Автор Тема: Українська політика

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Re: Українська політика
« Reply #1230 : Лютий 26, 2020, 16:55:16 »
Жалкий исполнитель зе-капризов.
Ничо. Демченко будет сначала льстиво вкладывать в пустую зе-голову желание покапризничать, а потом - бросаться со всех ног эти капризы исполнять.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #1231 : Лютий 26, 2020, 16:57:49 »
Богдан объявился с лонгридом сразу.
УГ какое-то, а не лонгрид.
Тю, ля, а шо?

Offline Ash

« Reply #1232 : Лютий 26, 2020, 17:44:36 »
Перемогли, щоб якісно змінити країну. Ми перезавантажили парламент, хоча критики казали, що це неможливо. Ми привели в політику нових людей. Прийняли стратегічні законопроекти, які десятиліттями навмисно гальмувалися нашими «папереднікамі». Перезавантажили ЦВК та дали старт реформі органів прокуратури. Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи. Ми зробили це завдяки довірі українського народу, рішучості президента Зеленського і безкомпромісності його команди.
Вибачаюсь, але у Богдана, схоже,  звичайна собі мегаломанія. Дуже поширене захворювання у нашому  уряді. Мабуть, це щось вірусне :scare3:
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Eney

« Reply #1233 : Лютий 26, 2020, 17:46:02 »
Володимир Омелян
І до новин інфраструктури.

Проект «Велике Будівництво», яке повинно було стартувати 1 березня.
Але не стартуватиме
Cпойлер
.
І ось чому.

Укравтодором оголошено тендерів лише на 15 млрд грн. Оголошено - це не проведено, не визначено переможців, переможці не перевезли техніку і матеріали (дивно, якщо вони одразу будуть) до місця будівництва. Тобто, роботи в рамках цих тендерів розпочнуться лише влітку, в кращому випадку.
З 1 березня стартуватимуть роботи переважно лише за проведеними нами тендерами у 2019 році. Це загалом по державі десь 15-20 млрд грн.
Отже, 20 + 15 = 35. Дорожній фонд цього року, нагадаю, десь близько 60 млрд грн. В реальності менше, бо гривня зміцніла, а основне джерело наповнення ДФ - акцизи за пальне, які обраховують в валюті.
Додатково на дороги мало бути скеровано 19,5 млрд грн за рахунок зовнішніх запозичень під держгарантії і кредитів українських банків. Окрім того, що це додатковий тягар для ДФ у наступні роки з обслуговування нового боргу, після цього треба проводити нові тендери. І це якщо готова проектно-кошторисна документація (скільки виділили на це коштів? Краще навіть не питайте!). До речі, лише сьогодні Уряд затвердив Порядок залучення таких кредитних коштів для Укравтодору. Тобто, фізично роботи почнуться кінець літа - початок осені. В кращому випадку...
Про обіцяні гроші з перемоги над Газпромом у сумі 35 млрд грн поки ніхто і не згадує. І це не дивно: в державному бюджеті за перші два місяці вже дірка під 40 млрд грн. Тут аби Дорожній фонд зберегти, щоб його не зменшили і традиційно не пустили інфраструктурні кошти на соціалку: пенсії, зарплати, стипендії.

Пам’ятаєте гучний тендер з будівництва мосту в Запоріжжі на 12 МЛРД грн, яку щасливо виграла Онур?
Так от, сьогодні Уряд затвердив програму відбудови мостів в Україні у 2020 році. На всю державу і всі мости - 500 МЛН грн 🤦‍♂️😂

Про гучний піар зі стратегічними дорогами М-14 (Одеса-Мелітополь-Новоазовськ) і Н-07 Київ-Суми-Юнаківка навіть соромно згадувати: 90 і 400 млн грн відповідно. Вартість капбудівництва 1 км дороги І категорії - орієнтовно 20-25 млн грн, і це якщо без штучних споруд. Скільки набудуємо за ці гроші?!

