Автор Тема: Россия - родина убийц!

Offline Skazochnik

• Стать: Чоловіча
Re: Россия - родина убийц!
« Reply #46740 : Березень 01, 2024, 07:20:19 »
Я вот как-то не верю, что такой умный человек, как Навальный, не видел, что выхлопа от его роликов о коррупции - ноль.
Может все дело в том, что он не такой умный, как принято считать?

Offline fakir

« Reply #46741 : Березень 01, 2024, 08:23:40 »
При наличии в стране фашистской диктатуры и ведении этой страной захватнической войны главный оппозиционер страны, надежда всех свободолюбивых россиян, борется с (та-дыщ) коррупцией, это пиздец, улиточка.
 Теперь жинка евойная бороться будет. "Раскрытием мафиозных связей". О как.
 Даже шендерович на этом фоне ничо так смотрится.
ну і щоб два рази не вставати, бутербродниця теж нам не подобається

Offline Mike123

« Reply #46742 : Березень 01, 2024, 08:31:12 »
Опять пришел программист и давай всем рассказывать о человеческих отношениях :smile4:. Тамерлан. Я тебе еще в прошлой жизни рассказывал, что с эмпатией и человеческими чувствами у тебя туго. Ну зачем ты опять взял палочку и ковыряешься? Тебя уже послали косвенно 3 раза. Вот-вот пошлют прямо. Это будет обидно. Ну вот нафига?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #46743 : Березень 01, 2024, 08:34:01 »
Хотя нет, устала.

вкотре не можу зрозуміти, нащо ви взагалі це робите :grin: в людини інколи з'являється вільний час і він на третьому році війни натхненно несе нам оцю свою псевдоправдиву з точним знанням контексту хуйню. всі його аргументи ви знаєте наперед, вони дуже прості, це завжди буде так, але, і потім інший потік підсвідомості з контекстами. нащо витрачати свій час і нерви, яких і так вже замало лишилося? скрольте вниз як я це роблю.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Tamerlan

« Reply #46744 : Березень 01, 2024, 09:08:28 »
Если с джавелинами он прояснить  не мог - сидел в тюрьме, да, и мог сам не говорить этого.
То у него было лет 7 объясниться насчет позиции по отношению к захвату Крыма.
Он не объяснился.
И правильно сделал!
Чего там объяснять если она ватно-имперская?! "Захваченное не отдаем!"
Агрессию против Украины и захват Крыма он осудил с самого начала в 2014 году, вообще-то. А дальше любая фраза про отдачу Крыма стала попадать под уголовку. Он тогда уже ходил под двумя уголовками и сесть в тюрьму еще по одной тогда желанием не горел. Фраза про бутерброд была откровенно спровоцирована Венедиктовым в интервью с ним, который провокационными вопросами целенаправленно подводил Навального под статью, а тот пытался неуклюже отшутиться. Вот тут разобрано в деталях, если интересно.

Offline Tamerlan

« Reply #46745 : Березень 01, 2024, 09:12:19 »
Высказывание вполне нормальное, если не вырывать его из контекста и не придавать иной смысл. Как и со словами про бутерброд.
Если высказывание таково, что ого вынуждены объяснять и защищать двадцать толкователей в течение нескольких лет, оно не вполне нормальное. ИМХО.
Это уже виктимблейминг. Выдернуть из контекста, придать расширительное толкование и полностью исказить смысл можно с любым, самым безобидным высказыванием. А если еще и логическую цепочку свою додумать, так вообще. Прием "мама, он меня сукой обозвал" можно применить к кому угодно при желании. А потом сказать, что он сам виноват.

Offline Tamerlan

« Reply #46746 : Березень 01, 2024, 09:18:09 »
Між іншим, Навальний, як "великорусский шовинист" встиг образити усіх сусідів. Тамерлан, ти знаєш, що білоруську мову вигадали хачі та падонки? А він знає.
Много кто писал глупости про чужой язык. Тут, помню, тоже как-то некоторые гыгыкали над киргизским или казахским, цитируя текст новости и выдергивая оттуда особо "смешные" слова, которые забавно звучали по-русски.
Цитувати (виділене)
Яков Кротов сделал отличную подборку. Не полную, но в нее вошло и малоцитируемое. Навальный: ненависть к инородцам, доходящая до призыва их убивать В основном скрины.
Про гризунів ви знаєте, а про тарганів?
Я в курсе, что он ранее именно таких взглядов придерживался. И я лично за это его тоже не люблю, о чем много раз говорил. Но, справедливости ради, все эти подборки, как минимум, 15-летней давности. Это из той же серии, что и цитаты Невзорова 30-летней давности. Люди взрослеют, умнеют, меняются.

