Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Destrie

• Стать: Жіноча
  • Одесса
у нас все проверяют  прям и в багажник лезут ,особенно если со стороны Нико ехать . Но надо сказать и логистика умерла да  :smilie2:
Будет новый завет, что война - это мир
Будет новый декрет, что незнание - сила

То, что Оруэлл видел во сне
Я вижу сейчас наяву (с) Louna

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Что за хня?

ні, не хня, знайомі возять гуманітарку з Польщі, дуже дуже повільно, кожне село має блокпост. а людина зі зброєю не в зоні бойових дій часто починає вважати себе кимось більшим ніж є.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
а людина зі зброєю не в зоні бойових дій часто починає вважати себе кимось більшим ніж є.
Парасюки не переводятся.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
О, зомби подняли и отряхнули

Цитувати (виділене)
Янукович обратился к Зеленскому – предлагает сдаться

https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/8/7329341/

https://twitter.com/jozefkneht1/status/1501106221788680196

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Проблема с логистикой есть, у нас уже пар дней как это обговаривается на уровне Садового и военных. Именно по тому блокпосту, что рядом со мной на окраине города, то вижу, что очереди меньше стали. А как за городом сейчас - не знаю.

Offline chucha

Проблема с логистикой есть, у нас уже пар дней как это обговаривается на уровне Садового и военных. Именно по тому блокпосту, что рядом со мной на окраине города, то вижу, что очереди меньше стали. А как за городом сейчас - не знаю.

Вчера во второй половине дня знакомый ехал со Львова до Ивано-Франковска, доехали уже к вечеру на место. То есть явно быстрые, чем раньше.

Offline fakir

Цитувати (виділене)

бляха, ну геть нічому не вчяться, кожен раз отримують один і той же результат і все одно повторюють, це щось і справді генетичне чи що?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Цитувати (виділене)

бляха, ну геть нічому не вчяться, кожен раз отримують один і той же результат і все одно повторюють, це щось і справді генетичне чи що?
47 хромосома

Offline Mike123

Об пробках на блок постах вчера говорили многие. Надеюсь, что эти вопросы будут решаться. Не в ущерб безопасности, но явно в пользу увеличения скорости движения.

Online Oak

• Hero Member
Янукович -- це просто прекрасно. Яким же треба бути тупорилим необізнаним довбойобом, щоб просувати цю дуже-дуже-дуже не свіжу стюардесу?
І як можна на щось сподіватися, якщо ти такий тупорилий необізнаний довбень?

Offline Eney

Більш за все, януковочу й не повідомили, що він там щось написав.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
Я хочу, щоб його всунули в парашут і скинули на околиці Харкова.
палимо танки з ночі до ранку

Offline chucha

Я хочу, щоб його всунули в парашут і скинули на околиці Харкова

А к парашуту за шею подвесить?

Offline Mike123

Ні, ну чому? Йому навіть, скоріш за все, намагались ручку дати до рук. Але вони так тряслися, що ручки ламалися.

Offline Ash

Я хочу, щоб його всунули в парашут і скинули на околиці Харкова.
Я підтримую все, окрім парашуту. Навіщо  корисну річ псувати?
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Бубочка сегодня пнул ножкой НАТО и я с ним в этот раз согласилась. С такими друзьями врагов не надо.
Лучше, если это возможно, заключать двух-трехсторонние оборонные союзы, чем иметь дело с такой же импотентной организацией, как и ООН.
Напринимали в члены страны вроде Албании, Черногории, Северной Македонии, которые ничего не дадут для обороны, кроме земли под базу, но которые нужно оборонять.
От Украины нос воротят, ибо страшно. Ну ок.
Но вот я теперь не уверена, что НАТО бы не обосралось, напади рашка на них.

Цитувати (виділене)
ТЁТЯ РОЗА
@Anakoyher
·4 мар.

