Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Nation - a community of people composed of one or more nationalities and possessing a more or less defined territory and government
Example: Canada is a nation with a written constitution
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Ash

• Стать: Жіноча
Усі громадяни України - українці.
По гражданству, не по национальности.
Национальность - принадлежность к какой-н. нации, народности.
 Нация - Исторически сложившаяся устойчивая общность людей, возникшая на базе общности языка, территории, экономической жизни и психического склада, проявляющегося в общности культуры.
 С этнической точки зрения я русская, но идентифицирую себя, как  принадлежащую  к украинской нации, которая ( нация)есть устойчивая общность людей, возникшая на базе общности языка, территории, экономической жизни и психического склада, проявляющегося в общности культуры.Т.е я себя считаю украинкой не потому, что у меня паспорт Украины, а потому что я ощущаю себя частью украинской нации( см. выше определение).
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline BigSister

• Німеччина
Заперечуєш існування української нації?  :scratch_one-s_head: Не помічаєш, що не тільки етнічні українці вважають себе українцями? В Європі громадянство = нація.

Offline fakir

а те що рядовий бурят не питав українець перед ним чи ні,
Усі громадяни України - українці.
так
я більше мав на увазі те, що буряту було все рівно громадянство, раса чи віросповідання, але це не є фактором, що виводить політику та дії росії з під визначення геноциду

Offline Teagan

а те що рядовий бурят не питав українець перед ним чи ні, то вже питання технічне
Не затребував ДНК тест або хоча б свідоцтво про народження з національністю.  :mad: Все схвачено, никакого геноцида, и вообще все сложна, война жыстокая весчь.

Offline fakir

що виводить політику та дії росії з під визначення геноциду
или это бред - или в равной степени "виводить" заявление "так там только Ивановы и Петровы убивали - а Сидоровы не убивали, а эти самые Сидоровы составляют (значимую) часть населения россии. и это виводить <далее по тексту>".
пиздець, ти уважний читач
я б не поспішав з висновками, з огляду на ту саму статтю(в державному ЗМІ(!)), політика росії як держави може бути кваліфікована по іншому
а те що рядовий бурят не питав українець перед ним чи ні, то вже питання технічне

Offline BigSister

• Німеччина
я більше мав на увазі те, що буряту було все рівно громадянство, раса чи віросповідання
Небуряту також.

или это бред - или
але це не є фактором, що виводить політику та дії росії з під визначення геноциду
;)

Offline fakir

Небуряту також.
так
це було таке узагальнення, мабуть недоречне
з огляду на Андрія Васильєва :)

Offline Ash

Я тут учора прочитала жахливу статтю про масові згвалтування у Бучі.
25  дівчат у віці від 14 до 24 років утримували у подвалі та періодично гвалтували. Гвалтівники говорили їм, що вони роблять це, щоб ці дівчата вже ніколи не захотіли займатися сексом та народжувати українців. Вибачте, якщо це не ознаки геноциду, то що це тоді ?
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Eney

Оксана Забужко
Зеленський відмовився приймати Штайнмайєра!
Чорт, аж розчулилась. Перший раз від 2019 р. відчула до керівництва країни особисту вдячність.
Так отож, Францю, так отож. Це тобі і від мене прилетіло - за твій спіч про Гоголя й Шевченка на "Форумі європейських письменників" 8.05.2014 (шшшьорт, а десь же й мої з ним фоточки з того дня мають бути, перед початком тої скандальної сесії ми розмовляли, нас знімали, я те все потім в гніві повикидала, щоб і пікселя по мразі мені в компі не зосталось, але в його партійному архіві воно цілком могло зберегтись, от би глянути тепер!..). За мій вимкнений мікрофон, коли я Путіна з Гітлером і Сталіним через кому перелічила, і за всі ті інтерв'ю, які того дня дала німецькій пресі, а потім жодне з них не з'явилося друком, - бо ти, Францю, так і не втямив, що не можна заткати людину, яка промовляє від імені мільйонів жертв: що це сила не до порівняння більша, ніж та, якою диспонує Путін...
За іронією, я тоді говорила (звертаючись до нього зі сцени), що насильство - це кінець діалогу: що після того, як російські солдати увійшли в Донбас стріляти в дітей і різати животи за український прапор, всякий дальший "діалог порозуміння" з Путіним (окрім як через адвоката) втрачає сенс і стає пособництвом у злочині.  І ось тепер пособник Штайнмаєр на весь світ оголошений "поза діалогом" - нерукоподатним, токсичним. "Банітою", як казали наші предки.
Це красиво, холера. Це навіть революційно: шанс повернути в міжнародну політику давнє поняття добропристойности. Продемонструвати на цілий світ, що, як казав польський публіцист і дипломат Владислав Бартошевський, "варто бути пристойною людиною".

Offline Pe

Заперечуєш існування української нації?  :scratch_one-s_head: Не помічаєш, що не тільки етнічні українці вважають себе українцями? В Європі громадянство = нація.
Ваши немецкие турки уже перестали турками быть? ;)
Как и наши и марокканцы и украинцы и другие
Более того, даже бюро статистики считает голландцев, у которых ходть один из родителей родился в другой стране, отдельно для своей статистики)) и там пошло первое поколение, второе, третье , по-моему третье , если не ошибаюсь, уже и есть тру сырные головы))

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
ще одні підараси

ОБСЄ не вважає Білорусь учасницею міжнародного збройного конфлікту, — Радіо Свобода, посилаючись на отриманий звіт ОБСЄ.

