Автор Тема: Українська політика

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #20880 : Січень 28, 2022, 11:42:47 »
Цитувати (виділене)
Volodymyr Omelyan
Щойно  ·
Симулякри
Якби так відбувався процес непорочного зачаття  Зеленського - то він би досі був на напівдорозі між татом і мамою.
Апеляція щодо арешту Порошенка перенесена на 11 лютого. Влада тисне на суд, а судді вже добре розуміють, що таке виконувати незаконні вказівки зеленої банди.
Зеленський прийшов Україну не захищати і зміцнювати, а грабувати і здавати.
Третій рік брехні, хаосу і безвідповідальності…
Смертельна загроза для Зеленського не Путін, а опозиція.
Добре, що для українців навпаки.
Переможемо!
Цитувати (виділене)
Volodymyr Ariev
Щойно  ·
Під Апеляційним судом.
Влада затягує і намагається обмежити пересування Порошенка та до 11 лютого знайти як натиснути на колегію суддів.
Маніакальне бажання Зеленського посадити Порошенка - це, здається, вже не політична, а психіатрічна справа.
Побачимося під Апеляційним судом 11 лютого об 11:00.
Легко запам‘ятати - одинадцятого об одинадцятій.

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #20881 : Січень 28, 2022, 12:01:08 »
У меня, как у Портникова, тоже сразу же возник вопрос: "Кому выгоден этот слив?". Точно не Украине.
Зная круг "высокопоставленных украинских чиновников", приближенных к телу, догадаться не сложно. Кротоферма на марше.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #20882 : Січень 28, 2022, 12:08:15 »
А у зелёных в Раде есть ещё формальное большинство?
Тю, ля, а шо?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20883 : Січень 28, 2022, 12:11:20 »
США даже к Китаю решили из-за Украины обратиться.  :consul:
Цитувати (виділене)
В четверг, 27 января, Госсекретарь США Энтони Блинкен провел телефонный разговор с министром иностранных дел Китая Ваном И, в котором призвал Пекин сделать свой вклад в мирное урегулирование усугубляющегося кризиса у границ с Украиной. Влияние КНР на Россию достаточно велико, а экономические риски, последующие за войной в восточной части Европы, негативно отразятся и на Азии.

Об этом сообщило издание Reuters. Китайская сторона в этой беседе призвала все стороны конфликта "сохранять спокойствие и не допускать действий, которые способны увеличить напряжение" между странами.

"Мы призываем Пекин использовать свое влияние на Москву, чтобы призвать к дипломатии, потому что, если возникнет конфликт на Украине, это тоже не пойдет на пользу Китаю", –пояснила заместитель госсекретаря США по политическим вопросам Виктория Нуланд.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20884 : Січень 28, 2022, 12:31:24 »
Цитувати (виділене)
Сполучені Штати скликають засідання Ради Безпеки ООН з приводу "загрозливої поведінки Росії" та "нарощування російських військ на кордонах України та в Білорусі".
США правильно делают, обложили Рашу красными флажками со всех  сторон.

Единственное слабое звено - зеленый нелох. Его Лавров в Москву или Сочи зазывает:
"Якщо Зеленський хоче обговорювати нормалізацію відносин з РФ, ми готові, нехай приїжджає в Москву, або Сочі", - йдеться в повідомленні (РИА Новости).
Журналіст запитав Лаврова, чому РФ не спілкується із Зеленським. "Він же наш вихованець, комсомолець колишній, вихованець "Першого каналу", - сказав журналіст.
"Він ще піаніст", - відповів глава МЗС РФ."

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #20885 : Січень 28, 2022, 12:36:20 »
Его Лавров в Москву или Сочи зазывает
Най пиздує.
По-перше, може, нарешті Кремль згорить.
По-друге, може вирішить одразу залишитися.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #20886 : Січень 28, 2022, 12:41:54 »
Тю. Ну Зеле скажут, что вопросы Донбасса обсуждайте с руководителями народных республик и давайте уже выполняйте Минские соглашения В российской интерпретации
Тю, ля, а шо?

