Автор Тема: Українська політика. Війна. 19 квітня - …

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Re: Українська політика. Війна. 19 квітня - …
« Reply #6360 : Липень 29, 2022, 19:18:16 »
Ця проблема не мала позитивного розв'язання.
Треба було хоча б дати можливість вибрати. Як на мене, краще доля захисників Масади, ніж тортури і знущання у кадирівців.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Pe

« Reply #6361 : Липень 29, 2022, 19:22:16 »
Ця проблема не мала позитивного розв'язання.
Треба було хоча б дати можливість вибрати. Як на мене, краще доля захисників Масади, ніж тортури і знущання у кадирівців.
Сегодня очень черный день, очень :smilie2: :smilie2:
Но все-таки, давай не будем зраду разгонять хоть сегодня, будь ласка
Там не было выбора особо, если ты хорошо помнишь те видео и обращения от ребят :smilie2:

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #6362 : Липень 29, 2022, 19:39:15 »
Много уже всего было, но сегодня поняла как это пепел стучит в сердце.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #6363 : Липень 29, 2022, 20:00:55 »
Цаплієнко
Оленівка. Я прошу це неодмінно взяти до уваги. Особливо, моїх іноземних колег. Ось що мені повідомило моє джерело, яке має доступ до американських супутникових даних. І яке я не розкрию за будь-яких умов.

Жодних ракетних треків по Оленівці не було.
На супутникових записах - просто раптове високотемпературне вогнище.
Жодних слідів ракетного (чи будь-якого іншого) обстрілу не було.

Прошу моїх колег з США звернутися з відповідними запитами до офіційних структур Сполучених Штатів. Правда наша головна зброя. 

Olenivka. I ask you to definitely take this into account. Especially this goes for my foreign colleagues. This is what my source with an access to the US satellite data has told me. And whose name I won’t reveal under any circumstances.

There were no missiles’ tracks in Olenivka.
On satellite surveillance data - just a sudden high-temperature outbreak.
There were no traces of rocket (or any other) shelling.

I ask my American colleagues to address the relevant requests to the official structures in the United States. Only truth is our decisive weapon

Offline Eney

« Reply #6364 : Липень 29, 2022, 20:06:41 »
💥У Запорізькій області розвалили склад орків, звідки брали БК підрозділи окупантів для обстрілу Нікополя.

Дякуюємо за «жест доброї волі»👏🏻
https://t.me/place_kyiv/16024

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #6365 : Липень 29, 2022, 20:07:27 »
Интересно, о какой брехливой пропаганде идёт речь, когда у нас под спутниками вся планета? На кого тогда эти инсценировки рассчитаны? И ведь твари раз за разом убивают и врут.
Стаду по моему вообще на все плевать, скармливать  то пытаются западу. Зачем?
Злобная заинька

Offline Аксельбант

« Reply #6366 : Липень 29, 2022, 20:15:10 »
Думаю, что история про пытки со стороны кадыровцев и лично Кадырова - попытки тупо перевести стрелки. Кадыровцам с этого ценности никакой, и вряд ли им улыбается, что теперь их в плен брать не будут. Кадыров с его обменами одного трупа на десять живых вряд ли бы стал так подставлять своих солдат из-за тик-тока (это как то даже несерьезно). Это уровень дворовой шпаны, не способой продумать два шага вперед.

Если и были пытки и издевательства - это местная самодеятельность кацапья и мобиков.

Убийство пленных это попытка заставить заткнуть Химеры. Если вынос складов продолжится (а он продолжится), завтра будет сожженный другой лагерь пленных и опять "попали Химерой". По факту - не стреляйте Химерами  и ваши пленные останутся живы.
There is no truce with Adam-zad, the Bear that looks like a Man!

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #6367 : Липень 29, 2022, 20:19:18 »
​​СПІЛЬНА ЗАЯВА
щодо масового вбивства українських військовополонених 29 липня 2022 року
у смт. Оленівка на тимчасово окупованій території Донецької області

В ніч на 29 липня на території колишньої виправної колонії № 210 смт. Оленівка на тимчасово окупованій території Донецької області пролунав вибух. Внаслідок нього була знищена будівля, в якій утримувались українські військовополонені. За даними росіян, загинуло більше 50 українських захисників, кількість поранених невідома.

Жоден працівник колонії, бойовик «ДНР» чи російський військовий, що здійснювали охорону приміщення, згідно з коментарями російської сторони внаслідок вибуху не постраждав. Одразу після вибуху Росія звинуватила Україну в обстрілі виправної колонії з використанням американської зброї та вбивстві українських військових. З цього приводу заявляємо таке:

1. Вчинений вибух є цинічним терористичним актом Російської Федерації, військовою провокацією та класичною false flag operation, метою якого є приховування воєнних злочинів, дискредитація Збройних Сил України, зрив постачання західної зброї та підвищення соціальної напруги в українському суспільстві.

