Автор Тема: Українська політика

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #20070 : Грудень 26, 2021, 22:46:28 »
Цитувати (виділене)
Джон Сміт
Мемуари Ющенка прекрасно відповідають на питання, як Тимошенко могла фактично підтримати переслідування Порошенко, сама переживши такий самий бєспрєдєл від Яника? Але це не має дивувати. За спогадами Ющенка вже через тиждень вона зрадила все, за що боровся перший Майдан.
Якщо українська політика це безпринципність і лицемірство, то саме Григян-Капітельман це джерело цієї безпринципності і лицемірства в нашій політиці. Здивуюсь, якщо з неї і списували образ президентки автори фільму "Не дивись угору".
______
Я не мав наміру відправляти у відставку Тимошенко. Напередодні — ввечері 7 вересня 2005 року — мені видавалося, що ми прийшли до певного порозуміння: були узгоджені усі спільні ходи щодо подолання кризи, яка вибухнула всередині помаранчевої команди. Ми узгодили кадрові рішення і навіть формулу спільної участі у парламентських виборах 2006 року, в рамках коаліції «Сила народу». Ми про все домовилися. Пізно увечері, десь по десятій я поїхав додому.
Відразу опівночі мені зателефонували: у прем'єр-міністра на дачі збираються гості. Гості були не зовсім ординарні: із силовиків не було тільки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Мені доповіли, що до прем'єра прибув Генеральний Прокурор Святослав Піскун, міністр оборони Анатолій Гриценко та голова Служби безпеки Олександр Турчинов. Розумію, що це трохи дивно звучить, але СБУ того вечора «настучало» на свого шефа: вочевидь, така самодіяльність підлеглих Турчинова була результатом суперечок всередині спецслужб. Турчинова там за свого не прийняли, шукали можливостей позбутися і, по суті, вели подвійну гру. Я попросив тримати мене в курсі, якщо буде відбуватися щось важливе.
Коли
Cпойлер
вранці я прокинувся, новини уже чекали. І це був той випадок, коли складно підібрати слова для визначень: зрада, заколот, спроба перевороту, міні-ГКЧП — це занадто сильно чи занадто слабко для тієї ситуації? З самого початку 2005 року всередині помаранчевої команди поступово накопичувалися протиріччя. Перші розчарування трапилися вже зовсім скоро після призначення Юлії Тимошенко головою Кабінету Міністрів України. Але ця історія, хоча й ілюструє, у якому керунку рухалася ситуація у помаранчевій команді, належить до значно пізніших подій 2007 року.
Можливо, минув лише тиждень після того, як Верховна Рада мінімально можливою кількістю голосів удруге проголосувала за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра, коли вона прийшла до мене:
—  Вікторе Андрійовичу, у мене є до вас прохання. Було б дуже добре, якби ви поставили Віктора Володимировича Медведчука першим віце-прем'єром!
Мене ці слова шокували. Преса таврувала колишнього голову Адміністрації Президента Кучми як одного з організаторів фальсифікацій президентських виборів, Інтернет-сайти були переповнені аудіозаписами його розмов з організаторами маніпуляцій підрахунком голосів. Тільки лінивий не писав тоді, що до Медведчука тягнулися ниточки, за які Адміністрація Президента смикала українські телеканали, газети та радіо, за допомогою «темників» створювала той простір несвободи, проти якого повстала Україна. І через кілька років люди добре пам'ятали всі ці факти, а тут такі кадрові пропозиції! Вона бачить мою реакцію, каже:
—  Вікторе Андрійовичу, якщо це неможливо, тоді поставте його Надзвичайним і Повноважним Послом у Москві!
—  Юлю, що ти кажеш?! Ти думаєш, що ти зараз кажеш? Це була одна з тих ситуацій, коли від емоцій переходиш на «ти». А вона витягає кілька фотографій і розкладає переді мною. На фото — Медведчук—Путін—Медведев, Медведчук—Путін, Медведчук— Медведев, Путін і Оксана, телезірка наша, дружина Медведчука, — в усіх можливих комбінаціях і ситуаціях: хрестини, сватання, ювілеї, облизини і Бог знає ще які родинні урочистості! Вона це розкладає, розкладає, розкладає — цілий сімейний альбом переді мною вже лежить, і я чую нові й нові аргументи, що це дуже потрібні люди.
—  Вікторе Андрійовичу, ці люди нам ларчики по всій Москві повідкривають!
—  Юлю, що ти мені знову кажеш?!
Для мене це було абсолютно неетично: я навіть не хочу говорити про тонкощі конфлікту національних інтересів. Мені було огидно і боляче дивитися на це все! Мій прем'єр-міністр пропонує призначити в Уряд України людину, яка є уособленням усього антиукраїнського! З кожним подібним випадком — а їх було багато — до наших стосунків із Тимошенко вплутувалися нові й нові обставини, які не могли не ускладнювати механізмів державної роботи. Моя довіра до неї розтанула, як рафінад у теплій воді
.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #20071 : Грудень 26, 2021, 23:42:13 »

