Что касается Кулиничей (если говорить об их продукции, а не о собственнике и агрессивном продвижении
их бизнеса на рынке в золотобатонные времена, когда бизнес этот двигали участвовавшие в нем младоянуковичи): так вот, продукция разная. Белый их хлеб не беру (редко, батон).
Паляниці (
Cпойлер
ще така є, кременецька

чи з висівками

)також не беру, бо білий хліб вживаю рідко.
В той же час, житній хліб є непоганий, мультизерновий та Біла Русь
https://www.kulinichi.com/ua/katalog/bulki/hleba-iz-rzhanoj-i-smesi-rzhanoj-i-pshenichnoj-muki/Відношення до Куліничів "в ті часи" було схоже. Зараз змінилося.
Бо в них дуже вдала стратегія розміщення їхніх павільйонів і свіжа кондитерка-випічка/кава-чай, в порівнянні з ціною, непогані. І два-три стола, де можна це з'їсти... Раз на пару місяців, коли їду десь по трасі, і треба швидко "закинутись" за кермом чи перечекати хвилин десять-п'ятнадцять у місті, і поряд є їхній павільйон, беру там чай та слойоний з джемом чи з сиром пиріжок. Альтернативи майже немає.
Що стосується хліба взагалі, його зараз багато різного. І смачного багато.
В нас ще є новобаварський завод і сила-силенна інших.
Найсмачніший з білого - в мініпекарнях. Як в суперах, так і в невеличких райцентрах.
У Львівській області з житнього подобаються дрогобицькі палянички.