Цитата: Lilьka від Червень 03, 2018, 20:42:35Цитата: Кукабара від Червень 03, 2018, 20:21:51Звичайно! Люди завжди цікаві.#Трипитання пройш \ла\ов?Українську знаєш?Мне кажется, если человек пришел сюда, то он уже знает, куда попал. А провокаторы себя сразу проявляют, не ждут несколько дней.А вообще, ты ненаблюдательна, судя по плюсам, это свои.
Цитата: Кукабара від Червень 03, 2018, 20:21:51Звичайно! Люди завжди цікаві.#Трипитання пройш \ла\ов?Українську знаєш?
Звичайно! Люди завжди цікаві.
Цитата: Кукабара від Червень 03, 2018, 20:50:43Цитата: pozemka від Червень 03, 2018, 20:49:23Цитата: Lilьka від Червень 03, 2018, 20:42:35Цитата: Кукабара від Червень 03, 2018, 20:21:51Звичайно! Люди завжди цікаві.#Трипитання пройш \ла\ов?Українську знаєш?Мне кажется, если человек пришел сюда, то он уже знает, куда попал. А провокаторы себя сразу проявляют, не ждут несколько дней.А вообще, ты ненаблюдательна, судя по плюсам, это свои.Я не провокатор і не клон.Маю чітку українську позицію.
Цитата: pozemka від Червень 03, 2018, 20:49:23Цитата: Lilьka від Червень 03, 2018, 20:42:35Цитата: Кукабара від Червень 03, 2018, 20:21:51Звичайно! Люди завжди цікаві.#Трипитання пройш \ла\ов?Українську знаєш?Мне кажется, если человек пришел сюда, то он уже знает, куда попал. А провокаторы себя сразу проявляют, не ждут несколько дней.А вообще, ты ненаблюдательна, судя по плюсам, это свои.Я не провокатор і не клон.Маю чітку українську позицію.
Маю чітку українську позицію.
А вообще, ты ненаблюдательна, судя по плюсам, это свои.
Наталія Зінченко до VOVK2 год · Доброго дня, минулу п'ятницю купила чудову сукню VOVK. Була просто у захваті! Не дивлячись на ціну в 1,5 тисячі гривень, що заплатила.Сьогодні на ринку у звичайній палатці з дешевим одягом в Обухові побачила подібну сукню. Таж сама тканина, дуже схожа модель. 520 грн.Описати свої почуття словом "засмутилась" - не сказати нічого. І питання зовсім не в грошах. Як тепер я одягну сукню VOVK, коли інші дівчата будуть ходити в "таких самих" сукнях з ринку, і будуть думати, що я теж в базарній!Завтра відношу свою сукню в магазин на повернення. Благо, ще 14 днів з дня покупки не минуло.Питання до VOVK: як ви працюєте з постачальниками?
Я когда-то для новых форумчан FAQ написал, чтобы легче адаптироваться было. Может поможет.
Так, я навіть Гонзо2 не помітила.
Цитата: Кукабара від Червень 03, 2018, 20:50:43Маю чітку українську позицію.А чого тоді так загадково?Хлопчик чи дівчинка?Цитата: pozemka від Червень 03, 2018, 20:49:23А вообще, ты ненаблюдательна, судя по плюсам, это свои.Так, я навіть Гонзо2 не помітила.
Я когда-то для новых форумчан FAQ написал, чтобы легче адаптироваться было.
8 ) На форуме запрещена ксенофобия.
Цитата: Старина Z від Червень 03, 2018, 20:55:51Я когда-то для новых форумчан FAQ написал, чтобы легче адаптироваться было. Цитувати (виділене)8 ) На форуме запрещена ксенофобия. Ураааа! Cпойлер
Свій до свого по своє?Никогда не хожу прицельно к украинским производителям. Вещи хорошие, но сплошлой оверпрайс.
Цитата: Охтирка від Червень 03, 2018, 21:03:10Свій до свого по своє?Никогда не хожу прицельно к украинским производителям. Вещи хорошие, но сплошлой оверпрайс.Ну обувь украинская вполне ничего последнее время и по цене конкурентноспособна.
абула написати.Я - жінка середніх років з ЗУ.
Чи дивитесь ви "один за всіх!?
Ураааа!
Цитата: Volf Ram від Червень 03, 2018, 21:06:25Ураааа! И тут началась сплошная ксенофилия с элементами...мнэ...м...
А фотографию с жабой можно считать элементом ксенофилии?
Цитата: Кукабара від Червень 03, 2018, 21:05:56абула написати.Я - жінка середніх років з ЗУ.А шо так, стидаєшся в профілі відмітити? Хоча б місце проживання.
Цитата: Старина Z від Червень 03, 2018, 21:32:41А фотографию с жабой можно считать элементом ксенофилии? Это уже амфибофилия)))
Следующий учебник будешь переводить по биологии.
л
Лилька! Ты же не Рыбнадзор!
Носки из конопли… Уже даже так сублимируют Аля, ты там осторожнее!
Цитата: pozemka від Червень 03, 2018, 21:47:14Лилька! Ты же не Рыбнадзор! А вот ты бы так о себе написала? - Женщина, там така собі, середнього віку? Нехай скаже, як у її місцевості називаютьсявареникичебрецьі горобина
Цитата: Ксеня від Червень 03, 2018, 22:46:14Носки из конопли… Уже даже так сублимируют Аля, ты там осторожнее! Да. За руль в этих носках - ни-ни!
0 Користувачів і 41 Гостей дивляться цю тему.