Автор Тема: Українська політика

Offline True Path Into Nowhere

Re: Українська політика
« Reply #17670 : Серпень 24, 2021, 17:49:14 »
герб як герб, нічого особливого, нафіг він потрібен не зрозуміло, та ж Італія фактично без нього обходиться, але якшо він нагадує глобальному мудератору шо в України тисячорічна історія то хай мабуть буде
Shannou, ти хуєсос.

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #17671 : Серпень 24, 2021, 17:52:10 »
І мені не зрозуміло чому люди це не сприймають тільки тому що це озвучує Зеленський...
Дискуссия о сомнительной "необходимости" большого герба идет со времен, когда Вова еще под стол пешком ходил.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #17672 : Серпень 24, 2021, 17:52:18 »
І мені не зрозуміло чому люди це не сприймають тільки тому що це озвучує Зеленський...

Не могу сказать за всех людей и обо всех ситуациях, но правило «сначала ты работаешь на имидж, а потом имидж работает на тебя» оно никуда не девается в том момент, когда комик прямо со сцены попадает в президентское «кресло». Лично мне тяжело отвлечься от известного мне бэкграунда человека и его высказываний и об украинцах, и об Украине. Я просто ему не верю. И когда он произносит «Украина», я слышу - «актриса из немецких фильмов», а когда говорит о Майдане, то «эбонитовые палочки».

Ты - молодец, у тебя получилось разделить. Я - не молодец, у меня пока не получается. Но ты не можешь не понимать, что такой перенос существует. И не можешь требовать от других быть как ты. Это может противоречить чьим-то внутренним если не убеждениям, то просто психологическим реакциям.

Впрочем, тут уже много раз об этом говорили.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #17673 : Серпень 24, 2021, 17:57:56 »
А чо никто не обговаривает пиздец в центре? Полцентра перегорожено автозаками, Порошенко облит зелёнкой и ваще якась хуйня.

Offline AlexUA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #17674 : Серпень 24, 2021, 17:58:11 »
Ты - молодец, у тебя получилось разделить. Я - не молодец, у меня пока не получается.

Тут нема універсального рішення яке підійде усім... Особисто я керуюсь  гаслом Україна понад усе...

Доречи, я вже саме так писав коли ти запитували як буде виглядати співпраця твого чоловіка з новою владаю  (або чи треба йому співпрацювати, чи якось так)...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17675 : Серпень 24, 2021, 17:59:38 »
А чо никто не обговаривает пиздец в центре? Полцентра перегорожено автозаками, Порошенко облит зелёнкой и ваще якась хуйня.

Чи ми чекали кацапські провокації??? Так!

Там ще є "самоспалювання"... 

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #17676 : Серпень 24, 2021, 18:01:29 »
Вряд ли это кацапы от майдана до Арсенальной каждый переулок автозаками перегородили в два ряда и устроили там междусобойчик для илитки с входом по пригласительным.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #17677 : Серпень 24, 2021, 18:01:41 »
Я помню, как это принимали. Так оно и было.
Цитувати (виділене)
Первісно в Конституції України не мало бути жодних «малих» і «великих» гербів. Але під час розгляду проєкту Основного Закону в парламенті у 1996 році комуністи, які тоді мали найбільшу фракцію і без голосів яких ухвалити Конституцію було неможливо, навідріз відмовилися голосувати за «буржуазно-націоналістичний» Тризуб. Натомість вони пропонували зробити державним гербом якщо не якусь совкову карикатуру з серпами, молотами, колосками, то принаймні козака з мушкетом – символ Війська Запорозького.

Розуміючи націєтворчу, об’єднавчу силу державних символів, промосковська фракція комуністів прагнула всіляко знівелювати відповідні норми Конституції. З прапором у них нічого не вийшло. Щодо гімну – комуністи домоглися, що в Конституції не має ні слів гімну, ні навіть назви пісні «Ще не вмерла Україна», а йдеться лише про «національний гімн на музику М. Вербицького зі словами, затвердженими законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України».

Зрештою, така редакція лише послаблювала державне визнання національного гімну, але не спотворювала його мелодію чи слова. У 2003 році закон про Державний Гімн України зі словами пісні був успішно затверджений Верховною Радою.

Найгірша ситуація склалася з державним гербом. Отримати необхідні 300 голосів за Тризуб вдалося лише ціною серйозних поступок промосковським силам: він визнавався лише «малим гербом», а «великий Державний Герб України встановлюється з урахуванням малого Державного Герба України та герба Війська Запорізького законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України».

