Автор Тема: Короли и капуста. Тред для разговоров обо всем. Часть І

Offline Кукабара

• Стать: Жіноча
шкарпетки- це носки.
Там або зовсім погані, або дуже дорогі

Ну ты ща расскажешь, бедные американцы, у которых нет родственников в Украине, голые ходят и босые  :smilie5:

ну по різному.
 Хто бавовну за 100 баксів носить, хто в гівні ходить.

У нас тут дівчинка-наречена гостювала з Америки. Ми кажемо - може сукню в нас купиш?
Вона подивилась ціни, фасони. Була приємно вражена.
В рази дешевше і гарніше, ніж в них.

Купила шикарну сукню - каже в  колі їх знайомих такої гарної сукні ще не було...

Ничто не может поколебать жажду божественного в сердце человека.

А. Камю

Ре

• Гість
Ще хороший подарунок - прикраси з бурштину
Для мужыка.

тоді і кулінарна книжка не підходить.
Наші друзі, які живуть в Америці, закуповують тут цілі валізи шкарпеток.

В Штатах нет тапочек? Или они специально искали а-ля СССР и там из втридорога перепродавали?   :)
А чего мужчине кулинарная книга не подходит?

шкарпетки- це носки.
По магазинам там прошлись и приличных носков найти не смогли? :)

Offline Кукабара

в Германії вміють економить.
Що не привезеш - всьому будуть раді.
Білоруський льон можна купити.

А. Камю

Offline Охтирка

Блин, да что за стереотипы.
То не готовят за границей, то носки говно, то жадные немцы, то в Америке платьев нет.  :grin:

Лен есть и украинский, очень хороший.
Подруга из Канады купила себе и бойфренду классные льняные банные халаты. Как по мне, отличный подарок. Мне нравится, но себе дорого, жаба давит.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
Сейчас очень красивые издания украинских художников.
Например, книги и открытки с работами Марии Примаченко.

Ре

• Гість
То не готовят за границей, то носки говно, то жадные немцы, то в Америке платьев нет.  :grin
Может троллят? :)

Offline Охтирка

Цитувати (виділене)
То не готовят за границей, то носки говно, то жадные немцы, то в Америке платьев нет.  :grin

Ну так с самого начала большие подозрения.

Offline Ash

Яка. Я все писала о Яке .
Ты не смотрела  Тайный Агент передачу про Яку? Там часть покупательниц в ужасе от передачи, отказываются после нее от продукции.

Я вот думаю, заказуха конкуретов или правда. Часть то мне очень подошла, часть - никакая, но ничего плохого/вредного у них не попадалось.
Аналогично  в отношении совместимости со мной .
Я не  смотрела Тайный Агент.  Но читала отзывы   с упоминанием Тайного Агента.И опровержения от представителя Яки. Теоретически может быть и заказуха , и чистая правда.  Пока ты внедришься на предприятие и не увидишь сама - ты этого знать не будешь , увы ))
У Яки комфортная для меня цена и кое в чем просто превосходное качество. И за три года  я ни разу не попала  на некачественный продукт или на проблемы, связанные с употреблением.
Имхо , они кое-где  много чего не дописывают  в составе. Консерванты у них просто обязаны быть, при таком то сроке хранения.  А утверждают - что нет . Или красители , которых якобы нет в   вопяще оранжевом скрабе.  :grin:

Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
@Sindie, а может, все-таки, спросить у подруги? Я читала, что она сказала, что не надо подарков, но ведь можно по-дружески сказать - я все равно что-то привезу, не смогу с пустыми руками приехать, так пусть лучше это будет что-то, чего тебе действительно хочется.
И пусть теперь Мойша не спит  :smilie5:
спрашивала много раз. Так что самой надо думать :(
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Sindie

• Дніпро - Київ

А вот это очень круто!  Уверена,  ей понравится. Только где же купить в оффлайне?  Онлайн точно не успеют доставить
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Мелочи в квартиру в принципе можно, но в квартире я не была. Вдруг моя мелочь не подойдет по стилю.
Подари сумку от Оксаны Мишко.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
А вот это очень круто!  Уверена,  ей понравится. Только где же купить в оффлайне?  Онлайн точно не успеют доставить
Вот список книжных Киева, можно погуглить/позвонить и узнать.
https://kiev.vgorode.ua/reference/knyzhnye_mahazyny/

Offline Drakonchik

• Дніпро
Вроде бы есть самовывоз http://rodovid.net/search?q=%D0%9C%D0%90%D0%A0%D0%86%D0%AF+%D0%9F%D0%A0%D0%98%D0%9C%D0%90%D0%A7%D0%95%D0%9D%D0%9A%D0%9E

Offline Old Stager

• Россия, Москва
Цитувати (виділене)
Идеальное женское тело с точки зрения эволюции: эльфийские уши, кожа рептилии и сумка для младенца
13 июня 2018

Биохакинг и изучение возможностей человека всё более занимает общественность. Работающая с Би-би-си анатом Элис Робертс решила создать себе модель идеального тела, учитывая последние достижения в исследованиях человеческой анатомии.

