Автор Тема: Россия - родина убийц!

Offline Георгина

Re: Россия - родина убийц!
« Reply #49470 : Жовтень 26, 2025, 07:18:23 »
Набиуллина - спонсор ВСУ  :kos: 
https://twitter.com/mironov_ru/status/1981777710029427031

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #49471 : Жовтень 26, 2025, 10:43:47 »
Та ту Набіуліну як тільки не обзивають! А вона, до речі, просто чудеса творить, щоб хоч якось на плаву ще протриматися. Не там народилася, бідося

Offline Smoke

• Стать: Чоловіча
« Reply #49472 : Жовтень 26, 2025, 13:44:18 »
Набиуллина - путинский Шпеер. И заслуживает того же, что и оригинал.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Santia

• **
« Reply #49473 : Жовтень 26, 2025, 14:13:22 »
Та ту Набіуліну як тільки не обзивають! А вона, до речі, просто чудеса творить
Неодноразово чула від бухгалтерів, що вона робить абсолютно елементарні дії за підручником. Різниця лише в тому, що там виконають те, що вона каже.
« Останнє редагування: Жовтень 26, 2025, 21:18:31 від Santia »

Offline Георгина

« Reply #49474 : Жовтень 26, 2025, 15:16:01 »
Эльвира явно использует не труды Энгельсомарса  :)  А как обычно - то, что придумали во вражескогейском мире .
Держать деньги в других странах - тоже обычная практика в цивилизованных обществах.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #49475 : Жовтень 26, 2025, 17:06:36 »
А как обычно - то, что придумали во вражескогейском мире .
От і я про що

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #49476 : Жовтень 27, 2025, 08:33:14 »
Набиуллина - путинский Шпеер. И заслуживает того же, что и оригинал.
Оригінал відсидів і потім комфортно доживав свій вік на віллі збудованій ще батьком - помер в Лондоні в 1981 (тобто і подорожував без проблем)..
Homo homini felis est.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #49477 : Жовтень 27, 2025, 15:35:30 »
Треть россиян заявили о нехватке денег на еду

Российские граждане все мрачнее смотрят на перспективы национальной экономики, несмотря на усилия госпропаганды уверяющей, что санкции пошли стране на пользу, а запад завидует экономическим успехам Кремля.

Несмотря на рост зарплат и минимальную в истории безработицу, 31% россиян жалуются, что им не хватает денег на еду, показал опрос Gallup. И хотя эта доля ниже, чем во время кризиса пандемии (тогда такие ответы давали более 40%), она существенно превышает значения, которые наблюдались до аннексии и Крыма и начала противостояния с Западом — 17% в 2013 году.

Одновременно все больше россиян говорят об ухудшении экономической ситуации в своих регионах, выяснили социологи Gallup. В 2025 году такой ответ дали 39% опрошенных против 33% годом ранее, 34% в 2023 году и 29% в 2022-м. Пессимизм в отношении экономики стал одним из рекордных за 20 лет исследований: хуже россияне оценивали положение дел лишь во время глобального финансового кризиса 2009 года (40%) и в годы Covid-19 (45-50%).

«Рекордно низкий уровень безработицы и высокие темпы роста заработной платы совпали с более позитивным отношением россиян к рабочим местам и доходам, однако высокая инфляция, недоступность продуктов питания и сохраняющееся неравенство обнажают более глубокие проблемы», — пишет Gallup.

Продовольственная инфляция опережает общий рост цен, а розничные цены на картофель — ключевой элемент продовольственной корзины бедных — с начала 2024 года подскочили на 167%. Все это подчеркивает «хрупкость» экономической стабильности в России, полагают эксперты Gallup.
https://news.gallup.com/poll/696539/russian-economic-outlook-dims-post-invasion-high.aspx
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #49478 : Жовтень 27, 2025, 22:34:33 »
В москві лунають вибухи. Мер собянін заявив, що над столицею імперії зла нібито збили два дрони. Також вибухи лунають у підмосковʼї.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #49479 : Жовтень 29, 2025, 05:56:27 »
В ніч з 28 на 29 жовтня невідомі дрони знову атакують Росію. Влада Москви вже звітувала про нібито збиття безпілотників.  Ульянівській області атаковано містоутворююче підприємство  Будьонновську "Ставролен". Підприємство виробляє поліетилен, поліпропілен, бензол, вінілацетат та інші види нафтохімічної продукції.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #49480 : Жовтень 29, 2025, 10:38:46 »
Та знаємо всі адреси. І знаємо імена.

☠️ Справедливе покарання: на росії ліквідували підполковника російського ОМОНу, причетного до воєнних злочинів на Київщині

25 жовтня 2025 року на території кемеровської області держави-агресора рф вибухнув автомобіль, за кермом якого перебував воєнний злочинець мазжерін вєніамін владіміровіч.

Підполковник поліції мазжерін, 1980 р. н., проходив службу у спецпідрозділі ОМОН “обєрєг” управління росгвардії по кемеровській області.

❗️ “Обєрєг” — один з багатьох підрозділів росгвардії, причетних до воєнних злочинів та геноциду українського народу на Київщині, вчиненого окупаційною армією під час повномасштабного вторгнення рф на територію України в лютому–березні 2022 року.