2. Збройні Сили України завдають ударів винятково по російським військовим об‘єктам: складам з паливом, озброєнням та боєприпасами, командним пунктам, обʼєктам військової інфраструктури. Українська армія має достатньо засобів для ідентифікації цілей, включно з системами космічної розвідки. Україна не здійснювала ракетних та артилерійських обстрілів смт. Оленівка.

3. 16 травня, за посередництва ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста, розпочався процес евакуації захисників Маріуполя з території заводу «Азовсталь», що тривалий час був оточений та знаходився під ударами російських військ. Формат евакуації передбачав встановлення режиму тиші та здачу українських військових в полон з подальшим обміном під гарантії ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста. Даний формат був обраний та затверджений захисниками Маріуполя, що брали участь в перемовинах. 29 червня відбувся перший із запланованих обмінів військовополонених, в результаті якого в Україну повернулися 144 захисника. Серед них — 95 оборонців «Азовсталі».

4. Ключовою умовою обраного формату були зобов’язання російської сторони перед міжнародними організаціями щодо збереження життя та здоров‘я українських захисників. Дана гарантія була цинічно порушена.

5. В ніч на 29 липня на території колишньої виправної колонії смт. Оленівка відбулося організоване вбивство українських військовополонених. На спланований характер цього злочину та вчинення його російською стороною вказують багато задокументованих доказів: зокрема, умисне переведення бійців в нове приміщення незадовго до вибуху, аналіз характеру ушкоджень та руху вибухової хвилі, перехоплення телефонних розмов бойовиків, відсутність обстрілів у вказаному місці та інші. Все це не залишає сумніву: вибух в Оленівці був російським терористичним актом та грубим порушенням міжнародних домовленостей.

Враховуючи вищевказане,

ВИМАГАЄМО:

1. Від Організації Об'єднаних Націй та Міжнародного комітету Червоного Хреста, які виступали гарантами життя та здоров'я українських військовополонених, негайно відреагувати на терористичний акт, здійснений Російською Федерацією.

2. Негайно направити представників Організації Об'єднаних Націй, Міжнародного комітету Червоного Хреста, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та представників Об'єднаного центру з пошуку та звільнення полонених на територію колонії в смт. Оленівка на тимчасово окупованій території Донецької області з метою інспекційної місії.

Служба безпеки України

Збройні сили України

Головне Управління розвідки Міноборони

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #6368 : Липень 29, 2022, 20:34:31 »
Русские дали четкий сигнал - в плен не сдаваться. иметь при себе гранату, последнюю, всегда. И их в плен не брать.
Суко, но я бы брал. сначала отстрелил бы конечности, а потом отправил бы домой. суки. твари. конченые мудаки.
Спокойнее, бля. отстреливать сукам части тела. не убивать. так и с военной, и с экономической точки зрения эффективнее.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #6369 : Липень 29, 2022, 20:38:28 »
Ми маємо їх брати. Обмінний фонд.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Pe

« Reply #6370 : Липень 29, 2022, 20:44:00 »
Русские дали четкий сигнал - в плен не сдаваться. иметь при себе гранату, последнюю, всегда. И их в плен не брать.
Суко, но я бы брал. сначала отстрелил бы конечности, а потом отправил бы домой. суки. твари. конченые мудаки.
Спокойнее, бля. отстреливать сукам части тела. не убивать. так и с военной, и с экономической точки зрения эффективнее.
Я сегодня прочитала заявление Билецкого и первая мысль была, что надеюсь, что они всех поотлавливают и замочат
Но перед этим кастрируют вот так как в видео
Потом прочитала, что не надо уподобляться
И таки не надо, да, умом все понимаю
Но, блять…..

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #6371 : Липень 29, 2022, 20:48:42 »
та не, резать пленных таки нельзя. вот комбатантам отстреливать части тела - можно. сделать им очень много инвалидов - можно. и нужно. правильно. экономически и тактически. и потому что суки.

Offline Teagan

« Reply #6372 : Липень 29, 2022, 21:12:50 »
Від Організації Об'єднаних Націй та Міжнародного комітету Червоного Хреста, які виступали гарантами життя та здоров'я українських військовополонених, негайно відреагувати на терористичний акт, здійснений Російською Федерацією.
*тяжело вздыхает*

Не, ну вымагать мы конечно можем, только толку с них.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #6373 : Липень 29, 2022, 21:17:18 »
Я боюсь, что особого смысле нет их пытать.
Во первых, проще брать их в плен, чем они будут яростно сопротивляться.
Во вторых, пытки не лучшим образом скажуться на психике наших.
В третьих - будут пытаться давить россияне на международные организации, мол сделайте что то украинцами. А нам нужна поддержка западных выборцев, с которыми считаются политики ихние.

