Аля, не выходи из квартиры!
Зигмунд Фрейд посоветовал бы тебе не придавать значения символамВ конце концов, ведь иногда банан – это просто банан.
Коротше, це комедія. Чувак замість пів години до мене добирався годину.Але він примудрився десь застряти у самому будинку! Подзвонив у домофон, зайшов - і з кінцями. Через деякий час таки знайшовся. Фух. Одного велика здихалися.
Это был Сусанин.
За ті ж гроші дома можна хильнути цілу пляшку. Вибачаюсь.
Цитата: invariant від Листопад 17, 2017, 21:13:10За ті ж гроші дома можна хильнути цілу пляшку. Вибачаюсь. Дома людей нема. А Кінг є.
Жаль, чоловіка не витягнешь у бар. Я б зараз чарочку хильнула. У людному місці.
Можно выдуть бутылку и ездить по квартире на велосипеде. Прямо как у Кинга
Цитата: Аля від Листопад 17, 2017, 21:08:34Жаль, чоловіка не витягнешь у бар. Я б зараз чарочку хильнула. У людному місці.Ти не повіриш - в барі тих чоловіків! Як гуталіну...
Ти не повіриш - в барі тих чоловіків!
Цитата: Старина Z від Листопад 17, 2017, 21:18:31Можно выдуть бутылку и ездить по квартире на велосипеде. Прямо как у Кинга По перше, на цілу пляшку мене не вистачить. По друге, в мене трішечки меньша квартира. Та й велик побільше буде.
Ничего нет. Мы все - больной плод чьего-то воображения. И Кристя Орбакайте тоже. И голос ея.
Вот вам!
Про Орбакайте я солидарен с Лилькой. Зря вы Пугачеву натягиваете. Даже по "Чучелу" было видно, что девушка талантливая.
Зря вы Пугачеву натягиваете.
Ну, скажем так, на любителя. У Пугачевой лучше получалось.
Цитата: pozemka від Листопад 17, 2017, 20:40:59Ничего нет. Мы все - больной плод чьего-то воображения. И Кристя Орбакайте тоже. И голос ея.CпойлерВот вам!
А это не пугачевская песня?
Цитата: Старина Z від Листопад 17, 2017, 21:59:35Цитата: Чиби від Листопад 17, 2017, 21:47:57Вот вам!Ну, скажем так, на любителя. У Пугачевой лучше получалось.Вот, кстати, еще вариант:
Цитата: Чиби від Листопад 17, 2017, 21:47:57Вот вам!Ну, скажем так, на любителя. У Пугачевой лучше получалось.Вот, кстати, еще вариант:
0 Користувачів і 25 Гостей дивляться цю тему.