Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
Я писала сегодня про видео в Луизеане - там дофига было нефтедобывающих предприятий в кадре. Это фото переплюнуло индастриал пейзажи.

Люди беседуют на фоне леса из нефтяных вышек, Калифорния, 1941 год.
https://t.me/c/1117898361/11060  закрытый канал про фото.
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Не знала, что так вообще бывает. Как они не мешали друг дружке?
Злобная заинька

Offline bobr.dobr

Це не порада переступити через себе та дивитися, просто щоб тобі трошки легше було )
Можливо в мене це вже просто рефлекс на російську мову саме з росіянським акцентом/інтонаціями. Х.З. що саме, але одразу чутно що
Cпойлер

Може після війни мине. Років через надцять.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Шось мені сьогодні мотає по інету. Натрапила на детективну історію:
Чарльз Миллз Мэ́нсон (англ. Charles Milles Manson), фамилия при рождении — Мэ́ддокс (англ. Maddox; 12 ноября 1934[1][2][3], Цинциннати, Огайо — 19 ноября 2017[4][3], Бейкерсфилд, Калифорния), — американский серийный убийца, преступник, создатель и руководитель общины, которая называла себя «семьей» и, по официальной версии прокуратуры США, https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%8D%D0%BD%D1%81%D0%BE%D0%BD,_%D0%A7%D0%B0%D1%80%D0%BB%D1%8C%D0%B7
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Це не порада переступити через себе та дивитися, просто щоб тобі трошки легше було )
Можливо в мене це вже просто рефлекс на російську мову саме з росіянським акцентом/інтонаціями. Х.З. що саме, але одразу чутно що
Cпойлер
Може після війни мине. Років через надцять.

Я це добре розумію, ти не сам-один в цьому, вважаю зара дуже багато в кого таке.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Teagan

Можливо в мене це вже просто рефлекс на російську мову саме з росіянським акцентом/інтонаціями.
В мене теж. Бісить шокапець.
Хоча, я раніше росіянських блохерів не дивилась, не подобалось, але коли почала дивиться вже в цьому році, то реакція ще більш агрессивна стала.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Чарльз Миллз Мэ́нсон (англ. Charles Milles Manson), фамилия при рождении — Мэ́ддокс (англ. Maddox; 12 ноября 1934[1][2][3], Цинциннати, Огайо — 19 ноября 2017[4][3], Бейкерсфилд, Калифорния), — американский серийный убийца, преступник, создатель и руководитель общины, которая называла себя «семьей» и, по официальной версии прокуратуры США, https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%8D%D0%BD%D1%81%D0%BE%D0%BD,_%D0%A7%D0%B0%D1%80%D0%BB%D1%8C%D0%B7

Тільки зараз?! Я вважала, немає майже нікого, хто про нього не чув, хоча б на рівні прізвища. Роман Поланскі, Шерон Тейт - ніколи не чула ці імена?
Якщо цікаво, ось тут 3 пунктом документальна книга про цього покидька. Ще є серіал від Netflix - Водолій (Девід Духовни у главній ролі, але не Менсона  :sneaky:).

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Роман Поланскі, Шерон Тейт - ніколи не чула ці імена?
Ну ці чула. Але вбивства - не моя тема, а тут якось зацікавило.
Злобная заинька

Offline Teagan

Cпойлер

Тільки зараз?! Я вважала, немає майже нікого, хто про нього не чув, хоча б на рівні прізвища. Роман Поланскі, Шерон Тейт - ніколи не чула ці імена?
Якщо цікаво, ось тут 3 пунктом документальна книга про цього покидька. Ще є серіал від Netflix - Водолій (Девід Духовни у главній ролі, але не Менсона  :sneaky:).

І ще ж останній фільм Тарантіно "на тему". Одного разу в Голлівуді, 2019го

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Тарантіно теж свого часу на неї натрапив. :)

Offline marplik

• Шалена бджілка
Вчера с семьёй Хануку отмечали.
Хозяин дома: Ну, традиционный первый тост - За Перемогу!
Тёща: Ой, да твоя дочка не знает, небось, слова "перемога"
Дочка: Да знаю я!
Мой муж: Она знает, только с приставкой "за", и это много говорит о её родителях!  :drinks:

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Поругалась (ну как поругалась, вежливо-культурно) с одной овцой в домовом чате.
Решили установить генератор на дом, чтобы в случае пиздеца очередного можно было поддерживать котельную и водопостачання. Ну и как обычно в таких чатах и в таких случаях - много собираем, мало собираем, чета медленно собираем, чета быстро собираем, и тыды и тыпы. Ну и в конце привычный вывод - правление гавно, совсем не заботится о жильцах. И один чувак написал, что, мол, не забывайте, кто и что причина всего этого (русня). Ну и в таком духе. Тут входит в чат звезда и начинает - вот не надо тут этих политических дебатов, у себя на кухне об этом разговаривайте, а в общем чате нефих вести эти разговоры. Ну и всё, мне резьбу сорвало. Нет, ну какая сука. Прямо желание пойти и дать в рожу.
По-моему, сегодня вот это вот «давайте тут об этом не будем, лучше о хорошем» это, как минимум, «вата», а как максимум - явные потенциальные колла.
Блядь, не могу, аж трясёт. Когда такие вот они, совсем рядом, буквально в соседней квартире, это жутко.