Offline Rumor

Нация, национальность в европейском понимании = гражданство. То, что в СССР понимали под национальностью это здесь этническое происхождение. Макрону должно быть стыдно.

Offline Pe

Макрону должно быть стыдно.
Козлу уже давно должно быть за многое стыдно, но я сомневаюсь, что ему стыдно

Offline Teagan

Цитувати (виділене)
Великобритания расширила санкции против России. Поэтому под новые ограничения попал кум главы Кремля Виктор Медведчук.

Все активы кума Путина на территории Великобритании теперь заморожены. В Лондоне считают его лицом, угрожающим территориальной целостности и суверенитету Украины.

І в Медведчука активи в Великобританіі. Цікаво де там кума ховається.

Offline BigSister

• Німеччина
Оксана Забужко
Цитувати (виділене)
Це тобі і від мене прилетіло - за твій спіч про Гоголя й Шевченка на "Форумі європейських письменників" 8.05.2014
Знайшла.

Цитувати (виділене)
За мій вимкнений мікрофон, коли я Путіна з Гітлером і Сталіним через кому перелічила, за всі ті інтерв'ю, які того дня дала німецькій пресі, а потім жодне з них не з'явилося друком
:smilie9: :blush2: 

Offline BigSister

• Німеччина
Ваши немецкие турки уже перестали турками быть? ;)
Можна бути і турком, і німцем :). У мене два громадянства: українське і німецьке.

Offline Teagan

Макрону має бути соромно, але пропутінською ЛеПен лякають ще більше. З іншого боку, вони обидва у популістському передвиборчому угарі плутаються в свідченнях - поки Макрон несе про братські народи та world peace, ЛеПен пуйло засуджуе і підтримує санкціі. С третього боку - пуйло вже не має такого впливу на своїх ставленників за кордоном. Тобто взагалі дуже туманно як вони себе поведуть якщо виграють вибори.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Голова Харківської ОВА повідомляє (https://t.me/synegubov/2864):

Сьогодні мобільні підрозділи ЗСУ збили 2 російські літаки, які атакували населені пункти Харківщини.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
"Не буде сенсу, якщо ми скажемо: «Ви отримаєте щось за дев'ять місяців». Зараз це озброєння має вирушити туди. Так треба діяти", — заявив міністр економіки Німеччини Роберт Габек.
Да ти шо! Злякавсь шо теж до України не пустять, як Штайнмайєра?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
«Слуга» Федір Веніславський пропонує заборонити військовим критикувати владу.
Можна навіть статтю в карном кодексі замутити та давати до 15-ти років.

Offline Rumor

Зеленые, к которой принадлежит Хабек это единственная партия в Германии с более-менее адекватной антироссийской позицией последние годы. С учетом того, что они входят в правящую коалицию с СПД (активно прохуйловской партией последние 20 лет), правительство (да и в СПД не все совсем уроды) сейчас раздирают немаленькие противоречия. Надеюсь, что ЕС таки напихает Германии в панамку.

Offline Eney

Воно або недоколихане, або пальцем у холодній хаті роблене
Цитувати (виділене)
Erokhin Ivan
2 хв  ·
Про вченних,
яких ви всі разом вивчили в трускавецьких "альма матерах".
Давно підозрював, що Вєніславський прихований кретин, наразі тільки укріпився в своїх підозрах.
Ви теж маєте таку можливість, тому що не знайдете у тексті закону навіть згадки про те, як Вєніславський повідомить про його дію, наприклад тим українцям, які мешкають та працюють наразі, наприклад  десь там у Саскачевані, або про тих нещасних моряків, яких закон про військовий час, застане десь посеред Тихого океану, а до порта ще пилять із двадцять діб...
" "15 діб на повернення": нардеп Веніславський про новий законопроєкт, згідно з яким військовозобов’язані українці мають повернутись на батьківщину https://espreso.tv/15-dib-na-povernennya-nardep-venislavskiy-pro-noviy-zakonoproekt-zgidno-z-yakim-viyskovozobovyazani-ukraintsi-mayut-povernutis-na-batkivshchinu 

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
Шольц заявил, что пока не планирует визит в Украину и "сбит с толку" отказом Киева принять Штайнмайера, сообщает радиостанция RBB.

Offline Eney

А як ви зазвичай заварюєте каву? (фото з місту відпочинку орків у Чорнобильскій зони)

Offline Teagan

А як ви зазвичай заварюєте каву? (фото з місту відпочинку орків у Чорнобильскій зони)
Зерна вкрали, кавомолок не було.

Offline Eney

"Стугна" на роботі.
Є чудова непристроєна назва чогось подібного : "Гедзь".
https://www.facebook.com/watch?v=753190928995935

Offline Eney

Зерна вкрали, кавомолок не було.
А мо й не знали. Там і унітази не всі бачили, яке вже кофе....

Offline Smoke

Да ти шо! Злякавсь шо теж до України не пустять, як Штайнмайєра?
Можно конечно пересраться со всеми политиками в Германии. Будет крупная перемога.
Германия помогает уже когда не вредит. Когда к любви к деньгам добавятся личные обиды, мотивация вредить будет будь здоров.
« Останнє редагування: Квітень 13, 2022, 16:11:07 від Smoke »
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.