Автор Тема: Українська політика

Offline Lilьka

• Стать: Жіноча
  • Львів
Re: Українська політика
« Reply #21630 : Лютий 19, 2022, 17:02:51 »
Ну всьо, папірчик скінчився, зараз почнеться отсєбятіна  :scratch_one-s_head:

Online Mike123

• Стать: Чоловіча
« Reply #21631 : Лютий 19, 2022, 17:09:02 »
Жена с кухни пришла с матюками. Значит верен себе.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #21632 : Лютий 19, 2022, 17:12:27 »
Цитувати (виділене)
Зеленский заявил, что поручил МИД созвать саммит стран-участниц Будапештского меморандума. В том случае, если он не состоится или Украине не будут предоставлены гарантии безопасности, документ будет признан Киевом как недействительный вместе с пунктами, подписанными в 1994 году.
Это нам пиздец как поможет в данной ситуации.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #21633 : Лютий 19, 2022, 17:17:53 »
Цитирую Интерфакс:
Цитувати (виділене)
Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на Мюнхенській конференції з безпеки, заявив, що світові лідери відповіли на виклик Росії глобальній безпеці умиротворенням.

"Система безпеки повільна. Ще раз дає збій. Через егоїзм, самовпевненість, безвідповідальність держав на глобальному рівні. Як наслідок: злочини одних і байдужість інших. Байдужість, яка робить співучасником. Символічно, що я говорю про це саме тут. 15 років тому тут РФ заявила про намір кинути виклик глобальній безпеці. Чим відповів світ? Умиротворення. Результат? Щонайменше - анексія Криму і агресія проти моєї держави", - сказав Зеленський.

Він додав, що "ООН, яка повинна захищати мир і світову безпеку, не може захистити себе".

"Коли порушується її Статут. Коли один із членів Радбезу ООН анексує територію однієї із засновниць ООН. А Кримську платформу, формат і мета якої деокупація Криму і захист прав кримчан, сама ООН ігнорує", - наголосив він.
Цитувати (виділене)
Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на Мюнхенській конференції з безпеки, заявив, що Україна вимагає чесних відповідей про перспективи членства в Європейському Союзі та НАТО.

"8 років тому українці зробили свій вибір, багато хто віддав за нього життя. Невже через 8 років після цього Україна має постійно закликати до визнання європейської перспективи? З 2014 року РФ переконує, що ми обрали хибний шлях, що в Європі на нас ніхто не чекає. Хіба не Європа має постійно говорити й обґрунтовувати діями, що це неправда? Хіба не ЄС повинен сьогодні сказати: наші громадяни позитивно ставляться до вступу України до Союзу? Чому ми уникаємо цього питання? Хіба Україна не заслуговує прямих чесних відповідей?",- сказав Зеленський.

За його словами, щоб "справді допомогти Україні, західним країнам, не потрібно постійно говорити тільки про дати ймовірного вторгнення".

"Ми захищатимемо свою землю і 16 лютого, і 1 березня, і 31 грудня. Нам набагато більше потрібні інші дати. І всі чудово розуміють, які", - наголосив він.

"Це стосується і НАТО. Нам кажуть - двері відчинені. Але поки що - стороннім вхід заборонений. Якщо не всі члени альянсу хочуть бачити нас або всі члени альянсу не хочуть бачити нас, скажіть чесно. Відчинені двері - це добре, але нам потрібні відкриті відповіді, а не роками не закриті питання. Хіба право на правду не входить у наші розширені можливості?",- додав Зеленський.
Цитувати (виділене)
Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна буде йти тільки дипломатичним шляхом мирного врегулювання і готова шукати ключ до закінчення війни у всіх можливих форматах і майданчиках.

"Україна і далі буде йти тільки дипломатичним шляхом заради мирного врегулювання. В рамках Мінських домовленостей, які підписували не ми, але які ми повинні виконувати. І в рамках "нормандського формату", який ми не зриваємо, але який ми прагнемо розблокувати. Але водночас, це не означає, що пошуки миру обмежені виключно цим", - сказав Зеленський в суботу, виступаючи на Мюнхенській конференції з безпеки.

За його словами, Україна готова шукати ключ до закінчення війни у всіх можливих форматах і майданчиках.