Offline Teagan

Тут входит в чат звезда и начинает - вот не надо тут этих политических дебатов, у себя на кухне об этом разговаривайте, а в общем чате нефих вести эти разговоры. Ну и всё, мне резьбу сорвало. Нет, ну какая сука. Прямо желание пойти и дать в рожу.
По-моему, сегодня вот это вот «давайте тут об этом не будем, лучше о хорошем» это, как минимум, «вата», а как максимум - явные потенциальные колла
Жесть, понимаю, я б тоже захотела ей в морду дать.
Вата однозначно.

Offline Лиса_Алиса

Тут входит в чат звезда и начинает - вот не надо тут этих политических дебатов, у себя на кухне об этом разговаривайте, а в общем чате нефих вести эти разговоры. Ну и всё, мне резьбу сорвало. Нет, ну какая сука. Прямо желание пойти и дать в рожу.
По-моему, сегодня вот это вот «давайте тут об этом не будем, лучше о хорошем» это, как минимум, «вата», а как максимум - явные потенциальные колла.
Блядь, не могу, аж трясёт. Когда такие вот они, совсем рядом, буквально в соседней квартире, это жутко.
Це жахливо, насправді. І не злякалась таке казати на люди. Сука.

Online Ash

Тут входит в чат звезда и начинает - вот не надо тут этих политических дебатов, у себя на кухне об этом разговаривайте, а в общем чате нефих вести эти разговоры.
У меня просто отвисла челюсть.
Ксеня,  очень понимаю и поддерживаю
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Подивитися соцмережі, і якщо проросійська - в СБУ стукнути? Вона ж і наводчецеє може бути
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Війна й історичні знахідки.

Цитувати (виділене)
На Херсонщині прикордонники виявили давньоримське поселення.

На Херсонщині під час облаштування фортифікаційних споруд на узбережжі Дніпра прикордонники натрапили на останки давньоримського поселення. На глибині близько метра почали з’являтись уламки амфор та глечиків.
Про знахідку військовослужбовці повідомили місцевих археологів та подальших інженерних робіт там не проводили, аби зберегти цінні для історії артефакти.
Після перемоги на цьому місці буде працювати археологічна експедиція.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Війна й історичні знахідки.
Ще раніше було, що при ритті окопів якісь прадавності знайшли. Тільки в іншому місці.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Teagan

Ото не просто так мені той Даміано ніколи не подобався. Тупий хайпожер.
У мережі шириться відео з концерту Манескін в Бостоні, де соліст топтався по українському прапору і прикривав ним зону бікіні. Можна сказати, та подумаєш, прапор, ну то людина в творчому пориві, але шось мені підказує шо з італійським прапором він би такого не робив.
https://www.instagram.com/reel/ClgBmwWjynH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b6a20eac-dbba-460f-b7d1-7ddf664663be

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
У мережі шириться відео з концерту Манескін в Бостоні, де соліст топтався по українському прапору і прикривав ним зону бікіні. Можна сказати, та подумаєш, прапор, ну то людина в творчому пориві, але шось мені підказує шо з італійським прапором він би такого не робив.
https://www.instagram.com/reel/ClgBmwWjynH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b6a20eac-dbba-460f-b7d1-7ddf664663be
З італійським прапором він робить те ж саме. Це такий стиль.
Даміано і група повністю проукраїнськи. У них в команді є українці і українські друзі. Вони дуже добру пісню написали про нашу війну.
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса

Без усякої потайної думки - а що означає такий стиль? Ну, коли топчуть флаги? Ну це ж щось повинно собою означати? Тим більш, коли це флаг країни, яка зазнала агресивного нападу.

Offline Sindie

• Дніпро - Київ

Без усякої потайної думки - а що означає такий стиль? Ну, коли топчуть флаги? Ну це ж щось повинно собою означати? Тим більш, коли це флаг країни, яка зазнала агресивного нападу.

Він експресивний рокер. Він трощить інструменти, сцену, мікрофони, прапори, себе самого регулярно.

А нам з тобою своє робити (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Зять прислал очередные фоточки с объекта, на котором сегодня работает. Каждый раз, когда смотрю на них (он часто присылает), сердце замирает. Я вообще раньше плохо себе представляла, как эти ветряки устроены, и как их ремонтируют, если вот там, на самом верху, что-то поломается.
Говорит, что работодатель хочет послать его на курсы промышленного альпинизма. Оно, конечно, наверное, интересно, да и в зарплате будет прибавка, но страаашно. В смысле, мне страшно, детям норм ))

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
Говорит, что работодатель хочет послать его на курсы промышленного альпинизма
Чоловік якось проходив тренінг як вилазити з тонучего гелікоптера.

Offline Mathilda

• Nederland
Зять прислал очередные фоточки с объекта,
Тут у нас минулого тижня дуже (по тутешніх мірках) зимно було, вночі до -10, вдень теж мінус. А ми в суботу весь день майже провели на вулиці. Весь час Пашу згадувала, бо йому ж все це ще й на верхотурі, ой мамо  :scare3:

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Говорит, что работодатель хочет послать его на курсы промышленного альпинизма
Чоловік якось проходив тренінг як вилазити з тонучего гелікоптера.

Розумію, що тут хрін редьки не солодше, але сама висоти боюся, а води - ні. Хоча якщо з висоти до води, а потім вилазити…То вже комбо-жахіття для мене ))

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
А давайте хизуватися ялинками?  :girl_in_dreams: Хочеться хоч трохи різдвяного настрою.

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
Гноми з оказією з Харкова приїхали. :)

Offline Otrawa

А давайте хизуватися ялинками?  :girl_in_dreams: Хочеться хоч трохи різдвяного настрою.
Это ж у тебя Примаченко? Так красиво! И елка тоже хорошая. )

Offline AVI

• Стать: Чоловіча
А давайте хизуватися ялинками? 

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.