Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Eney

• Стать: Чоловіча

Offline Ash

• Стать: Жіноча
Никакой военной причины в этом разрушении спальных районов нет.
Просто террор, ничего личного
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Ура!!! ⚡️Только что над Харьковом нашими ПВО был сбит ещё один вражеский истребитель. Второй за сегодня.
https://t.me/BerezaJuice/10841
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
А какой-то пидор ещё летает.
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

Цитувати (виділене)
Роман Донік
@donikroman
·
47 с
Мінус один гелікоптер у росіян. Десь над Циркунами (Харківщина)

Offline Фрейя

• Hero Member

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Літаки дадуть

Offline Eney

Offline Milena

Рамзанчик опять на трибуну вылез. Уходи, говорит, Зеленский, дай место легитимному Януковичу. Йобнутые.
причем, примитивно йобнутые

Offline fakir

Цитувати (виділене)
НикВести, [06.03.2022 18:07]
⚡️ Российское министерство обороны анонсировало (https://www.pravda.com.ua/news/2022/03/6/7328864/) удары по украинским предприятиям оборонно-промышленного комплекса

Offline Спудей

Патріарх Кірілл скорегугав цілі Путіна: питання не тільки в "денацифікації"- основна ціль захистити "народ Данбаса" від гей-парадів!:
Цитувати (виділене)
Восемь лет идут попытки уничтожить то, что существует на Донбассе. А на Донбассе существует неприятие, принципиальное неприятие так называемых ценностей, которые сегодня предлагаются теми, кто претендует на мировую власть. Сегодня есть такой тест на лояльность этой власти, некий пропуск в тот «счастливый» мир, мир избыточного потребления, мир видимой «свободы». А знаете, что это за тест? Тест очень простой и одновременно ужасный — это гей-парад
Тиць.

Offline Capricat

Это все неправда! Это картинки из Сирии, а в Харькове мирное небо над головой.  :smilie9:

Ой, пиздец, это я родителями вот только поговорила.  :smilie9:
Безнадежно, совершенно. Эх, как бы таких заставить завалы разгребать своими руками, улицы убирать. 

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Мені здається, що Кирилові з його гомофобією та іншими розладами місце в «родине убийц».
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Літаки дадуть
Цитувати (виділене)
США разрешили НАТО поставлять боевые самолеты в Украину!

🇺🇸🇺🇦 Живём!

UPD. Придут 29-е МиГи и Сушки. К тому же, десятки наших пилотов прошли подготовку на F-15, но их пока не будет.
Обережно радію.

Offline Eney

Цитувати (виділене)
Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces
45 хв  ·
Удар по аеродрому Вінниця наносився з південного напрямку.
За уточненою інформацією – з акваторії Чорного моря, стратегічними бомбардувальниками-ракетоносцями Ту-95мс або ж Ту-160.
Було випущено вісім ракет, ймовірно Х-101, які мають велику дальність застосування, до 5500 км.
Як відомо, у Вінниці – аеродром спільного використання, який експлуатують і військові, і цивільні.
Злітно-посадкова смуга аеродрому уже тривалий час на реконструкції, тому авіаційної техніки на аеродромі не було.
Кількість жертв серед цивільних та військових уточнюється.

Offline Eney

Это все неправда! Это картинки из Сирии, а в Харькове мирное небо над головой.  :smilie9:

Ой, пиздец, это я родителями вот только поговорила.  :smilie9:
Безнадежно, совершенно. Эх, как бы таких заставить завалы разгребать своими руками, улицы убирать.
Так на відео ж сніг лежить і наш боєць йде. По снігу.
https://www.facebook.com/watch/?v=673621490435512

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса

Специально насыпали, обмануть хочУт.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Это все неправда! Это картинки из Сирии, а в Харькове мирное небо над головой. 

Ой, пиздец, это я родителями вот только поговорила. 
Безнадежно, совершенно.
Марк Солонин говорит что бесполезно убеждать зомби в том что в Украине нет никаких нацистов убивающих за русский язык. У любого россиянина есть родственник, знакомый, сослуживец, одноклассник и тп из Украины. При желании можно просто позвонить и спросить, но зомби не позвонит.
Проще так: "Ты готов жить в нищете, без нормальных продуктов, лекарств и прочего ради того чтобы в Украине убили бандеровцев? А отправить туда на убой своего сына, мужа брата?"
Может хоть так дойдёт? Говорят через жопу до головы лучше доходит чем через уши.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Рамзанчик опять на трибуну вылез. Уходи, говорит, Зеленский, дай место легитимному Януковичу.
Йобнутые.
Рамзанчик обещает похлопотать перед Владим Владимирычем за Зеленского. Сдавайся только, грит, похлопочу.
Вы знаете как выглядит идиота кусок? Ага, я тоже знаю.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Capricat

https://www.facebook.com/watch/?v=673621490435512
Не спорь, это фотошоп. У меня папа профессор, ему виднее. Он всю жизнь обработкой изображений занимался, он знает.

