Сьгодні сходила на той Форум книжковий. Черга на вхід. Разовий квиток - 25 грн (30 минулого року було), "квиток на весь день" -45. Я не зрозуміла, шо то таке, і в мене вже є "бігунок" на завта-післязавтра на деякі заходи.
Я йшла конкретно за 3-ма книжками, які хотіла купити, - то й купила. Взяла участь у благодійництві - позапланово купила книжку письменниці Юзефи Відомчак (псевдо) з Тернополя, в якої хвора дитина.
Загальні враження:
хороші - багато дитячої літератури, в т.ч. для малечі; для розвитку, для творчості тощо; великий вибір, та інколи ціни не для бабусь - дідусів

Був журнал "Пізнайко", з акційною ціною 30 грн/міс. Ні, там нічо такого немає, щоб вартувало.
погані - нічого НОВОГО просто не було! Гаррі Поттер, динозаври, Маркес минулорічний, за тією ж ціною;
багато Пратчета - не те, що популярне (це не погане слово

)
людей не багато було, не зрозуміла, куди поділася та черга.
науково-популярна література - у вигляді кількох журналів, - пролистала, - я все це вже читала у мережі.
Що ще?
На сайті Форуму були презентовані книжки про Львів та його історію. Знайшла, подивилася - ні, не те! У мене вдома є дві книжки, які варті всіх тих.
Борхеса була 1 книжка, і ще одна Борхес+Касарес, і всьо (як каже мій внук)