Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Nerag

Тобто? Це дохрена, но головне, що вони це визнають. Ну, не визнають вже :grin:
Да, но прямо там на скрине написано, что Рф отрицает маштабные потери. 
А потом приводит эти цифры почти 10к жмуров и 12к раненых. :i_am_so_happy:

Вот мне инересно, что у них проходит как "маштабные потери"? 50 тыс.? 100 тыс.?

Offline düsha

• Стать: Жіноча
масштабная потеря - это хуйло
остальные - хрень собачья

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
масштабная потеря - это хуйло
остальные - хрень собачья

коли хрєнь собача скінчиться, хуйло сам воювати не піде.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Вже нема, там за посиланням взагалі про втрати нічого нема.

Рукописи не горят (с) - web-архив.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
в рамках конспірології
Ну, якщо в різних містах є однаковий Ігорь з однаковим номером телефона який "бєзвозмєздно (то єсть даром)" заклеює вікна плівкой, а коли зателефонуєшь питає чи нема поряд з домом блокпостів щоб "доєхать бєз проблєм" то можливо і не така вже конспірологія.
В тві, наприклад, безліч запитань від нонеймов "в мене в НП *** родичі, три доби не можу дозвонитися, хто там поряд, відпишитися за обстановку".

ЦПД при РНБО України підтверджує, що в Україні активізувались шахраї, що використовують наслідки російських обстрілів для мародерства.

🔺Злочинці масово поширюють у соцмережах пропозиції  «безкоштовно затягнути зруйновані вікна». Вони розпитують про рівень пошкоджень, кількість квартир, з яких евакуювались мешканці, їх фінансовий стан, інші деталі про будинок і вулицю, а головне - точну адресу та час відсутності господарів вдома.

❗️Злодії за визначеними адресами грабують помешкання.

❗️У воєнний час подібні злочини класифікуються як мародерство та караються позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

🔺Не виключається використання інформації і для корегування вогню окупантами.

🙏🏻Закликаємо громадян не піддаватися на подібні шахрайські схеми.

❌Не розповідайте незнайомцям, де розташовані ваші квартири та інші обставини, пов'язані з наслідками обстрілів. Це загрожує вам та допомагає  диверсантам.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
думаю поляки могли льогко, але можливо в том і задумка
В смысле? Чтобы напасть на Польшу, России нужен сбитый самолет, как повод? Думаю, России никакой повод вообще не нужен.
Если бы поляки сбили сразу, никто бы их не осудил. Как не осуждали Турцию, потому что время было военное. В Сирии шла война, к туркам валили беженцы, курдская проблема и пр. Турки " ракетой «воздух-воздух». Было бы мирное время, пришлось бы действовать "мягкой силой" и барражировать туда, откуда прилетел.
Польша сейчас то же, что и Турция в 2015 году. Никто б и не осудил, что сразу в морду, а поговорить?
Не так там было. Россиянеи несколько раз нарушали воздушное пространство Турции в том районе, еще и бомбили туркоманов. Их предупреждали. Они все равно нарушали. Вот только после этого и сбили. При этом не уверен, что там речь шла о "подняли в воздух и уебали". Учитывая историю инцидентов, скорее держали самолеты в районе, и ждали отмашку.

Offline True Path Into Nowhere

Пакістан в 80-х збивав радянські літаки над Афганістаном, самого Руцького, якшо не помиляюсь, раз навіть збили, і нічо, СССР уже давно нема, а Пакістан на місці
Shannou, ти хуєсос.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
Про призив за пропискою.
Cпойлер
Учора чоловіка визвали в воєнкомат - прийшло 4 заявки на ту спеціальність, яка в нього після воєнної кафедри. Пройшов медкомісію, а за той час поступила інформація, що учєбка укомплектована, тому поки що відбій, до наступних заявок. Всі четверо по цій спеціальнсті - переселенці. Як сказав офіцер, серед місцевих людей такої спеціальності нема, чому їм шлють такі заявки, він не дуже розуміє, але, зрозуміло, виконувати треба.
Атмосфера на призивному чоловікові сподобалась, говорить - все спокійно пояснили, відповіли на питання. Що буде далі, подивимось.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
ГШ ЗСУ
Цитувати (виділене)
В Охтирському районі Сумської області, зафіксовано факти непокори російських військовослужбовців. Близько 300 окупантів відмовились виконувати наказ на ведення бойових дій, та, на 70 одиницях техніки, залишили район проведення операції.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Online Minime

