Пишут, что ракету, которая предназначалась Киеву, сбили ещё под Одессой. Интересно, а как понимают, что это ракета именно в Киев летела? Или это такое, бла-бла-бла лишь бы?А, всё, понятно. Автор - Антон Геращенко.
а как понимают, что это ракета именно в Киев летела?
во Львов что-то прилетело
Шоб тобі було легше, я теж нічого не бачила. І диму теж мені не видно.
но я так начну переживать же.
Одесса, вы как?
Траса у напрямку Львова перекрита
Не знаю, як к цьому відноситись.
1. В Україні або в окремих її місцевостях, де введено воєнний стан, військове командування разом із військовими адміністраціями (у разі їх утворення) можуть самостійно або із залученням органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування запроваджувати та здійснювати в межах тимчасових обмежень конституційних прав і свобод людини і громадянина, а також прав і законних інтересів юридичних осіб, передбачених указом Президента України про введення воєнного стану, такі заходи правового режиму воєнного стану:
забороняти роботу приймально-передавальних радіостанцій особистого і колективного користування та передачу інформації через комп’ютерні мережі;
примусово відчужувати майно, що перебуває у приватній або комунальній власності,
встановлювати для фізичних і юридичних осіб військово-квартирну повинність з розквартирування військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу правоохоронних органів, особового складу служби цивільного захисту, евакуйованого населення та розміщення військових частин, підрозділів і установ;
запроваджувати трудову повинність для працездатних осіб
забороняти проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів;
Цитата: Elsewhere від Травень 03, 2022, 21:23:35Одесса, вы как?Пока тихо.
В Одесской области снимают частные спутниковые тарелки с домов.
0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.