Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
Как с Беларуси? )) Сиди, девочка, не вставай, я это прикол знаю (с)

Тоись, даже если серьезно на такое реагировать, то вопрос - а как тогда вы собираетесь тут лояльность обеспечивать? Чтобы тут заглохло всё, чего вы так боитесь, тут нужно устроить концлагерь с вышками и армию по периметру. Ну я так вижу.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
тепер моя хвилинка питань делетанта: а шо дасть відключений swift у короткотривалій і у довготривалій переспективах?

платежі будуть направляти старими засобами типу телексу та телетайпу. платежів багато. хто і як їх прийме я хз, бо валюту крім юаней їм вже рубанули. між кацапськими банками також буде все дуже повільно.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
а что там Ярош?
Чистить кулемета. Зара дочистить і як жахне! :scare3:

Offline Kataržina

• *
Эх, держитесь, люди!
У нас все вас поддерживают и переживают.  :razom:

Offline fakir

щось здається, що операція добігає кінця
https://twitter.com/rianru/status/1497267808522039296
Как с Беларуси? )) Сиди, девочка, не вставай, я это прикол знаю (с)
а мені здається, готуються об'являть що досягнули (воду кажуть пустили в Крим, ну чи там вимусили Україну сісти за стіл перемовин, хай і у Варшаві) і почнуть відповзати

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
а мені здається, готуються об'являть що досягнули (воду кажуть пустили в Крим) і почнуть відповзати

Так как только выведут (если без вот того всего - минус Зеленский, плюс Бойко, минус бандеровцы, плюс рускомирнутые), так вода сразу и закончится. Или как иначе? Тут уже никого нет, а мы такие - ну и хуй с ней, с гэс, не будем взад отбирать. Ну не так же?

Offline True Path Into Nowhere

платежі будут направляти старими засобами типу телексу та телетайпу. платежів багато. хто і як їх прийме я хз, бо валюту крім юаней їм вже рубанули. між кацапськими банками також буде все дуже повільно.
у них же є якась своя розробка СПС чи якось так(закрив статтю Аксельбантову нажаль) яка в Криму і в ОРДЛО діє, я так зрозумів більше проблєм викличе те шо багато іноземних компаній просто не захоче нести ризики додаткові й заб'є на російській ринок
Shannou, ти хуєсос.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
❗️5 вибухів сталися з інтервалом в 3-5 хвилин біля ТЕЦ-6 у Києві. Аварійно-рятувальні служби слідують туди, - Кличко
Злобная заинька

Offline fakir

а мені здається, готуються об'являть що досягнули (воду кажуть пустили в Крим) і почнуть відповзати

Так как только выведут (если без вот того всего - минус Зеленский, плюс Бойко, минус бандеровцы, плюс рускомирнутые), так вода сразу и закончится. Или как иначе?
ну, ми з досвіду вже знаємо, що здоровий глузд  для них не перешкода, а привід звалить якійсь же треба  :unknown:

Offline Nerag

а мені здається, готуються об'являть що досягнули (воду кажуть пустили в Крим, ну чи там вимусили Україну сісти за стіл перемовин, хай і у Варшаві) і почнуть відповзати
Имхо, будет штурм Киева. Возможно, совмещенный с ковровой бомбардировкой.
А вот по итогам штурма уже и будет решаться, отползать или нет.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
ну, ми з досвіду вже знаємо, що здоровий глузд  для них не перешкода, а привід звалить якійсь же треба 

Не, ты не подумай, что мне поспорить хочется, я бы и сама хотела верить в то, что они уже ищут повод свалить. Просто не верю  :smilie2:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Не сьогодні. А взагалі так.

Поможите, чета клинит - он говорит о чем? О том, что если кто-то думает, что поставки решили делать слишком поздно, то нет, они начались еще вчера или что таки да, слишком поздно решились, и поставки начались только вчера?

То есть, он успокаивает или нагнетает? )
мені здається що деякі види озброєнь які просила Україна, типу систем ППО "Петріот", потребують досить тривалого навчання персоналу, а в нашому конфлікті навряд чи він буде, тим не менш в переспективі це дуже добре

можна, як варіант, разом з ними ще й "іностранних совєтніков" поставити, але нажаль зараз не ті вже часи
Shannou, ти хуєсос.

