadiia-korbana/

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
палимо танки з ночі до ранку

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #454 : Серпень 15, 2022, 11:59:54 »
Щось мені ця тенденція не дуже подобається...
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline Teagan

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #456 : Серпень 15, 2022, 12:13:31 »

А звідки вона? Бо вказаний автор загинув у липні, а на картинці серпень...
палимо танки з ночі до ранку

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
« Reply #457 : Серпень 15, 2022, 12:41:50 »

Незалежно від авторства числа схожі на правильні. На жаль, протягом останніх місяців Штати звели допомогу до мінімуму. ХЕЗ у чому причина.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #458 : Серпень 15, 2022, 12:48:18 »

Незалежно від авторства числа схожі на правильні. На жаль, протягом останніх місяців Штати звели допомогу до мінімуму. ХЕЗ у чому причина.

тобі по кайфу зрадойобити, це поклик душі такий? в серпні найбільший пакет на ярд баксів затвердили, норм мінімум.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #459 : Серпень 15, 2022, 12:48:28 »
Останній транш допомоги був про боєприпаси. Які тут взагалі не фігурують.
А так да, нас зливають

Offline PamTam

« Reply #460 : Серпень 15, 2022, 12:51:43 »

Може в тому, що не викладають детального поштучного звіту на сайті Пентагону, а про сам факт поставки чого-небудь нового дізнаємося, коли кацапи фотки хвоста ракети з серійним номером викладають? Наприклад.

Offline fakir

« Reply #461 : Серпень 15, 2022, 12:52:37 »

тобі по кайфу зрадойобити, це поклик душі такий? в серпні найбільший пакет на ярд баксів затвердили, норм мінімум.
Цитувати (виділене)
15 июня 2022 США заявили, что дают Украине оружия еще на миллиард долларов. Что получит Киев https://www.bbc.com/russian/news-61819752
07 авг, 00:21  Reuters узнало детали скорой поставки оружия США на Украину на $1 млрд https://www.rbc.ru/politics/07/08/2022/62eed8ee9a7947308191efbb

і я не пам'ятаю щоб США нас найобували

Offline APR

• Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
« Reply #462 : Серпень 15, 2022, 12:53:33 »
Список поставок, состоявшихся и обещанных, от Орикса.
https://www.oryxspioenkop.com/2022/04/answering-call-heavy-weaponry-supplied.html
Стоит отметить, что многое было объявлено еще в апреле-июне, а приходит только сейчас, или еще не пришло. Подозреваю, что это в значительной степени создает впечатление, что поставки прекратились. Ну и есть вещи, которые поставляют без анонса, как немецкие МАРСы например, про которые стало известно, когда они уже в Украине были.
Ну и представитель Пентагона говорил недавно, что наличные Хаймарсы еще ракетами обеспечить надо, что важнее, чем новые.

Offline Йоссариан

« Reply #463 : Серпень 15, 2022, 15:29:47 »

Список поставок, состоявшихся и обещанных, от Орикса.
https://www.oryxspioenkop.com/2022/04/answering-call-heavy-weaponry-supplied.html
Стоит отметить, что многое было объявлено еще в апреле-июне, а приходит только сейчас, или еще не пришло. Подозреваю, что это в значительной степени создает впечатление, что поставки прекратились. Ну и есть вещи, которые поставляют без анонса, как немецкие МАРСы например, про которые стало известно, когда они уже в Украине были.
Ну и представитель Пентагона говорил недавно, что наличные Хаймарсы еще ракетами обеспечить надо, что важнее, чем новые.
Гдето попадалась инфа что разовый залп всего хаймерсоподобного зверья, что у нас уже есть - 204 выстрела
Так что если каждый ствол будет раз в день стрелять - это очевидные 6000 штук в месяц - так что таки да - поставка самих ракет к уже имеющимся установкам -  это суперважно сегодня. Важнее этого - только "поставка" целей для этих ракет

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #464 : Серпень 15, 2022, 16:37:19 »

Яка тенденція? На початку року не було нічого серйозного. В квітні-травні - не було РСЗВ. Серпень взагалі не завершився.