Державницькі сили в Україні завжди розуміли, що Тризуб є де-факто не просто «малим», а повноцінним гербом держави, і саме в такій якості його використовували. Для годиться вряди-годи оголошувалися конкурси та вносилися проєкти, але всерйоз заміняти Тризуб на «великий герб» ніхто не збирався. Тим більше, що всі конкурси засвідчили марність спроб «удосконалювати» цей символ будь-якими домальовками. Аж доки зараз Зеленський не реанімував цю стару комуністичну, а по факту російську ідею.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #17678 : Серпень 24, 2021, 18:03:09 »
Доречи, я вже саме так писав коли ти запитували як буде виглядати співпраця твого чоловіка з новою владаю  (або чи треба йому співпрацювати, чи якось так)...

Ну, мой муж в итоге понял, что не сможет. Поэтому, мы сосём лапу Даже под таким девизом (это показалось ему индульгенцией для себя, а не реальным аргументом).
Но это я сейчас к слову, раз ты об этом упомянул. То есть, это не приглашение к обсуждению моего мужа и его убеждений  :sneaky:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17679 : Серпень 24, 2021, 18:03:16 »
Вряд ли это кацапы от майдана до Арсенальной каждый переулок автозаками перегородили в два ряда и устроили там междусобойчик для илитки с входом по пригласительным.

Ну сцікло Зеленський, то шо робити?

П.М. Я коментував облиття зеленкою...

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #17680 : Серпень 24, 2021, 18:06:35 »

Ну сцікло Зеленський, то шо робити?

П.М. Я коментував облиття зеленкою...

А шо там? Мы просто Порошенко встретили уже облитого, хз чо произошло.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17681 : Серпень 24, 2021, 18:07:01 »
Ну, мой муж в итоге понял, что не сможет.

Я (особисто) вважаю це помилкою (але це його право!).

Країна у нас спільна. І краще (для нас усих) щоб вона була сильною та успішною.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17682 : Серпень 24, 2021, 18:09:31 »
А шо там?

Та я тільки від тебе і почув цю новину...  :grin:
Цитувати (виділене)
Експрезидента Петра Порошенка облили зеленкою у центрі Києва, нападника затримали.

Джерело: прессекретар голови Нацполіції Мар'яна Рева у коментарі УП

Деталі: Інцидент трапився близько 17:10.

Порошенка доставлено до відділу поліції, вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

За інформацією Реви, по медичну допомогу експрезидент поки не звертався.

Пізніше вона повідомила, що підозрюваного затримали.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #17683 : Серпень 24, 2021, 18:14:27 »
Ну вот как тут не поязвить? Задержанный, видимо, очень серьезно относится ко всему, что озвучивает Зеленский. Вот решил побороться с барыгой своими силами. А может это и вовсе «инициация», полюби, наконец-то, зелененькое ))

Ну ничего, надеюсь Пётр Алексеевич всегда внутренне готов к таким эксцессам. Как и Владимир Александрович, впрочем.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #17684 : Серпень 24, 2021, 18:19:13 »
Еще в прошлом году было много недовольных участием ПП в марше. Вот и подготовились заранее.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #17685 : Серпень 24, 2021, 18:20:43 »
Та я тільки від тебе і почув цю новину... 
:)
Я просто не читала никаких новостей, думала тут на форуме всё обсуждают, а тут тишина и мёртвые герб.
В центре устроили адовую херню. Ощущение как в Москве на оппомитинге, идёшь вдоль километров автозаков.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #17686 : Серпень 24, 2021, 18:21:04 »
Як написали у коментарях, Порошенко від зеленки відмиється, Україна також

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17687 : Серпень 24, 2021, 18:21:24 »
Еще в прошлом году было много недовольных участием ПП в марше. Вот и подготовились заранее.

Т.е. его пригласили на официальное мероприятие а потом облили зеленкой:wacko3:

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #17688 : Серпень 24, 2021, 18:21:39 »
Ну ничего, надеюсь Пётр Алексеевич всегда внутренне готов к таким эксцессам
Да, бодрый, весёлый и улыбался.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #17689 : Серпень 24, 2021, 18:25:58 »
Ну ничего, надеюсь Пётр Алексеевич всегда внутренне готов к таким эксцессам
Да, бодрый, весёлый и улыбался.