"Париж, Берлін, Мінськ. Стамбул, Женева, Брюссель, Нью-Йорк або Пекін – мені не важливо, в якій точці світу домовлятися про мир в Україні ... неважливо за участю чотирьох країн, семи, ста або безпосередньо між Україною і Росією. Що справді важливо - це розуміння, що мир потрібен не тільки нам, мир в Україні потрібен світу. Мир і відновлення цілісності в міжнародно-визнаних кордонах. І тільки так", - сказав він.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #21634 : Лютий 19, 2022, 17:20:37 »
Жена с кухни пришла с матюками. Значит верен себе.
Я выключила - нет сил это слышать. У Зеленского главная проблема - трагическое непонимание того что может вслух говорить президент страны и чего он не должен говорить никогда. Это кроме его ограниченности ума в принципе.
The best is yet to come.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #21635 : Лютий 19, 2022, 17:21:17 »
Ну он давил слезу, но иностранцам вроде зашло.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #21636 : Лютий 19, 2022, 17:22:24 »
ну это де-факто легализует разработку яо, владение им
И даст железобетонный повод прекратить поддержку Украины Западом в данный момент, ага.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #21637 : Лютий 19, 2022, 17:24:11 »
У Зеленского главная проблема -
то что он тупо зачитывает что написали.
А те кто пишут знают зачем они это делают.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #21638 : Лютий 19, 2022, 17:26:50 »
У Зеленского главная проблема -
то что он тупо зачитывает что написали.
А те кто пишут знают зачем они это делают.
Я написала о моменте когда он прекратил зачитывать и стал говорить «от себя». Вот это самое «его» - стыдно убогое.
The best is yet to come.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #21639 : Лютий 19, 2022, 17:27:09 »
Собственно, США и ВБ, которые подписали Будапештский меморандум делают сейчас больше всех для защиты Украины.
А Роисся, как обычно, срет на все обязательства.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #21640 : Лютий 19, 2022, 17:44:40 »
Короче, или берете нас в нату, или мы делаем ядерную бимбу.   :smilie5:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #21641 : Лютий 19, 2022, 17:51:42 »
Это хорошо, что журналюги приобщились. Поделятся свежими впечатлениями.  ::)
Цитувати (виділене)
Антон Геращенко
1 ч. ·
Министр Внутренних дел Денис Монастырский, группа Народных Депутатов, а также 25 иностранных журналистов только что подпали под миноментный обстрел на позиции 30 Бригады в районе смт Новолуганского.
Чудом никто не пострадал.

Журналисты CNN, FOXnews, Washington post, New York Times, Voice of America и других мировых медиа, смогли воочию убедиться кто на самом делал готовится к наступлению на мирную Украину, а кто готовится к обороне.

Offline Eney

« Reply #21642 : Лютий 19, 2022, 18:00:54 »
Цитувати (виділене)
Marina Daniluk-Yarmolaeva
3 хв  ·
Четвер.
Давид Арахамія порівнює CNN, WSJ і Bloomberg зі Скабєєвою і Соловйовим і звинуватив у розповсюдженні фейків.
Субота.
Давид Арахамія попадає під обстріл під Новолуганське разом із CNN, FOXnews, Washington post, New York Times, Voice of America. І голос у Давидушки уже не такий борзий)
Мені здається, що у Боженьки чудове почуття гумору.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #21643 : Лютий 19, 2022, 18:17:39 »
Включила посмотреть Зеленского. Надо же, как его встретили. Стоя и аплодисментами. Надо отдать ему должное, он сказал, что это приветствие не для него, а для Украины и наших солдат.

Offline Eney

« Reply #21644 : Лютий 19, 2022, 18:28:25 »
У Монастирського є свої тілоохоронці.
https://twitter.com/radiosvoboda/status/1495070987016151043

Offline Охтирка

« Reply #21645 : Лютий 19, 2022, 18:38:03 »
Включила посмотреть Зеленского. Надо же, как его встретили. Стоя и аплодисментами. Надо отдать ему должное, он сказал, что это приветствие не для него, а для Украины и наших солдат.
Не ну вот эти куски хороши
Цитувати (виділене)
"Всі розуміють, що може початися завтра. Але, вибачте, лягати в гроби і чекати військових українці не будуть. Ми ні на кого наступати не будемо, але готові до всього. Ми не можемо бути пасивними. Ми не можемо говорити щоденно, що завтра війна. Про яку державу ми говоримо? Про яку економіку ми говоримо? Як можна жити в державі, коли щоденно вам говорять, що завтра буде наступ?", - сказав Зеленський.

Президент також розповів, що мав суперечку з "одним із лідерів провідних країн про санкційну політику".

"Нам кажуть, що у вас є декілька днів, і почнеться війна. Я кажу: ок, застосуйте сьогодні санкції. Мені кажуть: ми застосуємо санкції, якщо буде війна. Я кажу: ок, але ви мені кажете, що 100% війна буде за декілька днів, то чого ви чекаєте? Нам не потрібні санкції після того, як буде бомбардування, як будуть стріляти по нашій державі, як у нас не буде кордоні, не буде економіки, як будуть окуповані частини нашої держави", - зазначив він.
Проект Велика бимба немного смешно, но еще раз напомнить, что кто-то "забыл" про свои гарантии, не помешает.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #21646 : Лютий 19, 2022, 18:42:07 »
Я вже готова з ним погодитися

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #21647 : Лютий 19, 2022, 18:47:30 »
Я пока досмотрела ту часть, что по бумажке. Мне понравилось.  :f1: Не знаю, какие это все может иметь последствия, но в душе где-то было приятно, что им припомнили и дипконсерны, и обязательства. В принципе, он им наговорил все то, что мы и сами тут говорили. Другое дело, это мы тут, а это Президент.
Опять же, Байден вчера прямо сказал, что воевать сами-сами. Перестанут помогать оружием? Вряд ли.
Ну в общем, мне показалось очень ко времени припомнить Будапештский меморандум. А чего еще ждать? Когда сбудутся прогнозы Байдена и Путин попрет на Киев?
Можете минусовать.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #21648 : Лютий 19, 2022, 18:50:24 »
Ну и концовка про детей погибших сегодня воинов быда сильной, меня зацепило. Их должно бы тоже.