ну очевидно було, шо спочатку забанили вату, потім пішли не любителі Петра, потім ті, що мало люблять Петра, потім ті, що рівно до Петра, потім ті, що любили, проте недостатньо сильно, повинні залишитись тільки самі півтора істові прихильники :yes: за шість років ця замкнена система без припливу ззовні свіжої крові досить впевнено переварила себе.
Ну таке... В Д7 до Петра відносятся без особого піітету і мають на це причини. Тут немало прихильників та членів партії і вони, наскільки я бачу, йти поки що не збираються. Тому версії можна створювати будь-які, але вони в одну концепцію явно не вкладаються.  :kos:

невірний силогізм бачу я. розберемо.
з - В Д7 до Петра відносятся без особого піітету
та - Тут немало прихильників та членів партії
не випливає, що місцеві члени Д7 не відносяться без піітету до Петра;
тому не випливає, що йти поки що не збираються.
Все в рамках концепції - повинні залишитись тільки самі півтора істові прихильники :grin:

I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Milena

« Reply #20072 : Грудень 27, 2021, 00:59:56 »
Херня это, все эти концепции. Надоело, достало, что малейшее "не так как у меня" и сразу срач.

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
« Reply #20073 : Грудень 27, 2021, 06:30:48 »

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20074 : Грудень 27, 2021, 06:58:32 »
Цитувати (виділене)
По его словам, формально у президента Украины есть возможность приехать на встречу в Санкт-Петербурге.
Зе и раньше в Москву приглашали. Ну, и зрада зрадная?
Вот если поедет, тогда кричать нужно.
« Останнє редагування: Грудень 27, 2021, 07:19:58 від Shana »
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20075 : Грудень 27, 2021, 07:03:56 »
Сиськи
https://t.me/c/1495040943/9028
Ссылка у меня не открывается, поэтому не знаю, есть ли там еще эта фотка с разрезом от талии бедра и шубкой.
Cпойлер

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20076 : Грудень 27, 2021, 07:29:49 »
Тут журналисты какие-то очевидные вещи пережевывают
Это нам давно уже все понятно, а читатели НЙТ наверное удивились, что так можно было.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #20077 : Грудень 27, 2021, 07:43:33 »
эта фотка с разрезом от талии бедра и шубкой.
Кросивое (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20078 : Грудень 27, 2021, 09:18:28 »
Цитувати (виділене)
З багатьох коментарів щодо цього випадку у соціальних мережах привертає увагу влучний допис журналістки Віки Балицької: «Насправді це сміх крізь сльози… В Україні тисячі шкіл, де в туалетах немає дверей… діти соромляться ходити в туалет, терплять або бігають додому. Щоб перекрити діряві дахи шкіл і садків – батьки збирають гроші.Директори з простягнутими руками шукають спонсорів… Щоб хоч якось покращити стан шкіл, діти стоять під терміналами і випрошують голосування для громадських проектів… В багатьох школах у класах на перших поверхах діти дихають цвіллю, руйнуючи свої легені, бо немає коштів на ремонт… В садках батьки купують мило, порошок, туалетний папір… Молоді вчителі масово звільняються, або ж взагалі не йдуть у школи працювати… З освітою в Україні катастрофа! І на тлі цієї руїни ось це все.

Питання ж не в особистому житті високопосадовця, кому воно там цікаве!? А в наглій цинічній демонстрації розкоші і атрибуту розкоші. Оця поїздка за державний кошт з «помічницею» – це атрибут розкоші і барства. І ця шуба… насправді там найбільший тригер для суспільства і цьому кейсі - це та шуба… на фоні шкільних туалетів без дверей Міністерство освіти і науки України тут вам люди емблему створили адекватну вашій сутності. І не лише Гарбарук мав би піти геть, щоб духу його не було в освіті. Але й міністр освіти Шкарлет...».

