Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Ash

• Стать: Жіноча
Я сестрі знайшла  на Промі крем для обличчя за 315 грн, який продавався на Мейкапі на той момент за 1020 грн.
Хренасе.
Я купую щось рідке. Бо зара навіть потрібний відтінок фарби можна не знайти у магазинах.  Ну і додаю у вибране і чекаю знижки, якщо що.

Але відгуки - в них переважно чесні, як на мене. Та й доставка непогана, навіть зара.

Подивилася: в мене переважно наше, польске або індійське в покупках на мейк апі.
Відгуки - так , хоч і є наприклад парфуми з відгуками  від  виробника))  Їх легко  впізнати по  дуже штучним висловам. Які ще й півторюються у різних відгуках
Я завжди, коли щось збираюсь купувати з  косметики та парфумів, читаю відгуки на Мейкапі.
Зараз розповім про свою велику таємницю).
Десь з місяців чотири  тому  мені забажалось навчитись  підводити очі тінями замість олівця. Пішла на мейкап, бажаючи купити  щось дешеве для вправ.  Найдешевші палетки  від Рубі Роуз коштували 100-200 грн за 1 шт. Я мало не купила, але щось мене відволікло. І то  на щастя, як виявилось, бо  всі ці палетки знайшлися у Аврорі( на хвилинку))) за 55 грн за 1 шт :grin: :grin: :grin: Але пензлики для тіней  я купила на Мейкапі .)) Обирала по відгуках і дуже задоволена.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
В нас є Бонус, непогана мережа. Там ми для хати щось постійно купляємо, там переважно китайське. А от наша хімія, косметика - там по непоганим цінам, не скажу, що дуже дешевше та й взагалі дешевше, но частенько так бува.
Залишилося ще Все по 15 - але ну дуже різні магазини за товаром та якістю.

Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Мейк ап,
дуже часто зависокі ціни, якщо що)
Я сестрі знайшла  на Промі крем для обличчя за 315 грн, який продавався на Мейкапі на той момент за 1020 грн.  Крем польський. Він у Польщі продається дещо дешевше ніж в нас ( приблизно 280 грн), це зрозуміло , але ж не  майже у п'ять разів. Тепер я завжди перевіряю ціни на Мейкапі і тому майже припинила на ньому купувати. Навіть безкоштовна доставка  здебільшого не виправдовує ціну, яку вони ставлять.

Я с мейкапом это уже давно выяснила. Бесплатная курьерская доставка это, конечно, хорошо, но никак не компенсирует их цены. Очень давно уже там ничего не покупаю, всё находится дешевле в других местах.
Пару лет назад, правда, брала там шампуни и ополаскиватели Kerastase, акция была хорошая. А так - спасибо, но не надо )
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Teagan

Мейк ап, Домінос, Таблетки.юа, Такі пироги. Думки щодо Нова пошта навіть не розділися, воно ніби і зручне але й косяків багато.

А ще можна додати? А то якось мало буде.
Я теж помітила що на мейк-апі дорожче, ніж на тому ж Нотіно. Навіть коли за знижками  :scare3:
Нотіно можу порекомендувать, задоволена і цінами, і доставкою.

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
Нотіно найкращі були завжди. І ціни і асортимент. Але вони не пішли з рашки. Тому ні.
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
Ми тут щонедавно дискутували, і пригадували якісні мережи/бізнеси для покупців.
Склала списочек:
Мейк ап, Домінос, Таблетки.юа, Такі пироги. Думки щодо Нова пошта навіть не розділися, воно ніби і зручне але й косяків багато.

А ще можна додати? А то якось мало буде.
Домінос на мій погляд одна з найгірших піцерій. Там піца не смачна, тісто товсте, ціни високі.
Є багато не мережевих маленьких доставок, де піца справжня і дуже смачна. З мережевих хіба що мама Мія. Але також є питання. Но точно смачніше ніж домінос

Offline Solmir

• Стать: Чоловіча
  • Киев
Там піца не смачна, тісто товсте, ціни високі.
Тонка піца це римська, товста - неаполітанська. Є прихильники обох варіантів.

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
Там піца не смачна, тісто товсте, ціни високі.
Тонка піца це римська, товста - неаполітанська. Є прихильники обох варіантів.

