Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline massii

Шарп:
Цитувати (виділене)
🍁  "Еспресо": Петро Порошенко заявив, що двічі після початку війни бачився із Зеленським, і вони домовилися "почати все з чистого аркуша".

🔥 "Мене запросив Зеленський, ми двічі бачилися, ми домовилися почати з чистого аркуша. Я повністю вітаю такий підхід, бо Україна зараз має продемонструвати світові єдність. Зараз ніхто з нас не політик, робітник, волонтер, ми всі солдати і ми всі маємо робити все, що від нас залежить, щоб захистити Україну", - заявив Порошенко.

Offline massii

Дякую всім за побажання, буду вас читати, а переможем ми обов'язково.
Повернись живим, друже!!!

Offline Lightning

• Стать: Чоловіча
🍁  "Еспресо": Петро Порошенко заявив, що двічі після початку війни бачився із Зеленським, і вони домовилися "почати все з чистого аркуша".
Ааа, так ось хто міцно тримає бубочку за яйця...

Offline Выдра

• ___

Online Марика

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Варшава
Щож піквічки, прийшов і мій час годувати кацапню свинцем, на 14 повістка.Вибачте, якщо образив когось, бо все може бути,.Тримаймося і Перемоги нам.
Бережи себе! І повертайся з Перемогою!  :give_heart:
:plusone:

Offline fakir

Цитувати (виділене)
Австрийский военный эксперт описал ключевые поражения российского генерала Зусько под Николаевом: «Похоже, РФ не достичь Одессы»
Российская 58-я армия несет тяжелые потери по николаевскому направлению, а ее командир генерал-лейтенант Михаил Зусько проявляет себя как бездарный стратег, понапрасну расходуя жизни своих подчиненных.

Такую оценку действиям российских войск дает аналитик из Австрии Том Купер.

Западноевропейский военный эксперт считает, что российское наступление под Николаевом можно просто «списывать со счетов». В попытках взять город оккупанты потеряли убитыми огромное количество своих солдат, а для открытия «второго дыхания» им позарез нужны свежие подкрепления.

— После гибели целой батальонно-тактической группы 7-й гвардейской дивизии ВДВ в тщетных попытках взять Вознесенск, генерал Зусько умудрился потерять еще одну БТГ (боевую-тактическую группу) 20-й мотострелковой дивизии в бесполезном наступлении на Николаев. На опубликованных местными видео видны целые колонны разоренной техники, включая многие танки, — описывает положение 58-ой армии Том Купер.

Австриец прогнозирует несколько дней затишья вокруг Николаева, пока ко врагу не подтянется новая живая сила.

— Разумеется, теперь Зусько остановится и будет ждать подкреплений: это отнимет у него несколько дней. Похоже, что я недооценил возможности украинских войск противодействовать прямому наступлению или по крайней мере не учел силы их подразделений в этой части страны Теперь похоже, что армии РФ не только никогда не достигнут Одессы или Приднестровья, но и Зусько вообще никак дальше продолжать наступление, не получив в подкрепление 4-5 БТГ, — заключает он.

Offline fakir

Щож піквічки, прийшов і мій час годувати кацапню свинцем, на 14 повістка.Вибачте, якщо образив когось, бо все може бути,.Тримаймося і Перемоги нам.
най тебе боронить бог

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
Отака хуйня, браття.

Цитувати (виділене)
Подразделения россиян попадают в окружение наших военных. Чтобы как-то выйти из окружения, они наносят огневые поражения по своим же войскам, которые скованы ближним боем подразделениями наших ВСУ", - говорится в сообщении.

https://www.unian.net/war/v-chernigovskoy-oblasti-idut-boi-okkupanty-otstrelivayut-svoih-novosti-donbassa-11736655.html

Offline Helten

• **
Успіхів! Повертайся живим, здоровим та з перемогою!

Offline fakir

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Lilьka

• Львів
Повертайся живим з перемогою!  :give_heart:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
Брюсель: "Заявки України, Грузії, Молдови на вступ до ЄС будуть розглянуті окремо. Звернення України - першим."