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #20079 : Грудень 27, 2021, 11:07:40 »
Зате отут все стримано і в капцях

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20080 : Грудень 27, 2021, 11:32:34 »
Пользователи сети приодели Ленку для призыва?
Оригинал.
Cпойлер

Offline Охтирка

« Reply #20081 : Грудень 27, 2021, 11:54:32 »
Афицеры, афицеры, ваше сердце под прицелом...

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #20082 : Грудень 27, 2021, 12:42:01 »

О, кстати. Про «из песни слов не выбросишь» - выбросишь только так :smilie5:.
Песня, конечно, надрывно-пафосная до тошноты. И всегда казалась мне крайне невнятной по смыслу. Пока не встретился оригинальный текст и редкий ролик оригинального исполнения 1991 года. Лучше песня не стала, но стала логичнее :).

Cпойлер
За Россию и свободу до конца
Вольфганг Акунов
RLD

Во имя Отца, и Сына, и Святого Духа, аминь.

Трудно в настоящее время найти в нашем Отечестве человека , который бы не знал песни Олега Газманова "Офицеры". Однако, похоже, большинство из современных россиян знают лишь ее второй вариант:

Господа офицеры, по натянутым нервам
Я аккордами веры эту песню пою
Тем, кто бросив карьеру, живота не жалея
Свою грудь подставляет за Россию свою.

Припев

Офицеры, офицеры, ваше сердце под прицелом.
За Россию и свободу до конца
Офицеры, россияне, пусть свобода воссияет
Заставляя в унисон звучать сердца.

Тем, кто выжил в Афгане, свою честь не изгадив,
Кто карьеры не делал от солдатских кровей.
Я пою офицерам. матерей пожалевшим,
Возвратив им обратно живых сыновей.

Припев

Господа офицеры, как сберечь вашу веру?
На разрытых могилах ваши души хрипят.
Что ж мы, братцы, наделали, не смогли уберечь их
И теперь они вечно в глаза нам глядят.

Припев

Вновь уходят ребята, растворяясь в закатах.
Позвала их Россия, как бывало не раз.
И опять вы уходите. Может, прямо на небо
И откуда-то сверху прощаете нас.
Так куда ж вы уходите ? Может, прямо на небо
И откуда-то сверху прощаете нас.

Припев:

За Россию и свободу до конца.
Офицеры, россияне, пусть свобода воссияет

О. Газманов - Офицеры - Текст Песни,
слушать онлайн
Между тем в этом втором варианте текста песни Олега Газманова сразу же бросаются в глаза некоторые недоговоренности. Например:

1) что это за офицеры, которые "подставляют грудь за Россию свою, бросив карьеру"? Ведь ратная служба отечеству всегда предполагает готовность подставлять за него грудь, и с этой готовностью, собственно говоря, и связана успешная военная карьера (а не наоборот):

2) что это за офицеры, не сделавшие карьеры на крови солдат, пожалевшие солдатских матерей и возвратившие им сыновей? Ведь на войне любой офицер обязан не жалеть не только своей жизни, но - "если Родина велела", и жизней своих солдат - при чем тут жалость офицеров к матерям своих подчиненных и возвращение им сыновей?

3) как сберечь веру офицеров - во что? И почему эта вера вдруг пошатнулась?

4) кого это "мы не смогли уберечь"? Кого "позвала Россия" - и куда?

5) что означает обращенный к офицерам призыв: "За Россию И СВОБОДУ?" Ну, ладно - "за Россию" - понятно? Но за свободу? За свободу от кого или чего?

Между тем, все объясняется достаточно просто. Память людская часто бывает - увы! - коротка. И мало кто сейчас помнит, что Олег Газманов сочинил свою песню в связи с обороной московского Белого Дома от войск ГКЧП (Государственного Комитета по Чрезвычайному Положению тт. Янаева, Язова, Пуго, Крючкова и др.), пытавшемуся с 19 по 21 августа 1991 года совершить в СССР военный путч, завершившийся неудачей, в связи с отказом советских ОФИЦЕРОВ (и генералов) вести свои войска на штурм фактически беззащитного (несмотря на весьма хлипкие импровизированные баррикады) Белого Дома (невыполнение приказа ГКЧП во главе с министром обороны маршалом Язовым грозило ослушникам, как минимум ПОТЕРЕЙ КАРЬЕРЫ), пролив кровь своих солдат и защитников Белого Дома. Достаточно вспомнить первоначальный текст песни Газманова:

Господа офицеры (первая версия) 1991

Господа офицеры, по натянутым нервам
Я аккордами веры эту песню пою.
Тем, кто, бросив карьеру, живота не жалея,
Свою грудь подставляет за Россию свою.