Неаполітанська класична, на тонкому тісті. Можливо ти мав на увазі сіцілійську, там так, товсте тісто.
Але домінос не має ніякого відношення до сіцілійської піци. Там щось незрозуміле.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
В домінос є варіант на тонкому тісті і на товстому.
Під настрій беру і таке і таке.
Давненько мені дуже подобалася піцерія Алібі.
Злобная заинька

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
Але домінос не має ніякого відношення до сіцілійської піци. Там щось незрозуміле.
Все там зрозуміле :), домінос - це американська мережа і звичайно, американська піца. Яка трансформувалася в новому світі, і до автентичних італійських піц має умовне відношення. Борошно для тіста, соуси, вибір топпінгів - все різне.
Має право на існування як на мене.
« Останнє редагування: Лютий 13, 2023, 15:07:07 від May Day »
The best is yet to come.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Найгірша піцца що я їв в Києві - Тарантіно.
Домінос середня.
Найкращу їв у Будапешті в італійський піццерії.
В самий Італії побувати не вдалося. :pardon:

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
Найгірша піцца що я їв в Києві - Тарантіно.
Домінос середня.
Найкращу їв у Будапешті в італійський піццерії.
В самий Італії побувати не вдалося. :pardon:
Ще вдасться! У Римі сама смачна біля фонтану Треви. :drinks:
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Online vs

а ми в Римі колись зняли такий собі фургончик на пару діб, стояв він по вулиці, що йде від стіни Авреліана кудись далі від центру, так от хазяїн порадив нам піцерію, куди тільки місцеві ходять, буквально в парі хвилин пішки. Піца та атмосфера були щось. На стінах були чорно-білі фотки історичні тієї піцерії десь починаючи з після війни, як кадри з неореалістичного кино. І відвідувачі з поправкою на час теж були такого типу, що мали вписатися туди. Цікаво, що її відкривали буквально на декілька годин в обід, ані зранку, ані ввечері там нічого не було, навіть з вулиці не здогадаєшся, що це. Нам чувак сказав точну адресу, ми прийшли не в робочий час ї взагалі нічого не знайшли, потім вдень глянули ще раз і тільки тоді здогадалися, коли побачили народ, який туди йшов.

Offline Milena

Ще вдасться! У Римі сама смачна біля фонтану Треви.
А черга теж найдовша чи ні? :grin:

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Б сок
В Україні пропонують скасувати святкування 8 березня та 1 травня:

❗️8 березня на 25 лютого – на День української жінки в день народження Лесі Українки. 

❗️Замість 1 травня вихідним днем пропонують зробити 9 березня – у день народження Тараса Шевченка.

Цікаво, що 1 травня відзначається в 54 країнах світу.

Зокрема вихідним святковим днем на державному рівні 1 травня встановлено в Аргентині, Бразилії, Белізі, Венесуелі, Гаїті, Гайані, Гватемалі, Гондурасі, Еквадорі, Домінікані, Кубі, Колумбії, Коста-Ріці, Мексиці, Панамі, Парагваї, Перу, Сальвадорі, Суринамі, Нікарагуа, Уругваї, Чилі, Австрії, Бельгії, Естонії, Ісландії, Іспанії, Італії, Кіпрі, Латвії, Лихтеншнейні, Литві, Люксембурзі, Португалії, Словенії, Фінляндії, Франції, Швеції, В'єтнамі, Камбоджі, Індонезії, Ірані, Казахстані, Киргизстані, Китаї, Малайзії, Тиморі, Філіппінах, Пакистані, Сінгапурі, Таджикистані, Афганістані, Таїланді та Японії.

США і Канада в перший понеділок вересня відзначають аналогічне свято День праці, який є вихідним.

Цікаво?
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Такие перечисления создают ложное впечатление, что вот тот «коммунистический Первомай» (как день солидарности трудящихся) празднуют во всех перечисленных странах. Хотя во многих из них у этого дня своя история и своя интерпретация, далёкая от «пролетарии всех стран, объединяйтесь!».
У нас 1 мая это однозначно «коммунистическое прошлое», никакого другого смысла в нем не было и нет. 
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Online vs

а ми в Римі колись зняли такий собі фургончик на пару діб, стояв він по вулиці, що йде від стіни Авреліана кудись далі від центру, так от хазяїн порадив нам піцерію, куди тільки місцеві ходять, буквально в парі хвилин пішки. Піца та атмосфера були щось. На стінах були чорно-білі фотки історичні тієї піцерії десь починаючи з після війни, як кадри з неореалістичного кино. І відвідувачі з поправкою на час теж були такого типу, що мали вписатися туди. Цікаво, що її відкривали буквально на декілька годин в обід, ані зранку, ані ввечері там нічого не було, навіть з вулиці не здогадаєшся, що це. Нам чувак сказав точну адресу, ми прийшли не в робочий час ї взагалі нічого не знайшли, потім вдень глянули ще раз і тільки тоді здогадалися, коли побачили народ, який туди йшов.

