Автор Тема: Россия - родина убийц!

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
Re: Россия - родина убийц!
« Reply #21240 : Квітень 16, 2022, 18:22:07 »
мародерять деталі військової техніки.
отета правільно, чого ще під кулі лізти  :grin:

Offline Tundra

« Reply #21241 : Квітень 16, 2022, 18:23:53 »
"Сєвастополь в трауре, мітінг в память блаблабла".
Это, вроде, была панихида за самим кораблем.
Про экипаж/потери - ничего не слышно.
Фото было с этой панихиды, и на венке написано: "Кораблю и морякам". Так что, очевидно, потери капитаном не ограничились.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #21242 : Квітень 16, 2022, 18:31:21 »
А у іншому місці декілька місяців тому він говорив, що в Україні на Донбасі громадянська війна.
Шендерович? Не припомню за ним такого. Можно ссылку?

Offline fakir

« Reply #21243 : Квітень 16, 2022, 18:51:37 »
нам прийдеться стикнутися після війни і після падіння режиму
не нам, а їм

всі слухали Шендеровича, Гозмана і Шульман

не знаю хто це і не маю знайомих, що знають, мабуть ви перебільшуєте їх значення для пересічного українця
те що московити до останнього (московита) будуть себе виправдовувати, цілком очевидна річ
там, мабуть, в ряду ще мають бути Фейгін, Піонтковський, Чхартишвілі і ціла купа усіляких "діячів", походженням з-за порєбріка, що навіть зараз так люблять кликати на деякі канали

Cпойлер
і головне, прізвища такіє руськіє, капець  :smilie5:

я не втомлюся повторювати- гівна варта та культура що народила ось таке угруповання

і цілком погоджуюсь з думкою
я просто нагадаю
Русский значит нахуй
https://site.ua/ivan.oberemko/russkii-znacit-naxui-ieymnz0

принаймні, до відновлення України у довоєнний стан

а там, послухаємо
тих, хто виживе

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21244 : Квітень 16, 2022, 18:57:08 »
Давайте краще про Новодворську Валерію Іллінічну.
На жаль, вона померла.

Еврей-имперец ?
Тю! Істнують навіть євреї-рашисті. Наприклад, головний пропагандон Соловйов.
Російський менталітет завжди був імперським. Тому більшість росіян і виростають імперцями. Новодворська, Шендерович - винятки.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21245 : Квітень 16, 2022, 19:10:49 »
Абсолютно. Десь півроку тому, на "Ехо" (здається у жовтні, але зараз вже шукати не буду), він не заперечив словам ведучого "но там же гражданская война", а підтведив їх "да, гражданская война, и мы в ней участвуем". Треба ретельніше ховати підсвідомість, щоб не палитися на дрібницях.
Шукала, не знайшла. Вважаю, ти щось попутав.

А всрався він комусь на те, що з цим питанням "м"якої імперськості" нам прийдеться стикнутися після війни і після падіння режиму, коли б це не трапилось. Якщо "ми рускіє, с намі бох, а ви нікто" відразу отрумують діагноз і бажано кулю, і не потребують додаткових матеріалів для розуміння, то оці підступні "ой, как ми віновати, да, но ето же  нє вєсь народ, і да, ми заслужилі ответственность, но всьо такі давайтє снова дружить і восстанавлівать хорошиє отношенія" будуть волати із кожної праски, і раптом з"ясується, що ніхто за хуйло не голосував, всі слухали Шендеровича, Гозмана і Шульман, но "ви ж понімаєте, ми всє боялісь".
Те, що він усвідомлює ту відповідальність, яку прийдеться розділяти, не означає, що він погоджується її прийняти. Врешті решт у нього є громадянство іншої країни, і він може в світі бути неросіянином.
У тому інтерв'ю він сказав, що відчуває себе росіянином і бажає повернутися.
У другому:
Цитувати (виділене)
Выход наружу может быть только через массовое национальное покаяние, не через формальное покаяние "Ну извините и пропадите вы пропадом, ну подавитесь вы нашим" – нет, вот такое по немецкому образцу: несколько десятилетий внутренней работы должны найтись.

