Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
Да это классика интернациональная. "Вам хорошоооо... а вот у меня". Да, мне лучше всех. Нет смысла оправдываться на этот вброс.

Offline marplik

• Шалена бджілка
Отаке. Ми всі замерзнемо. Власне, вже почали. :crazy:

У нас кошка работает термометром и метеорологом.
Как упала температура до 30C, так спит вот так:

Offline Teagan

Змерзла киця  :)

Offline marplik

• Шалена бджілка
Ага. А вот когда было 40, а чувствовалось как 45, то валялась вот так:
Предупреждение: контент 18+

Offline Выдра

• ___
Бывают еще такие котики

Offline invariant

• Стать: Чоловіча
  • Київ <-> Вінниця
    • Шарага
"Повезло тем, кто в Брюховичах умер - у них кладбище близко!"
В Києві ресторан "Козачок" якось був рекламу розклеїв. Серед інших принад - безкоштовна маршрутка до Совського кладовища. :sarcastic:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Ещё и эта мирная жизнь вокруг, как выяснилось, может вызывать не радость и успокоение, а злость.
В мене таке бува, коли я приїжджаю до Дніпра. Перша реакція, коли я бачу абсолютно мирне життя — роздратування. А вже потім розуміння, що саме для цього я в ТрО. Щоб Дніпро, та й не тільки він, жив саме таким життям.
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Lilьka

• Львів
Щойно подзвонила мама і схвильованим голосом питає: "А шо там? Як там Володя Криворізький?" Я замислилась, бо в нашій сім'ї Володь багато. "А хто це, - питаю, - я щось не знаю такого".
- Та його всі знають! Віже президент!
- О! - кажу, - класне прізвисько! Не переживай, охорона Вови Криворізького відбулася легким переляком.
 :smile4:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
У малої сьогодні день народження. Пішла вона усадочок, причепурилася, нарядилася у гарне платячко. Жінка ввечері її забирає і бачить, що ще одна дівчинка вдягнута у красиву сукню. Вона  питає доньку: а що в неї теж день нарождення? Мала: Нє, вона щось переплутала або забула, бо день народження сьогодні тільки в мене.
Тю, ля, а шо?

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
У малої сьогодні день народження.
Вітаю! Найкращого!
The best is yet to come.

Offline Ash

Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Злобная заинька

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
Дякую, дівчата.
Я без неї дуже сумую.
Тю, ля, а шо?

Offline Лиса_Алиса

Дякую, дівчата.
Я без неї дуже сумую.
В вас попереду дуже багато пригод разом. І багато її днів народжень. Тримайтеся.
Вітаю тебе і її.

Online Mathilda

• Nederland

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Не ставте ці колихаючи плюсики стовпчиками. Мене укачує.

Offline BigSister

• Німеччина
 :plusone:

Cпойлер
Щоб Вольф Рама не укачало  :smilie5:

Offline Чиби

• Disce pati
Я без неї дуже сумую.
Все ще буде, обов'язково! :praising:

Offline marplik

• Шалена бджілка
Дякую, дівчата.
Я без неї дуже сумую.
Всё будет хорошо, а пока что - поздравляю тебя, и маму, ну и дочку тоже!  :give_rose: :give_rose: :give_rose:

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
У малої сьогодні день народження.
З іменинницею. Нехай росте зоровою та розумною. В мирній Україні.

Offline marplik

• Шалена бджілка
Догатайтесь, как я читаю это предложение каждый раз, когда открываю Медузу.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Ееее, та й як?
Злобная заинька

Offline marplik

• Шалена бджілка
Ееее, та й як?
Cпойлер
Отправьте им Медузу в РОТ
Приблизительно так же, как я когда-то прочитала название статьи в каком-то журнале: СPА-льный рай.
Когда я вижу мешанину из русских и английских букв, я их воспринимаю как-то выборочно. И сама могу запросто написать русское слово с английской буквой, как когда-то название нашей команды ЧГК, подписала все бумажки для ответов Итоgо. Потом заметила, говорю, что ж вы мне не сказали, а они мне такие: а что? где ошибка-то?