С помощью создателей виртуальных 3D-скульптур Скотта Итона и Сангита Прабхакера Элис выполнила модель идеального человеческого тела в натуральную величину, которую представят в лондонском Музее науки.

В ходе исследований Робертс более всего вдохновили шимпанзе, лебеди, головоногие моллюски, собаки, кошки и рыбы.

"У моей модели лучше работает сердце, у которого больше артерий, лучше работают легкие, глаза без слепых пятен, уши, которые тоньше улавливают звук, более работоспособные ноги и кожа рептилии, которая быстро блокирует ультрафиолетовые лучи", - объясняет исследовательница в интервью британскому изданию.

(Би-би-си)

:yes: :smilie5:
Просто человек

Offline Кукабара

То не готовят за границей, то носки говно, то жадные немцы, то в Америке платьев нет.  :grin:

Лен есть и украинский, очень хороший.
Подруга из Канады купила себе и бойфренду классные льняные банные халаты. Как по мне, отличный подарок. Мне нравится, но себе дорого, жаба давит.

ну... як би... не стереотипи, а розповідаю випадки зі свого життя.

А  чому ти так агресивно реагуєш на все?

Доречі, льон в Україні не вирощують.

Можливо пошиття українське, а льон білоруський.
В нас є магазин - там не лише тканина-скатертини-штори, а і дуже стильні вишиті речі - набори серветок, фартухи, сумки...

А. Камю

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
Вирощують. Нвіть фестиваль є.
http://zorya-agro.com/ua/festival2017.html
Можливо це не той що для текстиля, але ж
Цитувати (виділене)
В Україні до 2014 року врожайність льону-кучерявця, тобто олійного льону, стрімко падала: в 2011-му українські аграрії збирали 8,7 центнера з гектара, але вже за два роки показник урожайності зменшився на 2 ц/га. Площі посівів у цей період теж скоротилися майже вдвічі: з 60,3 до 33,7 тис. га. Однак неочікувано для фермерів 2014-й рік показав рекордний урожай — 12,3 центнерів з гектара. Внаслідок цього Україна увійшла до десятки країн з найбільшими об’ємами вирощування льону і займає 1,6 % у світовій структурі виробництва цієї культури. Побачивши переваги, у 2015 році аграрії збільшили посівні площі до 62,2 тис. га.
Cпойлер
Цитувати (виділене)
Якщо ситуація з олійними сортами потроху налагоджується, то вирощування льону-довгунця переживає стагнацію. Посівні площі цього виду льону, який використовують у текстильній промисловості, за останні 25 років зменшились аж у 85 разів! На початку 90-х Україна виробляла 15 % світових обсягів льоноволокна, а вже у 2011 році частка нашої країни складала всього 0,1 %. Варто зазначити, що дефіцит лляного волокна на світовому ринку навіть більший, ніж олії цієї рослини, адже льону-довгунця сіють значно менше. В Україні цю культуру сьогодні вирощують лише у трьох областях: Чернігівській, Сумській та Житомирській.
https://agronews.ua/node/77788

Offline Старина Z

Вот буквально в прошлом году в ста метрах от дома на поле лен выращивали. Я аж сам удивился.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
Вот буквально в прошлом году в ста метрах от дома на поле лен выращивали. Я аж сам удивился.
В наших краях его с каждым годом всё больше.

Offline Кукабара

Що , правда?

Тобто простий факт, що мої знайомі - родина з двома дітьми, везуть в Америку валізи шкарпеток і ліків - схожий на злісний тролінг?

Я не знаю як там всі живуть в США. І який вибір в різних штатах, але саме ця родина вважає доцільним платити за багаж шкарпеток - значить це має сенс.

Щодо сукні - я сама ходила на примірки, потім бачила відео з весілля.
Наречена була дуже задоволена і ціною і фасоном.
Що в цьому схоже на тролінг?

А. Камю

Offline Кукабара

В наших краях его с каждым годом всё больше.

Справді - погуглила - трохи довгунця стали вирощувати.

