Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Стать: Жіноча
  • Київ, столиця Гобітону
Та хай віддають.
Нащо він нам.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
І Чауса теж... Щоб два рази не вставати.

Offline Eney

Акція: А поговорить?...
Цитувати (виділене)
Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що планує найближчим часом провести телефонні переговори з президентом України Володимиром Зеленським і, якщо буде потрібно, з російським президентом Володимиром Путіним.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Та хай віддають.
Нащо він нам.
В мене зараз слово в слово мої думки в лєнті пан Паращак озвучив, зара знайду.

Ось.
Цитувати (виділене)
Вчора життя разом зі Службою безпеки України підкинуло гарну новину - затриманий бєглий кум пуйла - вітя медведчук. Як і належить правильному пацану, вітя був у камуфляжі і, як повідомлялося, рвав кігті за кордон.
А наш мужній президент мене відверто розчарував.
По-перше. Навіщо йому повідомляти про затримання  підсудного Медведчука і цим ще вище підіймати рейтинг цього покидька? Про це повинен був повідомити речник СБУ як про звичайний буденний факт - десь наприкінці свого чергового короткого виступу. "До речі, вчора затримали підсудного медведчука, який сорок вісім днів тому порушив умови утримання під домашнім арештом і зник у невідомому напрямку. Все. Добігався". Отаких три коротких речення.
По-друге, мене дуже здивувало, що у своєму виступі президент, говорячи про медведчука, жодного разу не вжив слово "суд".
По-третє, що мене найбільше і найнеприємніше здивувало у виступі нашого президента - це те, що він у день затримання висловив ідею обміняти бєглого в камуфляжі "на наших хлопців і дівчат, які зараз у російському полоні".
Я однозначно - "за" обмін. Але перед тим, як виставляти медведчука на аукціон, його треба досудити до кінця (про що президент не сказав жодного слова), його треба випатрати і вишкребти зісередини на предмет показів, наданих слідству, не лише про його злочинну діяльність, але і про усіх решта, з ким він наполегливо "валив" нашу державність протягом попередніх десятиліть. За його показами повинні виникнути дуже серйозні запитання до усього керівництва політичного блоку, який він очолював. Суд над медведчуком повинен стати прелюдією до суду над бункерним пуйлом. На суді цього путінського кадра слід остаточно "опустити" у політичному сенсі. І лише засудивши на показовий термін, запропонувати к@цапстану викупити свого прихвостня.
Я знаю, що мордор охоче відгукнеться на пропозицію отримати медведчука, бо у них до нього назбиралося чимало запитань і головне з них - про те "баблішко", яке вітюня отримав для боротьби з українською державністю.
Ідея з терміновим обміном медведчука наштовхує мене на думку про те, що комусь дуже вигідно, щоб медведчука позбулися якнайшвидше, щоб він не мав можливості виступити в суді, бо мабуть дуже багато може розповісти того, що не потрібно ні попередній, ні нинішній владі. Скількох отаких кадрів ми вже випустили за кордон і обміняли, не отримавши від них жодного аркуша даних - таких важливих для остаточного політичного "утоплення" рашки?!
_________
Якби мав можливість дати особисту пораду президенту, то сказав би йому: "Володимире Олександровичу, ви вже навчилися пи*дити чужих, пора вчитися пи*дити своїх - тих, які на це вже да-а-авно заслужили, бо інакше ваш нинішній рейтинг дуже швидко повернеться на довоєнний рівень..."

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
ℑ𝔯𝔯𝔦𝔱𝔞𝔟𝔩𝔢 𝔒𝔯𝔠
Шановні кияни та гості столиці!
А також всі, хто повертається до України!

Пока вас не было, многое изменилось, пожалуйста, ознакомьтесь с новыми правилами.

Мы больше не паркуемся как мудаки где попало.
Мы не бросаем мусор мимо урн, в том числе окурки.
Мы подкармливаем котов, живущих в подвалах, которые пускали нас к себе во время воздушных тревог.
Мы не слушаем громко музыку, кроме композиции «4'33"» композитора Джона Кейджа.
Мы больше вообще не слушаем всякое говно, ни Киркорова, ни Поплавского, даже в наушниках.
Не читаем Донцову тоже.
Убираем говно за собаками.
Не палим сухую траву, никогда.
Мы не голосуем больше за популистов и идотов. Никогда.
Мы платим налоги.

Пожалуста, соблюдайте эти простые и несложные правила.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
Так, після суду було би прекрасно.
Але у будь-якому разі наші військові цінніші ніж це злобне опудало.
Я навіть не впевнена, що з нього можна витрусити якусь корисну інформацію.
Те, що всі вони кончені, і так відомо.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Да не возьмет Хуйло Медведчука, не возьмет. Это ж не просто сбитый летчик, как Янукович. Это сбитый летчик в руках СБУ побывавший.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Арестович о Медведчуке: "Он имеет отношение к России, к Путину, войне, к подготовке этой войны, к организации пророссийского движения в Украине. А еще он по внутренним нашим делам очень интересен".

Доки Медведчук не дасть компромат на Порошенка, буде сидіти в Україні.

Offline Garfield

• Nederland
Да не возьмет Хуйло Медведчука, не возьмет. Это ж не просто сбитый летчик, как Янукович. Это сбитый летчик в руках СБУ побывавший.
Так він може й взяв би - не тому, що кум, а тому що бабло виділене кудись поділося - бажаної зустріч 'ослобонітелей" не гарантував.
Homo homini felis est.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Так він може й взяв би - не тому, що кум, а тому що бабло виділене кудись поділося - бажаної зустріч 'ослобонітелей" не гарантував.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

- СУ-30 в районі Барвінкова.

