Так, деякі в іншому притомні люди роблять пізд... Неочікувані заяви.
Мені здається тут ще накладається деяке охреневаніє від того, які проблеми обговорюють на фоні війни.
Ось в мене є клієнт, він пішов міняти паспорт, так як виявив в ньому невеличку помилку. Йому там говорять:-"У вас буде айді картка, шановний!" А він не хоче. Хоче обміну на паспорт-книжечку. Почав писати скарги та їздити по інстанціям міграціної служби. Йому підказали, що потрбно рішення суду з цього питання, тоді все видадуть. А без рішення суду - ні.
Ось він вже майже рік бореться з системою за це рішення.
Він кожного разу телефонує хвилин на 20-30 з розповіддю як порушуються його права цією айді карткою.
Мені важко це слухати, так як я в повному сенсі не розумію, чому саме це людині так важливо в 2023 році, якщо навколо твориться тринедць.
Про триндець до речі лише пара слів, як задовбали до нього чіплятися воєнкоматчики на блокпосту.
А ось незаконна обробка персональних данних та відмова від ідентифікаціного коду та коду унзр- то топ тема.
Я цивільний, але не можу уявити, як на нього відреагують військові з передової, якщо він увірветься у фб з цими обговореннями зараз.
P.S. Я не проти вагонів для жінок, якщо вони необхідні.