Offline Tamerlan

« Reply #46747 : Березень 01, 2024, 09:22:19 »
Опять пришел программист
От программиста слышу.  :blum2:
Цитувати (виділене)
Ну зачем ты опять взял палочку и ковыряешься? Тебя уже послали косвенно 3 раза. Вот-вот пошлют прямо. Это будет обидно. Ну вот нафига?
Т.е. это я пришел тут на костях покойного плясать и его слова передергивать? Ок, буду знать.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #46748 : Березень 01, 2024, 09:22:20 »
Люди взрослеют, умнеют, меняются.
А деякі користувачі форуму не змінюються. Хоча, якщо з'являються виключно коли треба відмазувати "хороших росіян" то важко щось сказати напевно.
Homo homini felis est.

Offline Tamerlan

« Reply #46749 : Березень 01, 2024, 09:29:27 »
А деякі користувачі форуму не змінюються.
Это точно. Передерги тут всегда любили, сколько помню.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #46750 : Березень 01, 2024, 09:35:54 »
А деякі користувачі форуму не змінюються.
Это точно. Передерги тут всегда любили, сколько помню.
Так що тебе тут такого гарного тримає? Службове завдання? Начебто ні... Сподіваюсь...
Бажання осяяти незбагненною мудрістю? Незважаючи на неодноразові прохання не колупати паличкою...
Homo homini felis est.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #46751 : Березень 01, 2024, 09:47:35 »

Т.е. это я пришел тут на костях покойного плясать и его слова передергивать? Ок, буду знать.

так. саме ти. чомусь вирішив, що тобі відомі втаємничені думки Навального, коли він це писав. і за якоїсь неймовірної вірогідності, якщо б це був єдиний його твіт, то твої аргументи можна було б спробувати взяти до уваги. та ні, ми прекрасно пам'ятаємо, ким він був, всі його думки та інтерв'ю. він, як і більшість росіян, були та є нам ворогами, більшою чи меншою мірою. ворогами, які вбили сотню а може й сотні тисяч українців за останні роки, мільйони вимушені були покинути свої домівки. а ти чомусь знов і знов вперто намагаєшся сказати, що ти, звісно не підтримуєш, не був, не помічений, але. і не можеш зупинитися, коли про це тебе нормально просять всі форумчани.

тому я, як модератор, волів би тебе побачити наступний раз після закінчення війни, коли в нас буде час і натхнення обговорювати, чи був покійний нравствєнним чєловєком. та оскільки я не можу прийняти одноосібне рішення, я сьогодні поспілкуюся з колегами про це.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #46752 : Березень 01, 2024, 10:40:59 »
Про повагу до покійного. Олексій Навальний перейшов для мене з категорії людей до категорії орків одразу, як я побачила його допис про Іловайськ. Про те, що це "палево на данном этапе". Тож земля йому скловатою, добре, що здох. І, про всяк випадок, дуже прошу: не треба мені знову розказувати про якийсь там контекст.
« Останнє редагування: Березень 01, 2024, 11:33:09 від Чиби »

Offline Rumor

« Reply #46753 : Березень 01, 2024, 10:57:42 »
Чиби, да. После того, как я прочитал его пост про Иловайск, мне стало все равно на все остальное. Меня удивляет, что этот твит гораздо меньше известен, чем небутерброд.

