Автор Тема: Українська політика

Offline wounded_zmey

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #14040 : Квітень 05, 2021, 13:38:01 »
Cпойлер
Пошел на хуй
Cпойлер
просто цікаво шо буде
МОДЕРАТОРІАЛ
@True Path Into Nowhere,  Буде попередження за неталановите вживання матюків та провокацію флейму

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14041 : Квітень 05, 2021, 13:48:33 »
Могут... Но погоду делает государственнообразующий этнос.
И да, можно посмотреть на северных соседей (Беларусь).
что такое "погоду делают"?.. судя по твоим (тупым) претензиям - немного не то, что написано в КУ (например ст.10 только чур целиком а не кусками), в Законе № 2495-XII {Із змінами, внесеними згідно із Законами № 5029-VI від 03.07.2012, № 5461-VI від 16.10.2012} и в остальных законодательных актах на эту тему.

В Конституции Украини есть много прекрасных статей которые соотносятся с реальностью от слова никак. Я буду жить в реальности, а ты можешь там где Конституция Украины 100% действует.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #14042 : Квітень 05, 2021, 13:49:37 »
за неталановите вживання матюків та провокацію флейму
де можна навчитися талановито матюкатись?
єслі шо я не провокую флейм, а прошу дружньої поради
Shannou, ти хуєсос.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #14043 : Квітень 05, 2021, 14:03:01 »
этническую принадлежность
яким боком єтничне походження до мови? Спілкукавання граждан україни повинно бути на українській, окрім клубів полюблювачів російського миру та з родичами, що не мають можливості перейти на українську з причини їх розумових вад(вік\тупість\совок).

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14044 : Квітень 05, 2021, 14:08:35 »
Спілкукавання граждан україни повинно бути на українській

Громадяни можуть спілкуватися між собою як їм заманеться...

Але повинні знати та вживати державну мову там де цього вимагає закон.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #14045 : Квітень 05, 2021, 14:50:35 »
Пошєл на хуй.
Ну, в принципе, ожидаемо.
Я именно об этом и писал. Дело не в том, на каком языке кто говорит. А в том, что есть много людей, живущих в Украине, кто тупо не желает диалога со своими же согражданами, которые имеют точку зрения, отличную от них.
И пока будет такая ситуация (с нежеланием диалога), абсолютно похрен один язык или нет.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #14046 : Квітень 05, 2021, 14:54:00 »
тупо не желает диалога
В 14 Хуйло уже все подробно и доходчиво объяснил про необходимость диалога.   Сейчас он собирается повторить для тех, кто с первого раза не понял. Как ты думаешь до вас дойдет?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14047 : Квітень 05, 2021, 14:54:09 »
Ну, в принципе, ожидаемо.
Я именно об этом и писал. Дело не в том, на каком языке кто говорит. А в том, что есть много людей, живущих в Украине, кто тупо не желает диалога со своими же согражданами, которые имеют точку зрения, отличную от них.
И пока будет такая ситуация (с нежеланием диалога), абсолютно похрен один язык или нет.

Мы это уже проходили - услыштедонбас... А по факту сделайтетаккакяхочу...

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #14048 : Квітень 05, 2021, 15:00:27 »
Ребята. Я ровно такой же украинец, как и вы. Я тут родился и живу. И под свободой, которую иногда тут упоминают, я понимаю право любого человека иметь свое мнение и жить, не нарушая законов.
Но агрессивное меньшинство, к которому многие из вас себя относят, почему то пытается указать мне что мне думать, что мне говорить и т.п.
Я не Эней и не вижу смысла в матерщине в адрес того, с кем пытаешься разговаривать.
Но неужели вам неясно, что силой и агрессией нельзя никого на долгое время заставить жить так, как кажется правильным вам ?
Разве что выгнать из страны или перестрелять.
Желаю дальнейших "успехов" на этом пути.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14049 : Квітень 05, 2021, 15:03:35 »
Но агрессивное меньшинство, к которому многие из вас себя относят, почему то пытается указать мне что мне думать, что мне говорить и т.п.

Это ты сам себе такую отмазку придумал...

Ты пишешь на публичной площадке и люди реагируют на то что ты пишешь. То что они реагируют именно  так зависит только от тебя.