Не бачу тут тенденції ніякої. Те, що допомога не йде таким потоком, як би нам хотілося - факт. Але тенденція до її скорочення - не проглядається. Графіки в даному випадку не відображають ситуацію. Особливо такі. САУ де? Нафіга гелікоптери рахувати разом з РСЗВ?
P.S. ага - в графіку типу тільки американська допомога... але це тим паче дивний підхід. Бо очевидно ж, що американці враховують в своєму плануванні й поставки від інших держав, та лобіюють їх.

Offline Teagan

« Reply #465 : Серпень 15, 2022, 16:45:45 »
Верховная Рада Украины утвердила продление в стране военного положения и сроков проведения всеобщей мобилизации на 90 дней до 21 ноября

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #466 : Серпень 15, 2022, 16:59:07 »
По поводу тенденций - ожидал ли кто либо из здесь читающих, что будет такой мощный удар по аэродрому около Новофедоровки ? Или, что так издевательски точно, будут перфорироваться мосты в тылу у русни ? Или что "дедушки" Хармы будут так показательно "пороть" рашистскую ПВО ?

Тенденции нормальные, как по мне. Да, лучше бы больше оружия. И лучше бы раньше. Но и то, что нам уже дали, ощутимо меняет характер войны.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #467 : Серпень 15, 2022, 18:58:12 »
Цитата: BigSister link=topic=4572.msg1134120#msg1134120 date=1660476866[quote
]в школах Києва прийнято рішення з початку навчального року не вести викладання російською мовою.
[/quote] Дуже здивувало. Я думала, у нас вже ніде не викладають російською.
Як окремий урок - було, але щоб взагалі викладати - ні.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #468 : Серпень 15, 2022, 19:08:24 »
Цитувати (виділене)
Які це будуть умови? Є інформація, що він хоче запропонувати піти з правобережної Херсонщини в обмін на Краматорськ і Слав`янськ, потім заморозити ситуацію і розпочати "мирні перемовини" щодо решти окупованих земель, а також майбутнього статусу України.
Ти диви... І навіщо вони витрачали зусилля с кимось контактувати? я думала, якщо вони в паніці, то вони будуть волати "спасітє-помогітє, убийте фюрера, ми не хочемо воювати!" 
Але ж ні, вони хочуть залишити собі майже все те, що захапали?

Що, так і кажуть "Спасітє нам ліцо, ви ж собіралісь!" ?

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #469 : Серпень 15, 2022, 23:38:55 »
Хорошо гремит, мать его, где то.
В ТГ пишуть, шо то навчання ЗСУ.

А у Жданову дуже "оптимистичний" прогноз на день незалежності.
Злобная заинька

Offline Eney

« Reply #470 : Серпень 15, 2022, 23:53:10 »
Ну да, саме час провести навчання через півгодини з початку ракетної тривоги.

Offline fakir

« Reply #471 : Серпень 16, 2022, 07:00:02 »

тому що Дубко - це просто рот, що напишуть, то і скаже
https://war.obozrevatel.com/ukr/yak-praporschik-dubok-nad-yakim-usi-kepkuyut-stav-postijnim-gostem-teleefiriv-lajfhak-vid-zh.htm

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #472 : Серпень 16, 2022, 08:06:17 »
Ну да, саме час провести навчання через півгодини з початку ракетної тривоги.
Взагалі-то в нас гроза гриміла, але десь далеченько, тільки спалахи були.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #473 : Серпень 16, 2022, 08:19:21 »
Дубко - це просто рот, що напишуть, то і скаже
Яценюк на нього гримнув.  :)
Цитувати (виділене)
Днями експерт Жданов розповсюдив про мене нахабну брехню. Брехню, начебто я проживаю в США, у Вашингтоні, начебто в мене є там нерухомість і начебто я виїхав з України. Це брехня.