дружина моя знайшла як вона звалася
Pizzeria L'economica - як готель у Незнайці на луні
Via Tiburtina 44, з 1946 року. На гуглі можна побачити, що вивіски там й досі майже немає. Мало того, коли зачинено там і дверей не побачиш, вони закриті жалюзі з жирними граффіті, в які ми вперлися зранку ну й пішли далі.
перший відгук італійською - locale veramente molto spartano, по-спартанськи там тобто, але піца buono

до речі з часами роботи пам'ять мене зрадила, вона взагалі працює виключно ввечері - з 19:30 до 23:45, а весь інший час так без дверей і стоїть
« Останнє редагування: Лютий 15, 2023, 00:13:03 від vs »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
День праці, який є вихідним.
Щось на кшалт "перебухав відмічаючи день тверезості". :)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Є міжнародний День матері, День праці. Чому б не пристати  до них?
Ні, потрібно знову і знову обсмоктувати вже залаковані имена Тараса Шевченка і Лесі Українки.
В якій ще країні, крім дурної рашки, з митців роблять ідолів для поклоніння?
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
Нічого не маю проти Лесі Українки, але робити святом  25 лютого це дуже погане рішення. Тому що 24 го точно ніяке не свято ще років сто як буде.
І 1 травня і 8 березня святкують у Європі. 1 травня вихідний.
Вони б краще за права жінок боролись. 8 березня це про це, а не "свято жіночності", тьфу

Offline Teagan

Нічого не маю проти Лесі Українки, але робити святом  25 лютого це дуже погане рішення.
+1000
Дібільна ідея, просто в абсолюті.

В Данії 1ше травня теж вихідний, але тільки якщо ти в профсоюзі  :wacko3:  :)

Як на мене, восьме березня треба просто скасувать, не треба ніяких нафіг жіночих і чоловічих днів. 9 травня як день побєдобєсія теж.
Коли в нас буде офіційний день перемоги над рашизмом, то можна хоч три вихідних зробить. Ну добре, два.

Offline Garfield

• Nederland
Я не знаю, де 8 березня в ЄС вихідний. Що 1 травня зовсім не скрізь - точно (бо Німеччина велика, але ж не вся Європа). :sneaky:
Homo homini felis est.

Offline Rumor

В Германии 1 мая выходным фашисты сделали  :pardon:. Оккупационные власти потом переняли, а в ГДР от СССР тоже остался выходной.

Offline Shan

Я не знаю, де 8 березня в ЄС вихідний. Що 1 травня зовсім не скрізь - точно (бо Німеччина велика, але ж не вся Європа). :sneaky:
Во Франции 1 мая тоже выходной. Но часть народа честно устраивает демонстрацию трудящихся, ландыши и все такое

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Ні, потрібно знову і знову обсмоктувати вже залаковані имена Тараса Шевченка і Лесі Українки.
Логічне продовження: Сковорода і Вернадський.  :pardon:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Thor Egidijus

• **

В мене була подібна стуація, років 25 назад в Голандії
я був на стажировці, в суботу з колегою поїхали в Амстердам, в музей Мадам Тюсс, просто гуляли по місту, зайшли в якусь церкву не далеко від центру...
ввечері, голандці, звонять, ми вас зараз веземо в Амстердам - бути тут і не побачити вулицю Червоних ліхтарів, то нонсес

вообчем ми приїхали, попили пива (бо був черговий водій) і голанці, кажуть - ідемо покажемо
підходимо до тої церквушки, де ми були вдень - а там, по периметру площі - кобіти в вітринах...
пішли далі по вулиці - повно вітрин з кобітами і кінотіатр...
я кажу, ми ж тут сьогодні вдень були, цього всього не бачили.....

вони сміялись, бо вдень все було закрито і реклама заборонена

так шо я за один день по побува на вулиці Червоних ліхтарів два рази....... :grin:

Offline Thor Egidijus

• **

в Норгах, і в Литві ці дні робочі....

святкує вата, вдома на кухнях...

Offline Garfield

• Nederland
підходимо до тої церквушки, де ми були вдень - а там, по периметру площі - кобіти в вітринах...
Ота "церквушка" досить-таки немаленька.  :sneaky: В ній часто виставки проводять - одного разу туди на World Press Photo заходили.  :grin:
Homo homini felis est.

Offline Milena

А День Української жінки все одно мені нагадує наше старе 8 березня - що, інші дні року вже НЕжіночі?

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
У Великій Британії 1 травня вихідний. Не  святкують, але відпочивають

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.