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #20887 : Січень 28, 2022, 12:59:38 »
По-перше, може, нарешті Кремль згорить.
По-друге, може вирішить одразу залишитися.
Спочатку хай залишиться. В Кремлі.  :sarcastic:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20888 : Січень 28, 2022, 13:31:13 »
Спочатку хай залишиться. В Кремлі.
Пусть валит. Только полномочий нужно сперва лишить.
А то еще наподпишет...  :kos:

Offline Eney

« Reply #20889 : Січень 28, 2022, 14:19:51 »
А може його там ще й у заручники візьмуть... Будуть катувати. Піаніном.

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #20890 : Січень 28, 2022, 14:42:58 »
До піаніно воно вже звикло. Краще арфою.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #20891 : Січень 28, 2022, 15:28:03 »
До піаніно воно вже звикло. Краще арфою.
В цього інструменту немає кришки що прихлопнути. А піднімати, щоб гамселити по голові важко.
Homo homini felis est.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20892 : Січень 28, 2022, 15:29:24 »
Цитувати (виділене)
США збільшуватимуть військову допомогу Україні у світлі продовження Росією нарощування збройних сил на українських кордонах, яке викликає занепокоєння у Вашингтоні, заявив представник Пентагону Джон Кірбі.
"Ми лише на початку постачання абсолютно нового пакета засобів для надання допомоги (Україні - ІФ). Було три поставки. Надалі буде ще більше", - сказав він журналістам під час брифінгу.
...
У відповідь на запитання одного з журналістів щодо українського запиту на постачання ракетних систем ППО Кірбі повідомив, що нещодавно Україну відвідала група американських експертів "з оцінки протиповітряної та протиракетної оборони", яка вивчала потреби українських ЗС у такому озброєнні.
"Я думаю, ви можете зрозуміти, чому ми хочемо бути обережними у справі публічної реклами тих можливостей, які ми надаємо Україні з огляду на розмір, масштаб та силу, які спрямовані проти неї з іншого боку кордону", - сказав він.
https://ua.interfax.com.ua/news/general/794574.html

Цитувати (виділене)
Кількість отриманої Україною допомоги від партнерів є більш оптимістичною, ніж те, що звучало в засобах масової інформації, повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.
"Точну цифру отриманого як допомогу я озвучувати не можу. Але можу стверджувати, що вона більш оптимістична, ніж те, що звучало у ЗМІ", - сказав Резніков під час години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю.

Не знаю, откуда Шарп взял конкретные сведения, но настроение поднимает:  :)
Цитувати (виділене)
Вашингтон сообщил, что для транспортировки вооружения в Украину будет совершено, как минимум, 45 рейсов, четыре из которых уже прибыли в Киев. Список поставок включает Джавелины, Стингеры, боеприпасы, РЛС артиллерийской разведки, стрелковое оружие и "кое что ещё".

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20893 : Січень 28, 2022, 16:04:02 »
Сегодня на арене:
Цитувати (виділене)
У п’ятницю, 28 січня, о 17:15 (орієнтовно) розпочнеться зустріч Президента України Володимира Зеленського з представниками іноземних ЗМІ.
Спілкування транслюватиметься онлайн на офіційній фейсбук-сторінці Офісу Глави держави.

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #20894 : Січень 28, 2022, 16:10:25 »
До речі, про фейсбук. Це тількі в мене при спробі відкрити фейсбук сторінку Зеленського пише "ця сторінка недоступна"?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20895 : Січень 28, 2022, 16:21:21 »
У меня первая страница открылась. Но я не зарегистрирована в фб, поэтому дальше пойти не могу.

Трансляция будет еще с переводом на английский на ютьюбе: https://www.youtube.com/watch?v=iGAP6OdbVW0

Offline Апельсинка2

• Киев, Украина
« Reply #20896 : Січень 28, 2022, 17:27:45 »
Боже шо он несет

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #20897 : Січень 28, 2022, 17:56:05 »
Новиков
Цитувати (виділене)
«Шо это было?» - пишет мне сейчас множество людей. Сегодня утром мы приехали в Киевский апелляционный суд, где должны были рассмотреть две жалобы на решение Печерского суда по «угольному делу». Прокурорскую жалобу с требованием все-таки взять Президента Порошенко под стражу с залогом в миллиард гривен. И нашу про то, чтобы отменить изъятие паспортов и ограничение перемещений и полностью отказать прокуратуре в любых мерах.