Підсумовуючи.
107 млрд грн і 4000 - 6500 км доріг у 2020 році - не буде.
І це дуже прикро. Бо обіцяли відремонтувати всі 170 000 км, а в результаті не спроможні зробити навіть 3% від цього.

Я би не тігіпків шукав, а думав, як «главнаму стратєгу» по тихому написати заяву зі словами: звиняйте, нє шмог.
Поки ще цю заяву спокійно готові прийняти

П.С.
«– Вы же понимаете, васюкинские индивидуумы, что я мог бы вас поодиночке утопить, но я дарую вам жизнь. Живите, граждане! Только, ради создателя, не играйте в шахматы! Вы же просто не умеете играть! Эх вы, пижоны, пижоны!.. Едем, Ипполит Матвеевич, дальше! Прощайте, одноглазые любители! Боюсь, что Васюки центром мироздания не станут! Я не думаю, чтобы мастера шахмат приехали бы к таким дуракам, как вы, даже если бы я их об этом просил! Прощайте, любители сильных шахматных ощущений! Да здравствует клуб четырех лошадей!»

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1234 : Лютий 26, 2020, 20:03:13 »

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #1235 : Лютий 26, 2020, 20:46:40 »
Свого часу в президентській кампанії Тигипко виступав в образі танкіста. В 2014 було б логічно якщо не самому в танк сісти, так хоча б купити/відремонтувати та на фронт послати - гроші-то на це у нього точно є. Чи ми чогось не знаємо?
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Milena

« Reply #1236 : Лютий 26, 2020, 20:54:10 »
Перемогли, щоб якісно змінити країну. Ми перезавантажили парламент, хоча критики казали, що це неможливо. Ми привели в політику нових людей. Прийняли стратегічні законопроекти, які десятиліттями навмисно гальмувалися нашими «папереднікамі». Перезавантажили ЦВК та дали старт реформі органів прокуратури. Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи.

И обратно Даннинг-Крюгер?
 Или это стеб?

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1237 : Лютий 26, 2020, 21:09:50 »
Богдан объявился с лонгридом сразу.
УГ какое-то, а не лонгрид.
людина живе в твіт-режимі, тому ці декілька рядочків це для нього лонг-рід.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1238 : Лютий 26, 2020, 22:08:54 »
Или это стеб?
Стёб. Нагрел лошьё на пару лярдов и свалил на Сейшелы. Он настолько откровенная мразь, что даже симпатичен чем-то немного.

Offline Eney

« Reply #1239 : Лютий 26, 2020, 22:21:44 »
Цитувати (виділене)
Парламентська фракція "Слуга народу" готова підтримати тільки одного кандидата на посаду нового прем’єр-міністра – екскерівника Офісу президента України Андрія Богдана.

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко журналістці "Прямого" Даші Счастливій.

– Хто буде прем’єр-міністром і за яких умов?

Євгеній ШЕВЧЕНКО: По-перше, Сергій Тігіпко точно вже не розглядається на посаду прем’єр-міністра. Сьогодні був інсайд. Я про це точно знаю.

– Він не буде?

Євгеній ШЕВЧЕНКО: Не буде.

– Наступний кандидат.

Євгеній ШЕВЧЕНКО: Щодо Вітренка не знаю. Розглядався чи розглядається – теж не скажу. Але я вам скажу, що фракція готова підтримати тільки одного кандидата на сьогоднішній день – Андрія Богдана. Це точно. Тому що у нас був сьогодні розговор. І я знаю, що багато людей…

– Ви серйозно?

Євгеній ШЕВЧЕНКО: Серйозно. Фракція сама підтримає. А кого запропонує президент – це друге питання. Говорити, хто буде – я не знаю.

– Ви сьогодні на фракції розглядали питання, і підтримуєте лише Андрія Богдана?

