"без запаха" точно есть. Муж - аллергик, мы давно подобрали.
Те штуки, на моей картинке, без запаха. Проверено на многих гостях, никто не жаловался
А каким пользуетесь?
Help! А що від молі допомогає? Щось не токсичне і не нафталін?
Цитата: Daisy від Червень 30, 2017, 17:41:02Help! А що від молі допомогає? Щось не токсичне і не нафталін? Лаванда , лавандовое єфирное масло.
Цитата: Ash від Червень 30, 2017, 17:44:34Цитата: Daisy від Червень 30, 2017, 17:41:02Help! А що від молі допомогає? Щось не токсичне і не нафталін? Лаванда , лавандовое єфирное масло.Справді? А як мені таке в шафи засовувати чи туди треба мішечки з лавандою?
Сетки лучше фумигаторов.
Вирішили сьогодні майже всією сім'єю піти і здати документи на біометричні паспорти. Це пиздець, дарагіє таваріщі, не знаю як і де, але в нас все зроблено для того, щоб дали на лапу, зайняв чергу в четвертій ранку, фіг шо зробили.
ти ще в МРЕВ зайди
Цитата: Daisy від Червень 30, 2017, 17:41:02Help! А що від молі допомогає? Щось не токсичне і не нафталін?Приходжу на базар, де Побутова хімія, і питаю "якусь хрєнь для вбивства молі". Схоже на липучку для мух. Та липне тільки міль.
А як мені таке в шафи засовувати чи туди треба мішечки з лавандою?
Цитата: Lilьka від Червень 30, 2017, 18:12:20Цитата: Daisy від Червень 30, 2017, 17:41:02Help! А що від молі допомогає? Щось не токсичне і не нафталін?Приходжу на базар, де Побутова хімія, і питаю "якусь хрєнь для вбивства молі". Схоже на липучку для мух. Та липне тільки міль.Дуже цікаво але ж вона не дурна як я помітила.
Цитата: Daisy від Червень 30, 2017, 19:08:48Цитата: Lilьka від Червень 30, 2017, 18:12:20Цитата: Daisy від Червень 30, 2017, 17:41:02Help! А що від молі допомогає? Щось не токсичне і не нафталін?Приходжу на базар, де Побутова хімія, і питаю "якусь хрєнь для вбивства молі". Схоже на липучку для мух. Та липне тільки міль.Дуже цікаво але ж вона не дурна як я помітила.*обережно відповзає від монітора*...хто? Лілька?
ватка с эфирным маслом лаванды будет работать
А электронной записи нету?
1. Блистеры от таблеток куда? - в пластик?2. Обертки от конфет, пакетики от чипсов, фольгу с остатками органики - куда?3. Тетрапаки с пластиковыми крышечками - куда? (в Автралии пластиковый элемент вырезают, блин!)4. Из сигаретных пачек фольгу вынимать?
еще здесь спрошу. МааааааааайкЛюди, вы как к страхованию жизни и здоровья атноситесь?Когда предлагают на случай смерти/инвалидности 1,2 группы/ДТП с тяжкими и тд. Я чот суеверю причем во все стороны и не знаю чо решить
Цитата: Гелла від Червень 30, 2017, 21:10:03еще здесь спрошу. МааааааааайкЛюди, вы как к страхованию жизни и здоровья атноситесь?Когда предлагают на случай смерти/инвалидности 1,2 группы/ДТП с тяжкими и тд. Я чот суеверю причем во все стороны и не знаю чо решить В наших реалиях без такого хрен ипотеку дадут. Так что да, относимся
В смысле хрен ипотеку дадут?С каких это пор страховка жизни обязательна для ипотеки?
Цитата: Ре від Червень 30, 2017, 21:29:30В смысле хрен ипотеку дадут?С каких это пор страховка жизни обязательна для ипотеки? Последние лет 12 точно. Мож, конечно, от вида зависит. У нас да.
NHG?
Мааааааааайк
0 Користувачів і 51 Гостей дивляться цю тему.