Я когда-то размышляла на эту тему и решила, что будь на я на месте облитых, постаралась бы сделать вид и создать впечатление, что это заранее подготовленный перфоманс. Тем самым, лишив исполнителя лавров и «славы», и немного подкорректировав сценарий сего действа. А потом пусть доказывают, что меня специально облили, из неприязни. И выглядят убого, как склочники.

Короче, вот такой у меня план на случай, если кто-то решит меня облить. Имейте в виду!  :smilie5:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #17690 : Серпень 24, 2021, 18:30:54 »
Т.е. его пригласили на официальное мероприятие а потом облили зеленкой? 
Я о ветеранах. Инцидент случился после Марша.

Цитувати (виділене)
Очевидці, які поспілкувалися з BBC News Україна, стверджують, що спершу Порошенко йшов разом з учасниками Маршу захисників, присвяченого Дню незалежності.
Коли група звернула на Алею Героїв Небесної сотні, у політика хтось намагався влучити яйцем з мосту.
Коли Порошенко підійшов до каплиці Небесної сотні, у нього влучили зеленкою.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17691 : Серпень 24, 2021, 18:33:51 »
Я о ветеранах. Инцидент случился после Марша.

У человека дичайший (спустя даже два года) антирейтинг... Я думаю не нужно искать черную кошку... Дебилов (тем более проплаченных) у нас на годы запасено...

Offline Smooth Pimp

« Reply #17692 : Серпень 24, 2021, 18:36:48 »
Президент обіцяв велике свято - і дотримується слова. Облити зеленкою найненависнішого політика в Україні, поклавши його в один ряд з Шуфричем та Лукаш - хіба не класний номер урочистої програми? Звісно, з яйцем було набагато краще - паралелі з Януковичем.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17693 : Серпень 24, 2021, 18:39:35 »
Президент обіцяв велике свято - і дотримується слова. Облити зеленкою найненависнішого політика в Україні, поклавши його в один ряд з Шуфричем та Лукаш - хіба не класний номер урочистої програми? Звісно, з яйцем було набагато краще - паралелі з Януковичем.

Нашо? Порошенко зараз йому найкомфортніший конкурент якого він виносить на раз як в 2019-му...

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #17694 : Серпень 24, 2021, 18:42:35 »
Я думаю не нужно искать черную кошку..
А что тогда за сообщения что обливавшего увезли в ОП?
Тю, ля, а шо?

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #17695 : Серпень 24, 2021, 18:44:02 »
Нашо? Порошенко зараз йому найкомфортніший конкурент якого він виносить на раз як в 2019-му...
Бойко чи Медведчук краще. Скільки народу плюючись проголосують за Зєлю.
Тю, ля, а шо?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #17696 : Серпень 24, 2021, 18:44:14 »
Не думаю, что это от Зе.
Хотя в мелочной мстительности ему не откажешь.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #17697 : Серпень 24, 2021, 18:44:54 »

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #17698 : Серпень 24, 2021, 18:44:54 »

Ревность (ну или нелюбовь) она такая, зачастую иррациональная. Разумным объяснениям не поддаётся.

Но я согласна, что и без Зеленского дебилов хватает  :sarcastic: Хотя если вдруг (предположим гипотетически) выяснится, что Владимир Александрович как-то причастен, тоже не удивлюсь.

Offline Solmir

• Киев
« Reply #17699 : Серпень 24, 2021, 18:51:41 »
Раз зачем-то обсуждают гербы с коронами. Напомню, что на гербах не рисую что хотят. В Киевской Руси корон не было. Впервые короновали Даниила Галицкого, сделал это посланник Папы. Есть герб Молороссии  (точнее Rusiae Minoris). Есть те, кто считался королем Minor Russia, династия ушла в Германию. Если включать этот герб, то надо согласие потомков.
Цитувати (виділене)
Під впливом візантійської церковної термінології та під тиском золотоординських царів (ханів) князь Юрій II Болеслав був вимушений змінити свій титул на dux totius Rusiae Minoris, хоча він і його попередники іменували себе Rex Russiae, Dux totius terrae Russiae, Dux et Dominus Russiae.

А вообще с гербами у нас обращаются плохо. Вот исторический герб Львова. Город был уникальным, в нем были резиденции 3 епископов (католического, православного и армянского). В свое время Папа Римский ЕМНИП Сикст подарил городу часть своего фамильного герба - 3 пригорка и восьмиконечную звезду. Они долго присутствовали на гербе Львова, но при большевиках, естественно, пропали. Их нет и сейчас.

Кстати, все ли львовяне знает девиз города?

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.