Тем, кто выжил в Афгане, свою честь не изгадив,
Кто карьеры не делал от солдатских кровей.
Я пою офицерам, матерей пожалевшим,
Возвратив им обратно живых сыновей.

Припев

Офицеры, россияне, пусть свобода воссияет,

В ночь у Белого дома, зверь в последней агонии
Накатившись разбился, на груди у ребят....
Что ж мы, братцы, наделали, не смогли уберечь их.
И теперь они вечно в глаза нам глядят.

Ах, как жаль вас, ребята, кровь на мокром асфальте.
Позвала вас Россия, как бывало не раз.
И опять вы уходите, может, прямо на небо.
И откуда – то сверху прощаете нас.

Так куда ж вы уходите, может, прямо на небо.
И откуда – то сверху прощаете нас.

Припев

слушать онлайн http://www.youtube.com/watch?v=gD12mNLOvj4

В ночь у Белого Дома ЗВЕРЬ В ПОСЛЕДНЕЙ АГОНИИ (т.е. ГКЧП) РАЗБИЛСЯ НА ГРУДИ У РЕБЯТ - имеется в виду трагическая гибель пытавшихся остановить БМП путчистов трех единственных жертв путча ГКЧП, посмертно удостоенных Золотых Звезд Героев Советского Союза и медалей "Защитнику свободной России" (случай поистине парадоксальный во всем своем трагизме!) за противодействие путчистам - Владимира Усова, Ильи Кричевского и Дмитрия Комаря (вот кто "выжил в Афгане, свою честь не изгадив") - к их-то гибели в ночь с 20 на 21 августа 1991 года и относится горестное восклицание Олега Газманова: "Что ж мы, братцы наделали, не смогли уберечь их!" Вот кто такие "ребята, которых так жаль, которых мы не смогли уберечь". Это ИХ КРОВЬ НА МОКРОМ АСФАЛЬТЕ (в туннеле под Садовым кольцом, где произошла трагедия), а не на поле боя! И погибли они не за СССР, а за РОССИЮ (ибо позвала их РОССИЯ, а не коммунистический СССР, за СВОБОДУ ОТ КОТОРОГО они погибли - не случайно экипажи БМП войск путчистов, перешедших, в конце концов, на сторону защитников Белого Дома, спустивших красный флаг СССР и поднявших бело-сине-красный флаг РОССИИ, тоже подняли трицвет Петра Великого). Вот к каким ГОСПОДАМ (не "товарищам") ОФИЦЕРАМ, выступившим ЗА РОССИЮ И СВОБОДУ, обращается в действительности в своей песне Олег Газманов. Все в тексте газмановской песни оказывается очень просто. Надо только освежить в своей памяти исторические события, послужившие поводом к ее сочинению - и тогда все станет ясно и понятно.

Здесь конец и Господу нашему слава!

https://proza.ru/2016/06/11/1324

The best is yet to come.

Offline Eney

« Reply #20083 : Грудень 27, 2021, 13:34:37 »
Судячи з погляду, то ні.

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #20084 : Грудень 27, 2021, 15:43:14 »
Той мудераторний гнус щез, можна повертатись?
liveinly

Offline Охтирка

« Reply #20085 : Грудень 27, 2021, 15:58:09 »

О, кстати. Про «из песни слов не выбросишь» - выбросишь только так :smilie5:.
Песня, конечно, надрывно-пафосная до тошноты. И всегда казалась мне крайне невнятной по смыслу. Пока не встретился оригинальный текст и редкий ролик оригинального исполнения 1991 года. Лучше песня не стала, но стала логичнее :).

