«Проаналізували. У нас немає, в тому числі у місті Дніпро, спалахів у якомусь гуртожитку чи на підприємстві. Це загальна кількість людей, які захворіли у місті Дніпро. І по зверненнях ми бачимо, що в Дніпропетровській області і в місті Дніпро починається зростання кількості захворівших. Я думаю, що не дуже складно провести ланцюг – з точки зору святкування, проведення масових заходів, які відбувалися. І це ще раз говорить про те, що саме масові заходи є одним із основних чинників розповсюдження коронавірусної хвороби», - прокоментував ситуацію Максим Степанов.
Вот у меня есть вопросы на эту тему. Мы не увидели бешеного роста после Пасхи, мы не видели существенного роста после 24 августа. Д7 постоянно на митингах тусуется, причем Гудыменко с Дижечкой вообще без масок везде, и ничего... Я постоянно вижу там одних и тех же людей, которые ходят регулярно практически на все, включая активистку-инвалида. Почему их ничего не берет?
Я, кстати, сегодня разговаривала с парикмахершей. Та сказала, что они, оказывается, все переболели, причем давно. В феврале дочка приехала из Египта и потом вся семья с неделю потемпературила, причем как-то настолько незаметно (температура не выше 37,2 то была, то не была, ни кашля, ни соплей, ничего), что тогда так и не восприняли как болезнь. Узнали сейчас случайно - дочка устроилась в общепит и пошла сдавать анализы, там потребовали сдать и на антитела. Ну и выяснили...