кацапи заявляють шо ми завдали ракетного удару по їхнім мирним тракторам "гражданским грузовим судам" в азовському морі.і нахуя ж ми це зробили? мабуть томущо фашисти. вони. не ми
У меня глупый дилетантский вопрос - а когда сбивают самолёт или вертолёт, экипаж тоже всё, отлетался? Или в самолетах да, а в вертолетах по-разному?
Ну я это к чему - вот сбили их под Гостомелем. Экипаж ёк или выжил? А если выжил, они в каком состоянии, могут убежать (и куда, и как, и шо им ваще делать?) и его теперь надо искать, или хер с ними, пусть бегут?
А если выжил, они в каком состоянии, могут убежать
В районе Гостомеля предотвращена попытка высадки десанта России с вертолетов. Был уничтожено три вертолета
Цитата: Shannou від Лютий 24, 2022, 13:39:36В районе Гостомеля предотвращена попытка высадки десанта России с вертолетов. Был уничтожено три вертолетатам же наче шось на КА-50 схоже, звідкіля там десант? чи то третій шо не на відео
Знов усім дякую за відповіді! Но не обіцяю, що в мене більш не має «воєнних» питань )
Аркадий Бабченко 1 хв · Ох, нифига себе. Подбитый вертолет, который сел под Гостомелем - Гостомель, россияне, кто не в курсе, это под Киевом, там пытались высадить десант, так что это самое настоящее вторжение с атакой столицы соседней страны, и отвечать вы за это будете в Гааге - так вот, один сбили прям на поле, второй сел на пригорочке - и это новейший аналоговнетный Ка-52 "Аллигатор". Ну, который никак нельзя сбить, поражает все на свете, гордость российских ВВС. "Что такое «Стингер»? Почему-то везде пишут, что он для борьбы с низколетящими целями. Фиг там. Высота поражения - до 3800 метров. Дальность — до четырех с половиной километров. Это означает, что про безопасное использование ударных вертолетов можно забыть гарантированно, а штурмовая авиация будет работать по целям с высоты километров так в пять".Это я недели три назад написал. Литва, Латвия, Эстония! Спасибо! Спасибо вам огромное, братья! А у Эстонии сегодня еще и День независимости. Eesti riigi vapipäeva!С Днем независимости Эстонской республики! Thank you!Дякуемо! Aitäh!
там аби їх вирізать ізсалону не прийшлось бо корпус від удару може деформуватися, ну й переломи само собою
Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 18 мин. ·Станом на 13:00 24 лютого збройними силами держави-агресора російської федерації нанесено більше 30 ударів крилатими ракетами “Калібр”, РСЗО, авіацією та артилерією по об’єктам цивільної та військової інфраструктури України. Противник продовжує наступ за підтримки армійської авіації з перетином Українського кордону на напрямках Армянськ – Херсон, Чаплинка – Каховка.Відмічається робота диверсійно-розвідувальних груп у Бесарабському операційному районі та у Чорноморській операційній зоні.Угруповання Об’єднаних сил перейшло до ведення оборонної операції.Визначені оперативні угруповання військ здійснили перегрупування та переміщення в райони виконання завдань для ефективної відсічі російської агресії.Оперативно-тактичні угруповання ведуть оборонні бої на всіх напрямках висування противника.Зберігайте спокій! Слідкуйте за інформацією на офіційних ресурсах!Разом до Перемоги!
Цитата: True Path Into Nowhere від Лютий 24, 2022, 13:40:53там аби їх вирізать ізсалону не прийшлось бо корпус від удару може деформуватися, ну й переломи само собоюНа видео кабина пустая, ремни отстегнуты.https://t.me/zloyodessit/11029
Юрій ГудименкоЩойно · Із поганих новин:1. Глово шось не везе мені їжу туди, де я її замовив.Із хороших новин:1. Луганський напрямок – ситуацію вирівняли і стабілізували;4. Маріупольський напрямок – гучно, але ситуація постійно контрольована;5. Київський напрямок – все тільки починається, наші ганяють їхню авіацію і біглий десант з підбитої вертушки під Гостомелем, але ракетні удари і спроби підійти під Київ продовжуються;6. Донецький напрямок – окупанти шось лазили, схопили пизди від артилерії, наче лазити перестали, більше точної інфи не маю;7. Кримський напрямок – все тільки починається, прорив був, зараз окупанти будуть отримувати пизди по черзі;8. Харківський напрямок – ситуація важка, але стабілізували, у місто не пустили;9. Сумський напрям – важко, але пизди отримали добряче.10. Інші напрямки – не маю точної інфи, а вигадувати не буду.Бачите тіла з червоним скотчем – спочатку хуярте, потім розбирайтеся.Розумійте: це тільки початок довгої війни, яка закінчиться в Москві. Полеглим сьогодні героям – слава.
шо там на Каховке ?
0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.