Автор Тема: Українська політика

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
Re: Українська політика
« Reply #12990 : Лютий 19, 2021, 21:09:44 »
Іноді процес важить набагато більше аніж результат...
Ну, процес у цій справі поки що рухається в потрібному напрямку. :) Чекаємо, що буде далі.

Offline AlexUA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #12991 : Лютий 19, 2021, 21:10:41 »
Блядь, єто пир духа..  :rofl:

ЕВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ СТАБІЛЬНО ЛІДИРУЄ.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #12992 : Лютий 19, 2021, 21:13:21 »
Іноді процес важить набагато більше аніж результат...
Ну, процес у цій справі поки що рухається в потрібному напрямку. :) Чекаємо, що буде далі.

Так... Якщо Зеленський очолить ходу з смолоскипами через рік я буду аплодувати стоячи....

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #12993 : Лютий 19, 2021, 21:19:35 »
Так... Якщо Зеленський очолить ходу з смолоскипами через рік я буду аплодувати стоячи....
Не очолить.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #12994 : Лютий 19, 2021, 21:21:36 »
Не очолить.

Два роки тому ти могла припустити що Мертвечука будуть давити?

Сліпий сказав побачимо...

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #12995 : Лютий 19, 2021, 21:28:54 »
Ну особые отношения Медведчука и Порошенко меня всю дорогу смущали.
Тем не менее ужель Зеле хватит яиц закрыть ублюдка Медведчука? Сомневаюсь.
Тю, ля, а шо?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #12996 : Лютий 19, 2021, 21:34:59 »
Я тут общался с дружбаном, голосовавшим за Зелю. Он теперь его ненавидит еще больше чем Петю. И это народный президент? Цены растут. Тарифы растут. А Зеля обещал, что такого не будет. Да это наебалово!
А вот все последние подвиги Зели остались поза увагою.
Я так экстраполирую эту реакцию на прочих пересичных безидеологичных зелефанов.
Тю, ля, а шо?

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #12997 : Лютий 19, 2021, 21:35:30 »
Два роки тому ти могла припустити що Мертвечука будуть давити?
Дещо змінилося, і не в ОП.
Тем не менее ужель Зеле хватит яиц закрыть ублюдка Медведчука?
Я так думаю, залежить від того, як міцно йому їх затиснуть.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #12998 : Лютий 19, 2021, 21:40:11 »
Дещо змінилося, і не в ОП.

Міцність та якість яєчок дідуся Байдена дещо перевершена...

Він помре, не дай бох, і шо?

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #12999 : Лютий 19, 2021, 22:05:46 »
Будемо сподіватися, що не помре. Принаймні в найближчі чотири роки.

Offline chucha

« Reply #13000 : Лютий 19, 2021, 23:40:39 »
Прочитал последние заявления Данилова. Мне одному кажется что они там просто ебанулись все на отличненько? И платить за это будем все мы, благо перспективы в ЕСПЧ у мертвечука просто замечательные.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #13001 : Лютий 19, 2021, 23:59:41 »
Я тут общался с дружбаном, голосовавшим за Зелю. Он теперь его ненавидит еще больше чем Петю. И это народный президент? Цены растут. Тарифы растут. А Зеля обещал, что такого не будет. Да это наебалово!
А вот все последние подвиги Зели остались поза увагою.
Я так экстраполирую эту реакцию на прочих пересичных безидеологичных зелефанов.
Это для нас подвиги, а для пересичных это непонятные телодвижения. Главное - что в миске.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #13002 : Лютий 20, 2021, 00:00:16 »
Прочитал последние заявления Данилова. Мне одному кажется что они там просто ебанулись все на отличненько? И платить за это будем все мы, благо перспективы в ЕСПЧ у мертвечука просто замечательные.
Мы в любом случае за все платить будем...   :pardon:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #13003 : Лютий 20, 2021, 00:02:17 »
Мы в любом случае за все платить будем...   :pardon:

Дзуськи  :sneaky:

Offline chucha

« Reply #13004 : Лютий 20, 2021, 00:10:04 »
Это для нас подвиги

Я бы не торопился с оценкой. Мне вот абсолютно непонятна мотивация. Точнее я не верю, что мстительный самовлюбленный идиот может вдруг в одночасье перелицеваться. И подозреваю, что весь этот шум затеял для поправки рейтинга.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #13005 : Лютий 20, 2021, 00:16:56 »
Я бы не торопился с оценкой. Мне вот абсолютно непонятна мотивация. Точнее я не верю, что мстительный самовлюбленный идиот может вдруг в одночасье перелицеваться. И подозреваю, что весь этот шум затеял для поправки рейтинга.

Ваша (гіперпатріотів) проблема в тому що ви бачите користь для країни виключно через свої вподобання...

Україна понад усе... яка нахуй різниця які у кого рейтинги...