У нас в ресторанах ее поют. Уж не знаю, на заказ, или просто в репертуаре, если живая музыка заказана на весь вечер. Так припев там "офицеры, украинцы" что там в куплетах не вслушивалась.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #20086 : Грудень 27, 2021, 16:29:26 »
Тут журналисты какие-то очевидные вещи пережевывают
Это нам давно уже все понятно, а читатели НЙТ наверное удивились, что так можно было.
Ну да, наверное считали, что телевизионный комик победив, окружит себя мудрецами и стратегами, сделает кучу непопулярных реформ и уйдет после первого срока.
Вообще судя по комментариям Разумкова не удивлюсь, если журналисты пишут материалы по приглашению бывших друзей Зе, что бы на него настроить зарубежное общественное мнение против него.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #20087 : Грудень 27, 2021, 16:39:06 »
Похоже, что уже весь мир понял, что зеля сольет Украину при первом же шухере.  :smilie2:
Турция заявляет о своей поддержке Украины в противостоянии с россией. При этом напоминает, что у них вторая по численности армия в НАТО.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20088 : Грудень 27, 2021, 16:51:41 »
не удивлюсь, если журналисты пишут материалы по приглашению бывших друзей Зе
И такое может быть. Автор статьи работает в московском бюро газеты.
Правда, в 2017 году в числе группы журналистов получил Пулитцеровскую премию за расследование работы российской фабрики троллей.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #20089 : Грудень 27, 2021, 19:52:10 »
Порошенко з Варшави

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #20090 : Грудень 27, 2021, 19:54:29 »
Судячи з погляду, то ні.
Холєра, і тут плагіат. То ж Вакарчук був, у виконанні колективу 1+1, котрий на той час ще не був Г+Г, принаймні таким не здавався, на новий 2014-й рік. І було то дуже навіть позитивно...  :pardon:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Eney

« Reply #20091 : Грудень 28, 2021, 11:45:44 »
Цитувати (виділене)
Кабмин уволил замминистра образования, оскандалившегося во время визита во Львов
 https://t.co/D9ZLpr1hDe

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #20092 : Грудень 28, 2021, 13:08:15 »
Цитувати (виділене)
Кабмин уволил замминистра образования, оскандалившегося во время визита во Львов
Если это из-за наряда помощницы, то немного странное увольнение.
Зашкваренные по уши чиновники продолжают успешно работать, еще и судятся потом. А тут типа в угоду "оскорбленной апшественности"...
Кроме того чисто из опыта работы в бизнесе знаю, что всяких разряженных красоток могут брать на переговоры с целью сбивать с мысли мужчин-оппонентов.
Кстати характерная фотка с сайта Львовского горсовета.
За кадром слева судя по рукам сидит эта дама, а мужичек справа явно задумался о новых школах, возможно даже двух...  :acute:

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #20093 : Грудень 28, 2021, 13:11:43 »
За кадром слева судя по рукам сидит эта дама, а мужичек справа явно задумался о новый школах, возможно даже двух...

А ещё о партах и компьютерных классах! If you know what I mean  :smilie5:
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #20094 : Грудень 28, 2021, 13:13:18 »
За кадром слева судя по рукам сидит эта дама, а мужичек справа явно задумался о новых школах, возможно даже двух...
А ещё о партах и компьютерных классах! If you know what I mean  :smilie5:
:smilie5:
Правда, если это чел из команды замминистра, тот тут артиллерия сработала по своим.

Offline Охтирка

« Reply #20095 : Грудень 28, 2021, 13:15:20 »
Цитувати (виділене)
Если это из-за наряда помощницы, то немного странное увольнение.
Зашкваренные по уши чиновники продолжают успешно работать, еще и судятся потом. А тут типа в угоду "оскорбленной апшественности"...
Кроме того чисто из опыта работы в бизнесе знаю, что всяких разряженных красоток могут брать на переговоры с целью сбивать с мысли мужчин-оппонентов.
Кстати характерная фотка с сайта Львовского горсовета.

За кадром слева судя по рукам сидит эта дама, а мужичек справа явно задумался о новый школах, возможно даже двух...  :acute:

Господи, да какие там переговоры по линии министерства образования. Распилы бюджета решаются точно не в рамках таких визитов.
Уволили потому, что надо показывать, что на общественный резонанс хоть иногда реагируют. А по более масштабным зашкварам морозятся потому, что в другой раз надо будет и себя в такой ситуации увольнять что ли?