И Белль найдется, и Гессе найдется, и Гюнтер Грасс найдется. Но должны найтись еще десятки тысяч людей, которые станут новой элитой страны, которые попробуют объяснить, что начать надо с осознания кошмара, который мы принесли миру и собственному народу, и с покаяния. Если не будет этого покаяния, то ничего не будет.

Offline RedCat

« Reply #21246 : Квітень 16, 2022, 19:12:32 »
кросівоє

Offline fakir

« Reply #21247 : Квітень 16, 2022, 19:12:55 »
На жаль, вона померла.
та не може бути!

Її приклад нам доводить, що, більше там нічого не лишилось.
Можна закривати.

Offline PamTam

« Reply #21248 : Квітень 16, 2022, 19:22:32 »
Всі погоджуються, що у кацапів вся країна - це є купа агресивного лайна. І от другий день поспіль розумні люди, виловивши з тієї купи якусь частинку трохи потвердіше за загальну масу, сперечаються, чи вона таке саме лайно, як і інші, чи може лайно кращої якості, чи може взагалі це кавове зернятко, з якого, якщо його належним чином відмити, вийде копі лувак. Цитати розбирають, принюхуються і намагаються це лайно класифікувати. Нє, я розумію, науковий підхід, гидливість недоречна, і все таке. Але ж...  :bad:

Offline shtativ

• Стать: Чоловіча
« Reply #21249 : Квітень 16, 2022, 19:24:12 »
Шендерович? Не припомню за ним такого. Можно ссылку?
Вибач, але зараз не знайду. Воно виглядадло дуже некрасиво. Так, можна сказати, що йому підказали неправильні слова, а він не відсік і повівся, але у всіх нормальних людей при словах про громадянську війну реакція однозначна, а він тоді не виправив ведучого, не загострив на цьому увагу, а погодився з ним і продовжив далі. Ведучий був чи то наришкін, чи то Соломін. Для когось це буде незначним, але я звик придивлятися до тих дрібниць, які не вкладаються у загальну картину, і ці дрібниці як на мене кажуть більше, ніж все інше.
не нам, а їм
Саме нам, бо вони поміж себе якось домовляться, а з усим цим лайном про "нас посорілі політіки, а ми не такіє" полізуть до нас "дружити".
ви перебільшуєте їх значення для пересічного українця
Я кажу не про пересічних українців, а про псевдоопозиціних ерефчан.

Я поясню свою позицію.
Наразі для всіх хомо в різній мірі сапієнсів з паспортами рф від мене тільки принцип презумпції винності (за винятком декількох людей, але вони самі розуміють свій ступінь відповідальності і не збираються від нього уходити). І пробачати їх тільки тому, що воно щось скаже з круглими очима, як той кіт з мультика, я не збираюсь. Але я звик в тій чи інший мірі вираховувати наступні кроки і те, що може очікувати. Російский ліберал вірізняється від російського імперця тільки тим, що імперець хоче, щоб його боялися, а ліберал - щоб його любили, але теріторіальні зазіхання у них однакові. І якщо пряма небезпека зрозуміла і відкрита, то  ось ця м"яка ліберальна імперскість мені здається  дуже небезпечною, значно небепечнішою і підступнішою, ніж пряма та явна загроза.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline fakir

« Reply #21250 : Квітень 16, 2022, 19:28:15 »
Всі погоджуються, що у кацапів вся країна - це є купа агресивного лайна. І от другий день поспіль розумні люди, виловивши з тієї купи якусь частинку трохи потвердіше за загальну масу, сперечаються, чи вона таке саме лайно, як і інші, чи може лайно кращої якості, чи може взагалі це кавове зернятко, з якого, якщо його належним чином відмити, вийде копі лувак. Цитати розбирають, принюхуються і намагаються це лайно класифікувати. Нє, я розумію, науковий підхід, гидливість недоречна, і все таке. Але ж...  :bad:
дуже влучно! :good:

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21251 : Квітень 16, 2022, 19:29:00 »
Мечты, но не получится.  Злые, завидующие соседи-реваншисты - кому такое щастье надо?  И мне ооочень хочется суда над всеми - от плешивого до последнего солдата.
Теж бажаю побачити суд над Пу та іншимі головними злочинцями. Але суди мають відбутися у першому варіанті. У цьому Пу залишиться фюрером надовго і помре за залізною завісою.