Offline fakir

ковровим бомбардуванням зі значних висот? Київ? У них нема стільки часу
я ще не чув щоб наші викорисовували стінгери...

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
Зеленский в ходе видеозвонка с лидерами ЕС накануне заявил, что это "может быть последний раз, когда его видят живым" , утверждают Axios и Financial Times со ссылкой на источники.
Бля. Узнаю брата колю ермака. Пошли сценарные фишечки.

Offline Зрада

тепер моя хвилинка питань делетанта: а шо дасть відключений swift у короткотривалій і у довготривалій переспективах?
Українці відчепляться з цим Свіфтом нарешті. Буде якийсь період важче і довше робити міжнародні перекази. Потім призвичаються, важче зникне, довше залишиться, але там питання кількох днів. Звісно це для тих банків, які ще можуть робити валютні перекази, але ті, що не можуть, будуть просто працювати через прокладки. Я ще пам'ятаю як це робили без свіфта.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Вчера вертушку в Гостомеле сбили точно.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline fakir

потребують досить тривалого навчання персоналу
а хто сказав, що там не можуть бути добровольці, чи етнічні українці з США, наприклад?
куди буде апелювати РФ про вторгнення НАТО? в який суд?
тим більш, що вони вже вісім років спостерігають натівських інструкторів і найманців в Україні

Offline fakir

Вчера вертушку в Гостомеле сбили точно.
саме стінгером? не чув

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
Останні 10 хвилин щось сильно бахає, судячи з напрямку звуку на лівому березі в напрямку Бориспіля. Ніхто не знає що це?
The best is yet to come.

Offline Pe

Мы с завтрашнего дня будем пробивать тут, что мы сможем сделать , что организовать, чтобы отсюда слать помощь!
Слава Украине! Твари не выстоят!
Вы только держитесь, родные!

[/quote]
Дополнение: тут достаточно органицаций , которые день и ночь пакуют пакеты для помощи
Я попытаюсь выйти напрямую на больницы (может через политику) для конкретной помощи по медицине для раненых
Если кто-то работает с такими организациями в Украине, то свяжитесь, плиз, со мной через личку
ПС я бы хотела оружие пробить :mad: много! Очень много и смертельного :mad: но то увы

а хто сказав, що там не можуть бути добровольці, чи етнічні українці з США, наприклад?
американські виборці й республіканська партія США
в демократичної мабуть також такий варіант викличе незадоволення
Shannou, ти хуєсос.

Offline fakir

Останні 10 хвилин щось сильно бахає, судячи з напрямку звуку на лівому березі в напрямку Бориспіля. Ніхто не знає що це?
бачив таке повідомлення на одном з форумів:"20:01 Только что снова Калибр пошел к Киеву, покинул Днепропетровскую область."

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
На русановке ничего не слышно
Злобная заинька

Offline fakir

американські виборці й республіканська партія США
в демократичної мабуть також такий варіант викличе незадоволення
це якщо через Пентагон, але є ж інші варіанти, було б бажання  :)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Пошли сценарные фишечки.
Когда я утром прочитала его фразу, что он цель номер 1, сразу вспомнила: 

Cпойлер

Прасците. :smilie5:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

це якщо через Пентагон, але є ж інші варіанти, було б бажання 
бажання впирається в те шо ППО-шники вишкілені на "петріоти" рідкісний "товар" й потрібні не в гомеопатичних дозах
Shannou, ти хуєсос.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
Цитувати (виділене)
Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА: Ворог наступає по всьому своєму кордону — і з боку Дергачів, Липецького напрямку, міста Вовчанськ тощо. Він несе шалені втрати. Наші ЗСУ сьогодні проявили героїзм і знешкодили близько 150 одиниць броньованої техніки. Були випадки, коли ворог тікав. Просто ховався в лісах і полях. Але підступно бив по лікарнях, дитячих садочках, школах. За два дні у нас 85 постраждалих цивільних осіб. Ми цього не пробачимо! Ми на своїй землі!
Not all those who wander are lost

Offline fakir

це якщо через Пентагон, але є ж інші варіанти, було б бажання 
бажання впирається в те шо ППО-шники вишкілені на "петріоти" рідкісний "товар"
це так, тому вважаю, що треба щоб німці збільшили фінансову допомогу (добре, це нервові жарти, можна не звертати уваги)
Мені попадались деякі здивування тим фактом, що українці збили декілька ракет, не знаєте чим?

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.