Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline RedCat

• Стать: Жіноча

Offline БабаМаня

• пятикратная бабушка
Процишин
в Ізраїлі так довго шукали український антисемітизм, що вирішили прискорити процес
Бляяяя... Ладно. Пошла я лучше украинских беженцев обустраивать. Их уже 11 тыс. приехало.
Я не здамся без бою! (С)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Треба самогонку на горіхових перепонках. Йод жеж
Маю надію, не пригодиться.Пиздоне так, що у всіх зразу ласти склєються.
Більше не пий.
Не для того я його беріг і виколихував, щоб оце отак перед самісеньким ядерним ударом натикнутися на безучасне "Більше не пий".

А якщо охрана-отмєна, де нову берегти візьмешь?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
так я вас залишив чергувати за початком ядерної війни, а ви жерете :lol2:
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Процишин
в Ізраїлі так довго шукали український антисемітизм, що вирішили прискорити процес
Бляяяя... Ладно. Пошла я лучше украинских беженцев обустраивать. Их уже 11 тыс. приехало.

доречі, скільки приїхало російських та білоруських?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Eney

Треба самогонку на горіхових перепонках. Йод жеж
Маю надію, не пригодиться.Пиздоне так, що у всіх зразу ласти склєються.
Більше не пий.
Не для того я його беріг і виколихував, щоб оце отак перед самісеньким ядерним ударом натикнутися на безучасне "Більше не пий".

А якщо охрана-отмєна, де нову берегти візьмешь?
А я збрехав. Я так завжди роблю, коли страшно.
Трошкки пополоскав горлянку, тим пригода і скінчилася.

Offline Дід Вова

• Гарний, розумний, скромний - це я
Давайте я почергую поки ви будете їсти. У мене бінокль є!  :sarcastic:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Ще ж цих треба утилізувати.
Они не для того сюда едут, чтобы за рашку дохнуть.

Цитувати (виділене)
Головне управління розвідки МО України

​​#ГУРінформує
‼️ Сирійські найманці розглядають участь у війні на боці РФ як шанс подальшого дезертирства та нелегальної міграції в країни ЄС

◽️Командування російської воєнної бази Хмеймім отримало вказівку щоденно відправляти до України до 300 бойовиків. 15 березня, для участі в бойових діях проти України, з воєнної бази Хмеймім (САР) до росії було відправлено 150 найманців.

🦉За інформацією воєнної розвідки України, найближчим часом заплановано переміщення з Сирії до росії та білорусі озброєння, військової техніки та інших ресурсів для забезпечення російських окупаційних військ. Президент Сирії Башар аль-Асад пообіцяв надати росії для війни в Україні 40000 бойовиків.

◽️Під час вербування найманцям обіцяють, що вони виконуватимуть виключно поліцейські функції з наведення порядків на окупованих територіях, тобто суто поліцейські функції. Але останнім часом серед найманців почала поширюватися інформація щодо безпосередньої участі в бойових діях проти української армії. Це значно знизило “бойовий дух” сирійців.

◽️До того ж, нещодавно до воєнної бази Хмеймім з росії прибуло понад 30 бойовиків, які отримали поранення в боях проти захисників України. Це негативно вплинуло на морально-психологічний стан інших найманців та призвело до відмови частини з них брати участь у бойових діях. Серед сирійських бойовиків навіть було зафіксовано випадки самокаліцтва. Частина найманців розглядають відправку до росії та білорусі як шанс подальшого дезертирства та нелегальної міграції в країни ЄС.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

Давайте я почергую поки ви будете їсти. У мене бінокль є!  :sarcastic:
Я так подумав, що якби я тоді не купив ту пляшку віскі, то в мене б теж зараз був бінокль.

Offline Eney

Cпойлер
Ще ж цих треба утилізувати.
Они не для того сюда едут, чтобы за рашку дохнуть.

Цитувати (виділене)
Головне управління розвідки МО України

​​#ГУРінформує
‼️ Сирійські найманці розглядають участь у війні на боці РФ як шанс подальшого дезертирства та нелегальної міграції в країни ЄС

◽️Командування російської воєнної бази Хмеймім отримало вказівку щоденно відправляти до України до 300 бойовиків. 15 березня, для участі в бойових діях проти України, з воєнної бази Хмеймім (САР) до росії було відправлено 150 найманців.

🦉За інформацією воєнної розвідки України, найближчим часом заплановано переміщення з Сирії до росії та білорусі озброєння, військової техніки та інших ресурсів для забезпечення російських окупаційних військ. Президент Сирії Башар аль-Асад пообіцяв надати росії для війни в Україні 40000 бойовиків.

◽️Під час вербування найманцям обіцяють, що вони виконуватимуть виключно поліцейські функції з наведення порядків на окупованих територіях, тобто суто поліцейські функції. Але останнім часом серед найманців почала поширюватися інформація щодо безпосередньої участі в бойових діях проти української армії. Це значно знизило “бойовий дух” сирійців.