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
Конгресс США достиг соглашения о выделении $13,6 млрд на помощь Украине.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Щасти тобі! Нехай той, хто там зверху є, береже тебе! Слава Україні!
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Под спойлером тот самый ролик, который упырёнок записал в качестве «карєного одесіта».
Дякую. Блеванув.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
зацініть держак
Струбцина? Мля!

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
Сьогодні наша Білогородка стала першим населеним пунктом, де евакуйовані з Ворзеля та Ірпеня можуть перевести подих, поїсти, отримати медичну допомогу. Далі людей прийматиме столиця.

Білогородська громада ретельно готувалася до цієї події. До нас поступала волонтерська допомога з різних регіонів України – вареники, каші, хліб, ковбаси тощо.

Наразі команда сільської ради на чолі з головою Антоном Овсієнком та місцеві волонтери повністю задіяні в наданні допомоги та організації харчування, забезпеченні логістики та транспорту до прилеглих населених пунктів та міст. Не всі евакуйовані планують їхати до Києва.

Так Україна зустрічає своїх людей. Для нашої країни важливе кожне життя, а наша громада й надалі докладатимете всіх зусиль для гідної та гостинної зустрічі сусідів – чекаємо на евакуацію із Гостомеля та Бучі.

Є ще купа фоток, на Еспрессо можна подивитись. За Гостомель і Бучу - дуже прикро. :(
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline APR

• Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
GPS-навігатор
Лолшто? Или это описка? Не глонасс, а жпс навигатор? В военном самолете?   :facepalm: :consul: :obm:
Христо Грозев про это писал.  Там у него в блоге GPS в Су34 опознали как гражданский гармин

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
Есть такой вертолет Ми-26, туда около 80 десантников со снарягой влазит.
Я служил в 87-88 гг в вертолетном полку. ЗаБВО  Кяхта.
Как раз в эскадрильи Ми-26.
Никто эту корову для десанта использовать не будет. Очень дорого и глупо. Их в Афгане
даже не пробовали использовать.

Привіт. Ти зараз в Херсоні?
Тю, ля, а шо?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Хай Бог береже тебе, а ти Україну!
Повертайся з перемогою живим та неушкодженим! І то поскорше.  :prapor2:

Offline Лиса_Алиса

Бережи себе. Повертайся живим. І хай Бог тебе береже.

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
Цікаво а багато народу поїхало за кардон з тих районів, де війни нема?
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

Аналіз від екс-голови Ощадбанку Андрія Пишного.
Цитувати (виділене)
Проти ночі 9 березня банк росіі ввів безпрецедентні обмеження на роботу банківськоі систем - заборона на придбання готівкових валюти та обмеження в доступі до валютних заощаджень. Таким чином банк росіі дав можливість кожному росіянину посидіти в санкційній ямі. І це далеко не фініш.
Почитав я ці обмеження. І можу сказати наступне:

1. руський рубль впевнено і жваво прямує в напрямку руського корабля. І це не фігура мови. руський  рубль,  який усі знали раніше - вмер! Той рубль який є наразі - це  неконвертований, токсичний сурогат замкнений в кордонах мордору, який знецінюється навіть скоріше ніж про це встигаю повідомляти кацапські телеграм канали. Навіть Байден, який вчора знайшов влучне  порівнявняння - один рубль, коштує менше одного американського цента, виявився занадто оптимістичним. Вже не коштує навіть цього. Курс і статус російського рубля і фінансова система летять в безодню.

2. банк росіі заявив про тимчасовий характер обмежень, оголосивши дату - 9 вересня. Те що обмеження введені  цієї ночі тимчасові - це правда. Але не тому що їхня дія обмежна у часі. Ніт. Тимчасовість цих заходів пов’язана з тим, що вже за декілька днів банк росіі змушений буде запровадити іще більш жорсткі обмеження, а сьогоднішній нічний жах і черги біля банкоматів, стануть для росіян лише легким переляком.