В основному ж - олійний льон.

І це сумно, тому що льон для нас  - як нафта для араба.

А. Камю

Offline Mathilda

• Nederland
Очень здорово. Надо будет запомнить, когда про "что привезти" будут спрашивать  :)

Offline Mathilda

• Nederland
Ой мамо  :facepalm:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member

В нас є магазин - там не лише тканина-скатертини-штори, а і дуже стильні вишиті речі - набори серветок, фартухи, сумки...
Это очень альтернативное мнение. Вот инфа : http://www.calendarium.com.ua/v_rovno_zapustili_krupneishii_v_evrope_lnokombinat - в 1963 г в Ровно запустили смый большой льнокомбинат в Европе. Оттуда же фраза: "Сырье для него свозится со всей Украины".
Это цифры: "Україна давала бл. 7 % заг.-союз. вироб-ва лляних тканин (1940 – 0,7 %). У структурі текстил. пром-сті питома вага Л. п. становила 11,3 % (1940 – 0,7 %). Проблеми Л. п. розробляв ВНДІ льонар. пром-сті у Москві. Найбільш прибутковими галузі льонарства в Україні були у 1975–80-і рр., коли посівні площі цієї культури в серед. складали 230–240 тис. га, а валове вироб-во становило 120 тис. т волокна щороку. " С начала независимости ситуация изменилась, но сейчас начала исправляться: http://esu.com.ua/search_articles.php?id=55941. У нас даже Институт льна свой есть!
Я в прошлом году была в Глухове на фестивале льна. При всех вопросах к Терещенко он таки старается эту отрасль развивать.

"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Кукабара

Тепер щодо німців...

Я жодного разу не написала слово "всі". Пишу лише конкретні приклади з особистого досвіду.

До нас кілька разів на рік приїздить німець. На великі свята. Із задоволенням гостює, їздить по всіх знайомих, у всіх столи ломляться...
Нам в подарунок привезе коробочку пряників і пояснить, що в них Різдво вже закінчилось, тому пряники він купив по великій знижці.

Але ми до нього ставимось дружньо, нехай приїздить...
І от, коли дали безвіз, наші знайомі запитали, чи можна на кілька днів приїхати до нього.
Німець впав в ступор.
Він цілий вечір бідкався і скаржився нам , що люди ж повинні розуміти - їх і годувати чимось треба, і вода дуже дорога... і як так??? :shok: :shok:
Як вони могли таке в нього запитати.
Ми посміялись між собою, та й все.

Так що...

А. Камю

Offline Кукабара

Это очень альтернативное мнение. Вот инфа : http://www.calendarium.com.ua/v_rovno_zapustili_krupneishii_v_evrope_lnokombinat - в 1963 г в Ровно запустили смый большой льнокомбинат в Европе. Оттуда же фраза: "Сырье для него свозится со всей Украины".
Это цифры: "Україна давала бл. 7 % заг.-союз. вироб-ва лляних тканин (1940 – 0,7 %). У структурі текстил. пром-сті питома вага Л. п. становила 11,3 % (1940 – 0,7 %). Проблеми Л. п. розробляв ВНДІ льонар. пром-сті у Москві. Найбільш прибутковими галузі льонарства в Україні були у 1975–80-і рр., коли посівні площі цієї культури в серед. складали 230–240 тис. га, а валове вироб-во становило 120 тис. т волокна щороку. " С начала независимости ситуация изменилась, но сейчас начала исправляться: http://esu.com.ua/search_articles.php?id=55941. У нас даже Институт льна свой есть!
Я в прошлом году была в Глухове на фестивале льна. При всех вопросах к Терещенко он таки старается эту отрасль развивать.

В 1963 - му вирощували.

Останні роки на Рівненщині виростили 0 кг льону.

А. Камю

Offline Кукабара

Ой мамо  :facepalm:
ась?

А. Камю

Offline Mathilda

• Nederland
ась?
Ні, не годуватиму, занадто товсто.

Offline Кукабара

ась?
Ні, не годуватиму, занадто товсто.

так і будеш ляскати себе по обличчю?

теж варіант спілкування

А. Камю

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Как по мне, уши и сумка сделаны для пиара.
Уши чувствительные в большом, шумном городе - источник стресса.

Сумка - никто не рожает из тех, кто может себе позволить биохакинг, беспрерывно детей и не таскает пол жизни с собой.

Кожа, сердце - интересная мысль.
Злобная заинька

Offline Охтирка

Теплі лампові історії від Кукабари. Нехай буде.

0 Користувачів і 46 Гостей дивляться цю тему.