Но пока это все ещё гопнический наезд, а не реальная драка.
Eсли кто-нибудь где-нибудь обещает вас убить - поверьте им.(с)
Так а что Бубочка-то?
По-прежнему хочет мира.
Цитата: В.И.Лемминг від Лютий 22, 2022, 19:57:13Так а что Бубочка-то?По-прежнему хочет мира. Ну, ночью так сказал. Правда, про глаза Путина не решился.
Правда, про глаза Путина не решился.
Останній раз бачили в інстаграмі 2-3 години тому.zelenskiy_officialНас підтримує багато країн і багато людей. Говорили з @richardbranson про спільні гуманітарні проекти в Україні, трансформацію прифронтових територій і космічну галузь. Створюємо умови для стабілізації економіки України та інвестування в її ринки.2h
Нарешті через чотири місяці відбувається те, чого ми вимагали для об’єднання зусиль всього українського суспільства, всього українського політикуму. Україна в небезпеці. І коли країна в небезпеці, українці завжди об’єднувалися. Об’єднувалися не навколо посади, не навколо особи, не навколо крісла, об'єднувалися навколо України.І сьогодні я іду для того, щоб презентувати план укріплення оборони держави, збільшення бойових спроможностей українського війська, план укріплення територіальної оборони, збільшення фінансування. І я дуже щасливий, що сьогодні нарешті через шість тижнів був проголосований і включений до порядку денного мій законопроект про збільшення фінансування ЗСУ і бойових спроможностей української армії. Ми йдемо для того, щоб суттєво збільшити ціну, яку заплатить Путін, якщо прийме рішення далі вдиратися в Україну. Ми наголошуємо, що Росія одноосібно вийшли з Мінських угод, і на сьогоднішній день Україна не має більше зобов'язань щодо утримання мешканців окупованих територій. Відповідно до Женевської конвенції – це є зобов’язання країни-окупанта. Ми наголошуємо на тому, що ми не бачимо більше необхідності тримати відстань Мінських угод для нашої важкої техніки і артилерії. Ми маємо на сьогоднішній день збільшити можливості реакції у випадку продовження агресії проти нашої держави. Ми маємо проголосувати в парламенті цей законопроект. Законопроекти про відповідальність за колаборацію для перешкоджання Росії в її інформаційній війні, діяльності «п’ятої колони». Ми маємо проголосувати два законопроекти про збільшення можливостей територіальної оборони і інші законодавчі акти, включно з підтримкою, я сподіваюся, що ми почуємо рішення РНБО, рішення президента. І будемо дуже-дуже ретельно працювати для того, щоб підтримати, якщо ми будемо бачити їх кроки щодо захисту України. Ми будемо вимагати, щоб збільшити оборонні можливості міста Києва. Виставити Збройні Сили на північному, північно-східному напрямках. Забезпечити роззосередження українського війська, підвищення ефективності системи протиповітряної і протиракетної оборони. І багато інших речей. І дуже шкода, що ми лише зараз переходимо до цього. Але перемога буде за нами. Правда – з нами!Я хочу ще раз подякувати нашим партнерам, включно з Німеччиною, яка сьогодні зупинила сертифікацію «Північного потоку-2». І звернутися і щодо посилення санкцій, і щодо посилення допомоги, в тому числі і військової, Україні. І впевнений в тому, що Путін, який збожеволів і вийшов проти всього світу, сьогодні загрожує не лише і не тільки Україні. Жодна країна світу не може зараз почуватися в безпеці. Ми маємо об’єднатися.Сьогодні гарантом суверенітету є українські Збройні Сили. Сьогодні гарантом суверенітету є наше майбутнє членство в НАТО, як єдиній організації, яка здатна ефективно захищати країни-члени. Ми сьогодні розраховуємо на міжнародну солідарність з Україною. З цим я іду до Зеленського.
воєнного положення
зрозуміло, намагається сіпаццо на Марс.
Джо Байден в 21:00 по Киеву выступит с публичным заявлением по ситуации вокруг РФ и Украины.
Цитата: Volf Ram від Лютий 22, 2022, 20:19:53Джо Байден в 21:00 по Киеву выступит с публичным заявлением по ситуации вокруг РФ и Украины. Заявленно в 20:00, но еще не началось. Что то там утрясают в последний момент.
Цитата: Shannou від Лютий 22, 2022, 20:17:16зрозуміло, намагається сіпаццо на Марс.А где можно скинуться для ускорения процесса?
ну хоча б введення воєнного положення можна очікувати сьогодні? хоча б у двох областях? бо справді ж ссикотно, хоч всі і роблять вигляд що ні.
Мені Джо казав шо у 21-й. Ось, посилання дав.
"В данный момент происходит сжигание коробок с документами в консульстве РФ на Гагаринском плато в Одессе" — сообщают одесские СМИ.
Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики визнав законопроект Президента України Зеленського про економічний паспорт українця таким, що порушує Конституцію, містить корупційні ризики та не відповідає антикорупційному законодавству.fb: Ірина Фріз [ Invalid Facebook URL ]posts/505878444242232/?d=n[/facebook]
0 Користувачів і 12 Гостей дивляться цю тему.