Автор Тема: Українська політика

Offline AlexUA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #18000 : Вересень 02, 2021, 11:46:52 »
Тобі вже навели кучу фактів, і що? Їм також, знаю людей, що їм писали про це. Кого це хвилює?

Якщо тебе це хвилює - гайда під стіни СБУ... Вереском в інтернетах нічого не зміниш, бо під лежачий камінь вода не тече...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18001 : Вересень 02, 2021, 11:49:25 »
А закрытые помойки сейчас вполне себе восполняют плюсы с интером, и полуразвлекательные мелкашки типа Киев Лайф. Даже НАШ можно закрыть, ничего не изменится.

А как же твоя любимая "свобода слова"??? Уже не важно?

Offline Охтирка

« Reply #18002 : Вересень 02, 2021, 11:52:04 »
А закрытые помойки сейчас вполне себе восполняют плюсы с интером, и полуразвлекательные мелкашки типа Киев Лайф. Даже НАШ можно закрыть, ничего не изменится.

А как же твоя любимая "свобода слова"??? Уже не важно?
А здесь есть проблемы. Кажется, не далее как вчера я писала про очень тонкую грань между свободой слова и угрозой нацбезопасности. И я не уверена, что в окружении Зеленского есть люди которые могут более-мене четко обозначить критерии.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18003 : Вересень 02, 2021, 11:54:31 »
И я не уверена, что в окружении Зеленского есть люди которые могут более-мене четко обозначить критерии.

Поэтому лучше ничего не делать как было при известно ком... ОК, я тебя понял.

Проблемка в том что результаты этого ничегонеделанья мы на себе ощущаем прямо сейчас...

Offline Охтирка

« Reply #18004 : Вересень 02, 2021, 12:07:37 »
И я не уверена, что в окружении Зеленского есть люди которые могут более-мене четко обозначить критерии.

Поэтому лучше ничего не делать как было при известно ком... ОК, я тебя понял.

Проблемка в том что результаты этого ничегонеделанья мы на себе ощущаем прямо сейчас...
А. Так это Порошенко виноват что руснявая говнопопса полезла.
Знаешь, уже даже упоротые зелебобики все меньше и меньше тычут "а что ваш Порошенко сделал?", потому что уже экватор каденции не за горами, пора достижения новенького перечислять. Ты эти каналы уже и так и этак. И мы даже не возражаем, что ОК, пусть будет, свободой слова можно иногда поступиться. Но пора и что-то новенькое.
Например, интересно, что Колян думает по поводу визита в Вашингтон.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18005 : Вересень 02, 2021, 12:10:48 »
Знаешь, уже даже упоротые зелебобики все меньше и меньше тычут "а что ваш Порошенко сделал?", потому что уже экватор каденции не за горами, пора достижения новенького перечислять. Ты эти каналы уже и так и этак. И мы даже не возражаем, что ОК, пусть будет, свободой слова можно иногда поступиться. Но пора и что-то новенькое.
Например, интересно, что Колян думает по поводу визита в Вашингтон.

Не не не... если у вас во всем виноват Зеленский значит у меня, для поддержания баланса, во всем будет виноват Порошенко... А иначе (если не поменяете риторику и не прекратите транслировать чухню из интернета) никак.

Повторять 2019 год у меня нет никакого желания...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18006 : Вересень 02, 2021, 12:11:30 »
Цитувати (виділене)
Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з президентом США Джо Байденом заявив, що американський лідер підтримує євроатлантичну інтеграцію України, втім конкретних термінів приєднання до Альянсу під час переговорів названо не було.

Відповідаючи на питання щодо ставлення Байдена до вступу України в НАТО, Зеленський сказав: «підтримка була, а термінів немає».

«Ми говорили багато про НАТО, про те місце, роль і де Україна в цьому Альянсі, крім слів, реальність існування України в НАТО – яка вона. Відчуваю, що президент особисто підтримує Україну щодо надання членства в НАТО, але яким буде шлях – зараз мені важко сказати», – додав президент.

https://www.radiosvoboda.org/a/news-zelensky-biden-nato/31439852.html

Offline Даяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Дніпро
« Reply #18007 : Вересень 02, 2021, 12:17:50 »
2014-2019 в стране во всю резвились медведчукирабиновичи и лилось кацапское говно из всех щелей по тв/сми...
Їдемо сьогодні містом, бачу афіши:
Руки вверх
Лайма Вайкуле
Ногу свело
Ленинград
Люба Успенская.
Ну і ХардКісс, щоб не було же зовсім сумно.
В мене питання, чому з 2014 по 2019 Перші п'ять пунктів цього переліку сиділи у своєму рашкостані і не потикалися сюди?
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #18008 : Вересень 02, 2021, 12:24:42 »
«підтримка була, а термінів немає».
Терміни з'являться коли в Україні буде адекватна проукраїнська влада, що продовжить реформи необхідні для вступу.  :sneaky:
 Як можуть американці сказати термін, коли AlexUA перестане підтримувати талібан младоригів ?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18009 : Вересень 02, 2021, 12:25:40 »
В мене питання, чому з 2014 по 2019 Перші п'ять пунктів цього переліку сиділи у своєму рашкостані і не потикалися сюди?

