Доброволець, науковець, режисер та актор Андрій Шараскін стане народним депутатом і членом парламентської фракції "Голос" замість Святослава Вакарчука, який склав мандат.Як передає Укрінформ, про це журналістам повідомили у пресслужбі партії "Голос"."Андрій Шараскін приєднається до фракції «Голосу» в Раді. Андрій Шараскін (позивний «Богема») – доброволець, науковець, режисер та актор. Зараз він очікує на постанову ЦВК про визнання обраним, щоб подати документи та стати народним депутатом", - поінформували у політсилі.При цьому у партії пояснили, чому депутатом від партії буде Шараскін, а не Аліна Свідерська, яку ЦВК раніше вже визнала обраною депутатом замість Вакарчука.Читайте також: Разумков заявляє, що не отримував від “слуг народу” заяв про вихід із монобільшості"Сьогодні минув останній день, коли вона мала подати документи в ЦВК, тому автоматично заходить Шараскін. Аліна прийняла рішення лишатися в команді «Голосу», але не заходити в Раду", - уточнив журналістам прессекретар партії "Голос" Ярема Дух.
А була в платтячці чи тільки в парео замотана?
Цитата: Даяна від Жовтень 08, 2020, 14:53:42А була в платтячці чи тільки в парео замотана?CпойлерВже добре не памятаю, але то було щось довге, з легкої тканини, "вільними хвилями", але в поєднанні з відповідними аксесуарами (взуття і клатч) цілком би відповідав іміджу першої леді на відпочинку.
Під ТРЦ «Гулівер» у Києві вимагали прибрати ЛБТГ-прапорПредставники “Національного корпусу” запропонували замінити ЛБГТ-прапор на зображення у пам’ять загиблих у катастрофі Ан-26 на Харківщині курсантів та офіцерів.
Офіс Президента@APUkraineМи привезли з Великої Британії 2,5 млрд фунтів стерлінгів – Президент.
За фактом діяльності проти керівників "Нафтогазу" відкрили кримінальну справу, у якій їх звинувачують у державній зрадіПро це голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв повідомив в ефірі Громадського радіо.
В местных группах пишут, что Гепа третью неделю в коме после инсульта.Скорее всего, выборы будут без него.Сейчас столько всяких повылазило. Стараются, как могут.
Михаил Добкин объявил о снятии своей кандидатуры с выборов мэра Харькова в пользу действующего городского головы Геннадия Кернеса.Об этом он написал в своем Telegram-канале.Он заявил, что считает свою миссию выполненной, так как действующий мэр идет на поправку и будет участвовать в местных выборах."Уважаемые харьковчане, дорогие друзья. Сегодня снял свою кандидатуру с выборов в пользу Геннадия Кернеса. Он идёт на поправку и участвует в выборах мера. На этом моя миссия выполнена", – написал Добкин.Информацию о снятии Добкиным своей кандидатуры также подтвердила харьковскому изданию NewsRoom председатель Харьковской городской территориальной избирательной комиссии Ольга Мозговая.
Керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєв І.М. запропонував голові Вінницької ОДА неправомірну вигоду у розмірі 4,2 млн.грн. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Сергій Борзов."Я казав не ходити до мене з пропозиціями схем, «відкатів» і «порєшать». Перестаньте красти людські гроші і оббирати державу!Сьогодні відбулася спецоперація. З корупцією у Вінниці та в області потрібно закінчувати.Керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєв І.М. запропонував надати мені, як голові Вінницької ОДА неправомірну вигоду у розмірі 4,2 млн.грн за вирішення питання про погашення заборгованості та виділення коштів з державного бюджету України, за раніше поставлене медичне обладнання на комунальний медичний заклад області КЗ «База спеціального медичного постачання», перед комерційними структурами (ТОВ «Ілантанмед» та ПП «Донмед»), у розмірі 42 млн.грн.
И костюм с мужа сняла.
Та ладно, вот тут как нормальный костюм.
Та ладно, вот тут как нормальный костюм.CпойлерХорошо быть баронессой: можно вообще не заморачиваться насчет одежды.
Вот вы щас реально придираетесь. Хотя стоит она, как манекен в магазине, это да.
Кругле обличчя і підчеркнуті квадратом обриси тіла - це нормально? Ну не знаю...
Цитата: Eney від Жовтень 09, 2020, 18:19:57Кругле обличчя і підчеркнуті квадратом обриси тіла - це нормально? Ну не знаю...Якби вона прийняла якусь нормальну, живу позу, то цього б не було помітно. Безліч жінок із круглим обличчям носять костюми.
У безліч жінок немає президентського стиліста.
Цитата: Eney від Жовтень 09, 2020, 19:26:54У безліч жінок немає президентського стиліста.Який президент, такі і стилісти.
0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.