На болотах подготовили законопроект о признании феминизма экстремистской идеологией.
На болотах подготовили законопроект о признании феминизма экстремистской идеологией. «Потому что феминистки за разводы и аборты» (практически прямая речь).
Цитата: Ксеня від Квітень 05, 2023, 17:13:22На болотах подготовили законопроект о признании феминизма экстремистской идеологией. «Потому что феминистки за разводы и аборты» (практически прямая речь).Да у них там давно православный талибан уже. Феминизм, гомосексуализм и трансгендеры враги государства.
ну тут всі пізнають без коментарів
Цитата: Shannou від Квітень 05, 2023, 17:30:25ну тут всі пізнають без коментарівПришлось гуглить все-таки.У тебя есть фотки молодого Стинга?
Скидається на Бой Джорджа( капелюх та верхня частина обличчя мені нагадують)
Цитата: Ash від Квітень 05, 2023, 17:56:08Скидається на Бой Джорджа( капелюх та верхня частина обличчя мені нагадують)так, трійця це Бой Джордж, Стінг та Шаде, я питаю за чувака позаду в окулярах.
А ця шоколадка то Шаде?
Цитата: Shannou від Квітень 05, 2023, 17:57:46Цитата: Ash від Квітень 05, 2023, 17:56:08Скидається на Бой Джорджа( капелюх та верхня частина обличчя мені нагадують)так, трійця це Бой Джордж, Стінг та Шаде, я питаю за чувака позаду в окулярах.Боя не признала, а той жєж Пітер Габрієль наче?
Цитата: Ксеня від Квітень 05, 2023, 17:58:28Цитата: Shannou від Квітень 05, 2023, 17:57:46Цитата: Ash від Квітень 05, 2023, 17:56:08Скидається на Бой Джорджа( капелюх та верхня частина обличчя мені нагадують)так, трійця це Бой Джордж, Стінг та Шаде, я питаю за чувака позаду в окулярах.Боя не признала, а той жєж Пітер Габрієль наче?бінго. бо я б без підпису фото не пізнав би.
тримайте суперзагадку, мама відомої актриси (також, звісно, актриса), вгадайте якої.
Цитата: Shannou від Квітень 05, 2023, 18:04:25тримайте суперзагадку, мама відомої актриси (також, звісно, актриса), вгадайте якої.Когось вона мені невловимо нагадує, але не можу згадати кого саме.
хоча трохи є, з Брук Шилдс
David Bowie
Я там дописала, що саме очами й нагадує.Все, я зрозуміла. Пеппі Довгопанчоху. Але ж це наврядчи вона?
У тебя есть фотки молодого Стинга?
йой, Відьмак
Цитата: Shannou від Квітень 05, 2023, 19:51:00йой, Відьмакyou wish...Відьмак він наче тільки у фанатських фантазіях. Це дуже проста фотка.
але мабуть не треба сюди
0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.