А вот после войны... видно будет.
Злобная заинька

Offline Pe

« Reply #6374 : Липень 29, 2022, 21:50:38 »
Я боюсь, что особого смысле нет их пытать.
Во первых, проще брать их в плен, чем они будут яростно сопротивляться.
Во вторых, пытки не лучшим образом скажуться на психике наших.
В третьих - будут пытаться давить россияне на международные организации, мол сделайте что то украинцами. А нам нужна поддержка западных выборцев, с которыми считаются политики ихние.

А вот после войны... видно будет.
Пытать пленных(кроме специфических ситуаций) вообще смысла нет
Допишу свой пост: я написала не про обычных пленных(да, там тоже зайчики среди них,конечно, есть, кто мирняк убивал, ,но мы сейчас не про них)
А именно по типу Моссада работать(ну как имя нарицательное): что Билецкий и сказал сегодня, что на очень конкретных людей охоту открыли
И да, их надо показательно убирать, так же как и известные имена из Бучи и т д
Но это мое имхо, я не претендую на истину
ПС сказать-проще чем сделать, увы

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #6375 : Липень 29, 2022, 21:52:46 »
нам НЕЛЬЗЯ их пытать. Даже без расчета на ништяки. мы - ЛЮДИ. а люди даже орков не пытают.
я не про пытки писал.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #6376 : Липень 29, 2022, 22:07:45 »
И да, их надо показательно убирать, так же как и известные имена из Бучи и т д
а, не так поняла. Я по типу Моссад и имела в виду.
Злобная заинька

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #6377 : Липень 29, 2022, 22:24:07 »
Залужний

Цитувати (виділене)
Росія - держава-терорист.
Звірства росіян, що вони їх вчиняють з нашими військовополоненими, викликають лють.
Ми помстимося за кожного загиблого чи скаліченого побратима.
На відміну від російських воєнних злочинців, ми дотримуємося норм міжнародного гуманітарного права. Водночас, зробимо все можливе і неможливе, щоб покарати винних у злочинах проти наших побратимів, посестер і мирних громадян. Ці злочини не мають строків давності.
Знайте, вороги, вам не буде місця на Землі.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #6378 : Липень 29, 2022, 22:40:47 »
Якщо вже про це мова - не ефективніше. Ефективніше просто в полон не брати а відразу вбивати всіх. Без катувань. Без відео. Без дзвінків родині. Це і швидше, і приховати легше (не буде претензій з боку партнерів та доказів).
Але - на жаль - обмінний фонд...

Offline Teagan

« Reply #6379 : Липень 29, 2022, 22:50:41 »
Якщо вже про це мова - не ефективніше. Ефективніше просто в полон не брати а відразу вбивати всіх. Без катувань. Без відео. Без дзвінків родині. Це і швидше, і приховати легше (не буде претензій з боку партнерів та доказів).
Але - на жаль - обмінний фонд...
Теж так думаю. Це ница провокація, русня хоче нас спровокувати на звірства щоб тикати потім про нациків-бендеревців. Але саме завдяки тому що ми не ведемося і вражаємо конвенціональні цілі, нам продовжують допомагати. А русню з цього трусить ще більше. Нам не можна опускатися до їх рівня. Тому або вбивати на полі бою, або вже в полоні тримати згідно конвенцій.

Offline Solmir

• Киев
« Reply #6380 : Липень 29, 2022, 22:51:32 »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #6381 : Липень 29, 2022, 23:08:59 »
Нойнець
https://t.me/notnets/950
Цитувати (виділене)
Казнили.

Правильный термин относительно Еленовки - казнь. Ебаная русня, стремясь скрыть свои преступления перед человечеством и воспользоваться медийным ресурсом ебаной евроваты в свою защиту, организовала массовую казнь военнопленных в Еленовке, закамуфлированную под украинский обстрел.

False flag operation это называется.

И не работает. Нельзя уже организовывать никакой фолс флэг, если ты ебаная русня. Всем уже похуй, под каким флагом ты хуяришь свою ебаную античеловеческую ебань. Завтра гуталином своих сраных бурятов намажьте, и пускай они друг друга в жопу ебут штык-ножами на фоне баннера "Bleck lies mater" в качестве иллюстрации того, что это польские негры геи снайперы из НАТО устроили оргию, всем будет похуй на вашу версию. Не помогает. Фолс флэг ваш - как фотки Кадырова на фоне заправки Роснефти с подписью "Я в Украине".

Неважно что вы там пиздите.

Важно, что вы устроили массовую казнь военнопленных. That's the only thing that matters.

"Єто не мы убили военнопленных". "Єто не мы бомбили одесский порт". "Єто мы бомбили одесский порт но не туда, куда нельзя, а туда, куда можно".