Жодного дня після відставки з посади прем’єр-міністра України я не проживав за кордоном. Жодного дня після початку масштабної агресії нациста путіна проти України я не виїжджав з України. Був разом із Україною, з українським народом і робив усе від мене залежне для допомоги нашій армії і нашій країні для перемоги.

Моя фундація і я особисто перерахували близько 30 мільйонів гривень Збройним Силам України і на придбання тепловізорів, шоломів, бронежилетів, навіть масла для автомобілів.

Я дав сотні інтерв’ю провідним міжнародним ЗМІ, звертаючись до народів цих країн і до їхніх урядів з проханням допомогти Україні і пояснюючи, що реально відбувається на теренах Європи після того, коли путін вирішив напасти на Україну.

Тому вся ця брехня, яка розповсюджується проти мене вже дуже багато років різними шаріями, скабєєвими, медведчуківськими каналами і іншою російською пропагандою, не відповідає дійсності.

Не можна перетворюватися з військового експерта в дешевого політичного експерта.

Тепер щодо так званого проєкту «Стіна», або облаштування державного кордону, яке я розпочав у 2014 році. Жданов сказав правду, що цей проєкт не призначений для того, щоби стримувати масштабну агресію. Проте він не договорив, що саме за аналогічними проєктами країни-члени Європейського Союзу розпочали облаштування своїх кордонів. Також він не сказав правду про те, що за час мого прем’єрства на будівництво державного кордону було витрачено 422 мільйона гривень. А загалом після того, коли я залишив посаду прем’єр-міністра України шість років тому, було витрачено 2,5 мільярда гривень.

Також експерт не сказав про те, що саме я як прем’єр-міністр дав доручення перевірити ефективність використання коштів на будівництво державного кордону.

Він не згадав ще й те, що в грудні 2021 року уряд України, визнавши правильність рішення щодо облаштування кордону, прийняв постанову, якою передбачив на будівництво держкордону або нової «Стіни», назвімо її так, - понад 36 мільярдів гривень.

Загалом на будівництво державного кордону витрачено 2,5 мільярда. Це в 100 разів менше, ніж витрачено на будівництво доріг. А російські танки їхали не через облаштований кордон, а саме цими новими дорогами.

Я більше вам не дам можливості брехати. Так, як ви брехали роками. Так, я виграв масу судів. Та зараз річ не в ще одному судовому рішення проти ще одного брехуна. Зараз річ у тому, що країні треба перемогти, а українцям треба говорити правду.

У нас є ворог. І цей ворог - путін. Якщо ви будете формувати ворогів усередині держави, Україна ослабне. Цього не можна допустити. Ми боролися, будемо боротися - і виборемо нашу перемогу. Так само, як Україна не здалася в 2014-му, так само Україна не здасться і тепер.

То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #474 : Серпень 16, 2022, 08:21:06 »

тому що Дубко - це просто рот, що напишуть, то і скаже
https://war.obozrevatel.com/ukr/yak-praporschik-dubok-nad-yakim-usi-kepkuyut-stav-postijnim-gostem-teleefiriv-lajfhak-vid-zh.htm
О, "обозріватєля" тут давно не було. Раніше вони все більше гівном паркани обмальовували, зараз дивись експертами по експертам  стали. Міша Бродський - сіла!

Offline Eney

« Reply #475 : Серпень 16, 2022, 08:29:40 »
А поки що
Цитувати (виділене)
⚡️⚡️В Криму, неподалік Джанкоя вибух. Щось потужнє. Вікна повбивало в будинках на відстані кілометру.
https://t.me/Tsaplienko/13454

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #476 : Серпень 16, 2022, 08:32:30 »
В Криму щось красіво детонує

https://twitter.com/DarKolom/status/1559410577239379969

Offline Eney

« Reply #477 : Серпень 16, 2022, 08:36:05 »
Лайфхак: Як не піти на роботу.

Offline Eney

« Reply #478 : Серпень 16, 2022, 08:38:28 »
До речі, вибухи були не тільки на складі БП.
Цитувати (виділене)
В Криму, виявляється, не один вибух. Ще й пожежа на трансформаторній підстанції біля ключового залізничного вузла!

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.