Відповідь може бути проста - в 2014-2019 статки населення суттєво впали і їх ніхто, як це не банально звучить, особливо не запрошував... Вони ж не з шефською допомогою сюди пруться...

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #18010 : Вересень 02, 2021, 12:31:57 »
Повторять 2019 год у меня нет никакого желания...
В смысле повторно выбирать невежд и саботажников? :sarcastic:
в 2014-2019 статки населення суттєво впали
WTF?
В 2014-15 падали, далі відновилися. В 2020 впали знову (спишемо на ковід, щоб не дражнити гусей). За останній рік, виходить, так зросли, що є що тратити на всілякий непотріб?
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #18011 : Вересень 02, 2021, 12:32:29 »
2019 статки населення суттєво впали
Статки населення у 2020-21 впали порівняно з 2019. А рашиських підлабузників стало більше.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
« Reply #18012 : Вересень 02, 2021, 12:35:21 »
Не не не... если у вас во всем виноват Зеленский значит у меня, для поддержания баланса, во всем будет виноват Порошенко... А иначе (если не поменяете риторику и не прекратите транслировать чухню из интернета) никак.
А чого ти вважаєш, що мої, зокрема, а також усіх незгодних з тобою, думки про преЗЕрватива -- це трансляція чухні з інтернета?
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #18013 : Вересень 02, 2021, 12:38:41 »

Відповідь може бути проста - в 2014-2019 статки населення суттєво впали і їх ніхто, як це не банально звучить, особливо не запрошував... Вони ж не з шефською допомогою сюди пруться...

Йой, а зараз забагатіли... Здається, у 17-му році до нас Єфремов завітав з Громадянином поетом, найдешевші квитки були 800 грн, зал повний.
Тобто, грошенята на розваги були, просто тупо боялися, що або на кордоні відмовлять у в'їзді, або громадяни щось неприємне перед закладом влаштують.
А зараз усім "какаяразніца"
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18014 : Вересень 02, 2021, 12:41:46 »
Йой, а зараз забагатіли...

Виходить шо так... Чи ти думаєш що люди останні грошенята несуть шоб послухати кацапські валянки?

Offline Eney

« Reply #18015 : Вересень 02, 2021, 12:43:46 »
Mark Savchuk
просьба: а можно со ссылками на источник подобное публиковать? ну пожаалуйста.
(ссылку в самом материале - на галущенку - ты исправно продублировал. а ссылки на сам процитированный текст - нету. в принципе не беда, поиск на пейсбуке работает - но сразу по ссылке было бы значительно удобнее)
заранееблагодаренивсётакоэ
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3023663251181513&id=100006136038244

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18016 : Вересень 02, 2021, 12:48:12 »
Про СБУ...  При  Порошенку почували себе причудово, при Зеленському їх забанили.

Цитувати (виділене)
Кіберфахівці Служби безпеки України викрили рекламну агенцію, яка займалася розробкою інформаційних кампаній для терористичних організацій «Л/ДНР» та окупаційної влади Криму.

У ході розслідування СБУ встановила, що фірма почала працювати над пропагандистськими матеріалами ще у 2014 році. Тоді рекламники розробляли макети антиукраїнських бігбордів, які розміщували в ОРДЛО, Криму та поширювали через місцеві ЗМІ.

У цих матеріалах були явні заклики до розколу та федералізації України.

Серед «архівів» агенції за попередні роки, які вдалося вилучити, є макети та готова продукція із надписами: «Харьковская республика», «Одесская республика», «Родина у нас у всех одна – Россия. Глава ДНР А.В. Захарченко» тощо.

Останнім часом підрядники підготували серію кампаній для сепаратистів із гаслами: «Сохранили мир! Обеспечим стабильность. Крым Единая Россия», «Весна победы нашей. Крым Единая Россия», «Год Крымской весны. Наш выбор-наша победа!», «Прорвем любые блокады. Сергей Аксёнов. Глава республики Крым. Крым новых возможностей».

За попередньою інформацією, агенція в Києві є дочірньою компанією московської фірми і повністю контролюється громадянами РФ.

https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-vykryla-reklamnu-ahentsiiu-yaka-rozrobliala-informkampanii-dlia-ldnr

Offline Охтирка

« Reply #18017 : Вересень 02, 2021, 12:49:06 »

Ага-ага, тузики стадион каждый год за бесплатно собирали и Мохнатик прости господи тоже.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #18018 : Вересень 02, 2021, 12:53:44 »
Тобі вже навели кучу фактів, і що? Їм також, знаю людей, що їм писали про це. Кого це хвилює?

Якщо тебе це хвилює - гайда під стіни СБУ... Вереском в інтернетах нічого не зміниш, бо під лежачий камінь вода не тече...