На підставі зібраних доказів та свідчень очевидців подій Офіс Генерального прокурора відкрив проти військовослужбовців підрозділу кримінальне провадження, зокрема за фактами порушення законів та звичаїв війни.

▪️Воєнна розвідка України ще в квітні 2022 року поіменно ідентифікувала воєнних злочинців з “обєрєгу” та спланувала заходи, спрямовані на справедливе покарання фігурантів списку.

ГУР МО України нагадує — за кожен вчинений проти українського народу воєнний злочин буде справедлива відплата.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline RedCat

« Reply #49481 : Жовтень 29, 2025, 14:25:11 »
Цитувати (виділене)
Так, Наталія Поклонська — та сама, що колись ніжно цілувалася з портретом царя Ніколая II і тягала по вулицях ікони замість Конституції, — тепер офіційно змінила ім’я. Нове — Радведа. І звучить, як ніби це ім’я вигадали на курсах “Как пробудить чакры за три рубля”.

Кажуть, документально все підтверджено — у судових паперах тепер не Поклонська Наталія Володимирівна, а Радведа Володимирівна. Може, скоро й по батькові змінить — на “Волшебносолнечновібраційна”? Хто знає, куди занесе людину, яку одного разу занесло в “русскій мір”.

Вона, між іншим, страшенно обурилась, що її нове ім’я “злили”. Каже, це “травля і допомога українському режиму”. Тобто розповідати всім про “духовні скрєпи” — можна, а от розповідати про “Радведу” — це вже змова СБУ. Логіка рівня “мене переслідують за правду, тому я змінила паспорт і прописку на Марсі”.

«Я нахожусь под государственной защитой моей страны – России. Персональные данные, включающие в себя место жительства, фамилию, имя, отчество, в рамках подобных мер могут быть изменены. Их распространение несет не просто теоретическую, а вполне реальную угрозу мне и моей семье», — написала Натаха.

Поклонська жаліється, що з 2014 року на неї було кілька замахів. Ну, можливо, це Всесвіт натякав, що з “русскім міром” щось не те, але, здається, сигнал не дійшов — радіохвилі, мабуть, глушили. Тепер вона каже, що перебуває “під державною охороною Росії”, і навіть прізвище може змінювати “з міркувань безпеки”. Тобто якщо завтра побачите якусь “Галаксію Вибану”, знайте — це етап еволюції Радведи.

Хто одного разу продав здоровий глузд за георгіївську стрічку, той потім купує собі нове ім’я в кредит від карми.

І так, від Миротворця і української розвідки справді не сховаєшся — навіть якщо змінити ім’я на Радведу, стать на “енергетичну сутність” і прописку на “мешканка Всесвіту”.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #49482 : Вчора в 05:57:43 »
Орел атакували невідомі дрони в ніч на 31 жовтня. У місті лунали вибухи. Місцева ТЕЦ отримала пошкодження. В одному з районів міста сталось загоряння

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #49483 : Вчора в 09:04:56 »
Мо, в гумор краще?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #49484 : Вчора в 09:27:57 »
я поэт зовусь я юнна
мозг вертела на хую-на

Offline Георгина

« Reply #49485 : Вчора в 10:29:04 »
невідомі дрони
  Опять проклятая неопределённость?

Юнна давно ненормальная.

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #49486 : Вчора в 11:20:58 »
я поэт зовусь я юнна
мозг вертела на хую-на
Та воно вже в 14-му ібануте було.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #49487 : Вчора в 11:21:35 »
Мо, в гумор краще?
Лет 20 назад поставил в машину кассету с песнями на слова Мориц.
Песен 25 подряд. Детские. Когда 25 подряд, ясно слышно, что у автора с головой вава.
На одиноком случайном ежике резиновом или кусачей собаке этого не чувствуешь...
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #49488 : Вчора в 19:50:35 »
Талант это всегда отклонение от нормы. Просто иногда талант кончился, а отклонение осталось. :pardon:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #49489 : Сьогодні в 05:23:04 »

На болотах сьогодні набула чинності низка законів, якіи торкнуться всіх громадян. Серед них:
▪️Податкова отримала право без суду списувати з карток податкові борги, а при нестачі коштів забирати майно. Повідомлення про це надійде на госуслугі(аналог «Дії»), через місяць з моменту отримання повідомлення почнуться списання.
▪️Оператори зв'язку перестануть обслуговувати абонентів, які не пройшли перевірку особистих даних. Цей крок спрямований нібито на боротьбу з шахрайством.
▪️Нотаріуси почнуть повідомляти спадкоємців про борги померлих - ці борги доведеться виплачувати.
▪️Всі трудові мігранти, які перебувають у москві та підмосковʼї мають стати на облік через додаток.
▪️У Бурятії та Забайкаллі заборонили майнінг криптовалюти через дефіцит електроенергії. Такі ж обмеження вже є в десяти регіонах нєобьятной.

У Московській області (Жуковський)Росії зафіксовано масштабне відключення електроенергії. За даними російських медіа, блекаут стався внаслідок атаки дронів на енергетичні об'єкти регіону.

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.