НАТО приняло решение  принять Украину в НАТО, если
Украина сможет отбиться от России без помощи НАТО.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Nerag

Я підтримую все, окрім парашуту. Навіщо  корисну річ псувати?
А ты подумай: если скинуть без парашюта  - как потом (и сколько) с ним таксидермисту придется возиться? :diablo:

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
Бубочка сегодня пнул ножкой НАТО и я с ним в этот раз согласилась. С такими друзьями врагов не надо.
Лучше, если это возможно, заключать двух-трехсторонние оборонные союзы, чем иметь дело с такой же импотентной организацией, как и ООН.
Напринимали в члены страны вроде Албании, Черногории, Северной Македонии, которые ничего не дадут для обороны, кроме земли под базу, но которые нужно оборонять.
От Украины нос воротят, ибо страшно. Ну ок.
Но вот я теперь не уверена, что НАТО бы не обосралось, напади рашка на них.

Цитувати (виділене)
ТЁТЯ РОЗА
@Anakoyher
·4 мар.

НАТО приняло решение  принять Украину в НАТО, если
Украина сможет отбиться от России без помощи НАТО.

Гадаю, захищалася б переважно Польща.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Інсайд з Охтирки. Автор, хто не пам'ятає, відомий письменник часів перебудови

Offline True Path Into Nowhere

Є інфа по знищеній під Прилуками колоні, шо воякі місцевих тро'шників дебілами вважають, можливо навіть жадібними, бо є варіант шо ті спалили те шо можна було не палити.
А ще кажуть шо на викладеному в інет відео далеко не вся знищена техніка.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
⚡️ВСУ сбили очередной самолет из «Stinger» над Белозеркой. 

Один пилот точно жив остался - катапультировался.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
Ю.Г. | Юрій Гудименко
Все, російські війська остаточно вперлися у забудову і майже зупинилися. ЗСУ веде жорстокі бої на підступах к містам. Ми в обороні, вони наступають – стандартна математика «3 загиблих атакуючих на 1 оборонця» перетворюється десь на 5,5:1 на нашу користь в умовах деморалізації супротивника, проблемами з логістикою і відсутності у бурятів не тільки свідоцтва про освіту, а і нормальних мап місцевості.

Зараз завданням нашої армії є спокійна, системна робота зі знищення ворога. ЗСУ, НГУ, прикордонники, добровольці працюють як комбінат із виготовлення добрив. Нових військ росіяни не підтягують, бо їх нема, білоруси так і не дійшли, бо лячно, тож росіяни збирають все шо є, а ми розбираємо все шо у них є.

Треба зрозуміти, що цей процес займе час, бо їх реально дохуя. Але тенденція давно зрозуміла. Наші необстріляні підрозділи вже обстріляні, уявний страх перед російською армією знищено сумськими трактористами, кадирівці помирають анітрохи не гірше за бурятів, тож наша армія тепер – це найстрашніший в світі інструмент війни.

Росія невиліковно хвора і зараз проходить всі класичні стадії:

1. Заперечення (у даному випадку вони не вірили у існування української нації, а потім – що ця сама нація роздає їм пизди);

2. Гнів. Він виплеснувся на мирне населення ракетними ударами.

3. Торг. Відбувається зараз. Хуєпльоти типу Путіна у перші часи війни із задоволенним виглядом пизділи про те, що зараз вони силою змінять владу в Україні, демілітарізують, роздерибанять і так далі. Вся ця хуєта з риторики зникла разом з пиздюлями і роз‘їбашеними колонами техніки. Зараз вони витягують з консервації Януковича, який ниє про те, що Зеленський має сам піти, бо як жеж так. Це торг. Кількість їхніх претензій буде зменшуватися щоденно, поки не сторгуємось на «дяденька, не бейте».

Пункти 4 (депресія) і 5 (прийняття) їх ще чекають. І це буде ахуєнно.

Їбаште, котики. Їбаште їх усіх.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
Кирилл Данильченко
Надо кому-то это написать. Поэтому напишу я.
С одной стороны оно может где-то и так.
С другой в первый дни тот же Мелитополь - довольно большой город в 150 тысяч населения захватили на скорости мобильные группы рашистов.
Наши немногочисленные танки (если верить видео в сети), которые заехали и пытались оказать сопротивление - ничего сделать не смогли. Если бы там все было в баррикадах и блокпостах то можно было закрепиться  :unknown:

Offline Винная Ягода

• Hero Member
  • damsel in distress
По "Азоту" лупят.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Даже не знаю, как прокомментировать.  :kos:
Цитувати (виділене)
Міжнародна організація "Червоний хрест" заборонила наносити їхню емблему на транспорт, який використовується для евакуації мирних мешканців в Україні.
Про це сьогодні на брифінгу заявив президент України Володимир Зеленський, інформує Цензор.НЕТ.