Offline Smoke

Как и ожидалось - подхуйловские бляди в Германии уже начали выть на болотах, как же так Штайнмайеру не разрешили приехать.
Все те кто стеснялись свои пасти раскрывать, сейчас их опять раззявили.  :mad:
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Действия бубочки нелогичны: он пригласил в Бучу Меркель, но отказал "покаявшемуся" Штайнмайеру.  :unknown:

Offline fakir

візьме, це як гіркіна забрати з суду по MH-17

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
В смысле, забрать? Гиркина на суде по МН-17 и не было. Кажется, он даже адвоката не прислал.
"Додик не виновуат".

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Идиотизм - это навсегда.  :facepalm:

Цитувати (виділене)
Президент Франции Эммануэль Макрон в интервью телеканалу France 2 отказался, в отличии от президента США Байдена, называть действия российских военных в Украине геноцидом.

"Я буду осторожен с такими терминами, потому что эти два народа (украинцы и русские) – братья. Я хочу продолжать пытаться, насколько это возможно, остановить эту войну и восстановить мир. Я не уверен, что эскалация риторики будет способствовать этому. Что мы можем сказать точно, что ситуация неприемлема, и что это военные преступления".

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
Злой одессит
В районе Изюма шота успешно порешили.

В кадре отчётливо виден российский Тигр и КамАз

Как я некоторое время назад писал, Изюм превращается в эдакую Чернобаевку. Стратегически важный н.п. дальше которого сунутся без потерь враг не сможет.
https://t.me/zloyodessit/14431

Offline fakir

В смысле, забрать? Гиркина на суде по МН-17 и не было. Кажется, он даже адвоката не прислал.
"Додик не виновуат".

так я про те ж саме, нашо хуйлу медведчук на лаві підсудних у майбутньому міжнародному трибуналі?
краще забрати, а там хай іде в кафе Вєтєрок, чи на Байкал по льоду кататись

Offline Teagan

Идиотизм - это навсегда.  :facepalm:

Цитувати (виділене)
Президент Франции Эммануэль Макрон в интервью телеканалу France 2 отказался, в отличии от президента США Байдена, называть действия российских военных в Украине геноцидом.

"Я буду осторожен с такими терминами, потому что эти два народа (украинцы и русские) – братья. Я хочу продолжать пытаться, насколько это возможно, остановить эту войну и восстановить мир. Я не уверен, что эскалация риторики будет способствовать этому. Что мы можем сказать точно, что ситуация неприемлема, и что это военные преступления".
Я підозрювала що ці безкінечні розмови з хуйлом то не добрий знак. Вже шпарить офіційно по методичці рашистів. Ідіотизм, боягузтво, популізм, злочинна змова...?

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Цитувати (виділене)
Если опираться на определение геноцида, которое дает ООН, то да, геноцида не было. Русские убивали всех подряд, без разбора по национальному, этническому или религиозному признаку. Вот тупо, в лоб.
Цитувати (виділене)
"Я буду осторожен с такими терминами, потому что эти два народа (украинцы и русские) – братья.
А тут согласна - идиот, усвоивший-таки нарративы Хуйла. Дозвонился, млять.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
так я про те ж саме, нашо хуйлу медведчук на лаві підсудних у майбутньому міжнародному трибуналі?
краще забрати, а там хай іде в кафе Вєтєрок, чи на Байкал по льоду кататись
Пацан к успеху шел. А теперь куда ни кинь - всюду клин. СБУ, ФСБ - прям, все такое вкусное. :grin:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
розміщу тут щоб охват більше був
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
Вчора життя разом зі Службою безпеки України підкинуло гарну новину - затриманий бєглий кум пуйла - вітя медведчук.
...
За його показами повинні виникнути дуже серйозні запитання до усього керівництва політичного блоку, який він очолював.
Офіційно він нічого не скаже. Ст. 63 Конституції України и все.
Може щось йому запропонують взамін дати покази на Порошенка
А неофіційно скоріш за всього вже все спитали, що цікавило.

Offline BigSister

• Німеччина
Я підозрювала що ці безкінечні розмови з хуйлом то не добрий знак. Вже шпарить офіційно по методичці рашистів. Ідіотизм, боягузтво, популізм, злочинна змова...?
Нмд злочинна відмовка. Тому що за визнанням геноциду повинна слідувати більша допомога Україні. Військова допомога.

Если опираться на определение геноцида, которое дает ООН, то да, геноцида не было. Русские убивали всех подряд, без разбора по национальному, этническому или религиозному признаку. Вот тупо, в лоб.
Тупо вбивають українців, тобто за належністю до української нації. Геноцид.

Offline fakir

Если опираться на определение геноцида, которое дает ООН, то да, геноцида не было.
я б не поспішав з висновками, з огляду на ту саму статтю(в державному ЗМІ(!)), політика росії як держави може бути кваліфікована по іншому
а те що рядовий бурят не питав українець перед ним чи ні, то вже питання технічне

Offline BigSister

• Німеччина
а те що рядовий бурят не питав українець перед ним чи ні,
Усі громадяни України - українці.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Тупо вбивають українців, тобто за належністю до української нації. Геноцид.
я б не поспішав з висновками, з огляду на ту саму статтю, політика росії як держави може бути кваліфікована по іншому
а те що рядовий бурят не питав українець перед ним чи ні, то вже питання технічне
Да, согласна. Убивали потому, что граждане Украины. А все граждане, в первую голову, украинцы. И только во вторую что-то там еще.

Offline AVI

Усі громадяни України - українці.
По гражданству, не по национальности.

Offline Eney

Аж непрохана сльоза крайцем ковзнула... Згадався епізод, як штірліц зустрічався з дружиною.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.