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
Вчора вперше зазирнув у тред про пісні на війні. І мене накрило. Двічі. Перший раз, коли я усвідомив що усі ті пісні на наш варіант "Сінєго платочка", "Смуглянки" й т.і. Тобто це фронтові пісні. А через пару хвилин накрило вдруге, коли я зрозумів, що я, бляха, фронтовик. Курво, як?! Як це я - фронтовик?! Це діди мої фронтовики. Коротше, погано мені.

Offline Teagan

Вчора вперше зазирнув у тред про пісні на війні. І мене накрило. Двічі. Перший раз, коли я усвідомив що усі ті пісні на наш варіант "Сінєго платочка", "Смуглянки" й т.і. Тобто це фронтові пісні. А через пару хвилин накрило вдруге, коли я зрозумів, що я, бляха, фронтовик. Курво, як?! Як це я - фронтовик?! Це діди мої фронтовики. Коротше, погано мені.
Тримайся. Я думаю що багато хто ще повною мірою не усвідомлює як це все могло відбутися з нами, і зараз відбувається, і накривати буде страшно. Ти просто робиш те шо треба без рефлексії, але воно все одно дістане.
В мене також було, і ще буде, хоч я й не фронтовик.

Offline Лиса_Алиса

Тримайся. Я думаю що багато хто ще повною мірою не усвідомлює як це все могло відбутися з нами, і зараз відбувається, і накривати буде страшно. Ти просто робиш те шо треба без рефлексії, але воно все одно дістане.
Тримайся.

Online Mathilda

• Nederland

Цитувати (виділене)
Юрій Гудименко

Ми будемо ахуєнними ветеранами.
(Якщо виживемо, звичайно.)
Коли ми переможемо і повилазимо з окопів і шпиталів, ми будемо не такими, як ті дідусі, яких приводили у нашу школу на дев‘яте травня. Нє, дзуськи.
Ми будемо жартувати. Ми будемо носити футболки зі смішними принтами. Ми будемо робити татуювання. Ми будемо тими самими bad guys, за якими старанно конспектують Джон Вік та «Серйозний Сем» Стоун.
Ті, хто пройшов пекло і не втратив там почуття гумору. Ті, ким російські матері лякають дітей. Ті, хто тепер не сміятиметься в цирку, зіватимуть під час фільмів жахів і сприйматимуть «Пастку-22» як доповнення до стройового статуту.
До наших дітей та онуків у школи на ювілей дня перемоги приїздитимуть татуйовані діди та бабусі з потяганими патчами про російський корабель. І вони розповідатимуть, як розтягнули на шмаття найсильнішу армію континенту. І робитимуть це вони так само, як роблять все інше зараз. З енергією, гумором і агресією.
Тому що навіть перемоги бувають різні. А нашою ми будемо пишатися.
Ми будемо ахуєнними ветеранами

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!

Цитувати (виділене)
Юрій Гудименко

Cпойлер
(Якщо виживемо, звичайно.)
Коли ми переможемо і повилазимо з окопів і шпиталів, ми будемо не такими, як ті дідусі, яких приводили у нашу школу на дев‘яте травня. Нє, дзуськи.
Ми будемо жартувати. Ми будемо носити футболки зі смішними принтами. Ми будемо робити татуювання. Ми будемо тими самими bad guys, за якими старанно конспектують Джон Вік та «Серйозний Сем» Стоун.
Ті, хто пройшов пекло і не втратив там почуття гумору. Ті, ким російські матері лякають дітей. Ті, хто тепер не сміятиметься в цирку, зіватимуть під час фільмів жахів і сприйматимуть «Пастку-22» як доповнення до стройового статуту.
До наших дітей та онуків у школи на ювілей дня перемоги приїздитимуть татуйовані діди та бабусі з потяганими патчами про російський корабель. І вони розповідатимуть, як розтягнули на шмаття найсильнішу армію континенту. І робитимуть це вони так само, як роблять все інше зараз. З енергією, гумором і агресією.
Тому що навіть перемоги бувають різні. А нашою ми будемо пишатися.
Ми будемо ахуєнними ветеранами
О, так! Може за виключенням татуювання.  :grin:

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!

Тримайся.

Дякую. Зчепив зуби. Працюю.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.