"Ви знаєте, мені сказали, що Червоний Хрест, Міжнародний Червоний Хрест, забороняє нам використовувати емблему на наших машинах. Які виконують ці гуманітарні місії. Забороняє червоний хрест, ніби це їхня власність. І це показово. Це говорить дуже багато. Про те, що деякі люди, дуже впливові, вирішили поставити хрест на українцях. Але ми цього не допустимо і я цього не допущу", - зауважив глава держави. 
https://censor.net/ua/n3322775

Цитувати (виділене)
Народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк публічно звернулася до Червоного Хреста з проханням забезпечити гуманітарні коридори для жителів Київської області.
Таке звернення вона розмістила на своїй сторінці у "Фейсбуці", повідомляє Цензор.НЕТ.

"Величезні гроші з усього світу перераховують мешканці планети на допомогу червоному хресту, - написала нардеп. - На жаль, червоний Хрест не вживає жодних дій щодо забезпечення коридору для гумдопомоги дітям та жінкам, які сидять у підвалах Бородянки, Немішаєво, Бучі, Ворзеля, Гостомеля, Ірпеня, Іванкова, Полісся, Димера. Чому Червоний хрест відсторонився від горя українських жінок та дітей? Чому немає коридору гумдопомоги та евакуації? Чому Ви не допомагаєте вашим представникам в Україні організувати ці коридори?", - пише нардепка.

"Допоможіть нам, нашим дітям, породіллям, які народжують у підвалах, дітям, яким відірвало руки та ноги, мамам. Ви не можете пройти повз горе, яке охопило наші сім'ї. Будь ласка, організуйте коридор. Все, що залежить від нас, ми зробимо. Але попереду має йти Ваш прапор", - додає вона. 
https://censor.net/ua/n3322794

Offline Eney

Ні, ну чому? Йому навіть, скоріш за все, намагались ручку дати до рук. Але вони так тряслися, що ручки ламалися.
Від спроб відмовились, коли зрозуміли, що він вже перетрощив стільки ручок, що це просто стає економічно невигідним Росії.

Offline Eney

Кирилл Данильченко
Надо кому-то это написать. Поэтому напишу я.
С одной стороны оно может где-то и так.
С другой в первый дни тот же Мелитополь - довольно большой город в 150 тысяч населения захватили на скорости мобильные группы рашистов.
Наши немногочисленные танки (если верить видео в сети), которые заехали и пытались оказать сопротивление - ничего сделать не смогли. Если бы там все было в баррикадах и блокпостах то можно было закрепиться  :unknown:
Потрібен контроль за всім. Ніхто не каже, що все це непотрібно, просто не треба перетворювати все в цирк на дроті, який добре описано у Данільченка.

Offline Eney

Цитувати (виділене)
Польські брати вже в Україні!

Offline Eney

таке
Цитувати (виділене)
Подробиці нічної стрілянини у Полтаві.
— Близько 1-ї ночі, 8 березня, на одній з вулиць Полтави водій вантажного автомобіля Mercedes не виконав вимоги військовослужбовців про зупинку та повернув на вулицю з одностороннім рухом, порушивши заборону здійснення руху у цьому напрямку .Розцінивши дії водія, як потенційну загрозу безпеці військових та громадян, військовослужбовці застосували зброю. Чоловік намагався втекти з місця події, однак його швидко затримали на сусідній вулиці. — про це повідомив начальник поліції Полтавщини.
Порушником виявився місцевий житель. Встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Нині правоохоронні органи встановлюють обставини події та перевіряють чоловіка на причетність до співпраці з ворогом та участь в диверсійній діяльності.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.