Уже на подходе к суду нам сообщили, что зал пустой, судей нет, дело не привезли из районного суда, и заседание отложено на 11 февраля. Все понимают, что взять одну коробку с бумагами и отвезти ее за три километра с Владимирской улицы на Соломенскую площадь – не суперсложная операция, и что по делу о госизмене главы государства, к которому приковано большое внимание, можно было это как-то организовать даже в последний момент утром, если уж не вышло заранее. Поэтому основной вопрос – зачем это было нужно и что у них там такое не срасталось, что они предпочли публично слиться.

Не срасталось у них очень многое. Во-первых, большим ударом стало само поражение в Печерском суде, когда они всерьез рассчитывали на арест с залогом, в крайнем случае на круглосуточных домашний арест, а получили личное обязательство. Офис Генпрокурора потом пытался комментировать это в том духе, что «раз суд назначил меру пресечения, не важно какую, тем самым подтвердил обоснованность подозрения, значит это наша победа». Но, кажется, они никого не убедили. Во-вторых, апелляцию на решение судьи они подали, еще не видя решения. Сообщение о том, что генпрокуратура обжаловала определение Печерского суда появилось в прошлую пятницу за два часа до того, как был оглашен полный текст. И как мы потом увидели, их первая краткая жалоба на полторы страницы действительно не содержала ссылок на текст решения. Зачем было подавать ее такую, когда до истечения сроков оставалось еще трое суток и можно было сразу написать нормальный текст, сложно объяснить. Некоторые злые языки говорят, что таким путем они пытались «поймать» желательную для них тройку судей на автораспределении дела в апелляционном суде. Судя по сегодняшним событиям, не поймали.

В-третьих, когда на этой неделе прокуроры все-таки подали развернутую жалобу, она оказалось такой, что уж лучше бы им было ограничиться краткой. Там вообще нет ни одного нового аргумента, просто повторяется старое ходатайство от 24 декабря. Оно было написано как бы под заочное рассмотрение с посылом «Порошенко скрывается за границей и мы не знаем где он». Судья довольно подробно расписал, почему приведенных ими аргументов в любом случае недостаточно, чтобы поместить человека под арест. Им следовало учесть это и заново обосновать, как изменились обстоятельства и риски после того, как Порошенко добровольно вернулся в Украину и явился в суд. Они сделали вид, что это вообще ничего не значит. Написали просто: «нам не нравится решение суда, просим отменить».

На следующей неделе нас ждет как минимум один допрос в ДБР, возможно больше. Порошенко уже заявил, что не будет «сотрудничать со следствием» давать никаких новых показаний сверх того, что уже объяснял в июне прошлого года. Когда следствие делает вид, что им очень нужны его показания, на самом деле мы понимаем, что им нужна только картинка «Порошенко заходит в здание ДБР». Кульминацией расследования должна стать его очная ставка с Медведчуком, для которой нет законных оснований (нет «противоречий в показаниях, подлежащих выяснению», поскольку нет и самих показаний) и на которой следователи заведомо для себя ничего по делу не услышат, но которая тоже нужна для картинки. Она должна была пройти 25 января, мы их спугнули, сообщив первыми об этих планах, и они взяли паузу. Но никаких сомнений в том, что этот «гвоздь программы» остается на повестке дня, у нас нет. До сих пор нам удавалось сломать все их сценарии, будем ломать и этот. И еще раз спасибо всем, кто приходит к зданиям судов, чтобы поддержать нас, это важно и будет чем дальше, тем важнее

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20898 : Січень 28, 2022, 18:05:02 »
Цитувати (виділене)
Sharp`s
🍁 Зеленский заявил, что у него как президента независимой страны могут быть секреты от Джо Байдена.

💥 То, что вы вместе с Ермаком работаете на Кремль? Какие же это секреты?

На вопрос журналиста Зеленскому о том, что некоторые подозревают его в преуменьшении угрозы нападаения со стороны РФ, гидрант ответил следующее: «Очень странно, что меня подозревают. Я в своей жизни ничего не сделал, чтобы меня подозревали. Вы меня путаете с другим президентом».

