Автор Тема: Нотатки про насущне

Offline BigSister

• Німеччина
Re: Нотатки про насущне
« Reply #1170 : Червень 08, 2023, 22:39:10 »
Зовсім трохи.
Та не бреши!
Я не можу оприлюднивати подробиці приватного спілкування.
Ну ось, визнав, що спілкуєшся з хуйлом, або Трампом, або навіть з обома.

Між тим РеPlanet, чий твіт перепостила Грета, вже збирають гроші для допомоги Україні:

Offline Garfield

• Стать: Чоловіча
  • Nederland
« Reply #1171 : Червень 08, 2023, 22:50:04 »
Грета - розумна дівчинка і не висловлюється з усіх питаннь на світі.
В ООН висловлювалась (маю надію, що з тих пір вже подорослішала). Біда що використовують її інші - дорослі безсоромно. Бо незгоду з промовами завжди можна перевернути як "бідну дівчину хейтять". Бідна школярка ж не могла з батьками (троє осіб) летіти в США літаком для тої промови в ООН - то їх туди доставляли супер-вітрильником, для якого змінний екіпаж (семеро осіб) як раз літаком і відправили. От точно не дівчина схему придумала - гадаю їй ті подробиці не розповідали. Але тут може бути сюрприз - вона ще подорослішає і почне задавати питання...
До речі, я про "зелений пісс" і подібних висловлювався щодо очікування фінансування. Цим не вірю давно - ті люблять екологією прикриватися, гадки не маючи про таку науку, беручи хуцпою. І те ж саме - молоді пасіонарії, за якими ще ті маніпулятори...
Homo homini felis est.

Offline Eney

« Reply #1172 : Червень 08, 2023, 22:52:58 »
Кто там шагает правой...

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #1173 : Червень 08, 2023, 22:55:18 »
Мені дуже важко це писати, але відступати вже нікуди - насправді це методички з офісу Сороса.
Який такий "Сорос"? Не дури людей. Існують тільки хуйло і Трамп.

А! Сорос - це те ж з їхніх мєтодичок. Без них німецькі нацисти не впоралися би.
« Останнє редагування: Червень 08, 2023, 23:24:15 від BigSister »

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #1174 : Червень 08, 2023, 23:23:58 »
Грета - розумна дівчинка і не висловлюється з усіх питаннь на світі.
В ООН висловлювалась
Неправда.

Біда що використовують її інші - дорослі безсоромно. Бо незгоду з промовами завжди можна перевернути як "бідну дівчину хейтять". Бідна школярка ж не могла з батьками (троє осіб) летіти в США літаком для тої промови в ООН - то їх туди доставляли супер-вітрильником, для якого змінний екіпаж (семеро осіб) як раз літаком і відправили. От точно не дівчина схему придумала - гадаю їй ті подробиці не розповідали. Але тут може бути сюрприз - вона ще подорослішає і почне задавати питання...
Ні, Грету ніхто не використовує. Біда у тому, що тупі і злі люди вигадують гидоти про Грету і що багато інших людей не мають звички перевіряти інформацію і поширюють наклепи.
Чотири роки тому, після виступу Грети в ООН на ФЕР-і відкрили тред. Я туди багато писала, зокрема і про подорож вітрильником. Надавала також лінки на першоджерела. Але біда ще у тому, що хейтери Грети не бажають сприймати цю інформацію. Проти віри факти безсилі.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #1175 : Червень 08, 2023, 23:32:20 »
Але біда ще у тому, що хейтери Грети не бажають сприймати цю інформацію.
Грета мене зазвичай не цікавить зовсім, поки її не притягнуть, а от сектанти її іменем - таки "напружують". Чи не можна її там на загадковому ФЕРі і залишити?
Homo homini felis est.

