На фоні палаючого Кремля
Русня очень активно планирует парадик - танчики ездят, самолеты зигуют. Как же хочется чтоб их на 9мая прям там в Мацкве разъебошили.
Ну ніт, давайте вже повним пакетом, з Бабченко.
Зеленский и Путин приняли приглашение президента Индонезии посетить саммит G20 - Bloomberg
І я за Бабченка на "Абрамсі"!Мене він підкорив ще 15 грудня 2013 репортажем про Майдан як Запорізку Січ - "Территория воли".https://snob.ru/entry/48723/ (пардон за посилання, але наразі іншого не знайшла)
у Зє є шанс врятувати весь світ
Навряд. До листопада хуйло здохне.
Цитата: Ксеня від Квітень 29, 2022, 14:28:37Зеленский и Путин приняли приглашение президента Индонезии посетить саммит G20 - Bloomberg Браття індонезійці, ну ви ж хоч не підведіть, весь світ дивиться!
А було б цікаво - йде трансляція парада уродів на Червоній площі, все заповнено військовою технікою та мародерами. І тут, в прямому етері, прилітає пакет з Хімарса, наприклад. Так, я знаю, що він так далеко не б'є. На жаль.
Кассандрой подрабатываешь?
Не, прилетает самолёт, выходит десант, хватает плешивого и ещё пару козлов рядом, садятся обратно и улетают.
Журнал Time опубликовал большую статью «Внутри мира Зеленского» и поместил портрет президента Украины на обложку номера, который поступит в продажу 9 мая.
Можно тогда так: идет парад, прилетает дохуя пакетов из какой-то РСЗО. И у меня есть сомнение, что от хуйла что-нибудь останется.
Літаку ніде сісти там.
Підтвердили звільнення Руської Лозової. З неї обстрілювали житлові квартали Харкова.
Зенітні ракетні війська повітряного командування "Південь" отримали зенітний ракетний комплекс С-300 від країн-партнерів, який значно підсилив протиповітряну оборону в південному регіоні. ЗРК С-300 ефективно виконує свою роботу проти значної частини об'єктів російських окупантів та може збивати літаки, крилаті та балістичні ракети на дистанції від 5 до 150 км. При цьому, не важливо, на якій відстані летить ціль - 10 метрів або 27 км.Зазначений комплекс вже виконує бойові завдання.
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.