Автор Тема: Українська політика

Offline AlexUA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #7230 : Серпень 26, 2020, 08:48:12 »
Я так понимаю что Оргкомитет решил что прямые договоренности с Порошенко ниже их достоинства и передал свои пожелания через третьи руки, а Порошенко и Ко решили что раз с ними никто не договаривался то они вправе...

Ну как бы, обычное дело... Все почесали свои личные амбиции, а в итоге скандал на ровном месте...

Offline Smoke

« Reply #7231 : Серпень 26, 2020, 08:54:58 »
Я так понимаю что Оргкомитет решил что прямые договоренности с Порошенко ниже их достоинства и передал свои пожелания через третьи руки, а Порошенко и Ко решили что раз с ними никто не договаривался то они вправе...
Просто интересно как "попросили" превратилось в "слово ничего не стоит"
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #7232 : Серпень 26, 2020, 09:02:46 »
Порошенку на мою думку не слід було ставати в голові коробки бо таки піар. якби Колумбет і ко не затіяли цей кіпіш той поява Порошенка пройшла б практично не поміченою. думаю тут виходить шо ті хто зараз висувають звинувачення в самопіарі Порошенка зараз займаються тим же самим правда вже за його рахунок й їм як і всім нам вийде це боком. 0:2 не нашу користь кароче :grin:

p.s. у "Азова" знову не одного синьо-жовтого прапору не було?
Shannou, ти хуєсос.

Offline Mike123

« Reply #7233 : Серпень 26, 2020, 09:04:17 »
Какая у нас веселая страна :). Устроить мегасрач на абсолютно ровном месте. А кто нибудь может напомнить, а что такого сделал Порошенко, что часть ветеранов такую неприязнь испытывают к потерпевшему, что аж кушать не могут?

Offline аматорка

« Reply #7234 : Серпень 26, 2020, 09:07:50 »
Та що тут дивного? Коли ветерани ходили Хрещатиком за часів президентства Порошенко це не було політикою. Це була аполітична хода )
Коли зелений скасував військовий парад, це також була аполітична акція. )

Ти або патриот і тобі пофіг хто поряд з тобою, якщо тільки він не провокатор, або ти вже політик.
Якщо ти використовуєш патріотизм як гасло, може і не свідомо, коли ти за суттю вже більше політик, конкурент, то ... кажі що завгодно. От тільки сам себе не обдурюй.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7235 : Серпень 26, 2020, 09:11:49 »
А кто нибудь может напомнить, а что такого сделал Порошенко, что часть ветеранов такую неприязнь испытывают к потерпевшему, что аж кушать не могут?

Порошенко был Главнокомандующий т.е. ответственен итого за все что было. Можно дискутировать на тему какая доля его ответственности и можно было бы что то сделать иначе, но по факту вот так...

Offline Мадам Петрановская

• Стать: Жіноча
  • А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #7236 : Серпень 26, 2020, 09:13:18 »
У Азова был банер на пол стены ТРК Глобус. Свобода имела всех ввиду и как всегда шла со своими флагами.
Мне не нравится аполитичность на День Независимости, особенно в такое время, как сейчас. Тхне убаюкиванием. :smilie2: Поддерживаю  Volf Ram аполитичность - это про празднование НГ.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7237 : Серпень 26, 2020, 09:15:03 »
Мне не нравится аполитичность на День Независимости, особенно в такое время, как сейчас.

Речь вообще то шла о аполитичности ветеранского движения насколько я понял...

Offline Mike123

« Reply #7238 : Серпень 26, 2020, 09:17:30 »
Порошенко был Главнокомандующий т.е. ответственен итого за все что было. Можно дискутировать на тему какая доля его ответственности и можно было бы что то сделать иначе, но по факту вот так...
Это не то, о чем я спрашивал. Я не хочу начинать тут по нному кругу имел он право идти где хочет в этом марше или нет. Мне интересно, почему часть ветеранов не хотели ходить с ним по одному Киеву?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7239 : Серпень 26, 2020, 09:19:15 »
Мне интересно, почему часть ветеранов не хотели ходить с ним по одному Киеву?

Ну там же бронежилеты не просто так всплыли... барыга, все дела...

Offline Mike123

« Reply #7240 : Серпень 26, 2020, 09:21:51 »
Ну там же бронежилеты не просто так всплыли... барыга, все дела...
А где-то можно почитать про бронежилеты спокойно и по прошествии лет?

Offline аматорка

« Reply #7241 : Серпень 26, 2020, 09:23:27 »
Мне не нравится аполитичность на День Независимости, особенно в такое время, как сейчас.

Речь вообще то шла о аполитичности ветеранского движения насколько я понял...

В 2019 році іх рух також був аполітичним? Ніякого протесту против політичного рішення зеленого?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7242 : Серпень 26, 2020, 09:27:01 »
В 2019 році іх рух також був аполітичним? Ніякого протесту против політичного рішення зеленого?

Ветеранській рух має бути стовідсотково аполітичним, інакше лайно (на кшталт позавчорашнього) буде текти рікою...

