Борис Джонсон в Києві
Він вже зустрівся з Володимиром Зеленським.
Борис Джонсон в Києві ❤️Він вже зустрівся з Володимиром Зеленським.https://t.me/kievreal1/27593
Цитата: Shannou від Серпень 24, 2022, 16:42:35Він вже зустрівся з Володимиром Зеленським.До Дуди приревнував?
Заява президента Байдена з нагоди Дня незалежності УкраїниВід імені всіх американців я вітаю народ України із Днем незалежності. За останні шість місяців українці надихнули весь світ своєю надзвичайною мужністю та відданістю свободі. Вони стійко та рішуче протистояли повномасштабному вторгненню Росії в Україну. І сьогодні ми не лише святкуємо минуле, а й підтверджуємо, що Україна гордо залишається – і залишатиметься – суверенною та незалежною державою.Сполучені Штати мають намір підтримувати народ України, який продовжує боротьбу за свій суверенітет. У рамках цього зобов'язання я з гордістю оголошую про найбільший на сьогоднішній день транш допомоги у сфері безпеки: приблизно 2,98 мільярда доларів на озброєння та обладнання, які будуть надані в рамках Ініціативи щодо сприяння безпеці України. Це дозволить Україні придбати системи ППО, артилерійські системи та боєприпаси, безпілотні літальні апарати та радари для забезпечення довгострокової самооборони.Я знаю, що для багатьох українців цей день незалежності є гірко-солодким, оскільки тисячі людей було вбито чи поранено, мільйони були змушені залишити свої будинки, і багато інших стали жертвами російських звірств та нападів. Але шість місяців безперервних нападів лише зміцнили гордість українців за себе, за свою країну та за тридцять один рік незалежності. Сьогодні і щодня ми разом з українським народом заявляємо, що темрява, яка рухає автократією, не зрівняється із полум'ям свободи, яке запалює душі вільних людей усюди. Сполучені Штати, включаючи гордих українців-американців, з нетерпінням чекають на продовження святкування України як демократичної, незалежної, суверенної та процвітаючої держави на десятиліття вперед.
Команда президента України Володимира Зеленського з 2019 року готувалася до повномасштабного вторгнення ЗС РФ. Про це в інтерв'ю польському виданню Wyborcza заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.За його словами, для офіційного Києва було несподіванкою те, що Росія почне атакувати Україну з кількох напрямків, включаючи територію Білорусі.
Всіх зі світом . А Джонсонюку теж табличку за сміливість дали чи не встигли?
Борис Джонсон оголосив про надання Україні нового великого пакету військової допомоги на $63,7 млн, до якого увійдуть 850 мікродронів Black Hornet
Картопляний проздравітєль запустив нам мирні ракети.
Вони реально кайфують один від одного І я нічого поганого на увазі не маю
Цитата: Eney від Серпень 24, 2022, 17:30:16Картопляний проздравітєль запустив нам мирні ракети.Этому в психушке не сказали что Джонсон по урядовому гуляет? Хочет НАТО с четырех посицый
Ще не вмерла УкраїнаІ слава, і воля!Ще нам, браття-молодці,Усміхнеться доля!Згинуть наші вороги,Як роса на сонці;Запануєм, браття й миУ своїй сторонці.Приспів:Душу, тіло ми положимЗа свою свободуІ покажем, що ми браттяКозацького роду.Гей-гей, браття миле, нумоБратися за діло!Гей-гей пора встати, пораВолю добувати!Наливайко, ЗалізнякІ Тарас ТрясилоКличуть нас із-за могилНа святеє діло.Ізгадаймо славну смертьЛицарства-козацтва,Щоб не втратить марне намСвоєго юнацтва.Приспів.Ой, Богдане, Богдане,Славний наш гетьмане!Нащо оддав УкраїнуМоскалям поганим?!Щоб вернути її честь,Ляжем головами,Назовемся УкраїниВірними синами!
В нас вже п'ята. І то в нас найменше з усіх.
Може, то ще й таракану по вусах возять за те, що привітав?В нас вже п'ята. І то в нас найменше з усіх.
Підірвали машину гауляйтера Михайлівки (Запорізька область) Івана Сушко. Він загинув.
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.