Offline Teagan

« Reply #46754 : Березень 01, 2024, 10:58:32 »
И вообще, о покойном плохо некомильфо…
До публічних осіб і осіб які претендували на політичну спадщину ця умовність не розповсюджується.
Хочеться хорошим руським зробити з нього знищений "ростріляний" ідеал, щоб і далі розводити захід на фінансування своєї нікчемності, хто ж заборонить, але українці памятають.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #46755 : Березень 01, 2024, 11:11:52 »
Навальний нам не був ні другом, ні братом, ні союзником, тим не менше під впливом політичної доцільності він як кацапський "політик" зміг еволюціювати від "небутерброда" до "Крим-це Україна"(це спрощено), після чого здох, тепер для його прибічників ця його думка константа, а для нас це аргумент в дискусії, все решта хуйня.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #46756 : Березень 01, 2024, 11:16:33 »
И вообще, о покойном плохо некомильфо…
До публічних осіб і осіб які претендували на політичну спадщину ця умовність не розповсюджується.
Хочеться хорошим руським зробити з нього знищений "ростріляний" ідеал, щоб і далі розводити захід на фінансування своєї нікчемності, хто ж заборонить, але українці памятають.
Особисто для мене він завжди був Максим, але шкоди від порівнянь ютубчика з Джавеліном не так вже й мало. Воно дає прекрасний аргумент колективному західному рожевопоні, от дивіться, найвідоміший борцун з путіним каже що можна замість зброї роликів назнімати, навіть дієвіше вийде, давайте так і робитимемо, і пацифізму не боляче, і бюдженненько.

Offline Teagan

« Reply #46757 : Березень 01, 2024, 11:23:06 »
Воно дає прекрасний аргумент колективному західному рожевопоні, от дивіться, найвідоміший борцун з путіним каже що можна замість зброї роликів назнімати, навіть дієвіше вийде, давайте так і робитимемо, і пацифізму не боляче, і бюдженненько.
Мене постійно переслідує думка що вся ця контрольована опозиція в загончику діяла і діє з благословення чекістського режиму, а не проти, якщо дивитися на їх реальний вплив. Оце все, не витрачайте гроші на допомогу Україні, краще дайте нам. Відволікання уваги, створення у вестернерів ілюзії що там є альтернатива і вона буде прийнята більшістю росіян. Це дуже шкідливо насправді.
Але роблять вони все це бо нерозумні, чи бо теж імперці-шовіністи чи тому що реально на замовлення чекістів, насправді не має значення, важлий результат.

Offline Teagan

« Reply #46758 : Березень 01, 2024, 11:33:10 »
Я вот как-то не верю, что такой умный человек, как Навальный, не видел, что выхлопа от его роликов о коррупции - ноль.

Коли він повернувся в Педерацію до своїх вбивць щоб здатися в тюрму він вже був мертвий. І тоді вже було зрозуміло що він ніфіга не розумний. Якщо в нього був договорняк з Хуйлом що він буде в комфортній вязниці строчити постики в інтернеті про недоцільність допомагати Україні боротися, це теж показник нерозумності. Тому що повірив Хуйлу.

Offline fvk

• Иркутск
« Reply #46759 : Березень 01, 2024, 11:50:44 »
Якщо в нього був договорняк з Хуйлом що він буде в комфортній вязниці строчити постики в інтернеті про недоцільність допомагати Україні боротися
Не было ничего такого.
Где же ты, Гаага, с кем теперь гуляешь...

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #46760 : Березень 01, 2024, 12:03:46 »
Якщо в нього був договорняк з Хуйлом що він буде в комфортній вязниці строчити постики в інтернеті про недоцільність допомагати Україні боротися
Не было ничего такого.

Тоді залишається або спланований суїцид або повна відмова когнітивних функцій.

Offline Охтирка

« Reply #46761 : Березень 01, 2024, 12:11:07 »

А кто считал? Я, например, за ним никогда особенно не следила, но "бутерброда" и "грузинов-грызунов" было достаточно, чтобы понять, что человек очень недалекий. Дело даже не в том, что и то и другое высказывание бало безнравственным. Сама форма сравнения какая-то инфантильная. Умные люди иногда могут говорить безнравственные вещи (как правило, намеренно и отдавая себе отчет, что они безнравственны), но облекают из в более взрослые формы. А тут будерброд, грызуны. Детский сад какой-то.

Offline fvk

• Иркутск
« Reply #46762 : Березень 01, 2024, 12:11:58 »
Не было ничего такого.

Тоді залишається або спланований суїцид або повна відмова когнітивних функцій.