◽️До того ж, нещодавно до воєнної бази Хмеймім з росії прибуло понад 30 бойовиків, які отримали поранення в боях проти захисників України. Це негативно вплинуло на морально-психологічний стан інших найманців та призвело до відмови частини з них брати участь у бойових діях. Серед сирійських бойовиків навіть було зафіксовано випадки самокаліцтва. Частина найманців розглядають відправку до росії та білорусі як шанс подальшого дезертирства та нелегальної міграції в країни ЄС.
Це якщо їх відпустить українська земелька.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
Я одна працюю?
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Eney

Я одна працюю?
Ба яка хоробра вишукалась. Кончай работу, нам ЖОПА :scare3:

Offline Kyra

• Київ/Одеса

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Я одна працюю?
Віддалена робота зараховується?  :grin: Бо з звичайної годину тому повернувся. Виконав місячний план за три години жартую.
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Mathilda

• Nederland

Offline Eney

Ніхто не чекав такого. Як же ж так.
Може просоо не чемно просили?
Цитувати (виділене)
Кремль відмовився виконувати рішення Міжнародного суду ООН, який зобов’язав росію припинити розпочаті 24 лютого 2022 року воєнні дії в Україні.
https://t.co/vJ7xijilL2

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
Хто підкаже - заборону на алкоголь частково скасували ? Бачив в Тернополі пиво в асортименті. І казали, що в Рівне також продають.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Хто підкаже - заборону на алкоголь частково скасували ? Бачив в Тернополі пиво в асортименті. І казали, що в Рівне також продають.
Ніт. Органи місцевого самоврядування самостійно регулюють питання продажу алкоголю під час воєнного стану.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
Органи місцевого самоврядування самостійно регулюють питання продажу алкоголю під час воєнного стану.
Дякую. Зрозумів.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
Я читала в новинах що місцевим, саме пивним, заводам дозволили працювати. Щоб люди не втрачали роботу та прибуток. Пиво - це такий собі алкоголь як на мене.
Може тому, що я стільки пива щоб сп‘яніти випити просто не в змозі :).
The best is yet to come.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
У Львові не варто, бо може двері засипати троха.

Cпойлер
Попри заборону, тут продавали алкоголь.
Вже не будуть.
Повідомляйте про порушення на Гарячу лінію 15-80.
Будемо пояснювати всіма доступними методами.
З запитаннями про те, як вижити і побороти стрес без алкоголю, звертайтесь до наших військових.
Садовий.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
Ба яка хоробра вишукалась. Кончай работу, нам ЖОПА :scare3:
Теж жерти піду. Бухло зараз не бере, такшо, сенсу нема, як і помирати з худою (насправді ніт) дупою.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Mathilda

• Nederland
А у нас сейчас везде бардак с приветствиями.  :sarcastic: Вы же знаете, тут подавляющее большинство плюс-минус месяц от религиозного праздника здоровается на кшталт "Христос народився" и надо сообразить, что отвечать тре не "во истину воскрес", а "Славимо його". В межсезонье люди доброго дня бажають.
Ну а сейчас добавилось Слава Украине - Героям слава. Спокойной ночи теперь желают в любое время суток, на прощание.
Так как крышу у народа сносит повсеместно, то изредка можно услышать "Слава Украине" - "Во истину воскрес", "Доброго дня" - "На добранiч" и прочие варианты совмещений.
Сьогодні на реєстрації в меріі.
Розмовляю з людиною, підходить ще родина. Кажу їм "Доброго дня" і продовжую розмовляти.
Дідусь мене щось говорить, але навколо гамір стоїть, людей багато, я не почула, обертаюся до нього "почекайте хвилинку будь ласка, зараз вас покличуть". І тут дідусь вже чітко та голосно так "я сказав Слава Україні!". І з його погляду ясно, що правильно не відповім - може і ціпком перетягти  :smilie5:

Offline Garfield

• Nederland
Я одна працюю?
Не одна. А в мене ж і віскі є і навіть бінокль...  :f1:
Homo homini felis est.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
Пиво - це такий собі алкоголь як на мене.
Та я не проти пива взагалі. Чи іншого аклоколю. Просто здивувала різниця між Києвом та Тернопілем. Як на меня навряд чи хто став би зараз напиватись.
У меня в номері стоїть привезена з Києва бутилка рому. Немає навіть крихти бажання.

Offline Крижинка

• США
Хотіла запропонувати розмову про ядерну війну винести в окремий тред. Бо тут про неї говорити майже непристойно, а не хочеться зайвий раз хвилювати піквіків.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Як на меня навряд чи хто став би зараз напиватись.
хахаха

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
хахаха
Ну добре. Один з тисячі.

Offline Pe

А у нас сейчас везде бардак с приветствиями.  :sarcastic: Вы же знаете, тут подавляющее большинство плюс-минус месяц от религиозного праздника здоровается на кшталт "Христос народився" и надо сообразить, что отвечать тре не "во истину воскрес", а "Славимо його". В межсезонье люди доброго дня бажають.
Ну а сейчас добавилось Слава Украине - Героям слава. Спокойной ночи теперь желают в любое время суток, на прощание.
Так как крышу у народа сносит повсеместно, то изредка можно услышать "Слава Украине" - "Во истину воскрес", "Доброго дня" - "На добранiч" и прочие варианты совмещений.
Сьогодні на реєстрації в меріі.
Розмовляю з людиною, підходить ще родина. Кажу їм "Доброго дня" і продовжую розмовляти.
Дідусь мене щось говорить, але навколо гамір стоїть, людей багато, я не почула, обертаюся до нього "почекайте хвилинку будь ласка, зараз вас покличуть". І тут дідусь вже чітко та голосно так "я сказав Слава Україні!". І з його погляду ясно, що правильно не відповім - може і ціпком перетягти  :smilie5:
  Я сегодня той мерии тоже сказала, записывайте меня на переводчика, а они мне такие:ок, но тут тоже столько уже людей переводчиками предложили себя
В нашей деревне, подозреваю, что всех украинцев-раз и обчелся
То ли им нас достаточно, то ли они русских тоже посчитали
Если русских, то будет весело, бо тут тоже такие дедуси точно приедут :smilie5:

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.