Offline Eney

« Reply #20096 : Грудень 28, 2021, 15:06:52 »
Богдан Буткевіч.(у свій час валив Пороха з усіх стволів)
Цитувати (виділене)
ТОП-10 ознак, чому Зеленський - вже янукович.
1) Почав політичні репресії зі спробою посадити свого головного конкурента - done
2) Має великий схематоз на державних підрядах (велике крадівництво) - done
3) Намагається сформувати свій медіа-холдинг - тобто, викупити чи підім'яти вже існуючі ЗМІ, позаяк створити власне нема таланту та бажання. Он щойно стало відомо, що слуга народу Ковальов купив 4 канал у Добродомова. Тепер у зелені - 3 телеканали (Рада, Дом, 4). Ну і згадайте курченківський медіа-холдинг - дуже схоже.
4) Має свого мутного рішалу по юридичних справах та правоохоронних органах (у яника - портнов, у зе - права рука портнова татаров)
5) Намагається узурпувати владу та збільшити свої повноваження. Передовсім - щодо силових структур (РНБО-шоу, намагання поламати Конституційний Суд, повністю підконтрольні йому СБУ, ДБР, ГПУ, МВС).
6) Починає все більше бронзовіти та перетворюватися на царька
7) Має свій прообраз старшого сина який, який намагається стати віце-президентом та всім рулити в країні (саша-стоматолог - єрмак)
8 ) Має в оточенні величезну кількість російських агентів впливу, які стрімко ведуть Зе до катастрофи (єрмак, демченко, гогілашвілі, татаров тощо).
9) Зе поступово стає руконеподаваним для західних партнерів через постійну брехню і намагання намахати навіть у дрібницях. Чого вартий тільуи кейс з непризначенням прокурора САП, всупереч особистій обіцянці Байден та МВФ. З ним продовжують стосунки тільки через те, що він президент України. Так само було і з яником.
10) Так само як яник набирав собі оточення з донецьких, так і Зе формує своє коло з "Кварталу95". Чим формує спаяний прошарок тих, хто особисто завдячує кар'эрою та успіхом Зе.

Продовжуйте, якщо бачите ще ознаки.
Але імхо таваріщ Зе вийшов на фінішну пряму, в кінці якої - об'єднання всіх і вся для усунення його від влади.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20097 : Грудень 28, 2021, 19:10:50 »
Упс. Допуска нет и не было. :smile7:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #20098 : Грудень 28, 2021, 19:38:28 »
Цитувати (виділене)
Iryna Gerashchenko
7 год  ·
Минулого тижня Генпрокуратура оголосила про підозру Петро Порошенко. Правда, сама пані Генпрокурор при цьому  самоусунулася, а цей сумнівний листочок підписав один із заступників.
Стаття 482-2 КПК України вимагає, аби « орган  або посадові особи, які затримали народного депутата України, повідомили йому про підозру або застосували до нього запобіжний захід, або здійснили інші слідчі дії (крім обшуку та негласних слідчих (розшукових) дій), зобов’язані негайно, але не пізніше 24 години з моменту вчинення таких дій, повідомити про це Голову Верховної Ради України».
Минулого тижня ми надіслали спікеру парламенту листа з проханням надати нам відповідні копії повідомлень відносно Петра Порошенка.
Сьогодні зранку завітали до Ruslan Stefanchuk. З’ясувалося, що він ніяких офіційних повідомлень не бачив/не отримував, хоч від дня «підозри» пройшло вже не 24 , а 124 години.
Чергове грубе порушення закону за сфабрикованою проти лідера опозиції справою.
Ми все фіксуємо. Поінформували про це адвокатів Igor Golovan .
В Печерському суді теж кажуть, що ніяких постанов про арешт не бачили

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #20099 : Грудень 28, 2021, 20:16:08 »
А ОГП "зуб дает", что направляли.   :smilie5:
Правда, на копии письма имя подозреваемого не видать.
Цитувати (виділене)
Исполняющий обязанности генерального прокурора Украины Алексей Симоненко направлял председателю Верховной Рады Руслану Стефанчуку официальное письмо с уведомлением относительно подозрения, выдвинутого пятому президенту, народному депутату Петру Порошенко, сообщили агентству "Интерфакс-Украина" в Офисе генерального прокурора во вторник.

"Исполняющий обязанности генерального прокурора сообщил председателю Верховной Рады Украины об уведомлении о подозрении народного депутата соответствующим письмом, направленным непосредственно 20 декабря 2021 года", - рассказали журналистам агентства.

В ОГП также передали в распоряжение агентства "Интерфакс-Украина" копию направленного Стефанчуку официального письма и добавили, что еще одна копия документа направлена в аппарат Верховной Рады.

"В тот же день (20 декабря – ИФ), в связи с неявкой народного депутата в орган досудебного расследования, копия уведомления о подозрении и памятка о процессуальных правах и обязанностях подозреваемого были направлены в аппарат Верховной Рады Украины", - отметили в Офисе генпрокурора.

Cпойлер

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.