Да всем уже похуй. Вас слушают не чтобы что-то узнать, а чисто из пустого любопытства. "Ебать, оно ещё и разговаривает" по отношению к жуку из Звездного Десанта, вот и вся эмоция.

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #6382 : Липень 29, 2022, 23:12:52 »
ще раз. я не пропоную калічити тих, хто вже в полоні. я навпаки, за те щоб не вбивати тих, хто ще комбатант. їм відстрілювати. тоді можна в полон, пролікувати і обміняти.  більшисть з них свої евакуюють. і то буде за конвенціями, гуманно і ефективно.
ну, коли не виходить не вбивати - то вбивати, однозначно.

Offline Pe

« Reply #6383 : Липень 29, 2022, 23:14:29 »

Я дико извиняюсь, но какой-то сюр..
Там больше как кроме россиянину , пусть он и в Киеве, как понимаю, давать некому интервью из украинцев?

Offline Solmir

• Киев
« Reply #6384 : Липень 29, 2022, 23:26:53 »
Там больше как кроме россиянину , пусть он и в Киеве, как понимаю, давать некому интервью из украинцев?
Поиск в Гугле.
https://www.radiosvoboda.org/a/kontrnastuplenie-kryvonos/31859958.html
https://www.youtube.com/watch?v=UnFFRtMGojM
https://www.radiosvoboda.org/a/news-general-kryvonos-rosiya-vtorgnennia/31628111.html
https://www.youtube.com/watch?v=xcYk12G_0M4
и т.д.

Offline Milena

« Reply #6385 : Липень 29, 2022, 23:38:56 »
Я дико извиняюсь, но какой-то сюр.. Там больше как кроме россиянину , пусть он и в Киеве, как понимаю, давать некому интервью из украинцев?
:facepalm: :facepalm: :facepalm: Біг пес через овес.

Offline Pe

« Reply #6386 : Липень 29, 2022, 23:47:46 »
Я дико извиняюсь, но какой-то сюр.. Там больше как кроме россиянину , пусть он и в Киеве, как понимаю, давать некому интервью из украинцев?
:facepalm: :facepalm: :facepalm: Біг пес через овес.
Угомонись

Offline Pe

« Reply #6387 : Липень 29, 2022, 23:55:54 »
Поиск в Гугле.
https://www.radiosvoboda.org/a/kontrnastuplenie-kryvonos/31859958.html
https://www.youtube.com/watch?v=UnFFRtMGojM
https://www.radiosvoboda.org/a/news-general-kryvonos-rosiya-vtorgnennia/31628111.html
https://www.youtube.com/watch?v=xcYk12G_0M4
и т.д.

Спасибо!
Но думаю, что ты понял, что я написала
И да, я придерживаюсь своей точки зрения по поводу интервью россиянину
(Минусуйте как хотите, но россиянам надо бы вообще хвост поджать и не отсвечивать, а не такие интервью брать. Я честно даже интервью по твоей ссылке открыла, сломалась через пару минут российского говора и закрыла. Может сегодня повышенная аллергия, но не думаю)

Offline Teagan

« Reply #6388 : Липень 30, 2022, 00:00:57 »
їм відстрілювати. тоді можна в полон, пролікувати і обміняти
Я не впевнена, чи достатньо в нас ресурсів щоб кацапам зайві відстріли кінцівок лікувати. Краще ці ресурси на наших направити. На мою думку.

Offline Eney

« Reply #6389 : Липень 30, 2022, 00:54:31 »
Цитувати (виділене)
Юрій Чорноморець
Всі хочуть помсти. Сьогодні тільки один з моїх підопічних снайперів завалив 2 десятки окупантів. Патрони були по 12 доларів. Ми вже маємо 34 снайпери, на початку тижня буде 40. Далекобійні стволи, оптика, все що треба ми даємо. Від Вас на патрони! Якщо Ви даєте 800 гривень це гарантований покращений окупант. Така статистика. Звичайно вистачає і меншої суми, але гарантія це 800 гривень. Хочете перетворити помсту в щось раціональне по Вашим силам? Жертвуйте і на кожні 800 гр ставте зарубки хрестиком на кухні на папірці. Розкажете потім дітям і онукам, що не сиділи з опущеними руками після Оленівки, а знайшли спосіб особисто помститися. Актуальні картки 4731219648720633 і 4731219647256100 і 4149629315507574. Якщо потрібні дані про пайпел і свіфт, пишіть в приватні повідомлення. Прошу, моліться за нас! [ Invalid Facebook URL ]posts/pfbid0nBA6BTCuuEddrF9kMstgSSpsvizkuFSNvdgTKi4LXFmi8kx67obxB18J8d5SSGdLl/
Не можу коректно вставити посилання на сторінку, але він легко знаходиться в пошуковику ФБ. Допис самий верхній.
« Останнє редагування: Липень 30, 2022, 01:07:53 від Eney »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.