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #13006 : Лютий 20, 2021, 00:25:11 »
Точнее я не верю, что мстительный самовлюбленный идиот может вдруг в одночасье перелицеваться.
Стопудово не может. И потом, даже если он перелицуется, самостоятельно он может только фигни натворить, потому что идиот. Нам важно не какой он на самом деле, а в какую сторону его толкают. Вроде Данилов объявил, что нашим разрешили открывать ответный огонь. И это есть хорошо. Если, конечно, разрешили, а не просто объявили.

Offline chucha

« Reply #13007 : Лютий 20, 2021, 00:38:08 »
а в какую сторону его толкают.
А в какую сторону его толкают? Пока я вот вижу, что толкают его в сторону ухудшения экономических отношений со странами Запада.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #13008 : Лютий 20, 2021, 01:21:14 »
Медведчук не под санкциями - плохо, медведчук под санкциями - плохо.
Вам, порохоботам, не угодишь. :f1:
Cпойлер

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #13009 : Лютий 20, 2021, 07:20:37 »
Пока я вот вижу, что толкают его в сторону ухудшения экономических отношений со странами Запада.

До чого тут країни Заходу я, хоч вбий, зрозуміти не можу...

Offline Solmir

• Киев
« Reply #13010 : Лютий 20, 2021, 07:53:44 »
Вот идиоты! В Украине запретят продажу лекарств лицам до 18.
Цитувати (виділене)
Председатель комитета по вопросам здоровья нации, медицинской помощи и медицинского страхования Михаил Радуцкий заявил, что депутаты планируют зарегистрировать в Верховной Раде законопроект о запрете продажи лекарств несовершеннолетним.

"Будет зарегистрировано законопроект, который запретит продажу лекарств детям до 18 лет и рецептурных и безрецептурных. О витаминах и бадах мы сейчас не говорим, потому что это не лекарства", - сказал Радуцкий.

Радуцкий объяснил необходимость таких ограничений рядом случаев, произошедших накануне, когда дети травились медицинскими препаратами, которые, по данным полиции, купили в аптеке.
Ничего не умеют, кроме как реагировать на события, причем максимально тупо. К чему привел бы запрет, если его примут и будут выполнять? Не смогут купить лекарства студенты, дети для заболевших родственников, увеличится число подростковых беременностей. Даже зеленку должны будут покупать взрослые. А травиться идиоты начнут не таблетками, а уксусом или начнут нюхать клей на время. Или есть мыло, пить шампунь, фантазии у придурков хватит на множество дурацких челенджей.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #13011 : Лютий 20, 2021, 07:57:09 »
увеличится число подростковых беременностей.

Ой все...

Как там на нашем любимом западе с отпуском лекарст обстоят дела? Подростковая беременность фонтанирует?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #13012 : Лютий 20, 2021, 08:08:48 »
Как там на нашем любимом западе с отпуском лекарст обстоят дела?
На Западе все по рецептам, кроме таблеток от головной боли, изжоги и какого-нибудь колдрекса.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #13013 : Лютий 20, 2021, 08:21:45 »
Вот идиоты! В Украине запретят продажу лекарств лицам до 18.
Цитувати (виділене)
Председатель комитета по вопросам здоровья нации, медицинской помощи и медицинского страхования Михаил Радуцкий заявил, что депутаты планируют зарегистрировать в Верховной Раде законопроект о запрете продажи лекарств несовершеннолетним.

"Будет зарегистрировано законопроект, который запретит продажу лекарств детям до 18 лет и рецептурных и безрецептурных. О витаминах и бадах мы сейчас не говорим, потому что это не лекарства", - сказал Радуцкий.

Это не первая попытка. Предыдущие провалились. Хотя безрецептурные не пытались запрещать.
Но это полумеры. Надо запретить еще изделия медицинского назначения. А вдруг кто-то захочет повесится на бинте или забить себе нос и рот ватой.
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