💥 Я всё ждал - когда же вспомнит Порошенко! Какое же оно мелкое, дешёвое и закомплексованное Чмо.
Хотя "чмо" можно и с маленькой буквы.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #20899 : Січень 28, 2022, 18:12:45 »
Шо, сильных духом нет? :smilie5:
Як він погладшав!
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #20900 : Січень 28, 2022, 18:19:27 »
Шо, сильных духом нет? :smilie5:
Нет. :scare3:
Цитувати (виділене)
Як він погладшав!
Может лопнет?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #20901 : Січень 28, 2022, 18:21:36 »
Витримала рівно одну хвилину

Offline andronchik

• Херсон
« Reply #20902 : Січень 28, 2022, 18:22:45 »
Навіть не став перевіряти, скільки витримаю.
Не вмикав   :grin:
Большинство людей  узнаёт, что они думают, по телевизору.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20903 : Січень 28, 2022, 18:23:37 »
Шо, сильных духом нет?
Я пыталась слушать, но переводить эти "монологи Голохвостого" не в состоянии.  :smilie5:
Я тоже заметила, что фейс существенно расширился.

Offline Апельсинка2

• Киев, Украина
« Reply #20904 : Січень 28, 2022, 18:27:09 »
Оно говорит не предложениями, а словосочетаниями.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #20905 : Січень 28, 2022, 18:38:26 »
Виктория Сюмар

Цитувати (виділене)
Моє щире співчуття перекладачам… Залишу тут дослівну розшифровку відповіді на питання про політичну мотивованість справи Порошенка. А ви просто уявіть як перекласти цей потік свідомості…

В.Зеленський:
«Найбільший ризик для України - дестабілізація всередині нашої держави. Економіка - один з факторів. Але єдність влади, довіра до президента, має буде розуміння, що є колишні президенти, а не діючі, ми об"єднані народом, стабільною ситуацією, і ризики ескалації буде меншою. Неконтрольованість ситуації може призвести до ескалації з боку сусідньої держави. Ризик викликаний політичною діяльністю людей, які займаються своїм особистим піаром. Я не бачу великих заворушень на вулицях. Потрібно дивитися, коли це відбувається. Поїхала якась людина за кордон відпочивати - і все спокійно, а приїхав - одразу заворушення! Прийшли люди під парламент чи заблокували ОП! І їм все одно, чи є зараз ковід19, їм треба терміново проголосувати якісь додаткові гроші для стримання ковіду19 тощо - все одно цим людям!

Я дуже радий, що я не з політики прийшов в політику! Чесно кажучи, спочатку був в шоці! Їм все одно, що відбувається! Війна - то війна, ОК! Розберемось! Бізнес - то бізнес! Але вони займаються щоденно кон"юнктурними речами, кроками і розколом!
Розколом нашої держави! Вибачте, що приділив цій темі стільки уваги! Я про минуле не дуже люблю говорити, я вважаю цих людей нащадками того, що було, нащадками процесів, які були в радянські часи! Ці люди є представниками олігархату. На жаль! Вони роблять бізнес з нічого, маючи освіту, руки і голови! І до речі, саме такі люди захищають на фронті нашу державу! Бо вони захищають те, що вони заробили самі - вони не просто приватизували щось за копійки! Ні, ці люди заробили щось з самого початку своїми руками! І вони зараз захищають майбутнє, то ж давайте говорити про майбутнє!»

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #20907 : Січень 28, 2022, 18:40:05 »
 :scare3:
(это я про пост Сюмар)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20908 : Січень 28, 2022, 18:52:15 »
Цитувати (виділене)
"Як президент я маю стукати в усі двері, говорити з усіма лідерами, пропонувати різні формати та майданчики, майданчики домовленостей, майданчики навіть не результату, а початку обговорення, бо коли кажуть, немає зброї. Що може зробити президент Байден? Я не знаю, чи він може. Я хотів би вірити, що він це може і що він це зможе - щоб у нас був переговорний майданчик у форматі США-Росія-Україна. Це був би паралельний процес", - заявив Зеленський. 
Из этого набора слов можно понять только то, что бубочка хочет быть третьим.  :smilie5:

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #20909 : Січень 28, 2022, 18:56:25 »
Виктория Сюмар
Ээээ, может это не рандомные фразы, а шифровка?
Ну ладно, он нарик. Но режиссер текста и тот, кто его утверждал - тоже наркоманы?

Или это белый стих? Экспромт? Суфлер плохо работал?

Интересно, те, кто выбирал зеленского, если их связать и заставить прослушать это выступление - что скажут?
Злобная заинька

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.