Я себя ограничила от общения со всеми остальными соотечественниками, но родителей не забанишь же. И они все про меня знают, но вот не удержались сегодня, решили правду донести. А то ведь я в информационном вакууме, кто мне еще расскажет, как там "на Украине".  :smilie9:

Ну, что поделаешь. Я сегодня с утра провела очередную политинформацию среди американских товарищей. В этот раз сконцентрировалась на тех, кому жалко "бедных мальчиков, обманом посланных на войну".

Offline fakir

Марк Солонин говорит
мої родичи, і дзвонили особисто, і навіть приїжджали один раз після Революції гідності - нічого не допомагає
навіть на те що їм послали особисті данні синів, взяті зі списків опублікованих на УП, відповідають:"іхтамнет"
я навіть не уявляв наскільки їхня пропаганда сильна
тільки ізолювати чи пристрелити, іншого не буде :smilie2:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
Ю.Г. | Юрій Гудименко
Працював сьогодні у Києві і трохи, припустимо, північніше, і хочу чесно сказати, що взагалі ніхуя не розумію, на шо розраховує ворог.

На оточення і блокаду? Охуїти можна. Ви Київ пробували якось об‘їхати взагалі? На мапі бачили? Величезне місто на 3,5 мільйонів осіб плюс десь мільйон в агломерації, широка ріка, відносно мало мостів, немає господства у повітрі, зв’язок буде у будь-якому випадку, бо «старлінк» доїхав. Будь-яке оточення буде прориватися майже миттєво ударами зсередини та ззовні, а логістичні лінії відбудовуватися, бо це столиця і її значення переоцінити неможливо.

Прорив у центр? Ще більше охуїти. Населення вас, блядей, ненавидить і буде хуярити чим може від камней до джавелінів, не кажучи вже про АК, які роздавали тупо вантажівками (тут починає грати весела хорватська музика з 90-х). Протитанкових їжаків на вулицях більше ніж звичайних у лісі, блокпости з бетонними блоками виростають щохвилини, і можете мені повірити, що деякі гарячі сюрпризи вже зачекалися на ворога.

Всередині міста є повна колекція сил та засобів для утилізації ворога, від тероборони і поліції до спецури ССО, моральний дух вищий, ніж у богині Калі, всі готові видавати пизди у промислових масштабах, і замість очікуваної ворогом паніки на вулицях панує холодна лють.

Глибока і висока забудова, озброєне населення, тотальне загородження шляхів, вибухові сюрпризи, сучасне протитанкове озброєння, нульова толерантність і десять днів на перетворення міста на фортецю – проти ваньок у коробках. Ну хуй знає, але мені особисто здається, що і у ваньок, і у коробок шансів не дохуя. Горіти будуть всі і яскраво, як це часто трапляється із технікою в місті.

Коротше, хуй з ними. Якщо, звичайно, вибухом не відірве.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Марк Солонин говорит
мої родичи, і дзвонили особисто, і навіть приїжджали один раз після Революції гідності - нічого не допомагає
навіть на те що їм послали особисті данні синів, взяті зі списків опублікованих на УП, відповідають:"іхтамнет"
я навіть не уявляв наскільки їхня пропаганда сильна
тільки ізолювати чи пристрелити, іншого не буде :smilie2:

Вони вірять в це, бо їм хочеться в це вірити. Вони не можуть інакше, бо тоді доведеться визнати абсолютно все, що сталося за минулі 20 років. Це неможливо. І я впевнений, є багато в Харкові людей, які впевнені, що все це кляті бандерівці їх бомблять.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
НАТО не готова обговорювати вступ України найближчі 5-10 років, ми не боротимемося за заявку на вступ — Давид Арахамія

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
За неповні 11 днів спротиву Збройним силам України вдалося знешкодити до 46 тисяч загарбників. Сюди увійшли вбиті, поранені та полонені росіяни. Військо загарбника при вторгненні на 24 лютого налічувало 145 тис. людей наземної армії.

Про це НВ повідомив Андрій Загороднюк, голова правління Центру оборонних стратегій

Offline Йоссариан

Цитувати (виділене)
НАТО не готова обговорювати вступ України найближчі 5-10 років, ми не боротимемося за заявку на вступ — Давид Арахамія
не верю я зеленой гыдоте, какие бы героические видосики они не пилили

Offline fakir

Цитувати (виділене)
не верю я зеленой гыдоте, какие бы героические видосики они не пилили

я впевнений, що він просто відіграє заздалегідь написану роль
то вторгнення не буде...
то cnn гірше Скабеевой...
зараз в Україні стільки стоїть на кону, і гравці настільки вагомі, що ніякому Давиду, чи навіть Зеленському не дозволять патякати щось власне

Offline Nerag

Цитувати (виділене)
Ю.Г. | Юрій Гудименко
Працював сьогодні у Києві і трохи, припустимо, північніше, і хочу чесно сказати, що взагалі ніхуя не розумію, на шо розраховує ворог.

Вот меня беспокоит - особенно в связи с последними рассказами о "передаче Украине от США плутония", - чтоб орки не долбанули нюкой по Киеву, а потом не начали орать, что у "нацистов собственный заряд взорвался..."  :(

Хз, сохранится ли управление страной и войсками после этого...

Offline Rumor

Чтобы долбить,  повод им был не нужен никогда. ИмХО это все, чтобы объяснить трупы и цены в магазине своему населению.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.