Offline Ashgan

• *
« Reply #1176 : Червень 08, 2023, 23:43:53 »
Персонально вважаю Грету корпоративним марксистським піар-проектом. Від неї тхне андроповщиною як від Саманти Сміт, чи Анджели Девіс в радянські часи.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1177 : Червень 08, 2023, 23:48:17 »
Та все простіше. В неї батьки з шоубіза. Актрису чи певицю з Грети зробити не змогли - зробили активістку.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #1178 : Червень 09, 2023, 00:12:29 »
Грета мене зазвичай не цікавить зовсім, поки її не притягнуть, а от сектанти її іменем - таки "напружують". Чи не можна її там на загадковому ФЕРі і залишити?
Грету сюди притягнув Еней. Якщо ви, "секта" хейтерів Грети, ніяк не можете обійтися без неї - хто ж вам лікар?

Offline Eney

« Reply #1179 : Червень 09, 2023, 06:15:14 »
Так, це моя робота і я цим горжуся

Цитувати (виділене)
Підтримка прийшла звідки не чекали. Сьогодні ввечері, десь годину тому у Twitter прокинулась відома еко-активістка Greta Thunberg, яка зробила однозначну заяву про екоцид, який влаштувала росія в Україні, підірвавши Каховську ГЕС.

Судячи з того, що за 10 хвилин до свого твіту, Грета ретвітнула звернення президента України Володимира Зеленського, який тегав її в своєму дописі, то президенту вдалося достукатись до еко-активістів, які до цього не дуже активно коментували цю екологічну катастрофу. 

@informnapalm

Будь як Грета Тінтін Елеонора Ернман Тунберг. Казати правду легко і приємно.
« Останнє редагування: Червень 09, 2023, 06:31:00 від Eney »

Offline Eney

« Reply #1180 : Червень 09, 2023, 11:26:26 »
Сергій Громенко

Політика повертається до Росії

Тімоті Снайдер, переклад мій

Путін вторгся, стверджуючи, що України не існує; насправді, виклик, який Україна поставила перед його системою, полягав в тому, що вона була надто насичена політикою, дедалі більш характерною для поколінь, які приймали розмаїтість та вибір як само собою зрозуміле. Путін стверджував, що має захищати носіїв російської мови в Україні; реальна проблема полягала в тому, що носії російської мови в Україні були вільні говорити те, що хотіли. Війна ніколи не була спрямована на їхнє визволення, а була спрямована на їхнє придушення, і, звичайно, на придушення України як такої. Україна ніколи не становила загрози для Росії у звичайному розумінні цього слова, але для диктатора, який залежав від відсутності політики, вона була нестерпним сусідом.

Напавши на Україну, Путін домігся того, що Україна виявилася втягнутою в російську політику набагато глибше, ніж це могло бути в будь-якому іншому випадку. Саме тому, що Україна чинила опір, вона стала неминучою темою в Росії. Російські пропагандисти змушені наполягати на тому, що України, попри все, не існує; що голосніше вони це роблять, то очевидніше, що вони одержимі своєю сусідкою. Російська пропаганда про Україну була спрямована на геноцид із самого початку війни, але зростаюча інтенсивність винищувальної риторики відображає незадоволене бажання створити світ, в якому тільки Путін має значення, в якому немає інших дійових осіб та реальної політики.

Український спротив також змінив політику ненасильницької російської опозиції. Якби Путін легко виграв цю війну, деяким російським лібералам (я використовую цей термін широко) було б важко критикувати її, як їм було важко зайняти чітку позицію щодо останнього вторгнення в Україну. Імперіалізм був (і залишається) проблемою російського лібералізму. З початку війни українці загалом бойкотували росіян, зокрема російських лібералів, що викликало у тих критику. Холодне ставлення допомогло деяким російським опозиціонерам побачити в українцях творців своєї власної історії та переосмислити їхні власні позиції. (Заради справедливості слід згадати і Володимира Кара-Мурзу, який був засуджений до двадцяти п'яти років в'язниці лише за те, що говорив правду про війну в Україні. Росіяни, як і раніше, протестують проти війни, знаючи, що на них чекають наслідки). Провідні російські опозиціонери виступили із заявами проти російського імперіалізму та за легітимні кордони Росії.