Offline APR

• Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
« Reply #21252 : Квітень 16, 2022, 19:30:12 »
Тут прочитал, что в ответ на запрет на въезд в ЕU машин с русскими и белорусскими номерами Лукашенко запретил въезд машинам с европейскими номерами. Если правда, то я считаю, это правильное решение  :yahoo:

Offline fakir

« Reply #21253 : Квітень 16, 2022, 19:34:44 »
Саме нам, бо вони поміж себе якось домовляться, а з усим цим лайном про "нас посорілі політіки, а ми не такіє" полізуть до нас "дружити".
ну, поки що у мене є надія, що вони получать пизди такого масштабу, що може якесь десятиліття, а може навіть і два, їм буде не до нас

ну типу ГКЧП,  ВІД, Лістьєв, НТВ, алкаш з моста, Білий дом, і оце все

це якщо ми самі не будемо тягнути це лайно до себе, але я майже впевнений, що не будемо

Offline Pe

« Reply #21254 : Квітень 16, 2022, 19:35:32 »
Ну все по-разному читают))
Я , например, с интересом прочитала, потому что совершенно не в курсе всех тех имен тут названных, но зато вчера люди, принявшие украинских беженцев через меня, мне сказали, что вот многие россияне против войны и вот это все бла бла бла и я встала на дыбы(да, у меня аллергия сейчас на само слово россиянин), в следующий раз может его имя назовут, так я хоть в курсе буду кто это))
ПС ради справедливости: у нас тут замечательные форумчани-россияне(или бывшие), могут фору дать некоторым украинцам, которые несут такое, что глаза на лоб лезут(это из первых или вторых рук если что пишу и это украинцы в самой Украине, которые тыкают заграничным украинцам, шо нам нато фейки показывают и вообще мы продались все) и за россиюшку горой, меня как совсем русофобией накрывает, то я про наших форумчан и вспоминаю))
ПС кстати, с мелкой (дочка беженцев) я вчера на украинском общалась, еще трошки и тут смогу писать на нем :)
Хотя беженцы в центре все русскоязычные , только позавчера право на русский язык отстаивали, я прям себя довоенную слушала со стороны))
« Останнє редагування: Квітень 16, 2022, 20:03:38 від Pe »

Offline RedCat

« Reply #21255 : Квітень 16, 2022, 19:37:10 »
але я майже впевнений, що не будемо
ой боюся я, що знов почнеться спорт внє палітікі - іскуства вне палітікі і т.п.

Offline shtativ

« Reply #21256 : Квітень 16, 2022, 19:37:29 »
ну, поки що у мене є надія, що вони получать пизди такого масштабу, що може якесь десятиліття, а може навіть і два, їм буде не до нас
Так, я теж на це сподіваюсь, але саме прощення від нас для них буде перепусткою для відновлення.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21257 : Квітень 16, 2022, 19:42:47 »
Так це ж ти приніс сюди Шендеровича! :smilie5:  А він мені подобається  :scratch_one-s_head:
Принесеш справжнє лайно - колупатися не буду. Обіцяю :)

Offline PamTam

« Reply #21258 : Квітень 16, 2022, 19:48:19 »
Так це ж ти приніс сюди Шендеровича! :smilie5:  А він мені подобається  :scratch_one-s_head:
Принесеш справжнє лайно - колупатися не буду. Обіцяю :)

Я??? Приніс??? :facepalm:

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21259 : Квітень 16, 2022, 19:48:20 »
Тут прочитал, что в ответ на запрет на въезд в ЕU машин с русскими и белорусскими номерами Лукашенко запретил въезд машинам с европейскими номерами. Если правда, то я считаю, это правильное решение  :yahoo:
Пу і Лу - близнюки-брати  :smilie5:

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21260 : Квітень 16, 2022, 19:49:48 »
Я???
Упс, вибачте, будь ласка  :sorry:

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #21261 : Квітень 16, 2022, 19:51:25 »
Беда российских либералов в том, что они сначала российские, а потом уже либералы (с).
Так и с Шендеровичем.
Напомню, как он бурно вписывался за Баталова, Табакова и доктора Лизу и банил всех несогласных.
И сейчас, осуждая Машкова, он обеляет Табакова, говоря, что того "цинично изнасиловали" театром.
И недавно в комментах писал "вы не представляете, что с нами делали все эти годы. Да, на Майдане стреляли, но это другое" (не дословно, но по смыслу именно так).
Еще пару его высказываний:
"Будь проклят тот, кто бросит камень в Чулпан".
"Мы таки один народ, у нас - Сталин, у вас - Шухевич".
"Отношение к войне на Донбассе - не главный и не единственный критерий нравственности".
"Нельзя просто так без гарантий вернуть Крым, иначе Правый сектор устроит там резню хуже чем в Косово".
Можно еще поискать, но зачем? Типичный российский "немножко демократ, чуть-чуть либерал".
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Online Milena

« Reply #21262 : Квітень 16, 2022, 19:54:21 »
Ты неправильно поняла.
Ну как не зауважать, когда закусив удила не о политике, а о себе любимой-ом и против всех!  :good:

Offline fakir

« Reply #21263 : Квітень 16, 2022, 20:02:04 »
Так, я теж на це сподіваюсь, але саме прощення від нас для них буде перепусткою для відновлення.
якось так

https://www.dw.com/ru/kogda-kanzler-frg-vstal-na-koleni/a-55831399
через 25 років після Перемоги
мінімум
це має бути не ротом Шендеровича

Offline Дід Вова

• Гарний, розумний, скромний - це я
« Reply #21264 : Квітень 16, 2022, 20:02:44 »
мародерять деталі військової техніки.
Пропоную крок на випередження, - терміново відкрити пункти приймання запчастин до військової техніки, що наші віджали у орків. 8)

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21265 : Квітень 16, 2022, 20:04:30 »
Ну как не зауважать, когда закусив удила не о политике, а о себе любимой-ом и против всех!  :good:
Я за всіх  :f1:
Дівчата і хлопці, давайте жити дружно :)

Offline Pe

« Reply #21266 : Квітень 16, 2022, 20:13:30 »
Я за всіх  :f1:
Дівчата і хлопці, давайте жити дружно :)
:plusone:
Украинцы должны вместе держаться и помогать друг другу и все разборки на потом оставить
Cпойлер
(И то, что мы живем не в Украине не делает нас меньше украинцами, может разница в коммуникации уже проявляется, но мы не меньше переживаем за Неньку! И делаем, что можем по-максимуму!)

Offline BigSister

• Німеччина

Offline Nerag

« Reply #21268 : Квітень 16, 2022, 20:21:09 »
"Нельзя просто так без гарантий вернуть Крым, иначе Правый сектор устроит там резню хуже чем в Косово".
Если это его точные слова, то я вообще не понимаю, о чем можно разговаривать касательно Шендеровича.
Любой русский, который на вопрос "Должна ли Россия вернуть немедленно и без всяких условий/оговорок Крым?" ответит что-либо иное, кроме простого, короткого "Да" - русская мразь, имперец и тот самый, "ломающийся на украинском вопросе" либерал.
И глубоко похрен на его замечательную борьбу с империей, на его нравственные качества, на то, еврей он или нет, и как сильно он страдал во время хуйла. Курс русского корабля, а желательно - на концерт Кобзона.

И тоже самое касательно Навального. Лично я предпочитаю сейчас, чтобы его грохнули орки прямо в тюрьме, чтобы избавиться от проблемного заключенного в штормовое время. Нахрена нам этот страдалец, с "грызунами" в анамнезе, картой Украины без Крыма на его политической платформе, и небутербродством.

Пусть все, мать их, горит!  :smilie9:

Online Solmir

• Киев
« Reply #21269 : Квітень 16, 2022, 20:27:41 »
... вот многие россияне против войны и ...
... поэтому обижаются, что Украина не сдалась быстро, тогда войны уже не было бы.

0 Користувачів і 39 Гостей дивляться цю тему.