Я чекаю, коли ти відповіси, скільки разів ти вже виходив, та покажеш черговий приклад. Бо я й так вихожу, але поки не на цю тематику.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
« Reply #18019 : Вересень 02, 2021, 12:54:21 »
https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-vykryla-reklamnu-ahentsiiu-yaka-rozrobliala-informkampanii-dlia-ldnr
Ти ба. Баканята ще щось можуть корисного робити, а не тільки бізнес кришувати.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18020 : Вересень 02, 2021, 12:55:23 »
Я чекаю, коли ти відповіси, скільки разів ти вже виходив, та покажеш черговий приклад.

Чому я повинен виходити якщо особисто я не вважаю що ця проблема варта уваги? Це ж у вас пече...

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #18021 : Вересень 02, 2021, 13:00:29 »
Я чекаю, коли ти відповіси, скільки разів ти вже виходив, та покажеш черговий приклад.

Чому я повинен виходити якщо особисто я не вважаю що ця проблема варта уваги? Це ж у вас пече...

Ну да, "какаяразница". Тепер вже офіційно.  :yes:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
« Reply #18022 : Вересень 02, 2021, 13:01:29 »
А що на твою думку варто уваги? За що ти особисто відірвеш дупу від будь-якого місця для сидіння.?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18023 : Вересень 02, 2021, 13:03:43 »
Ну да, "какаяразница". Тепер вже офіційно.

Якщо тобі від цього стане легше то хай буде так...  :grin:

Особисто я вважаю що треба чистити український інфопростір передусим... А коли люди випадуть з совка/руськогомиру то і кацапи перестануть лізти, бо ніхто не заплатить...

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #18024 : Вересень 02, 2021, 13:05:25 »
Особисто я вважаю що треба чистити український інфопростір передусим... А коли люди випадуть з совка/руськогомиру то і кацапи перестануть лізти, бо ніхто не заплатить...

:facepalm: Ще розкажи, що для цього тре в Україні відключити інтернет та позабирати в людей телефони з компютерами. А то чого вони...  :obm:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18025 : Вересень 02, 2021, 13:11:59 »
Ще розкажи, що для цього тре в Україні відключити інтернет та позабирати в людей телефони з компютерами. А то чого вони... 

Було б непогано, зважаючи на те яку іноді чухню ви тут постите та жваво но повному серйозі  обговорюєте...  :grin:

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
« Reply #18026 : Вересень 02, 2021, 13:51:27 »
Було б непогано, зважаючи на те яку іноді чухню ви тут постите та жваво но повному серйозі  обговорюєте...  :grin:
Наша чухня не дуже відрізняється від твоєї.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18027 : Вересень 02, 2021, 13:52:47 »
Наша чухня не дуже відрізняється від твоєї.

Ну добре що хоч визнаєте що чухня...  :grin:

Offline Smooth Pimp

« Reply #18028 : Вересень 02, 2021, 13:52:56 »
Масових виступів кацапні та зашкварених не було через те, що виступи зривали бойові крила націоналістичних організацій. Тому ані організатори, ані самі діячі шоу-бізу не рипались через великі ризики фінансових втрат, а то й особистої безпеки. Зараз зелені для забезпечення спокійної осені та зими почали активно пресувати націоналістичні організації (справи проти нацжон, жорстке пакування на прайді в Одесі, хоч там все звісно було пересичено провокаторами). Тому націоналістам зараз не до Рукі Вверх. В Одесі дали зрозуміти, що тепер кожна акція може закінчитись жорстким розгоном та реальними строками.

Можна скільки завгодно підйобувати та кепкувати з "відірвіть сраку від дивану", але в 999 з 1000 людей немає ані лідерських якостей, ані медійної популярності. Вони не зможуть (ми не можемо) зібрати достатню групу однодумців для зриву концерту, їхні (наші) пости в соцмережах ніхто не буде репостити. Якшо підеш сам/а, то п'яне бидло дасть піздюлєй. І без медійної популярності твоя можлива інвалідність, а то і смерть, не зацікавить навіть ментів, тому що вони починають бігати та працювати лише через страх перед керівництвом, у якого страх втрати рейтингу через розголос. А розголос у 2021 році після шести відносно спокійних років, останні з яких вже знов стають відносно ситими, це не розголос у 2016 році. Хоча б на прикладі Стерненко та Магучіх. Зараз уже дискусійне питання чи може вона радісно на Олімпіаді фоткатись із російським військовослужбовцем, бо донецьких кіборгів знищували шість років тому, а не зараз. Розголос у ЗМІ? ОП з Трухіним продемонстрували, що ЗМІ в них під колпаком.

Тому оці пацанські "а слабо" емоційно красівоє, але прагматично та раціонально безкорисне - максимум, що отримають тутешні дописувачі, це візит родичів у лікарні після фізичної розправи з боку фанатів Успєнской та красивий пост самої Люби в інстаграмі, що братскім народам потрібно жити в дружбі, а не ненависті, штучно розпаленої політиками.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #18029 : Вересень 02, 2021, 13:56:03 »
Розголос у ЗМІ? ОП з Трухіним продемонстрували, що ЗМІ в них під колпаком.

Особисто я вважаю ЗМІ зняли інформацію не під тиском, а тому що інформація була неоднозначна і вони злякались судових позовів... Бо вважати що ВСІ СМІ під ОП це дурня...

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.