Перемога України дискредитує режим Путіна так, як російські опозиціонери ніколи б не змогли зробити самі. Завдяки українському опору у них може з'явитися шанс отримати владу та направити Росію іншим шляхом. Прояснення їхньої позиції може послужити їм хорошу службу у майбутньому. Ліберальні імперіалісти завжди програють неліберальним імперіалістам; ліберали, що вийшли за межі імперіалізму, можуть звинуватити у війні Путіна і спробувати прокласти новий курс.

Україна бореться з Росією за допомогою тих росіян, яких має під рукою. Той факт, що ці люди насправді росіяни, створює проблему для російської пропаганди. Приналежність до ультраправих також проблематична для Москви. Росія стверджувала, що їй треба було вторгнутися до України для боротьби з нацистами; тепер російські нацисти роблять набіги на Росію з України. Це непроста ситуація для російських пропагандистів і вони не дуже добре в ній орієнтуються. В основному вони вважають за краще зображати росіян як українців, виходячи з логіки, що визнання можливості проникнення українців до Росії – менше зло, ніж визнання існування озброєної російської опозиції.

Війна в Україні перезапустила російську політику: не обов'язково так, як було б приємно спостерігати, але відповідно до динаміки, яку важко зупинити. Український опір виявив слабкі сторони путінської спроби зупинити політику. Заперечення того, що Україна була реальною країною, створило ситуацію, за якої Україна стала надто реальною всередині Росії. https://t.me/gromenkos/119

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #1181 : Червень 09, 2023, 11:36:35 »
Ліберальні імперіалісти завжди програють неліберальним імперіалістам; ліберали, що вийшли за межі імперіалізму, можуть звинуватити у війні Путіна і спробувати прокласти новий курс.
Це геніально.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #1182 : Червень 09, 2023, 11:41:22 »
Україна бореться з Росією за допомогою тих росіян, яких має під рукою. Той факт, що ці люди насправді росіяни, створює проблему для російської пропаганди. Приналежність до ультраправих також проблематична для Москви. Росія стверджувала, що їй треба було вторгнутися до України для боротьби з нацистами; тепер російські нацисти роблять набіги на Росію з України.
Ніяк не збагну, що таке "російські нацисти, які воюють проти Росії"? У чому полягає їх нацизм? Вони наголошують "Марс юбер алес" чи що?

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #1183 : Червень 09, 2023, 12:00:49 »
Цитувати (виділене)
Сер Лоуренс Фрідман - про «тактику салямі», «червонї лінії» Кремля (точніше, їх відсутність) і розпач жителів Шмякіного, що назву їх селища Шаболдове неправильно вимовляють ведучі російського державного телебачення.

Стисло:  У нещодавній статті Washington Post зазначається, що адміністрація Байдена стала менше турбуватися про червоні лінії посії, оскільки Путін «не дотримався своїх обіцянок покарати Захід за надання зброї Україні». Коли його блеф став очевидним, західні лідери відчули впевненість. Звичайно, ця впевненість несе свої ризики, якщо одного дня Путін вирішить, що він більше не наважиться блефувати, але наразі саме російська салямі нарізається таким чином, що росія розчаровується і переживає [нервовий] зрив.

https://drukarnia.com.ua/articles/taktika-salyami-varinnya-zhabi-ta-chervoni-liniyi-rosiyi-uz2oy

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #1184 : Червень 09, 2023, 18:25:07 »
Уважаемая BigSister! Ну, или не очень уважаемая прям щас. Я знаю твою биографию, которой ты делилась и на ФЭРе, и на этом форуме. Ты прекрасная и умная персона, которая добилась успеха в эмиграции, за что тебе респект, и даже уважуха (я ж прям в традициях ФЭРа это все написала  :wacko3:)
Скажи мне, пожалуйста, почему ты взялась учить украинцев, присутствующих на этом форуме, как им нужно любить Грету Тумберг? Нам на нее просто насрать. Мы просто стебёмся, чтобы стало легче.
Знаешь, как для меня выглядят твои поучительные посты?
А вот так: целая страна истекает кровью. Умирают люди, дети, разрушаются города, скоро закончится вода, еда и даже чистый воздух. И все (?) об этом знают, и сильно озабочены. А тут вдруг приходит некая святая Грэта и грозит пальчиком паскудному ублюдку, который это все делает.
А мы недостаточно почтительно целуем этот пальчик?
Ты правда об этом говоришь?
Мы действительно должны уважать каких-то зеленых девочек и мальчиков, и тебя вместе с ними?