Offline Охтирка

« Reply #21649 : Лютий 19, 2022, 18:57:12 »
Я пока досмотрела ту часть, что по бумажке. Мне понравилось.  :f1: Не знаю, какие это все может иметь последствия, но в душе где-то было приятно, что им припомнили и дипконсерны, и обязательства. В принципе, он им наговорил все то, что мы и сами тут говорили. Другое дело, это мы тут, а это Президент.
Опять же, Байден вчера прямо сказал, что воевать сами-сами. Перестанут помогать оружием? Вряд ли.
Ну в общем, мне показалось очень ко времени припомнить Будапештский меморандум. А чего еще ждать? Когда сбудутся прогнозы Байдена и Путин попрет на Киев?
Можете минусовать.
По-моему, важнее то, что он сказал про санкции. Эти игры, что пусть сначала нападут, а мы потом введем санкции, очень некрасивы.

Offline Nerag

« Reply #21650 : Лютий 19, 2022, 18:58:11 »
"Велика Бимба" - это такой жупел, типа сферический аргумент в вакууме. К сожалению (или к счастью...), у нас тут не 4D-стратегия, где разработка технологии Армегеддона - лишь вопрос научных очков и выбора ветки в дереве ислледований.
В самом лучшем случае, даже если вообразить, что остальной мир будет смотреть на нас благостно, до Бимбы мы дорастем лет через 5-7. Не, ну в смысле сделать аналог "Малыша" мы, наверное, сможет и года через два (если не будем строить дороги). Правда придется еще к "Малышу" построить "Энолу Гей", но то такое, мудрый филин на фигню не отвлекается... :pray:

А если смотреть реально (и все же убрать каким-то образом за скобки Мордор) нормальную нюку мы получим лет через 15. И при этом будет предельно нищим госудаством (даже по текущим меркам) с кучей санкций и окруженные кольцом неравнодушных "доброжелателей".

По-моему, важнее то, что он сказал про санкции. Эти игры, что пусть сначала нападут, а мы потом введем санкции, очень некрасивы.
Тут такой нюанс: угроза санкций (реально жестких) - по мнению Запад - последний способ затормозить войну. Если просто их всех ввести сейчас - то, собственно, не остается никакой причины у Мордора тормозить вторжение. И рычагов на Мордор (какие бы они там не были) у Запада не остается вообще.
Не скажу, что логика очень надежная, но по крайне мере понятная, кмк.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #21651 : Лютий 19, 2022, 19:02:46 »
Можете минусовать.
Да, это тоже.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #21652 : Лютий 19, 2022, 19:10:38 »
Да, это тоже
А, понятно. Это уже не по бумажке, а в вопросах. Теперь досмотрела.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #21653 : Лютий 19, 2022, 19:24:02 »
Вот эта его "простота" - фиг его знает, может и ко времени. Умными, дипломатичными речами их не удивить, а вот такими словами, да еще и в такой момент - может и услышат что-то новое.
Другое дело, откуда такая смелость и вменяемость? Маму Риму порохоботы в заложники не взяли?
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Охтирка

« Reply #21654 : Лютий 19, 2022, 19:36:57 »
Вот эта его "простота" - фиг его знает, может и ко времени. Умными, дипломатичными речами их не удивить, а вот такими словами, да еще и в такой момент - может и услышат что-то новое.
Другое дело, откуда такая смелость и вменяемость? Маму Риму порохоботы в заложники не взяли?
Ленку вывозить нельзя, за нее страшно, он же ее лю.

Offline Nerag

« Reply #21655 : Лютий 19, 2022, 19:37:11 »
Другое дело, откуда такая смелость и вменяемость?
Ему приснился Порох, поющий песенку "мальчик, хочешь в Ростов?".  :hot:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #21656 : Лютий 19, 2022, 19:38:39 »
Или, в свете последних событий с Шуфричем - "Мальчик хочет в табло..."
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #21657 : Лютий 19, 2022, 20:08:52 »
Cмотрю зарубежные новости, его спич все хвалят как сильный.

Слава богу что они такие непуганные

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #21658 : Лютий 19, 2022, 20:13:07 »
Должна сказать, что мне таки кажется, что полномасштабного ничего не будет.

На оккупированных и рядом с ними, правда, будет хреново.

Offline Drakonchik

• Дніпро
« Reply #21659 : Лютий 19, 2022, 20:21:51 »
особенно в условиях, когда потенциал еще остался хоть какой-то.
нет

0 Користувачів і 20 Гостей дивляться цю тему.