• Австралия: au2ua
ГШ ЗСУ
Цитувати (виділене)
В Охтирському районі Сумської області, зафіксовано факти непокори російських військовослужбовців. Близько 300 окупантів відмовились виконувати наказ на ведення бойових дій, та, на 70 одиницях техніки, залишили район проведення операції.
Мне кажется, что с армия Мордора испытывает "catch 22" - молодых, неопытных солдат (срочников) легче гнать на убой, но они воевать будут плохо и только из-под палки. "Деды" и "контрактники" будут воевать лучше, но гнать их на убой (а то, что это будет убой они уже поняли. Обещенного "как в Крыму" у них не будет) их гораздо сложнее.
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Eney

Я прямо завис від першого речення.
Цитувати (виділене)
Генпрокуратура Німеччини розслідує воєнні злочини Росії в війні проти України. Німецький юрист розповів DW, які шанси розпочати кримінальний процес та кого можна притягти до відповідальності.

https://p.dw.com/p/48g9I?maca=ukr-Facebook-dw

Offline Donna

• Hero Member
Генпрокуратура Німеччини розслідує воєнні злочини Росії в війні проти України.
Вот тут бы они могли оторваться. :hot:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
в рамках конспірології. Мостиська розташовані на шляху з Шегинів до Львова. цікаво, чи хтось перевіряє тих медиків з Їзраїля на зв'язки з кацапами? Бо польовий шпиталь, в якому лікують лише цивільних, коли вся медицина на заході України і так працює, така собі доцільність, проте розташований у важливому з тз логістики місці.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
В смысле ~10 тыс. жмуров и 16 тыс. раненых за три недели - это не маштабно? 
Для пидора с идеей-фикс "Отсель грозить мы будем шведам" это вообще не потери.

Offline Кошкер

• Израиль
в рамках конспірології. Мостиська розташовані на шляху з Шегинів до Львова. цікаво, чи хтось перевіряє тих медиків з Їзраїля на зв'язки з кацапами? Бо польовий шпиталь, в якому лікують лише цивільних, коли вся медицина на заході України і так працює, така собі доцільність, проте розташований у важливому з тз логістики місці.

Стоит также проверить, не собираются ли там выпекать мацу из крови христианских младенцев. В рамках конспирологии.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Стоит также проверить, не собираются ли там выпекать мацу из крови христианских младенцев. В рамках конспирологии.

це досить очікуваний комент. так, нам зараз дуже смішно. наступний бдлска.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Eney

Я закинув комент Шеноу на сторінку СБУ. В рамках, бля, конспірології.

Offline Кошкер

• Израиль
це досить очікуваний комент.

Разумеется, для того ты это и написал. Зачем я на это ведусь, это вопрос отдельный.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
Разумеется, для того ты это и написал.
Я не сомневаюсь, что ты желаешь Украине добра. У нас в городах ежедневно уничтожают ДРГ, массово. Причем, некоторые из диверсантов легализовались в Украине задолго до 24.02.22.
С учетом этого, насколько невероятной выглядит заброска диверсантов со стороны Польши  в составе разношерстных команд (медиков или иных специалистов), основная масса которых (медиков, а не диверсантов) едет к нам именно помогать ?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
це досить очікуваний комент.

Разумеется, для того ты это и написал. Зачем я на это ведусь, это вопрос отдельный.

Написав я це тому, що в житті звик керуватись логікою. І якщо нею керуватись, то можна побачити відносини Ізраїлю та Росії, побачити, скільки російськомовних в Ізраїлі, і так далі. І цілком логічно прийти до думки, що серед цих, безперечно, гарних та чудових лікарів може бути один чи декілька, які мають трохи інші плани. тому що тіктокерів ми ловимо, а сто невідомих людей ми перевіряти не будемо, як так, це ж у рамках допомоги, ви що. так що якщо ти маєш зауваження до логіки, то я послухаю, якщо ні, то проходь повз.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Лома та Усик одні з головних несподіванок для мене

https://twitter.com/georgekambosos/status/1506067429012930560

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Хз. Поток переселенцев на границе уменьшается с каждым днем. Зато оружия же провозят нам все больше интересного. Тут не надо быть конспирологом, чтобы место госпиталя насторожило. Американский, к примеру, у нас во Львове, где много новых переселенцев живут.