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #7243 : Серпень 26, 2020, 09:31:06 »
При всём неоднозначном отношении части ветеранов к Порошенко, условие организаторов о его неприсутствии на марше всплыло только сейчас. Если бы это озвучили заранее, думаю, у многих участников и поддерживающих, возникло бы недоумение. Какого хрена, собственно, кто-то считает себя вправе выдвигать такие условия на публичном мероприятии? К остальным украинским политикам отношение однозначное?
The best is yet to come.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7244 : Серпень 26, 2020, 09:32:35 »
Порошенку на мою думку не слід було ставати в голові коробки бо таки піар. якби Колумбет і ко не затіяли цей кіпіш той поява Порошенка пройшла б практично не поміченою. думаю тут виходить шо ті хто зараз висувають звинувачення в самопіарі Порошенка зараз займаються тим же самим правда вже за його рахунок й їм як і всім нам вийде це боком. 0:2 не нашу користь кароче :grin:

Якось так.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Mike123

« Reply #7245 : Серпень 26, 2020, 09:32:44 »
Ветеранській рух має бути стовідсотково аполітичним, інакше лайно (на кшталт позавчорашнього) буде текти рікою...
Позавчорашнє лайно скоїлося із стовідсотково аполітичним ветеранським рухом.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7246 : Серпень 26, 2020, 09:34:40 »
Это не то, о чем я спрашивал. Я не хочу начинать тут по нному кругу имел он право идти где хочет в этом марше или нет. Мне интересно, почему часть ветеранов не хотели ходить с ним по одному Киеву?
Есть не так и мало ветеранов, которые считают его ответственным за многое, вплоть до Иловайска. Удивлена, что это сюрприз для кого-то.
Правы они или нет - вопрос другой.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7247 : Серпень 26, 2020, 09:35:41 »

Як я бачу ситуацію, лайно сталося коли рух аполітичної (за їх словами) організації очолив очільник однієї з партій...

Offline аматорка

« Reply #7248 : Серпень 26, 2020, 09:36:44 »

Від мети залежить. Якщо ветерани об’єднуються для захисту своїх прав, для допомоги один одному - це не політика. Якщо вони об’єднуються для захисту держави, по суті, або беруть участь у політичних акціях, то як би слід враховувати момент.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7249 : Серпень 26, 2020, 09:36:58 »
У Азова был банер на пол стены ТРК Глобус. Свобода имела всех ввиду и как всегда шла со своими флагами.
Это однозначно, но надо ли с них брать пример.
Мне не нравится аполитичность на День Независимости, особенно в такое время, как сейчас. Тхне убаюкиванием.
Ну вот есть у нас патриоты, которые не за Порошенка, что делать теперь.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #7250 : Серпень 26, 2020, 09:38:13 »
бронежелети канєшно символізм і все такє, але є одне але:
 а) якшо там бронежелети прострелені в 14-15 році(бля, та навіть в 16 купляли) то хай й мені претензію висунуть бо купували всім селом нашим землякам в АТО й впевнений шо так по всій Україні було
 б) якшо там бронежелети пізнішого періоду то одразу справа Марченка згадується й тут стає цікавіше
Shannou, ти хуєсос.

Offline Mike123

« Reply #7251 : Серпень 26, 2020, 09:38:14 »
Каждый человек волен любить или ненадвидеть кого угодно. Я хочу для себя определиться, это объективная вина или говно на палочке.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7252 : Серпень 26, 2020, 09:38:42 »

Як я бачу ситуацію, лайно сталося коли рух аполітичної (за їх словами) організації очолив очільник однієї з партій...

Он не возглавлял Рух организации, он шёл впереди своей коробки, как и Гудименко впереди своей.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7253 : Серпень 26, 2020, 09:40:01 »
Від мети залежить. Якщо ветерани об’єднуються для захисту своїх прав, для допомоги один одному - це не політика. Якщо вони об’єднуються для захисту держави, по суті, або беруть участь у політичних акціях, то як би слід враховувати момент.

А якщо на захист держави вийдуть учасники спільноти по розведенню кошенят то чи треба і їхні ряди очолювати Порошенку, враховуючи політичний момент?

Offline Mike123

« Reply #7254 : Серпень 26, 2020, 09:42:45 »
лайно сталося коли рух аполітичної (за їх словами) організації очолив очільник однієї з партій...
Очільник однієї з партій за сумісництвом був верховний головнокомандувач та президент під час бойових дій. Так буває.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7255 : Серпень 26, 2020, 09:43:09 »
Хотела бы подчеркнуть, что я не знаю как я отношусь к политизации движения, зависит от вектора. В данном случае, может оно было и неизбежно, и хорошо.
Но вопрос того была ли договоренность - мне интересен.
Кстати, смешно про ниже достоинства напрямую, они никогда напрямую и не общались и известно почему так сложилось.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7256 : Серпень 26, 2020, 09:43:36 »
Каждый человек волен любить или ненадвидеть кого угодно. Я хочу для себя определиться, это объективная вина или говно на палочке.
Это по личному мнению людей, даже бывших там, не определишь.  :smilie2:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7257 : Серпень 26, 2020, 09:45:33 »
лайно сталося коли рух аполітичної (за їх словами) організації очолив очільник однієї з партій...
Очільник однієї з партій за сумісництвом був верховний головнокомандувач та президент під час бойових дій. Так буває.

Ключове слово був... Таке буває, так, що людина вже не при посаді, а все ще почуває себе причетною до усього в державі...

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #7258 : Серпень 26, 2020, 09:47:57 »
Марш ветеранов, на День независимости, как альтернатива официальной программе, - само по себе политическое действие. Не в поддержку определенной партии, но в поддержку определенной политической повестки, ценностей, принципов.
Странно слышать про аполитичность Руха.

Это я безотносительно основного конфликта.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #7259 : Серпень 26, 2020, 09:48:24 »
все ще почуває себе причетною до усього в державі...
На хвилинку, він лідер єдиної на цей час опозиційної младоригам партії.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.