тут нема?
Головне - щоб не вимірювати самостійно.
Та й нема в оргіях нічого такого прям класного. Напевно.
Це ти добре пожартував, про тренування. Хібп що онлайн.
І буде замість оргії свари про борщ.
МакДональдсі
Тамара Горіха Зерня3 д. · Чи боюсь я ймовірного ядерного удару? Іще як. Це постійний страх, він є, з цим нічого не можу зробити.Коли роблю з малюком уроки. (Господибожемій, я вже думаю, що алкоголізм - не така й погана опція. Я на одній валер'янці зіп'юся до кінця прописів).Коли планую покупки на тиждень і оплачую комуналку. Коли лягаю спати з дитиною в одному ліжку, тому що головне бути разом. У новинах нас запевняють, що реакція світу на застосування ядерної зброї буде жорсткою. Це добре, звісно. Але світ, подивися, українці тягнуть руку, у нас є питання.А можна цю реакцію зробити превентивною? Бо ми б теж хотіли її побачити...У вас є зброя, яка здатна перемолоти всю російську армаду прямо зараз. Ракети, якими можна затопити їхні кораблі і підводні човни. Бомби, якими можна розгромити їхні штаби і аеродроми. Багато бомб і багато ракет. Віддайте їх нам. Віддайте разом зі своїми інженерами, техніками і військовими розрахунками, якщо боїтеся довірити нашим спеціалістам. Віддайте танки і безпілотники, авіаносці і катери, літаки і понтонні переправи. Вигребіть усе що є, не жміться, не той час. Дайте України закрити це питання на українській території, а потім зайдіть разом із нами на російські землі і наведіть там порядок.Бо це ви власними руками виростили монстра. Виростили безконтрольними нафто і газодоларами, виростили своїм потуранням і поблажливістю, північними потоками і офшорами. Ви створили тепличні умови їхньому бидлу по всьому світу, аж доки воно увірувало у власну нездоланність. Мені здається дуже несправедливим те, що руки в боки стояв весь світ, а гинуть тепер тільки українці.
прийшов Роман та наломав усю тему по груповим оргіям та жореву.
Nuclear winter is coming.Порадьте тушонку. Я серйозно, треба десь 20-25 банок купити. А я якось зовсім не в ринку.
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.