Offline Крижинка

• США
Повышенная подозрительность в военное время - это НОРМАЛЬНО. Казалось бы, кому, как не израильтянам, это должно быть очевидно.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
ДРГ так засилати не будуть, стрьомно. А агентури-мені здається тут і так вистачає.

Шпиталь для цивільних врешті решт дозволить розвантажити нашу медичну систему. Яка через біженців на Заході явно перевантажена. В тому числі-спрямувати спеціалістів на допомогу військовим.

P.s. дость вже до того Ізраїля докопуватись. Він нам нічого не винен. Якщо вже шукати зраду на міжнародній арені-там угорці знову відзначилися. Сіярто краще хуями обкладайте.

Offline Кошкер

• Израиль
Написав я це тому, що в житті звик керуватись логікою. І якщо нею керуватись, то можна побачити відносини Ізраїлю та Росії, побачити, скільки російськомовних в Ізраїлі, і так далі. І цілком логічно прийти до думки, що серед цих, безперечно, гарних та чудових лікарів може бути один чи декілька, які мають трохи інші плани. тому що тіктокерів ми ловимо, а сто невідомих людей ми перевіряти не будемо, як так, це ж у рамках допомоги, ви що. так що якщо ти маєш зауваження до логіки, то я послухаю, якщо ні, то проходь повз.
Хорошо. Ты мог бы сформулировать конкретнее, в чем состоят твои опасения относительно израильского госпиталя?

1. Весь проект, организованный Министерством иностранных дел и спонсируемый американскими евреями, создается для ведения некой диверсионной или шпионской деятельности (ты упомянул его стратегическое расположение и фактическую, по твоему мнению, ненужность).
2. Госпиталь организуется в гуманитарных целях, но среди его сотрудников может оказаться шпион, диверсант или невольный пособник россии.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
Повышенная подозрительность в военное время - это НОРМАЛЬНО. Казалось бы, кому, как не израильтянам, это должно быть очевидно.
Избирательная подозрительность именно в таком виде хуево выглядит. Что то я не помню замечаний относительно проверки всяких добровольцев, которые к нам приезжают воевать. А вдруг это наёмники на зарплате у русни - а мы им фронт доверяем и оружие? А вдруг американцы в госпитале во Львове - фанаты хуйла из сепарского Техаса? А вдруг...

Offline Крижинка

• США
Что то я не помню замечаний относительно проверки всяких добровольцев, которые к нам приезжают воевать
Так нет оснований заподозрить тех добровольцев в связи с россией. А Израиль честно признается, что отношения с Россией портить не особо хочет.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
А вдруг американцы в госпитале во Львове - фанаты хуйла из сепарского Техаса?
А какое они движение военной техники из подземной парковки отследить смогут?

Ну и даже без шпиономании. Вот сейчас прибывает во Львов поезд с 760 мариупольцами. Вот кому наверняка нужна будет медпомощь, в том числе и для того, чтобы потом до той Мостиски добраться. Хз, в общем. Странное место.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Хорошо. Ты мог бы сформулировать конкретнее, в чем состоят твои опасения относительно израильского госпиталя?

1. Весь проект, организованный Министерством иностранных дел и спонсируемый американскими евреями, создается для ведения некой диверсионной или шпионской деятельности (ты упомянул его стратегическое расположение и фактическую, по твоему мнению, ненужность).
2. Госпиталь организуется в гуманитарных целях, но среди его сотрудников может оказаться шпион, диверсант или невольный пособник россии.

по п.1 мені незрозуміла доцільність його розташування саме там саме в такому вигляді. щодо його необхідності - подивись фото. є корпуси працюючих лікарень, є підготовлені оперувальні приміщення. є потреба в лікарях усюди. потреба у тих 8 палатках мені неочевидна. 
по п.2 так, така вірогідність є.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.