Євгеній ШЕВЧЕНКО: У нас немає сьогодні фракції. Я сьогодні спілкувався з багатьма людьми нашої фракції. Всі би підтримали. Якщо би президент вніс кандидатуру Андрія Богдана, вони б тоді проголосували.

Проблема Гончарука полягає в тому, що він не комунікує з фракцією. Він сам по собі працює, а фракція сама по собі працює. Тобто парламент. Він не комунікує. А собі уявляєте, якби був би Тігіпко? Він взагалі не наш. Як він буде комунікувати з депутатами? Андрій Богдан, хто б там і що не говорив, він дуже спільно з нами працював і буде працювати, якщо буде прем’єрміністром. Але влада, коли вона монолітна, коли працюють уряд і парламент разом, тоді буде ефективність цієї влади. Розумієте? Це зараз головне, саме головне.

https://prm.ua/noviy-prem-yer-u-sluzi-narodu-zayavili-pro-gotovnist-progolosuvati-tilki-za-andriya-bogdana/

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1240 : Лютий 26, 2020, 22:56:39 »
Парламентська фракція "Слуга народу" готова підтримати тільки одного кандидата на посаду нового прем’єр-міністра – екскерівника Офісу президента України Андрія Богдана.
Переименуют Кабинет министров в Офис министров?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1241 : Лютий 26, 2020, 23:27:18 »
Думаю, баканов, директор СБУ-95 получит личный грант от хуйла. Если уже не.
Цитувати (виділене)
Громадська організація “Український кіберальянс” (Ukrainian Cyber Alliance) заявила, що припиняє роботу з пошуку та реагування на кіберзагрози доти, доки правоохоронні органи не вибачаться за проведені обшуки та обвинувачення щодо зламу інформаційної системи Міжнародного аеропорту “Одеса”. Альянс припиняє всю діяльність, яка будь-яким чином пов’язана зі співпрацею з державними та правоохоронними органами країни.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1242 : Лютий 27, 2020, 00:09:27 »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1243 : Лютий 27, 2020, 07:07:53 »
Цитувати (виділене)
Hennadii Moskal
17 ч. ·
За базар треба відповідати. За законами США

Федеральний суд США прийняв до розгляду позов Алекса Ровта до народного депутата Олександра Дубінського, авторів програми «Гроші» та телеканалу «1+1» щодо розповсюдження завідомо неправдивої інформації стосовно нього. З метою забезпечення позову громадянин США Алекс Ровт просить накласти арешт на все майно відповідачів.

Також позивач просить Федеральний суд США витребувати й прийняти до розгляду справу, яка порушена 20.10.2019 року судом штату Делавер (№2019-0377) щодо відмивання на території США коштів, отриманих злочинним шляхом кінцевим беніфеціаром «1+1» Ігорем Коломойським. Кошти в розмірі 607 млн долл США перераховувались через «Приватбанк», а 46 мільйонів з них належали «Кварталу-95».

Алекс Ровт подав аналогічні позови до тих самих відповідачів також і до Солом’янського та Подільського районного судів Києва. Можна вже робити ставки на те, які суди швидше розглянуть ці справи — українські чи американський?

Також я подав клопотання, щоб при залученні мене в даній справі на території США всі витрати на переліт і проживання було покладено на відповідачів.

Я попереджав: не викликайте вовка з лісу! Бо він може й вийти…

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #1244 : Лютий 27, 2020, 09:47:50 »
Не, ну это форменное свинство будет если Тигипко утка... такие надежды... Хотя мог запросить невозможное...

Цитувати (виділене)
В среду, 26 февраля, премьер-министр Алексей Гончарук и президент Владимир Зеленский провели встречу на Банковой, пишет УП со ссылкой на собственные источники.

«На прямой вопрос премьера о том, действительно ли ему пора готовиться к отставке, Зеленский заверил, что они работают «в рамках предыдущих договоренностей», — говорится в материале.

По словам источника в партии Слуга народа, люди в Офисе президента возвращаются к старой концепции и выступают за усиление Гончарука вице-премьером.