Offline Mike123

« Reply #14050 : Квітень 05, 2021, 15:10:59 »
Но неужели вам неясно, что силой и агрессией нельзя никого на долгое время заставить жить так, как кажется правильным вам ?
Это не так. Отключение российских интернет ресурсов кардинально снизило их посещаемость из Украины. Остались лишь самые упоротые с впнами. Насильное внедрение украинского на тв, радио и в кинотеатрах привело к тому, что все русскоязычные смотрят и слушают его на украинском. Сейчас вот за магазины взялись. Люди ленивы. И в большинстве едят, что дают. Так что большинство того, что делается по поводу украинизации в Украине - правильно. Как уже правильно здесь отмечали, все русские вторжения начинались именно с защиты русского языка. Потому русский язык и русскую культуру - максимально нахуй. И да. Я не этнический украинец. Я не родился в Украине. Украинский мне не родной. И живу я в регионе, где украинский услышать можно только случайно. Тем не менее, на работе уже у нескольких человек интерфейс на компе и в мобильных - на украинском. Вода камень точит.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14051 : Квітень 05, 2021, 15:11:12 »
не только. причем иногда - далеко не только.

Исключительно и только...

Когда я пишу и у тебя анальное жжение вызывает фонтанирование говн, то это потому что я пишу такое, а не есть некие таинственные причины... не нужно выдумывать мнимую реальность...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14052 : Квітень 05, 2021, 15:15:50 »
Вода камень точит.

Отож...

С другой стороны глупо и наивно ожидать что камень растворится как только на него водой покапать... тут нужно запасаться терпением (а по факту я думаю что мы приемлемого уровня украинизации, т.е. точконевозвратный отрыв от кацапского мира, мы уже не застанем).

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #14053 : Квітень 05, 2021, 15:19:19 »
Я тут родился и живу.
Вам до сих пор не понятно, что у вас выбор либо перейти на украинский либо услышать Грады в своем доме? Хочешь чтоб Хуйло пришел и объяснил персонально? От Беларусской границы как раз долетит.
Cпойлер
Пусть простят беларусы но их страна в статуса "пока оккупирована" и называется оккупантом так
« Останнє редагування: Квітень 05, 2021, 16:44:51 від sergk1 »

Offline Даяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Дніпро
« Reply #14054 : Квітень 05, 2021, 16:17:20 »
От Беларусской границы как раз долетит.
А ще між Києвом і Донецьком ще досить велика частина України. І якщо танки пройдуть по ній, то не шкода. Головне, щоб до Києва не дійшли.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14055 : Квітень 05, 2021, 16:24:35 »
Поверніть старого стиліста...   :weep:

Offline andronchik

• Херсон
« Reply #14056 : Квітень 05, 2021, 16:31:40 »
В 14 Хуйло уже все подробно и доходчиво объяснил про необходимость диалога.
+1000
Большинство людей  узнаёт, что они думают, по телевизору.

Offline andronchik

• Херсон
« Reply #14057 : Квітень 05, 2021, 16:32:33 »
Разве что выгнать из страны или перестрелять.
+1000
Большинство людей  узнаёт, что они думают, по телевизору.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #14058 : Квітень 05, 2021, 16:40:05 »
А ще між Києвом і Донецьком ще досить велика частина України.
У 14 році так би і було. А тепер ситуація з Лукашенко геть інша. Нащо проламувати оборону з фронту, якщо можна зайти з Гомеля та Мозиря? Там 100 км по трасі від кордону. І Леонід почує діалог, який він бажає. 9К515 «Торнадо-С» навіть кордон не порушить.
« Останнє редагування: Квітень 05, 2021, 16:54:47 від sergk1 »

Offline RedCat

« Reply #14059 : Квітень 05, 2021, 17:05:58 »
НУ, якось так

Offline PamTam

« Reply #14060 : Квітень 05, 2021, 17:51:14 »

Українізація - ключовий елемент нац. виховання і нацбезпеки. Мова - наріжний камінь самоідентифікації народу, а не какаяразніца. Це все вкрай необхідне, шо би там мендель і інші дописувачі в Інтернет не стверджували.  Але.

Проблема в тому, шо на ймовірність вторгнення це не вплине аж ніяк. Хуйло вважає Україну русскім міром, і хоч би ми тут усі поголовно зробилися затятими нациками і перейшли на латинку, це ніяк не завадить йому вірити і стверджувати, що тут треба когось градами захищати. Як показує приклад Грузії, ані поголовне спілкування абсолютно незрозумілою агресору мовою, ані абетка, в якій він жодної літери не знає, хуйловські танки перед кордоном не зупиняють.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14061 : Квітень 05, 2021, 18:08:46 »
Проблема в тому, шо на ймовірність вторгнення це не вплине аж ніяк. Хуйло вважає Україну русскім міром, і хоч би ми тут усі поголовно зробилися затятими нациками і перейшли на латинку, це ніяк не завадить йому вірити і стверджувати, що тут треба когось градами захищати. Як показує приклад Грузії, ані поголовне спілкування абсолютно незрозумілою агресору мовою, ані абетка, в якій він жодної літери не знає, хуйловські танки перед кордоном не зупиняють.

Я не згоден в тому що українізація то є засіб боротьби з агресором...