"Делай что должно, и буть что будет"

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #46763 : Березень 01, 2024, 12:12:32 »
І тоді вже було зрозуміло що він ніфіга не розумний.
Мені теж так здається. Потім він трохи порозумнішав, але вже нічого не можна було змінити.

Offline Tamerlan

« Reply #46764 : Березень 01, 2024, 12:13:38 »
А кто считал? Я, например, за ним никогда особенно не следила, но "бутерброда" и "грузинов-грызунов" было достаточно, чтобы понять, что человек очень недалекий. Дело даже не в том, что и то и другое высказывание бало безнравственным. Сама форма сравнения какая-то инфантильная. Умные люди иногда могут говорить безнравственные вещи (как правило, намеренно и отдавая себе отчет, что они безнравственны), но облекают из в более взрослые формы. А тут будерброд, грызуны. Детский сад какой-то.
Фразу про грызунов действительно сложно хоть как-то оправдать, это было откровенной мерзостью.

Offline Teagan

« Reply #46765 : Березень 01, 2024, 12:30:55 »
Ви дарма його ідеалізуєте. Його увязнення не мало ніякого сенсу, це не було "должно". Якби він дійсно міг очолити РФію після чарівного падіння чекістського режиму невідомо чиїми зусиллями (точно не зусиллями ФБК, вибачте), то правильніше було б дочекатися цього з-за кордону.

Якщо він думав що це якось сколихне народні масси проти режиму, то це теж було фатальне нерозуміння власного електорату. Тобто, те що Крим не можно просто взять і віддать, а "братські" народи по дефолту унтерменші, цей запит він розумів, а те що режим народ не буде валить навіть заради нього, чомусь ні.

Offline Tamerlan

« Reply #46766 : Березень 01, 2024, 12:41:07 »
Його увязнення не мало ніякого сенсу, це не було "должно". Якби він дійсно міг очолити РФію після чарівного падіння чекістського режиму невідомо чиїми зусиллями (точно не зусиллями ФБК, вибачте), то правильніше було б дочекатися цього з-за кордону.
Я с этим тоже согласен. Люди ошибаются. Иногда ошибаются фатально.

Offline chucha

« Reply #46767 : Березень 01, 2024, 12:43:22 »
Це ж було вже. Був такий поважний революционер, батько нации и герой. Який теж, коли потрібно було, для батькивщини, прибіг до допомоги українців. І, заради їх допомоги, багато чого обіцяв, всупереч своім попередним поглядам. А коли переміг, кинув з усіма обіцянками. В дуже знущальной формі. Я про Пілсудского, власне.
Що до Навального, в мене ніякого ставлення до нього нема. Останні два роки його життя він був дуже обмежений в комунікації. Тож в мене нема достатней інформации, чи дійсно він змінив точку зору. Або "так треба було".
Але е ставлення до тих росіян, хто вважае, що знов можуть розповідати нам, як до кого ставитися.       

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #46768 : Березень 01, 2024, 12:56:31 »
Вся политическая деятельность Навального - это одна сплошная история неуспеха. Ни в чем, и ни где, и никак Навальный не достиг успеха. "Надо что-то в консерватории подправить" додумался, когда уже сел и не имел свободного доступа к коммуникациям. Так мы и не узнаем изменился ли покойный в лучшую сторону, или застрял в развитии.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline fvk

• Иркутск
« Reply #46769 : Березень 01, 2024, 12:58:35 »
Ви дарма його ідеалізуєте. Його увязнення не мало ніякого сенсу, це не було "должно". Якби він дійсно міг очолити РФію після чарівного падіння чекістського режиму невідомо чиїми зусиллями (точно не зусиллями ФБК, вибачте), то правильніше було б дочекатися цього з-за кордону.
Я его не идеализирую. Просто мне понятны резоны человека, который возвращается туда, где ему "разбили морду".

Якщо він думав що це якось сколихне народні масси проти режиму, то це теж було фатальне нерозуміння власного електорату. Тобто, те що Крим не можно просто взять і віддать, а "братські" народи по дефолту унтерменші, цей запит він розумів, а те що режим народ не буде валить навіть заради нього, чомусь ні.
Ленин, кстати, когда возвращался в Россию в 1917 вроде бы думал, что его повесят, а оно вон как вышло. Трудно угадать, как оно пойдёт.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.