«В ОПУ обсуждают кандидатуру на вице-премьера по промышленности — нашего Сашу Завитневича. Даю 80% вероятности, что он и будет вице», — уточнил собеседник.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1245 : Лютий 27, 2020, 09:50:42 »
Я взагалі не розумію як можна казати шось за заміну прем'ера при якому повністю подолано корупційов та економіка стрімко пнеться вгору.

Offline Сеня

« Reply #1246 : Лютий 27, 2020, 10:18:05 »

Online Oak

• Hero Member
« Reply #1247 : Лютий 27, 2020, 10:46:41 »

Арсеній Петрович? Особисто? Ви?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #1248 : Лютий 27, 2020, 10:52:27 »
Сеня конечно крут (тот а не этот  :grin:) но на уровне сферических коней... На практическом уровне уже пробуксовывает...

Тем не менее считаю что его правительство было самым сильным в истории Украины...

Offline Сеня

« Reply #1249 : Лютий 27, 2020, 10:58:52 »
Сеня конечно крут (тот а не этот  :grin:) но на уровне сферических коней... На практическом уровне уже пробуксовывает...

Тем не менее считаю что его правительство было самым сильным в истории Украины...
Цитувати (виділене)
Повний виступ А. Яценюка на 8-му Київському безпековому форумі для молоді
Осознание проблемы — половина ее решения.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #1250 : Лютий 27, 2020, 11:00:08 »

Осознание это прекрасно, но всем нужно решение проблем... Причем успешное, а не аби як...

Offline Сеня

« Reply #1251 : Лютий 27, 2020, 11:08:20 »

Осознание это прекрасно, но всем нужно решение проблем... Причем успешное, а не аби як...

нет, не всем, некоторые не видят проблем
ещё раз - форум для молоді, им искать пути решения проблемы
поскольку Арсений пока не сильно много выступает на форумах для взрослых, очевидно готовых решений у него нет

Offline Suddenly

« Reply #1252 : Лютий 27, 2020, 11:15:00 »
О чем он хоть говорит? Кому было не лень смотреть, расскажите вкратце, пожалуйста

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #1253 : Лютий 27, 2020, 11:16:39 »
О чем он хоть говорит? Кому было не лень смотреть, расскажите вкратце, пожалуйста

На злобу дня - о страхах и вирусах...  :grin: :grin:

З.Ы. Но говорит хорошо...

Offline Сеня

« Reply #1254 : Лютий 27, 2020, 11:17:48 »
об основных угрозах современного мира через призму вирусологии  :)
тут
https://yatsenyuk.org.ua/ua/news/open/3783

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1255 : Лютий 27, 2020, 11:19:18 »
тут
Меня от их баннера слева укачивает.  :sarcastic:

Offline Сеня

« Reply #1256 : Лютий 27, 2020, 11:22:26 »
Тут почти дословно https://m.censor.net.ua/ua/blogs/3177248/vrusi

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1257 : Лютий 27, 2020, 11:28:49 »
Тут почти дословно https://m.censor.net.ua/ua/blogs/3177248/vrusi
Спасибо.

Хорошая речь. Она немного похожа на напутствие выпускникам. Или тост.  :sarcastic: Но все равно хорошая.  :)

Offline Milena

« Reply #1258 : Лютий 27, 2020, 11:33:11 »
Cпойлер
Какой Сеня умный! как красиво он излагает! какой у него английский! - не знаю, что бы он реально начал делать для..., но поумиляться ведь можно? :girl_dance: 

Offline Шо?

« Reply #1259 : Лютий 27, 2020, 11:34:38 »

Хорошая речь. Она немного похожа на напутствие выпускникам. Или тост.  :sarcastic: Но все равно хорошая.  :)
Модная, я бы сказал.
Жаль.
На месяц раньше бы Арсений выступил -
мог бы претендовать на победу в отборе на Евровидение.

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.