Цитата: ЯМ 64 бета від Липень 08, 2022, 10:15:17Залужный тоже котикОн очень симпатичный в жизни, фото не передают.
Залужный тоже котик
Я правильно пам'ятаю, що Штати нам ще 4 машини HIMARS обіцяли? Це окрім британських на гусеничному шасі.
Цитата: Mike123 від Липень 08, 2022, 09:49:05Залужный стресс явно заедает . Впрочем, это гораздо лучше, чем запивать или занюхивать.Хорошо, что ты сказал, что на фото есть Залужный. Я в лицо его совсем не знаю. Видела 1 раз на фото и то Залужный был в фуражке.
Залужный стресс явно заедает . Впрочем, это гораздо лучше, чем запивать или занюхивать.
Не бодішеймте командувача! У нього кістка широка.
А нам щось погане буде, якщо самих одіозних колаборантів ми будемо відразу вбивати, а не судити?
Цитата: Elsewhere від Липень 08, 2022, 12:22:14Цитата: ЯМ 64 бета від Липень 08, 2022, 10:15:17Залужный тоже котикОн очень симпатичный в жизни, фото не передают.Шо, ещё симпатичнее?!
Якогось Сальдо, який як Сальвадор Альєнде, робив збройний спротив, можна ж пристрелити?
То есть лезут таки, даже интенсивнее, чем в среднем?
но да, лезут везде, без пауз
Людину з такою посмішкою і манерою спілкуватися з усіма, і за те, що він робить, не тільки не бодішеймитемо, але носитимемо на руках.
але носитимемо на руках.
Большой контраст с многими другими военными, где "упал-отжался"
Цитата: Milena від Липень 08, 2022, 13:57:03але носитимемо на руках.Тогда точно пусть худеет!
А так повідомили, і продемонстрували... ногу чи руку, для ДНК експертизи.Мені б від Медведчука, таке повністю задовільнило.
Кстати, 35 (!) набитых за сутки танчиков тоже не иначе как в подарок.Я правильно понимаю, что во время передышки, ротации и что там ещё ожидалось, такое нереально? То есть лезут таки, даже интенсивнее, чем в среднем?
Що, розраховуєшь на руку та серце від Медведчука?
Цитата: В.И.Лемминг від Липень 08, 2022, 14:59:52Якогось Сальдо, який як Сальвадор Альєнде, робив збройний спротив, можна ж пристрелити?У Новій Каховці застрелили заступника начальника поліції, який перейшов на бік окупантів, Сергія Томка.
Цитата: Solmir від Липень 08, 2022, 18:25:19Що, розраховуєшь на руку та серце від Медведчука? Ага, і печінку.
Зважаючи на його пику - печінка точно отруйна, нашо тобі та гидота
Російські окупанти намагалися завдати ракетного удару по Одеській області в п'ятницю вранці, випущені ними ракети вибухнули в повітрі над Чорним морем, повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко."Ворог намагався завдати ракетного удару по області 2 ракетами у напрямку Чорноморського узбережжя. На щастя, ракети вибухнули над морем у повітрі", - йдеться у повідомленні.
0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.