Російська економіка цілими галузями: машинобудування, фармацевтика,  авіаперевезення, девелопмент, телеком, виробництво електроніки, гірсько-рудна  галузь, банківський та фондовий ринок шикується і готуються рухатись у відомому усьому цивілізованому світові напрямку.
Звісно, вони заявляють і ще якийсь час продовжуватимуть заявляти, що працюють у штатному режимі, імпортозаміщення і всьотакое , все вирішить і «ми пабідім». Але повірте мені, як людині, яка має успішний досвід антикризового управління найбільшим державним банком - «гануся, вже розлила олію», якщо ви розумієте про що я).

3.
Cпойлер
Механіка економічної кризи і руйнування базових економічних підвалин росіі запущені. Ми бачимо, наразі, зворотній відлік. Рейтингове агенство Fitch вже заявило, про неминучий дефолт. Корпоративнаі російські позичальники можуть добігти до руського корабля навіть швидше за їхнього суверена.

4. Не слід недооцінювати, ані руйнівний вплив санкцій, ані запас, хоча і  обмеженої, але усе ж таки міцності краіни окупантів. Сьогодні натрапив на план заходів якоїсь російської асоціації закупщиків, так вони цілком серйозно обговорюють повернення до бартерних схем. Це може сповільнити падіння, але не втримати від нього.

5. В цьому ж звіті кацаських закупщиків, побачив й таке: вистачає іноземних компаній, котрі заявивши під тиском громадського осуду про те, що залишають  ринок, подекуди  шукають  і навіть знаходять схеми, як не відмовитись від «кривавих грошей». То ж продовжуємо слідкувати за тим, як виконуватимуться заяви компаній.
Принципово важливо, щоб усі заявлені в прес-релізах ключових учасників санаційного тиску рішення запрацювали якомога скоріше. Без відтермінувань і виключень. Те що віза подовжила обслуговуваннях за кордоном емітованих російськими банками закордоном до 11 березня не тішить.

6. Мені видається, що фінансове керіництво росіі не може не усвідомлювати те як падатиме і з якою швидкістю руйнуватиметься руських колос на глиняних ногах, тому очікую відставок (спосіб і пояснення значення не мають)

І  останнє, ми завдячуючи рішучості і лідерству політичного керівництва, мужності наших воїнів, неймовірної єдності суспільства, підтримки міжнародних партнерів вистояли два тижні і маємо намір стояти стільки скільки знадобиться. Тому фактор часу має ключове значення. Нарощення тиску, принциповість не лише заяв, але й рішень, швидкість надання такої потрібної нам військові підтримки усе це прискорить неминуче - перемогу Світла на Темрявою.

Стоїмо.

Героям Слава.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Российская делегация не уступит украинской ни одного переговорного пункта, сообщил участник переговоров Слуцкий

Возникает логичный вопрос: а зачем тогда вообще существуют переговоры?

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
русня робить все можливе, щоб нам дали літаки і ППО

https://twitter.com/BorisJohnson/status/1501598088850518019

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
Российская делегация не уступит украинской ни одного переговорного пункта, сообщил участник переговоров Слуцкий

Возникает логичный вопрос: а зачем тогда вообще существуют переговоры?
Та то хуйня, а не переговори.
Ось Кулеба з Лавровим може до чогось домовляться. І це трошки лячно.
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

Ну шо ж ти, Ар'єв...
Цитувати (виділене)
Повідомлення від Командування Повітряних Сил
Розуміємо, що усім хочеться побільше перемог, особливо в повітрі. Але велике прохання не поширювати неперевірену інформацію із сумнівних джерел.
Сьогодні у ЗМІ та соцмережах поширюються фото начебто збитого сьогодні над Києвом ворожого літака Су-27!
Це наш, український винищувач, збитий у повітряному бою над Києвом 25 лютого 2022р.
До того ж, окупанти літають на винищувачах Су-30см.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
Ангела-охоронця тобі на плече!
Повертайся з перемогою.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.