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #1185 : Червень 09, 2023, 19:29:47 »
Думаю, не варто говорити від імені всіх українців цього форуму.  :crazy:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #1186 : Червень 09, 2023, 19:40:00 »
Та я й не замахувалась, соррі.
 :f1:
Чи може, мене спіткає доля АлєксаЮА?

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #1187 : Червень 09, 2023, 19:51:25 »
Це яка? Оберуть модераторкою?

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #1188 : Червень 09, 2023, 19:51:32 »
Лілько, мені дуже прикро, що створила таке враження, що боляче зачипила ваші почуття.
Вболіваю за всіх вас (незалежно від вашого ставлення до "зелених").

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #1189 : Червень 09, 2023, 19:53:07 »
Якщо я порушила якимось чином правила форуму, то й вчиніть мені це.

Offline Eney

« Reply #1190 : Червень 09, 2023, 20:12:27 »
Хай тобі буде така кара - три дня з аватаркою Грети Гумберг. А шоб знала.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #1191 : Червень 09, 2023, 20:13:31 »
Сподобалось відео, Фурса та Сич розмірковують як сильно вдарив підрив каховської дамби по моральному стану українців, які інформаційні кампанії проти нас працюють та ще всяке. Мені стало трохи легше (особливо після того як відволокла посилку на Херсон), коли спокійні розумні люди обговорюють, бо мені теж дуже сильно по кукусі вдарило.
Цитувати (виділене)
Як підрив дамби зніс українську кукуху – Віталій Сич, Сергій Фурса

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #1192 : Червень 09, 2023, 20:19:31 »
Вибачаюсь, але так воно вдало склалося.  :grin:
Щодо Грети... чисто суб'єктивно: краще б, мабуть, якось акуратно обійти ту тему. Трохи краєзнавець, на жаль.
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #1193 : Червень 09, 2023, 20:25:05 »
Вибачаюсь, але так воно вдало склалося.  :grin:
Не знаю як хто, а я вже така зайобана, що загроза обрати модераторкою для мене звучить як пиздець яке суворе покарання.  :crazy:

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #1194 : Червень 09, 2023, 20:26:46 »
Вибачаюсь, але так воно вдало склалося.
Та от я і думаю, що може Лілька думає, що Алекса хтось банив. А насправді його намагались призначити модератором, після чого він і зник звідси :grin:

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #1195 : Червень 09, 2023, 20:31:08 »
Алекса навіть обрали
І до речі, вибори скоро
 :yes:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #1196 : Червень 09, 2023, 20:31:54 »
А насправді його намагались призначити модератором, після чого він і зник звідси
Ескапізм якийсь.  :crazy:
загроза обрати модераторкою для мене звучить як пиздець яке суворе покарання.
:grin:
На деякому ресурсі мене були адміном зробили і поставили перед фактом. І якраз поперла навала спамерів... :pardon:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1197 : Червень 09, 2023, 20:47:33 »
Чи може, мене спіткає доля АлєксаЮА?
Не спіткає. Так датися йобу не кожному дано.

Offline Eney

« Reply #1198 : Червень 09, 2023, 21:11:18 »
Куда уходіт децтво.  :cray:

Цитувати (виділене)
Шведская экоактивистка Грета Тунберг провела свою последнюю школьную забастовку. Об этом она написала в твиттере.

Тунберг отметила, что она заканчивает школу и продолжит протестовать по пятницам, но технически это уже не будет школьным протестом.

https://twitter.com/GretaThunberg/status/1667090110414831620

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #1199 : Червень 09, 2023, 21:43:59 »
І до речі, вибори скоро
Воєнний стан, які вибори. :smilie5:

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.