« Reply #13014 : Лютий 20, 2021, 08:38:29 »
Цитувати (виділене)
Під вечір в нашому РНБО нарешті "розвиднилося" - і стала зрозуміла основна тема цієї "акції" - унікальний, навіть за радянськими мірками - і, дуже стратегічний, "дизельпровід" з РФ в Україну.
Скільки тисяч кілометрів він тягнеться зараз напевно вже всі чули і бачили.
Оскільки в другій половині 2000-х я працював в Держрезерві України, то я був в курсі (і навіть трохи в тємі 😊) отого дизель-проводу, то ж можу розповісти деякі подробиці.
Ця унікальна "інсталяція" мала на меті швидко і потужно забезпечити наповнення радянських танків ( вони тоді були дизельними), аби ті, протягом запланованих, ще Сталіним, 2-х тижнів, змогли вийти до Парижу і Ламаншу.
Як ми всі знаємо, вони туди не дійшли, і тому ми надалі прагнемо в Європу, а не в підмосковні околиці ГРУ РФ.
В дуже критичні, як для України, так і для постачання її бронетехніки дизельним паливом, роки - "смотрящим" за цим дизель-проводом виявися Медведчук.
А скажіть но мені - хто тоді, окрім кума Путіна міг, під всякими (звісно корупційними) приводами забезпечити перекачування російського дизелю в Україну?
Кажуть що цьому посприяв Порошенко 😟
Але особисто я, саме за це, готовий, ще раз проголосувати за нього. Тому що тоді він ,на нашу українську користь, вирішив, на той час абсолютно "нерозв'язну проблему".
А наші танки і БТРи змогли тоді і далі наступати, атакувати - і це тоді "зацінила" Росія - і тимчасово притихла.
=====
В нинішній постанові РНБО звучить тема, що аццкий ( з чим я в принципі згоден) Медведчук, за 14 км від кордонів ОРДЛО, з боку Ростовської області, має якусь нафтобазу і постачає звідти дизеляку клятим "сепаратистам".
Ага - на Росії ну геть більше нема кому постачати дизель російським танкам - окрім Медведчука і його фрау Марченко.
А ось в Україну - наразі крім вище згаданого дизель-проводу - нема... 😕🙁
Серце кров'ю обливається із за того, що РНБО ще й забула про "свинарчуків" та про їхнє ганебне викрадання запчастин з російських танків та БТР, та встановлення того всього, краденого(!!!) на нашу патріотичну, і українську бронетехніку.
Отож -вимагаю негайного відкликання із закордонного відрядження великого українського патріота Семена Семенченка, аби той (разом з Аваковим) встановив негайну і жорстку блокаду всіх бронетанкових частин ЗСУ - аби вони , не дай бох, не користалися отим некошерним дизпаливом.
===========
А про решту нинішніх про**бів РНБО напевно сьогодні напишуть інші.
===========
І ще - я просто, ще раз, нагадаю всім моїм друзям - порохоботам, демсокирникам, нейтрально-спостерігаючим :
Порошенко, за моїми спостереженнями - таки розумніший від всіх Вас 🙁
Не вимагаю від Вас якоїсь "релігійної віри" в Порошенка - просто спробуйте уважніше аналізувати - і більше думати над тим, що Ви не завжди, не з першого разу, розумієте в тому, що каже і що вчиняє Порошенко.
Володимир Мартинюк.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #13015 : Лютий 20, 2021, 08:38:42 »
А травиться идиоты начнут не таблетками, а уксусом или начнут нюхать клей на время.
Надо запретить продажу бытовой химии, косметики и парфюмерии лицам до 18 лет.
И продажу гвоздей и молотков.
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

« Reply #13016 : Лютий 20, 2021, 10:42:58 »
А травиться идиоты начнут не таблетками, а уксусом или начнут нюхать клей на время.
Надо запретить продажу бытовой химии, косметики и парфюмерии лицам до 18 лет.
И продажу гвоздей и молотков.
Канцелярським товарам я б теж не довіряв. Хто зна, що вони у той клей ПВА намутили.
ЗИ: А все почалося з заборони шкарпеток.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #13017 : Лютий 20, 2021, 10:44:34 »
А также запретить посещать леса и парки. Там же грибы!  :scare3:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #13018 : Лютий 20, 2021, 10:44:39 »
Треба заборонити продаж ВСЬОГО особам до 18.
А то їм в голову що загодно може стрельнути.
 :kos:

Offline Eney

« Reply #13019 : Лютий 20, 2021, 12:02:54 »
Цитувати (виділене)
Майже всі парламентські партії ніяк не відреагували на введення санкцій проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

У зв'язку з цим https://news.obozrevatel.com/ukr/politics/ukrainski-politsili-proignoruvali-sanktsii-rnbo-proti-medvedchuka.htm направив журналістські запити і чекає на відповіді.

Оприлюднили свою позицію тільки "Опозиційна платформа – За життя", яка заявила про "репресії" з боку влади, а також партія "Голос", яка зазначила, що "терориста роззброюють, а потім судять".

"Ми підтримуємо санкції, але наполягаємо, що після санкцій мають бути ще судові процеси над людьми, які винні в фінансуванні тероризму чи роботі на ворога", – йдеться в заяві.

В "Голосі" нагадали, що за 6 років є понад 80 судових справ про фінансування тероризму.

"І якщо пан Козак, чи Медведчук, чи ще хтось із 5 колони теж мають такий грішок, вони мають відповідати перед законом. Бо інакше є ризик, що вони підуть в міжнародні суди, оскаржать законність дій української влади і за кілька років Україну змусять заплатити компенсації за роки простою чи телеканалів, чи нафтопроводу", – підкреслили в партії.

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.