Українізація це відродження національної ідентичності (за часів поневолення націю спочатку вихолощували до рівня малоросів, а у совецький період ідентифікували як совецький народ). Тож мова йде не про ненадання приводу для вторгнення (кацапи їх вигадають які хочеш), а про спроможність та бажання дати відсіч... Бо коли в ходу наративи адинарот та какаяразница то вочевидь що з такими настроями людина боротися не буде...

А те що україномовність зменшує вплив кацапської пропаганди то вже приємний бонус, не більше...

П.М. Все це стосується переважно дітей та молоді, бо доросла людина з сформованим світоглядом свої погляди майже ніколи не змінює... Дорослі носії кацапосовка в голові можуть змінитися тільки в одному разі - пішовши з життя...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14062 : Квітень 05, 2021, 18:22:18 »

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #14063 : Квітень 05, 2021, 18:34:59 »
Моя подруга останнім часом полюбляє жартувати, що Зеленський -- проєкт Порошенка. І щось в цьому є. Бо коли починається черговий розбрат серед своїх, в ОП неодмінно натискають якусь кнопку, що змушує об'єднуватися людей із ду-у-уже різними поглядами, для яких Україна, однак, не просто назва. Я навіть уявити боюсь, що було б, якби замість отієї зеленої шмарклі Бєня обрав би людину хоч з натяком на інтелект.

Offline Solmir

• Киев
« Reply #14064 : Квітень 05, 2021, 18:36:53 »
Цікаво читати про мову як запоруку патриотизму. В свяй час Україна майже перемогла московитів.
Цитувати (виділене)
Коното́пська би́тва або Сосні́вська би́тва (27 червня — 29 червня / 7 липня — 9 липня 1659 року) — битва між військами гетьмана Івана Виговського та Кримського ханату з одного боку і московським військом з іншого біля міста Конотопа сучасної Сумської області. Один із ключових епізодів московсько-української війни (1658—1659) років.
...
Проте хвилювання царя, що Виговський з ханом піде далі на Москву, виявилися передчасними. Тож тільки-но Виговському вдалося захопити Ромни, Лохвицю та декілька інших українських міст, які утримували його супротивники, як прийшла звістка з Криму про набіг Івана Сірка на кримськотатарські поселення, і це примусило Мухаммеда IV Ґерая з військом залишити Виговського, пограбувати землі поблизу Путивля, Курська і Бєлгорода та вертатися в Крим
Може атаман Сірко розмовляв російською і саме тому вдарив по союзнику? Чи великий хабар від царя розмовляв інтернаціональною мовою, що не вимагала перекладу?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #14065 : Квітень 05, 2021, 18:44:22 »
Цікаво читати про мову як запоруку патриотизму.

Насправді цікаво споглядати як ти сам з собою розмовляєш... Але занадто не захоплюйся.

Offline lchs

« Reply #14066 : Квітень 05, 2021, 18:56:34 »
РФ уже не нападает - Песков оправдывается
"Россия не представляет угрозу ни для одной страны мира, в том числе не представляет угрозу для Украины", - отметил Песков.

И объяснили это Кремлю думается не на украинском языке, а на английском.
Igor Aizenberg
...
Хербст особо отметил звонок генерала Милли генералу Герасимову, считая, что этот звонок был сделан, чтобы быть уверенными, что Москва поняла то, что до нее хотели донести.

Хербст считает, что эта «телефонная дипломатия» должна была ясно показать Москве: «не атакуйте».
Мне-то пофиг на каком языке объяснили, но тут педалируется украинский.

Украинец или нет определяется гражданством, а не языком. Все что надо знать,  это за кого ты, за Украину или нет. А не на каком языке ты это выражаешь.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #14067 : Квітень 05, 2021, 19:20:52 »
Украинец или нет определяется гражданством, а не языком. Все что надо знать,  это за кого ты, за Украину или нет. А не на каком языке ты это выражаешь.
Від цього лише один крок до "це нас політики посварили, давайте жити дружньо, але без вашої отої мови".

Offline Solmir

• Киев
« Reply #14068 : Квітень 05, 2021, 19:23:37 »
Нет, действиями, если мы не о формальном гражданстве, а о патриотизме. Потом разговорами. Медведчук вполне себе имеет украинское гражданство. Табачник мог хорошо разговаривать на украинском. Вот только цели у них были своеобразные.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #14069 : Квітень 05, 2021, 19:23:57 »
Вода камень точит.
Десять років тому, коли мені пропонували роботу, ніхто навіть не питав, чи вичитую я українською, не було потреби. Сьогодні вже нікому не потрібний коректор, що не в змозі виправляти українські тексти. Десять років -- це не так вже й багато, далі буде.

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.